Nyári "anime tábor"

Started by ignus, 2004-03-31, 00:01:34

Previous topic - Next topic

animoni

Köszi az utazási infokat! :jee: A Stadioniktól el lehet sétálni a Keletiig vagy az nagyon hosszú út?
Az Abádszalók térképen ami postolva lett nem látszik a vasútállomás. :bruhuhu: Sõt még egy honlapon is megnéztem a térképét és azon sem találtam meg.Még asszem Damnatus írta, hogy az állomás 6km-re van.Még jó, hogy este érünk, ha gyalogolni kell nem lesz olyan nagy meleg.

Kérdés:Kaja:Mindenki akkor magának, amit tud?
Megyünk-e valahova túrázni vagy valami ilyesmire?
Egyátalán mi lesz a program?Hetedikes korom óta nem voltam táborba!!!Sokat felejtettem azóta :haha: !
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Damnatus

A program az lesz, amit akarunk/ kitalálunk. Ha jól emlékszem, lesz Edda-koncert szombaton. Kaja: ki mit hoz/vesz, vacsi gondolom együtt vhol.
Túrázni nem hinném hogy megyünk, hisz lehet pancsolni is.

kisvirag

program, ahogy Damnatus mondja :) (esetleg meg szerepjatek)

En szemely szerint nem ajanlom a stadionoktol a gyaloglast, a bliccelest annal inkabb. Amikor jossz, eleg surun jarnak majd a metropotlok, egy megallo nem tema, es ez nem Szeged, itt nem kell lepten nyomon ellenortol rettegni, en pl jo ket-harom honapja eleg sokat jarok itt Pesten (en is Szegedre jarok egyetemre egyebkent :)) ) es meg csak a metron lattam ellenort, meg HEVen :) a villamosra ajanlom, hogy vegyel egy jegyet, de a metropotlon szerintem ne aggodj, max figyelj, h nem szallnake fel gyanus elemek :)
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

kisvirag

ja, ami lemaradt, a terkep mert azert kene, mert lehet hogy a vasutallomas nincs rajta, de ha beerunk a varosba, attol meg valahogy oda kell talalnunk :)))

Moha

Quote from: BonciHajlandó vki kis hangszórókat hozni?
Én tudok vinni két kis hangszórót. Bár elem/tápfesz nélkül elég halkan szólnak, de majd legfeljebb csendben leszünk és/vagy viszek elemet. :)

kisvirag

ja, meg ami eszembe jutott!

Mivel en melobol megyek egyenest, bizti, hogy viszek fotoapparatot, ugyanis most eppen fenykepezgetes a melo webbolthoz :)))
 szal, rettegjen mindenki! (aki nem szereti, h fenykepezik)

ja!

meg Sephiroth irt, hogy nem tud jonni, meg ezer bocsi, de tele van meloval, meg minden, de mindenkit udvozol jol! :D

.Attila

Quote from: kisviragprogram, ahogy Damnatus mondja :) (esetleg meg szerepjatek)

En szemely szerint nem ajanlom a stadionoktol a gyaloglast, a bliccelest annal inkabb. Amikor jossz, eleg surun jarnak majd a metropotlok, egy megallo nem tema, es ez nem Szeged, itt nem kell lepten nyomon ellenortol rettegni, en pl jo ket-harom honapja eleg sokat jarok itt Pesten (en is Szegedre jarok egyetemre egyebkent :)) ) es meg csak a metron lattam ellenort, meg HEVen :) a villamosra ajanlom, hogy vegyel egy jegyet, de a metropotlon szerintem ne aggodj, max figyelj, h nem szallnake fel gyanus elemek :)
Amikor elõször felszálltam metropótlóra, azon kapásból volt ellenõr, szóval azért csak óvatosan.
Quote from: MohaÉn tudok vinni két kis hangszórót. Bár elem/tápfesz nélkül elég halkan szólnak, de majd legfeljebb csendben leszünk és/vagy viszek elemet. :)
Ok, hozzad. Biztos hangosabb, mint a beépített 5 W-os hangszórók :)

Cobra

Úgy néz ki kirándulás alatt is lehet majd pancsolni  :( , szóval hozzad csak a gépet Bonci. Esetleg lehet hogy tudok vinni egy konvergenciahibás projektort, ha valaki újfajta színvilágban akarja látni kedvenc anime-jét :)
Viszont ha tényleg nagyon rossz idõ lesz pénteken, akkor inkább csak ebéd után mennék, ha nincs kifogás.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

.Attila

Quote from: CobraÚgy néz ki kirándulás alatt is lehet majd pancsolni  :( , szóval hozzad csak a gépet Bonci. Esetleg lehet hogy tudok vinni egy konvergenciahibás projektort, ha valaki újfajta színvilágban akarja látni kedvenc anime-jét :)
Viszont ha tényleg nagyon rossz idõ lesz pénteken, akkor inkább csak ebéd után mennék, ha nincs kifogás.
Ahogy jónak látod. Közben már Van Halen zene is jön le :)
Ja, ha vmilyen okból kifolyólag anime-t akarunk nézni, most mondjátok meg, hogy mit.

animoni

Quote from: kisviragja, ami lemaradt, a terkep mert azert kene, mert lehet hogy a vasutallomas nincs rajta, de ha beerunk a varosba, attol meg valahogy oda kell talalnunk :)))
A térképet ki tudom nyomtatni, szerintem még van egy kis szaft a nyomtatómban :rolleyes: !

Köszi a figyelmeztetés, majd a vigyázok az ellenõrökkel.Btw. kisvirag milyen szakos vagy?
Ezek szerint akkor fürdõruhát is vinni kell?És mi az a szerepjáték?A fényképezõgép pedig nem szükséges, mindenki megtartja a szívében a szép emlékeket!!!
[/COLOR]

kisvirag

szukseges, nem szukseges, kenytelen vagyok magammal cipelni :)

kommunikacijo, ebben az evben altalanos nyelveszet speckepzessel, jovore remelhetoleg mar a szakkal :)
egyebkent meg eddig meg Latinos voltam... de leadom.

egyebkent meg szivesen :)

igen, hozni kell furdoruhat
a szerepjatek meg egy tokjo dolog, hosszu lenne itt kifejteni, majd ott elmondjuk :)

Damnatus

kisvirag
és Te fogsz mesélni?

Ja: Bonci, katz! Hozzatok hálózsákot elsõ napra!

kisvirag

oooo.....
hataztmegmeggondolom :)

animoni

Quote from: kisviragszukseges, nem szukseges, kenytelen vagyok magammal cipelni :)

kommunikacijo, ebben az evben altalanos nyelveszet speckepzessel, jovore remelhetoleg mar a szakkal :)
egyebkent meg eddig meg Latinos voltam... de leadom.

egyebkent meg szivesen :)

igen, hozni kell furdoruhat
a szerepjatek meg egy tokjo dolog, hosszu lenne itt kifejteni, majd ott elmondjuk :)
Akkor BTK vagy!Én TTK-s, biológus szakos!Remélem annál a szerepjátéknál nem lesz kamera, mert arra támadok!! Nem bírom a kamerákat a fényképezõket sem!D eszeretek fényképezni, de utálom, ha fényképeznek!!!
Bonci:Ha animet kellene nézni, mit lehetne kérni?OVA-t vagy rövid sorozatot is?És E Nomine-d nincsen véletlenül zenében?CSak érdeklõdöm?
[/COLOR]

.Attila

Quote from: DamnatusJa: Bonci, katz! Hozzatok hálózsákot elsõ napra!
He, mi? Miért?
Jó volna, ha lenne...
Quote from: animoniBonci:Ha animet kellene nézni, mit lehetne kérni?OVA-t vagy rövid sorozatot is?És E Nomine-d nincsen véletlenül zenében?CSak érdeklõdöm?
Amit akarsz, nekem mind1. Célszerû vmi rövidet, nem?

Damnatus

Elsõ napra kell 2 hálózsák! 2 ember vállalja be! Ha nem akkor Bonci meg Katz, mert õk elõbb lelépnek. (tudom nem jó indok, de ez van, bocsi fiúk... :(

animoni

Quote from: BonciAmit akarsz, nekem mind1. Célszerû vmi rövidet, nem?
Hát...! Lenne egy furcsa kérésem, 2 nagyon beteg része van az elsõt láttam mondjuk, de a másodikat szívesen megnézném, de ez csak egy ötlet!! Ismeritek a puni puni poemyt??Nagyon beteg OVA, de nagyon jókat lehet rajta nevetni!!
[/COLOR]

Fazék

Igazából szeretnék egy kisebb táskába beleférni a 3 napra, de ha azt mondjátok, hogy akkor át tudok váltani egy nagyobb táskára és vihetek egy hálózsákot. :) De akkor ugye megkapom a hõsi becsületrendet és összedobtok egy Túró Rudira valót is? :D

edit: Attila, szerintem ne nézzünk anime-ket a táborban. Manga-kat aki hoz, lehet olvasgatni, de inkább a társaság miatt legyünk lent, társasjátékok, szerepjáték, satöbbi :) a kéthetente vasárnapi vetítés sztem elég mindenkinek :) (bocsi azoktól akik arra nem tudnak jönni, de sztem õk se azért jönnek Abádszalókra, hogy társasági vetítés legyen ;) )

animoni

Kérdés:Attila=Bonci???Gondolom igen?!!
[/COLOR]

Kvikveg

Ugye rajzolni is fogunk? *remenykedoen csillogo tekintet; kepzeletben mar Alucardot rajzol full-vampir pozicioban*

Halozsakot tudok hozni, nem gond. Polifoamot is kis nyari karacsonyfa uzemmodban. Nem jon valaki csutortokon kocsival, aki helyettem tudna hozni nekem polifoamot? Vagy felajanlom 'szupi' - ... ohh, ez enyhe tulzas... -  halozsakomat egy kevesbe igenyes embernek, aki nem utal a fene tudja milyen padlon aludni.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

Quote from: animoniKérdés:Attila=Bonci???Gondolom igen?!!
igen :) a Bonci név kevésbé áll a nyelvemre, mondta hogy így is hívhatjuk :)

Moha

Quote from: FazékIgazából szeretnék egy kisebb táskába beleférni a 3 napra
Nem probléma, leszünk elegen, majd becsomagolunk. :p Esetleg majd kilóg a kezed-lábad. :haha: (bocs, ez magas labda volt)

Meske

A szerepjátékozásban én is benne lennék, fõleg akkor, ha a tavaji karakteremet is vihetném! :D

Írásokat hozunk megint? Én biztos viszem! :) (bár pl. a regénnyel tavaj óta nem haladtam valami sokra, ugyanis megint megakadtam egy kicsit... :p)

Quote from: KvikvegUgye rajzolni is fogunk?
Szerintem majd rajzolhatunk is! :)

Mi is tudunk hozni hálózsákot!

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

.Attila

Quote from: DamnatusElsõ napra kell 2 hálózsák! 2 ember vállalja be! Ha nem akkor Bonci meg Katz, mert õk elõbb lelépnek. (tudom nem jó indok, de ez van, bocsi fiúk... :(
Mit csinálok én? Elnézést, csak nem látom át a dolgot. Én Cobra-val vagyok együtt, akkor megyek, amikor õ, kivéve, ha megy a repülõnapra. Én végigmaradok, csak késõbb jövök.
Alszok én hálózsákban, nem vagyok túl igényes, de nincsen.
Quote from: animoniHát...! Lenne egy furcsa kérésem, 2 nagyon beteg része van az elsõt láttam mondjuk, de a másodikat szívesen megnézném, de ez csak egy ötlet!! Ismeritek a puni puni poemyt??Nagyon beteg OVA, de nagyon jókat lehet rajta nevetni!!
Kár volt azt mondanom, hogy mind1 -_-
Quote from: Fazékedit: Attila, szerintem ne nézzünk anime-ket a táborban...
Én is így gondoltam, de ha vki igényt tart rá, én nem zárkózom el.
QuoteKérdés:Attila=Bonci???Gondolom igen?!!
Igen. Jobban szeretem az eredeti nevem. Nem találtam még tetszetõs becenevet, de mégsem lehet a fórumos nevem az eredeti.

Fazék

Quote from: MohaNem probléma, leszünk elegen, majd becsomagolunk. :p Esetleg majd kilóg a kezed-lábad. :haha: (bocs, ez magas labda volt)
kész!  :hahaha:  :rotflol: maga nem normális  :haha:

Damnatus

Bocs, elnéztem ...
Fazéknak és katznak kéne hálózsákot szereznie.
http://www.vendegvaro.hu/36-382

.Attila

Quote from: DamnatusBocs, elnéztem ...
Fazéknak és katznak kéne hálózsákot szereznie.
Nem értem, mi itt a probléma... a Fazekat elrakjuk a szekrénybe, a macskát meg kirakjuk éjszakára :rolleyes:

Darkstar

Quote from: BonciNem értem, mi itt a probléma... a Fazekat elrakjuk a szekrénybe, a macskát meg kirakjuk éjszakára :rolleyes:

:lol:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

HVp213

Quote from: BonciNem értem, mi itt a probléma... a Fazekat elrakjuk a szekrénybe, a macskát meg kirakjuk éjszakára :rolleyes:
:lol:
(tudom nem megyek de erre reagálni kell bocsi) De a cicának el ne felejts almot kirakni estére... :lul:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Moha

Úgy látom, nem csak én vagyok pihentagyú ma. :p

Apropó: lesz akkor valami fõzõcske? Hoz valaki bográcsot?
Utánanézhetek, hogy mi tudunk-e vinni, de csak akkor, ha van rá igény.