Nyári "anime tábor"

Started by ignus, 2004-03-31, 00:01:34

Previous topic - Next topic

Baldy

Quote from: BlimpHa ingyenjeggyel jutok ki a Szigetre, akkor nem ússzátok meg, én is megyek, de különben elég kicsi az esély rá, mer' én biza' csóró vagyok... :rolleyes:

Blimp: menj el biztonsági õrként, és akkor ingyen van a Sziget :)
Én is ezt akarom megoldani :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Fazék

Quote from: BaldyBlimp: menj el biztonsági õrként, és akkor ingyen van a Sziget :)
Én is ezt akarom megoldani :)
Bocsánat, de én igénylem a napi 7-8 óra alvást, szóval képtelenség hogy dolgozzak és szórakozzak is a Szigeten... :)

Baldy

Quote from: BlimpBocsánat, de én igénylem a napi 7-8 óra alvást, szóval képtelenség hogy dolgozzak és szórakozzak is a Szigeten... :)

Miért?  :eeek:
12 óra munka + 8 óra alvás => 2 óra szórakozás :)
Arról nem is beszélve, hogy a 12 órában is szórakozhatsz :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Fazék

Quote from: BaldyMiért?  :eeek:
12 óra munka + 8 óra alvás => 2 óra szórakozás :)
Arról nem is beszélve, hogy a 12 órában is szórakozhatsz :)
hehe picit elszámoltad :) 4 óra szórakozás marad :D

de nem, szóval nekem még a 8 órás munka se tetszene a Sziget ideje alatt. Szeretek minél több programra elmenni, minél többféle hülyeséget kipróbálni, stb, stb. Még a múlt évben tapasztalt laza munkaidõvel beosztott ismerõsök szórakozási programjával se egyeztem volna ki. :)

Baldy

Quote from: Blimphehe picit elszámoltad :) 4 óra szórakozás marad :D

de nem, szóval nekem még a 8 órás munka se tetszene a Sziget ideje alatt. Szeretek minél több programra elmenni, minél többféle hülyeséget kipróbálni, stb, stb. Még a múlt évben tapasztalt laza munkaidõvel beosztott ismerõsök szórakozási programjával se egyeztem volna ki. :)

Nekem egy haverom mesélte, hogy ezzel a munkával õ 0-ra jött ki pénzben Szigeten, tehát se nyereség se veszteség (mármint money terén)

Ramiz

Megrémültem ma posta: BME jelentkezés augusztus eleje 4-én jövök meg és elvileg mennék is tovább táborba, sok ideig tart az adminisztráció? Itt kell lennem?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Damnatus

A kemping nem lesz jó, nincsen hely.
Még a diákszállót megérdeklõdöm.

kisvirag

hü, mar mostan nincsen hely? asszep...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Baldy

Quote from: kisviraghü, mar mostan nincsen hely? asszep...

Majd megyünk a legközelebbi tisztásra vagy erdõbe lakni :)
Minek az olyan luxus nekünk, mint áram, tûz vagy viz? :D

Moha

Quote from: BaldyMinek az olyan luxus nekünk, mint áram, tûz vagy viz? :D
Folyó mellett víz nem probléma, tüzet szerintem tudunk gyújtani, aztán max viszünk aggregátort. :D
Remélem azért sikerül összehozni, nagyon jó lenne!

katz

Quote from: MohaFolyó mellett víz nem probléma, tüzet szerintem tudunk gyújtani, aztán max viszünk aggregátort. :D
és majd vhogy operálunk be netet is mi? :D

Én koleszos vagyok. 3 napig kenyéren és vizen is elélek a földön aludva. voltam már 2x is Slippen.

Edit: pontosítok! 3 napig "folyékony kenyéren" és az "élet vizén" is elélek

Rounin

Quote from: BaldyMajd megyünk a legközelebbi tisztásra vagy erdõbe lakni :)
Minek az olyan luxus nekünk, mint áram, tûz vagy viz? :D

Jajajj, tök romantikus lesz, majd kiserdei tábortûz mellett énekelgetünk gitárkísérettel egymásba karolva ^^ (maradok itthon :hehe: )

Én élvezném :o

Ramiz

Rounin, gyere el, ha nem karolhatok beléd, nem ér semmit a tábortûz! :o :__devil:
Különben tõleg nyomhatjuk "vadba" (vadkemping), de érdemes legalább folyó vizet a környéket tudni, pl zuhanyt.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kisvirag

net? jo wireless kapcsolat, esetleg a mikorhullamot megcsapoljuk, de vegulsi egy kis gprs nettol se riadunk vissza :)

Ramiz

Ez már kóros... :D Jó dolog a net-addictság, no de mégis... :rolleyes:  :haha:

Damnatus

Na
http://www.vendegvaro.hu/36-382
2 10-es faház le van foglalva:
9500Ft a faház/nap +300 forint/nap/fõ azaz aki végig lesz, annak 1250 Ft/nap-ra jön ki. (plusz parkoló 300Ft/nap/autó)
Szóval megkérnék mindenkit, aki jön, hogy:
erõsítse meg, hogy jön-e, és mely éjszakákon lenne ott. Fontos a létszám és a hely miatt.
Kedden küldöm a faxot addig jelezzetek vissza (ha 20 fõ alatti lesz a jelentkezés addig, akkor nem kérek több helyet).
Lehetõleg a postok szorítkozzanak a táborral kapcsolatos váaszokra, kérdésekre, mert nem nagyon van idõm neten lenni tanulás miatt, és nem akarok még hámozgatni a fontos/nem fontos infók közül.
Az is jó, ha PM-ben is elkülditek a jelentkezési szándékot.
Csinálok most egy postot, amin rajta van a jelentkezõk névsora, és majd folyamatosan frissítem. Akirõl nem tudok infót, annak nem tudom garantálni a helyet.
Idõpont akkor augusztus 4-7 (azaz4.,  5., 6. este) péntek, szombat, vasárnap este
Szóljatok mindenkinek, aki esetleg mostanában nem látogatja annyira a fórumot, hogy jelezzen nekem!

kisvirag

asziszem, nekem mondanom sem kellene, de azért a rend kedvéért, hevesen csápolok jelentkezés céljábol. egyelõre nekem a teljes hétvége jó, de ez módosulhat még, de max a csüt estére fogom azt mondani, hogy nem megy.

Damnatus

Itt a névsor. Aki mellé van dátum írva, az azon az estén ott alszik, biztosnak veszem.

01. Angel
02. Animal 4. 5. 6.
03. Baldy
04. Blimp
05. Bonci
06. Cobra 5. 6.
07. Damnatus 4. 5. 6.
08. Darkstar
09. Djinn 4. 5. 6.
10. Feldin
11. Freyja: 4. 5. 6.
12. katz 4. 5. 6.
13. kisvirag: 4. 5. 6.
14. Kvikveg 4. 5. 6.
15. Meske 4. 5. 6.
16. Moha 4. 5. 6.
17. Nephilim
18. Noki
19. noriko
20. Pandóra 4. 5. 6.
21. Ramiz
22. Rin
23. Rounin
24. Sephiroth
25. Shadowolf
26. Xaga
27. syeren
28. anonimi

Kvikveg

Quote from: kisviragasziszem, nekem mondanom sem kellene, de azért a rend kedvéért, hevesen csápolok jelentkezés céljábol. egyelõre nekem a teljes hétvége jó, de ez módosulhat még, de max a csüt estére fogom azt mondani, hogy nem megy.
Detto
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Damnatus

A tábor idõpontja melyik?
a., 5. péntek, 6. szombat, 7. vasárnap, és 8. hétfõ hazaút, vagy
b., 4. csütörtök, 5. péntek, 6. szombat és 7. vasárnap hazaút?
én az a., válaszról tudok.

katz

Quote from: DamnatusA tábor idõpontja melyik?
nekem b., jó.

Freyja

Quote from: DamnatusA tábor idõpontja melyik?
Én úgy vettem ki, hogy b.
Mintha azt mondta volna vki, hogy menjünk hamarabb, még csütörtökön.

Freyja

Na meg is találtam a felvetést :)
Azt hiszem innen indult.

Quote from: kisviragKatz: elorehozás, korábban kezdés: asszem többen lesznek, akiknek melo egyebek miatt csak a hétvége jó, másik hétvégérõl meg már kiderült, hogy nemjó...
de ha gondolhatjátok, meg akiknek belefér, tõlem már csütörtökön leruccanhatunk, aztán aki csak pénteken tud csatlakozni, az akkor jon, meg mindenki akkor jön és megy, amikor akar, csak mindenki jelezze, ha nem egész hétvégére marad, vagy esetleg késõbb jön, a szállásszervezés miatt :)

Damnatus

ok, akkor b lesz és vasárnap jövünk, vagy kitoljuk hétfõig? (tehát 4-5-6, vagy 4-5-6-7 az éjszakák)?

syeren

Ugye a névsor még nem végleges? Én és animoni is menni szeretnénk(+animefan barátja). Szólok azért neki!  :)

Baldy

Részemrõl még nem tudom, hogy most a vagy b, de igyekszem majd minél hamarabb ezt kideriteni :)

Meske

Mohát és engem is beírhatsz biztosra, vagyis ha hétfõn is lesz, akkor az az egy nap nem biztos, de a többi igen. :)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Damnatus

a hétfõt egyenlõre nem veszem bele.

Cobra

Nekem P-SZ-V biztos jó, csütörtök nem valószínû és a hétfõ se biztos.
És 1 parkolóhelyet is kérek (meg gondolom Moha is).
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Djinn

Quote from: CobraÉs 1 parkolóhelyet is kérek (meg gondolom Moha is).
Azt is kérni kell?  :3x3: Akkor mi is rendelnénk egyet!
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"