Nyári "anime tábor"

Started by ignus, 2004-03-31, 00:01:34

Previous topic - Next topic

Damnatus

Akkor olyan helyet kell keresni, ami a Tisza vagy valamely folyó/vízpart közelében van, nem sátoros hely és olcsó?
Mi a határ a forint/fõ/éjszakánál?

Damnatus

Abádszalók?
ez megfelelõ?
http://www.vendegvaro.hu/36-387
Pont lenne Edda koncert!
http://www.vendegvaro.hu/35-14342-3916
Vonattal, átszállással, másodosztáylon, 67,5%-os jeggyel, oda
3:45 178 km   562 Ft
2:55 178 km   562 Ft  

ez után esetleg lehet telefonon érdeklõdni:
http://www.vendegvaro.hu/36-382

Ramiz

Quote from: norikoNosza! Remélem komolyan gondoltátok a támogatást! ;) figyelek ám! :ejnye:
Persze! Itt is van a lelki, fórumon keresztül nyújtható támogatásom:
Hajrá, Damnatus, Noki, Rounin! :lazza:  :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Moha

Quote from: DamnatusAbádszalók?
ez megfelelõ?
Pont lenne Edda koncert!
Óóóó, sirály! Én támogatom a helyet! /me szereti az Eddát. :)

Ramiz

De akkor a 3. osztályú faház vagy bungaló lenne jó, nem?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

syeren

Csak érdeklõdök, hogy a táborba az újabb tagok (esetleg más rajongók is )eljöhetnek majd?
Szerintem jobban kéne hirdetni a nagy eseményt, pl. én is csak véletlenül akadtam rá... :haha:

katz

Quote from: syerenCsak érdeklõdök, hogy a táborba az újabb tagok (esetleg más rajongók is )eljöhetnek majd?
Szerintem jobban kéne hirdetni a nagy eseményt, pl. én is csak véletlenül akadtam rá... :haha:
Jöhetni jöhet bárki aki szereti az animéket.

Augusztus 6-7 Repülönap, Kecskemét és mivel a tábor emnlékeim szerint azon a hétvégén lesz, ezért én csak szombatig maradok, h vasárnap el tudjak menni repülönapra. Nem lehetne, esetleg egy nappal elõrébb hozni/kezdeni?

syeren

Nem igazán tudtam kibogarászni, ezért megkérnék vkit, aki tudja,
hogy írja meg a pontos idõpontot, helyszínt és a várható költségeket.
Az infó többeknek lesz. :) Elõre is köszi!!!

Damnatus

Idõpont augusztus 5-7
Helyszín egyenlõre ismeretlen, én Abádszalókot választottam, de aki felvállata a szervezést (kisvirag :)  ), még nem jelezte, hogy megfelel.

kisvirag

hm, nekem jonak tunik ez az Abádszalók :)
többiek?

mondjuk akkor jolenne kiszámolni, meg beszélni velük, merthogy több mint 20an lennénk, igy ahogy a hazaik mennyiseget elnézem, kénytelenek lennénk több kategoriát igénybe venni :)

Katz: elorehozás, korábban kezdés: asszem többen lesznek, akiknek melo egyebek miatt csak a hétvége jó, másik hétvégérõl meg már kiderült, hogy nemjó...
de ha gondolhatjátok, meg akiknek belefér, tõlem már csütörtökön leruccanhatunk, aztán aki csak pénteken tud csatlakozni, az akkor jon, meg mindenki akkor jön és megy, amikor akar, csak mindenki jelezze, ha nem egész hétvégére marad, vagy esetleg késõbb jön, a szállásszervezés miatt :)
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

katz

Quote from: kisviragde ha gondolhatjátok, meg akiknek belefér, tõlem már csütörtökön leruccanhatunk, aztán aki csak pénteken tud csatlakozni
Ez jó lesz...

kisvirag

jam!
meg akkor mindenki nézze meg ezt (és azért ne csak én bólintsak rá, tessék szólni, ha valakinek van más/jobb ötlete)
és döntse el, mit szeretne, hogy szeretne, akár már a hálótársak névsorával.

ahogy elnezem az a 5 db 2. osztályu nyaralóház kellene nekünk, ha csak 4-5 fõvel vagyunk többen, mint 20, más nem is kell, mert potágyaztatjuk, vagy valakik majd összebújnak :)

az 8500/4=  2125 Ft, vagy
8500/5= 1700 Ft

aki inkább sátrazna, szoljon, bár az is ottvan 1600 Ft egy éjszakára...

de ha beleszámoltok, igy is 6000 ftbol kb + költõpénzbõl meg lehet uszni a hétvégét (2 éjszaka)
ennél olcsóbban kétlem hogy bárhol is ki lehetne hozni a dolgot...

mostnezem, min 20 fos csoport szamara 10% kedvezmeny van! szoval tessek minel tobben jonni!

tehát, eddig:
kisvirag, Moha, Baldy, Meske, Rounin, Rin(?), Damnatus, Xaga, Feldin, Kvikveg, Freiya, Nephilim, Sephiroth, Djinn, Animal, Cobra, Darkstar, Blimp(?), katz, Bonci, Noki, Ramiz, Pandóra, noriko, Shadowolf

syeren, akkor teged is felirhatlak?

Damnatus

Na, ha sikerült segítenem a szervezésben, annak nagyon örülök! :)
Angel? Õ nem jön?

syeren

Még meg kell kérdeznem a barátomat, hogy mikorra van program (osztálytalálkozó), de edig úgy néz ki, hogy benne vagyok és az egyik brátnõm is lehet... Szóval érdemes rászámolni.. Ha vmi akadály van, megírom (csak ne legyen)!

Baldy

Quote from: DamnatusNa, ha sikerült segítenem a szervezésben, annak nagyon örülök! :)
Angel? Õ nem jön?

Nem hinném, hogy jönne.

Syeren: csak gyertek! És hozz szép lányokat :):):)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Damnatus

Remélem az újak betöltik az Angel hiánya következtében keletkezett ûrt! :)
Úgyhogy szívesen várunk mindenkit!

Moha

Ez az ár így egész korrekt és a hely is jó! Remélem sikerül összeszervezni.
(kisvirag, légyszi Moha :) Edit: a nevem a listában kisbetûvel van...:))

kisvirag

Moha: mirol beszélsz? ;)

syeren

Meddig kéne eldönteni a pontos létszámot? Akadna még itt 1-2 jelentkezõ, de hozzám hasonlóan még nekik is pontosítani kell...

animoni

Én is szívesen mennék, csak pontos dátum kellene!
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

animoni

Nekem tanuljál állatot és ne az üzeneteidet olvasgasd:-)HEHEHEHE :teccik:
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Moha

Csak vissza kellene kicsit olvasni. :rolleyes:
Augusztus 5-tõl 7-ig, a helyszín egyelõre nincs lefixálva.

kisvirag

(kisvirag, légyszi Moha :) Edit: a nevem a listában kisbetûvel van...:))[/QUOTE]

hm, telleg? szerintem meg nem :P

Cobra

Bár Kecskemét Abádszalóktól 126km, ami kb 2 óra a MapSource szerint, esetleg lehetne egy kirándulás oda vasárnap, akit érdekel (és befér az autó(k)ba), ha nem csak vasárnapig maradunk, hanem hétfõig. Bár a 3(?) évvel ezelõtti repülõnapon megfogadtam ,hogy autóval többet oda nem megyek  :rolleyes:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Damnatus

Én benne vagyok, csak augusztus 9-ig ráérek! ;)

Moloko

Majd légyszi dobjatok meg egy privivel, ha vannak konkrétumok!
Köszi :)
 :merci:

Damnatus

syeren

Ha aug. 5-7, akkor nekem ok! Sõt eddig úgy néz ki, még 1-2 ember is jönne..
 :)

Baldy

Nem semmi mennyiségû ember fog itten összegyünni :)
Biztos elég lesz ennyi házikó? :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

kisvirag

Már nem vagyok biztos benne :)