Main Menu

Hellsing manga

Started by Kvikveg, 2004-03-29, 20:58:31

Previous topic - Next topic

blackronin

Zen

Quote from: blackronin on 2008-06-14, 08:31:01
Egy kis ajándék, hogy jól induljon a nap!  :D
http://www.hiranomoe.com/releases/%5BHiranomoe%5DHellsing.92.zip
Húú, köcce. :D

Hmm..nem igazán értem miért volt erre szükség. Semmi bajom ezzel a fordulattal, csak nem értem mire volt jó. A Dracula-Őrnagy flshback (egyik elfogadja, másik visszautasítja a vért) már szerintem elég indokot adott arra, h miért olyan a Major, amilyen (örök fiatalság, stb).

30.án jön következő ch?:o
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

blackronin

Szerintem nagyon fontos volt.

Hiszen az egész Hellsing arról szól, hogy ki mennyire marad emberi.
Hihetetlen abba belegondolni, hogy a Mayor még úgy is emberibbnek gondolja magát Alucardnál, hogy [spoiler]egy kiborg. (tehát csak félig ember, félig robot... Nem teljesen robot!)[/spoiler]
Remekül leírja azt, hogy milyen az igazi ember. Nem a test számít és a kinézet, mert Alucard emberi külsőt vesz fel, mégis egy szörnyeteg és semmiben nem hasonlít egy emberre.
Mayor a szánalmas és nevetséges önbecsapás ellen küzd. Az ellen, hogy csak az emberi test jelenti az emberséget.
Mayor ember tudott maradni a végsőkig.
Szerintem ő az egyetlen nyertes, mindenki más csak vesztes. (még Seras és Captain is!)

Nekem ez egy epikus jelenet volt.

blackronin

Lesz új Hellsing fejezet.
Szeretettel várjuk.  ::)

Edit: kijött!
[spoiler]Sorcerian II. a fejezet címe
10 oldal, kedves Doktor újra előkerül és kiderül, hogy miben sántikál...
És van valami eléggé félreérthető szöveg egy bizonyos "She"-ről...  :confused:
Talán esetleg?...  :eek:[/spoiler]

blackronin

Durva dolgoknak nézünk elébe!
Kb. 80%, hogy a végső főellenség a Hellsingben:
[spoiler]A "She" lesz...  :eek:
Nagyon fontos, hogy olvasd el a Dawn-t, különben az egészből nem értesz semmit!
És itt egy ajándék képecske, ami nem őt mutatja, de valami nagyon ismerőset...  :D
http://xs329.xs.to/xs329/08273/docslivingroom371.jpg[/spoiler]

Edit: kijött a leforídtott fejezet!
http://www.hiranomoe.com/releases/%5BHiranomoe%5DHellsing.93.zip
OMG.   :eek:
Epic fejezet! Csak 10 oldal, de pont elég.

Edit2: Ez fura...
Úgy látszik, hogy most senkit nem érdekel a Hellsing...

KeLa

Quote from: blackronin on 2008-07-03, 08:43:06
Edit2: Ez fura...
Úgy látszik, hogy most senkit nem érdekel a Hellsing...
Oh LOL, dehogynem érdekel, csak éppen teljesen megfeledkeztem róla :ejnye:
Meg közben be kellett pótolnom a Dawn-t, mert az valahogy nálam kimaradt, de most már minden világos.
Kiváncsi vagyok h ez miként fog tovább folytatódni, mert nagyon úgy tűnik h még lesz valami nagy dolog a végére :smile:

blackronin

No hellsing this month.
Ez van.  :frown:

blackronin

Mivel nincs hellsing ebben a hónapban, s mivel most van időm is rá, így leírom, hogy ÉN miként képzelem el a Hellsing utolsó fejezeteit és a befejezést.
Nem akarok én itt keménykedni, hogy micsoda fantasztikus és eredeti dolgot írok le most, csak úgy gondolom, hogy megosztom veletek...
ÉN nagyon elégedett lennék, ha valami hasonló lenne...   ;)
Jöjjön egy kis olvasnivaló, csakis rajongói szempontból!
Én így képzelem el: (fejezetenkénti bontásban, Hirano papa stílusához "hasonló" szellemben)
[spoiler]
-94 fejezet: Sorcerian 3. , 12 oldal
A Doctor megpróbálja szabadjára ereszteni a "She" nevű hatalmas vámpírt, de valami meglepő dolog történik...
A lezárt ajtó mögött nincsen semmi. A Doctor értetlenül áll a kinyitott ajtó előtt, zavarában még beszélni sem tud.
Persze rögtön Walter jut eszébe és kérdőre vonja, hogy mit tett a "She"-vel.
Walter pedig nevetve elmondja, hogy a "She"-t elszállította egy másik helyre.
A Doctor rögtön a legrosszabbra gondol, hogy a "She" talán egy másik országban van... De téved.
Walter-nak más terve van vele, de ez már nem fontos.
Walter elbúcsúzik a Millenium utolsó tagjától, (magát és a "She"-t leszámítva) majd elpusztítja a Doctor-t és az összes feljegyzést a kisérletekről és a Millenium-ról... (amik a 93-as fejezetben voltak a padlón)
Walter elhagyja a szobát, mert még nem hallhat meg.
Vár rá még egy utolsó feladat...
-95 fejezet: Sorcerian 4. , 16 oldal
Major utolsó pillanatai... Nem beszél sokat, mert boldogan hallhat meg.
Elpusztulásának utolsó képei jönnek.
Seras megkérdi Integrától, hogy mi történt Alucard-al... Integra bevallja az igazságot. Alucard nincs többé...
Seras érzelmeivel küzdve emészti meg a történteket. Rájön, hogy most már egyedül maradt, nincs többé Mestere.
Teljes értékű vámpír lett, aki már a maga ura. Ezután hűséget fogad Integrának és megígéri, hogy a Hellsing első számú vadásza és vámpírja lesz.
A fejezet végén a lángokból kiemelkedik a "She" teste, amelyet egy önműködő felvonó hoz fel...
-96 fejezet: Diablo 1. , 14 oldal
Integra és Seras meglepődik a "She" láttán, de amint Seras el akarja pusztítani, megjelenik Walter.
Walter egy utolsó beszélgetést akar. Integra kérkedve veszi az ötletet, de Walter bevallja, hogy
már nem kell aggódniuk. Hamarosan elpusztul ő is.
Örömmel mondja el, hogy neki köszönhetően győzték le Alucard-ot. Mert nem akarta, hogy tovább éljen.
Mert a barátjának tartotta, s nem akarta, hogy tovább szenvedjen. A pusztulás képei mindenhol.
Walter elkezdi elmagyarázni, hogy miért árulta el a Hellsing-et...
-97 fejezet: Diablo 2. , 24 oldal
Walter nagy pillanata. Most elmondja mindazokat a dolgokat, amelyek elvezettek a mostani pillanatokig.
Végre kiöntheti a lelkét és megérthetik, hogy mit miért tett. Elkezdi a magyarázatot Integra apjától kezdve.
Arthur mindig is tudta, hogy Alucard milyen veszélyes, de próbálta elhúzni a dolgokat.
De végül nem sikerült, így Alucard-ot egy csel segítségével bezárták a pincébe.
Walter is rájött, hogy akármilyen erős szörnyeteg van a birtokukban, az sosem lehetnek képesek uralni teljesen.
Mert emberek, és gyakran hibáznak. 1944-ben még fiatal volt és gyáva, ezért inkább az elvesztett Captain elleni harc után csatlakozott a Millenium-hoz.
1944 óta a Millenium ügynöke, de a Hellsing-et is szívből szolgálta, mert szerette őket.
Végül döntött. Ha már áruló lett, akkor az élete folyamán megpróbálja megölni az összes vámpírt, élőhalottat a világon.
(a Millenium-on kívül persze) Talán valamit enyhíthet a bűnén.
A küldetése sikerrel járt szerinte, mert a Millenium-on kívül nem tud több élőhalottról.
Tudott Anderson-ról, de nem tudta, hogy miként szabaduljon meg tőle is, mert őt is veszélyesnek tartotta.
Nincs szüksége a világnak egy ilyen emberre. Nincs szükség ilyen fanatikusokra.
Szerencsére Anderson elhozta magával az Elena" Nail-t, amely szintén túl veszélyes ahhoz, hogy megmaradjon.
Kiderül az is, hogy Anderson-on kívül nincs már több regenerator, csakis Anderson teste volt képes elviselni az átalakításokat.
De most már a Millenium csapatai is halottak. Hagyta, hogy véghez vigyék a tervüket, mert így legalább leszámoltak az Iscariot-tal, minden emberüket elhozták Angliába és egy csapás alatt végeztek mindenkivel.
Beleértve a Hellsing-et is... Mert ők is veszélyt jelentettek a világra... Alucard miatt.
-98 fejezet: Diablo 3. , 18 oldal
Walter beszédje véget ér. Elmondja a végén, hogy meg akarta szabadítani a világot a szörnyektől.
Tisztába volt azzal, hogy mivé kell válnia. Tudta, hogy ezzel elárulja a barátait. De az emberiség sorsa fontosabb a Hellsing-nél. Neki tiszta a lelke.
De maradt még egy utolsó szörny, akinek pusztulnia kell... Seras Victoria.
Nem vette őt számításba, s amikor megtudta, hogy Alucard mit tett vele, akkor nagyon szomorú lett.
Tudta, hogy a végén vele is végeznie kell majd. Eljött hát a pillanat.
Megkéri Seras-t és Integra-t, hogy a hallottak fényében bízzanak meg benne most utoljára.
Integra-ért jön majd egy magánhelikopter, Walter hozatta, amely majd kiviszi a városból a katonai táborba.
Megkéri Walter őt, hogy hagyjon fel a Hellsing vezetésével, találjon magának egy jó férfit és élje le boldogan az életét.
Integra megkérdőjelezi Walter józanságát, de Walter bevallja, hogy hosszú évek óta most van tudatában minden egyes
cselekedetének következményével. Integra bizalmát kéri. Hogy bízzon meg benne utoljára.
Integra és Seras nem tudja, hogy Walter Seras-t el akarja pusztítani, de elküldi Integra-t, mert nincs elég idő.
Megígéri, hogy Seras hamarosan követi, de nekik kettőjüknek van még egy kis dolguk.
Integra elmegy. Walter elmondja Seras-nak az igazságot, hogy végezni akar vele, mert ő az utolsó életben maradt élőhalott. Nem maradhat más választása.
Seras értetlenül áll a dolgok mögött, nem akarja elhinni Walter szavait.
Walter megkérdezi, hogy Seras akar-e Alucard-dá válni. Mert hiába egy jólelkű lány, a vér csábítása és a hatalom egyszer eluralkodik rajta. Az egész csak az idő kérdése.
Ezért szeretné megkérni Seras-t, hogy utolsó cselekedeteként igya ki a "She" vérét, mert halandó képtelen elpusztítani ezt a vámpírt. Magát már nem mentheti meg, s tudja hogy nem maradt senkije.
Seras sorsába beletörődve beleegyezik...
-99 fejezet: Alone in the Dark , 24 oldal
Seras nekilát a lakomának, amelyet Walter is végignéz.
Az ősöreg vámpír hatalmas ereje kezdi megszállni Seras testét.
Seras mohón szívja a különleges vért, teljesen belefeledkezve a táplálkozásba.
A vér kezdi átalakítani Seras jellemét és küllemét. Furcsa átalakulások jönnek létre a lány testén.
Kezd egyre inkább valami mássá válni. Valami többé. Walter elképedve nézi végig a jelenetet.
Elkezdi felkészíten magát és Seras-t a végső halálra, mert a Doctor Walter-ba is ültetett egy önmegsemmisítő szerkezetet. Amely talán elég lesz a pusztuláshoz. Ellenőri a város különböző pontjain elhelyezett bombákat, amiket maga helyezett el és élesített be régebben.
Ezekkel és Seras önkéntes beleegyezésével akarja magukat elpusztítani, mégpedig úgy, hogy Seras nem fog majd védekezni, nem várják meg míg az új erőt ki tudná használni és akkor talán képes lesz meghalni.
De Seras az utolsó pillanatban magához tér és elveszti az eszét...
Lenyűgözi az új hatalom, amit kapott és könyörög Walter-nak, hogy gondolja meg magát, hiszen ezzel
a hatalommal akár a világot is jobb hellyé teheti. Walter rájön, hogy Seras elveszett.
Nevetve mondja neki: "Milyen kár, hogy te is így végezted. Azt hittem, hogy téged nem fog elragadni a vér akarata.
Azt hittem, hogy láttad már, hogy mire képes valaki, akinek túl nagy hatalom van a kezében. Azt hittem, hogy nem akarsz olyanná válni, mint Alucard."
Előveszi az utolsó cigijét és meggyújtja. A másik kezében egy kapcsoló van. Seras lassan és gyilkos tekintettel közelít Walter felé... Nevetve megnyomja a gombot...
-100 fejezet: Call of Duty , 18 oldal
Integra várakozik a helikopterben. Reméli, hogy Seras jól van, de dönt.
Elindul a katonai tábor felé, ahova majd Walter is irányítja Seras-t. Addig úgy sem tehet semmit.
Integra Sir Islands-et hívja. Azonnal leállítja a nukleáris támadást. Sir Island bevallja, hogy éppen csak most akarták elindítani, mert túl régóta nem jött semmi hír a városból.
Ekkor hatalmas robbanás rázza meg London-t. A zeppelinek körül és a város központjában bombák robbannak.
Talán Walter műve. A helikopter lassan elhagyja a lángokban álló Londont...
A katonai tábor. Integra már órák óta vár, de nem jön Seras. Kezd nagyon ideges lenni.
Ekkor Sir Islands átad egy levelet Integrának, amelyet a Hellsing Házban találtak.
Walter írta, amiben megmagyaráz mindent és leírta hogy mit tervez Seras-szal.
Integra erőtlen kezéből kiesik a levél. Felüvölt fájdalmában és teljes szívéből zokog...
Sir Islands körülkarolja Integra vállát és elvezeti...
Néhány hónappal később.
Integra a Hellsing ház előtt áll. A Wild Geese életben maradt tagjai búcsúznak.
Integra még egyszer utoljára visszatekint az épületre. A régi életére.
Nehezére esik itt hagyni a házat és azt az életformát, amit választott.
De legbelül tudja: talán tényleg nincs értelme folytatni.
Nincsen Alucard és Seras sem. Egyedül maradt, de talán mégsem. Majd kiderül.
A sofőr elindítja az autót és elhajt.
Jön az utolsó jelenet: Az égő Londonban vagyunk újra a robbanás előtt.
Walter arcát látjuk a robbanás előtt, mielőtt megnyomja nevetve a gombot.
A feldühödött Seras tart éppen felé.
Az utolsó gondolatát halljuk: "Azt hiszem a Pokolban most tényleg fognak énekelni a Halál Angyalai!"

The End
[/spoiler]

KeLa

Öööö.... az eleje még egész jól hangzik, de sztem a vége már nem annyira :D
Szal te mindenképpen úgy gondolod h Walternek még ennyi szerepe lesz? Oo

blackronin

Őszintén nem akarnám , hogy Walternek ennyi szerepe legyen, de ezt úgy kellett megírnom, hogy valahogy be legyen fejezve a történet...
Én 95 %-ban hiszem, hogy 100 fejezetes lesz a Hellsing, így egy nagy harc vagy további elhúzott jelenetek nem férnek bele, Hirano pontot kell, hogy tegyen minden végére.
Amire az írásomban ügyelek is.
A vége pedig...
Hát... Én nem tudom máshogy elképzelni eddig, hogy MINDEN egyes dolog benne legyen.
Szívesen elképzelnék egy sokkal érdekesebb folytatást, de az úgy se fog megvalósulni...  :frown:

Twitchblade

A Dawn meddig van kint?Én csak az első hat chaptert olvastam, és ott még nem volt She.
Bullets can't stop destiny

KeLa

Csak 6 van eddig, és tényleg nem mutatták még... :smile:

Zen

Akkor ki az a kicsavart pózban kiláncolt szerencsétlen? :smile:
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

blackronin

Ő a "She".
A Dawn folytatása pedig NAGYON messze van...
Hirano Úr tempóját figyelembe véve.
Meg persze, ha lesz egyáltalán újság, amiben meg fog jelenni...

Zen

Quote from: blackronin on 2008-08-12, 13:22:59
Ő a "She".
Mondom. :D
Quote from: blackronin on 2008-08-12, 13:22:59
A Dawn folytatása pedig NAGYON messze van...
Hirano Úr tempóját figyelembe véve.
Meg persze, ha lesz egyáltalán újság, amiben meg fog jelenni...
Sztem nem vagyok képben. Monthly Young Kingnél gáz van, vagy mi? :confused:
&fmt=1

KeLa

Quote from: Zen on 2008-08-12, 13:18:20
Akkor ki az a kicsavart pózban kiláncolt szerencsétlen? :smile:
Egy bekötözött emberszerű vmit láttál, de belőle semmit, azt sem tudod h néz ki ;)
Ez tul.képpen azt jelenti h még nem láttál belőle semmit :D

blackronin

Egyetértek.  ;)
A Monthly Young King-el nincs semmi gond.
Viszont amiben megjelent a Dawn eddigi fejezetei (a Monthly Young King+) az már eltűnt...  :D

blackronin

Info a Hellsing sorozatról: IMPORTANT!!!
1. Hirano bácsi az idén befejezi a hellsing mangát.
2. A 10. kötet jövő év elején jelenik meg.
3. Hirano a hellsing után is folytatja a munkát, valami fantasy témájú cucc lesz.
(és kérte, hogy támogassuk a munkáját!  :D)
4. Ezek után el lehet képzelni, hogy a maradék 4 hónap milyen tempóban fog telni!
(hátha 20-30 oldalas fejezetek lesznek, mert egyébként képtelenség befejezni
addigra)

Edit: Lesz új hellsing!
Várjuk!  :lazza:

blackronin

Magamra veszem a szerepet, hogy közöljem a Hellsing manga véget ér!  :frown:
Az utolsó fejezet a következő YKO-ban lesz, tehát a 95-ös lesz a lezárás...
A 10. kötet majd jön köv. év elején, de ezzel vége a sorozatnak.
Egy remek történet volt, egyedi... de ennek is véget kell érnie egyszer... 
Szép 10 év volt!  :D

KeLa

Kár h vége lesz, de azért túlélem. Meg am is már lehetett rá számítani, szal felkészültem rá h akár a következő lehet az utolsó x]
És várom Hirano következő mangáját ;)

blackronin

Saphire-diablo írta és ez már 100%:
az utolsó Hellsing fejezet a szept. 30-i YKO-ban lesz és a címlapon is Hellsing.

Edit: a új fejezet címe:
[spoiler]Oblivion, 20 oldalas és...
(dobpergés!) "She" igazából...
MINA.  :eek:
Hogy mi lesz ebből?  :confused:[/spoiler]

blackronin

Megnéztem a 94. fejezetet...  :eek: (csak raw)
Sajnos, a vég csak egy karnyújtásnyira van.
A függöny lassan lemegy és már csak a végszó hiányzik...  :frown:
http://www.hiranomoe.com/public/%5b2008-10%5d.Hellsing.94.zip
(várd meg a fordítást, de a lényeg így is érthető)

Zen

Quote from: blackronin on 2008-08-29, 17:49:30
Saphire-diablo írta és ez már 100%:
az utolsó Hellsing fejezet a szept. 30-i YKO-ban lesz és a címlapon is Hellsing.

Edit: a új fejezet címe:
[spoiler]Oblivion, 20 oldalas és...
(dobpergés!) "She" igazából...
MINA.  :eek:
Hogy mi lesz ebből?  :confused:[/spoiler]

Oops, ezt a postodat nem láttam. Szóval izé, én nem tom h ez a fordulat mér jó, de gondolom vmi "hellsingeset" úgyis kihoz belőle az a jóember. :smile:
&fmt=1

blackronin

Itt a fordítás! (ez most egy online viewer link, a letöltés szokásos helyen!)
http://picasaweb.google.com/hiranomoe/HiranomoeHellsing94#

Chronus

Bolond legyek, de ezt a chaptert most nem vágtam. Egyáltalán. Olvastam Dawn-t is, de még így se. Ki volt ez a Mina Harper, és mi köze volt ehhez az egész Alucardos históriához, plusz egyáltalán miért kisérleteztek rajta és milyen eredménnyel?

Számomra csak egy rakás csont volt, mi volt olyan jelentős benne?

KeLa

Mina Harker Bram Stoker Drakulájából lehet ismerős, ő volt Jonathan Harker felesége.
Az a "bootleg copies" meg sztem a belőle létrehozott vámírok lehetnek, bár ebben nem vagyok biztos.

blackronin

Kijött a 95-ös fejezet!
Olvastam az első híreket róla és NAGYON, NAGYON és mégegyszer mondom NAGYON durva!  :D
Legyen elég annyi, hogy sokak örülni fognak a végkifejletnek és Hirano is hozza a formáját!

KeLa

Ezt örömmel hallom  :hopp:

blackronin

Mielőtt nagyon reménykednél, azt azért elmondom, hogy amikor olvastam akkor majdnem lefordultam a székről! És be kell vallanom, hogy nem annyira a boldogságtól...
De addig nem nyilatkozok bővebben míg nem látom saját szememmel!
Attól függ minden.
Egyébként a címe: Romancia, 24 oldalas és 30 év telik el...

chilip

há basszus, akkor 4chanos hírek igazak? azt hittem csak valami vicc  :eek: