Nyári "anime tábor"

Started by ignus, 2004-03-31, 00:01:34

Previous topic - Next topic

kecsap

Damnatus! Megdobnal a mobtelcsi szamoddal, mint foszervezo, mert en penteken megyek, de csak vmikor estefele (16kor Bprol, 19re remelem...) erek oda, tekintve, hogy Becsbol indulok delutan melo utan. :) Aztan kene kocsifuvar Szalokra..., csakhat senkinek sincs meg a telszama :)
Cobra! Van meg nalad hely kocsiba? De azert gondolom hamarabb indulsz, mint 16 ora...  :rolleyes:

animoni

Quote from: BonciIgen. Jobban szeretem az eredeti nevem. Nem találtam még tetszetõs becenevet, de mégsem lehet a fórumos nevem az eredeti.
Hát azt mindjárt gondoltam, hogy nem Bonci az eredeti neved! Csak nem tudtam az eredetit és most tudtam csak meg. :haha:
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

animoni

Quote from: BonciIgen. Jobban szeretem az eredeti nevem. Nem találtam még tetszetõs becenevet, de mégsem lehet a fórumos nevem az eredeti.
Hát azt mindjárt gondoltam, hogy nem Bonci az eredeti neved! Csak nem tudtam az eredetit és most tudtam csak meg. :haha:

Quote from: MeskeA szerepjátékozásban én is benne lennék, fõleg akkor, ha a tavaji karakteremet is vihetném!
Írásokat hozunk megint? Én biztos viszem!  (bár pl. a regénnyel tavaj óta nem haladtam valami sokra, ugyanis megint megakadtam egy kicsit... )
Szerintem majd rajzolhatunk is!

Mi is tudunk hozni hálózsákot!
Milyen karaktert kell vinni??? :wtf: És milyen írást?
RAJZOLNI?Rajztehetségem=0!!!!!
[/COLOR]

.Attila

Szerepjátékról van szó. Neked nem kell vinni semmit, ha játszol, akkor majd ott segítenek karaktert létrehozni.

Meske

Quote from: animoniMilyen karaktert kell vinni??? :wtf: És milyen írást?
RAJZOLNI?Rajztehetségem=0!!!!!
Ha vannak esetleg saját írásaid (versek, mesék stb.), akkor azt elhozhatod, s megnézzük! :) Én az enyéimet biztos, hogy viszem! :)

A karakter pedig a szerepjátékozásban kell. Én is a tavalyi táborban tanultam meg, s azóta nem is játszottam, kivéve ezt a fórumon keresztülit Raggie Gordonnal, bár azzal nem sokra haladtunk...
Az a lényege, hogy ez egy jó kis játék! :)

Részletesen elmagyarázni most egy kicsit hosszú lenne, meg nem is nagyon tudnám, mert én sem nagyon értek hozzá, csak amennyire tavaly megtanítottak... Szóval ezt kérdezd inkább mástól, vagy nézz szét a M.A.G.U.S. és szerepjáték nevü témákban, vagy még mindig ott a

Nem muszáj rajzolni, csak Kvikveg megemlítette, hogy akár csinálhatunk azt is. :)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

animoni

Quote from: MeskeHa vannak esetleg saját írásaid (versek, mesék stb.), akkor azt elhozhatod, s megnézzük! :) Én az enyéimet biztos, hogy viszem! :)

A karakter pedig a szerepjátékozásban kell. Én is a tavalyi táborban tanultam meg, s azóta nem is játszottam, kivéve ezt a fórumon keresztülit Raggie Gordonnal, bár azzal nem sokra haladtunk...
Az a lényege, hogy ez egy jó kis játék! :)

Részletesen elmagyarázni most egy kicsit hosszú lenne, meg nem is nagyon tudnám, mert én sem nagyon értek hozzá, csak amennyire tavaly megtanítottak... Szóval ezt kérdezd inkább mástól, vagy nézz szét a M.A.G.U.S. és szerepjáték nevü témákban, vagy még mindig ott a

Nem muszáj rajzolni, csak Kvikveg megemlítette, hogy akár csinálhatunk azt is. :)
Huha ha én azt tudnám, hogy hova tettem az írásaimat????Középiskola óta nem foglalkoztam velük!!
MIIII???A M.A.G.U.S az nem fantazi könyv???Ne már vagy öt éve készülök megvenni!!!!! :bruhuhu:
Én csak irtam, hogy rajztehetségem=0!Kivéve molekuláknál!! Azokat nagyon szeretek rajzolni!!De 4évig olyan lány mellett ültem, aki nagyon szépen tud rajzolni, ugyhogy szeretem a szép rajzokat(és fõleg a vámpírosakat, kiemelve ezek közül is az Alucardos rajzokat :haha: )
[/COLOR]

kisvirag

ghehe :)
a tabor lenyege, hogy semmi sem kotelezo (kiveve kifizetni a szallast :D )
es mindent lehet (persze azokon a biz kereteken belul).
szal, nem kell tudni rajzolni, nem kell tudni jatszani, nem kell tudni irni :) csak lehet :)
rajzolni pl en se tudok. :)

a szerepjatekot meg mondtam, h majd jolelmagyarazzuk.
es igen, van magusos fantasy konyv, azok abban a vilagban jatszodo regenyek, amiben te jatszol. a regeny es a szerepjatek kozt az a kulonbseg, hogy itt te magad alakitod a fohost. Nem kell megijedni, nem kell amolyan rendes modon eljatszani, csak belelni magad, meg elmondani, h x helyzetben micsinal epp a karaktered :)

reszletesebben errol holnap

sracok, remelem hoz valaki legalabb egy darab alapkonyvet!
nekem meg mindig nincs *mosoly*
ja, es a kockakrol se feledkezzetek meg *mosoly*
megizemize, ha esetleg lenne valakinek kalandja, se megvetendo *mosoly*
nembiztos hogy a legjobb otlet, hogy en meseljek, legalabbis magust....
alkonyt akarmikor, csak azt meg rajtam kivul ketlem, h barki is ismerne, es ugy meg nehez *mosoly*

de majdmeglassuk, remelem jo ido lesz, mert most nemegeszen azt mutatja, nem szeretnem, ha strandolas helyett benn kene kuksolni a szobaban, mert azt itthon is meg lehet csinalni *mosoly*

hule ize, aszondja, error, mert tulsokkep.... grrr
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Damnatus

kisvirag
Miért nem vampireözünk? Azt biztos tudnál mesélni!

Na akkor kell 10.-én 1 ember, aki hálózsákban alszik. Vki jelentse ki, hogy bevállalja.

Mindenki fel van írva, aki holnap a 16.15-össel jön?
Bográcsozást szerintem hanyagoljuk.

http://www.vendegvaro.hu/36-382
Ez még változhat, jelenleg:
01.-10. fizetnek: elsõ nap: 9500:11+300=1200Ft-t + az autónap a parkolódíja.
a második éjszakáért 19.000:18+300=1400Ft, A harmadik éjszakáért 19.000:16+300=1500 Ft
összesen 4100Ft
11.-12: 1200+1400 Ft=2600
13.-18. 1400+ 1500 Ft=2900
+300Ft/autó/nap

01. animoni 4. 5. 6. 7.                         Vonat 16.15
02. Damnatus 4. 5. 6. 7.                      Vonat 16.15
03. Darkstar 4. 5. 6. 7.                        Vonat 16.15
04. Freyja: 4. 5. 6. 7.
05. kisvirag: 4. 5. 6. 7.                        Vonat 16.15
06. Kvikveg 4. 5. 6. 7.                         Vonat 16.15
07. Meske 4. 5. 6. 7.                           A Moha
08. Moha 4. 5. 6. 7.                            A Moha
09. Pandóra 4. 5. 6. 7.
10. Fazék 4. 5. 6.                               Vonat 16.15
11. katz 4. 5. 6. V
12. Baldy 5. 6. 7.                                 A Cobra
13. Bonci 5. 6. 7.                                A Cobra
14. Cobra 5. 6. 7.                                A Cobra
15. kecsap 5. 6. 7.                             Vonat
16. noriko 5. 6. 7.
17. Ramiz 5. 6. 7.
18. Angel 5.6.7. ???

kisvirag

LOL, vampiret?

/me kinosan vigyorog

a vampire szabalyrenceret meg annyira se ismerem, mint a magust :)
leginkabb csak liveot jatszottam :)
de majleszvalahogy :)))

ize, nemazertmerthogy, de szal, szerintem azt a egy halozsakos embert meg tudjuk oldani vhogy, nem? agyosszetolas, vagy vki bevallal maga melle vkit... most nem mondom hogy en, meg akarmi, de szerintem 10 agy mellett megoldhato, h a 11. is elferjen :)

Kvikveg

En is vonatozom!!!
Akkor hozzam a halozsakomat valakinek aki vallalta a foldon alvast??
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Damnatus

Kvikveg a 16.15-össel jössz akkor Te is?

Na 1 önkéntjelentkezõ földön alvó ember kell (hálózsákkal)!

Fazék

Jelentkezem hálózsákos alvóként, és viszek is hálózsákot. :)

Damnatus

Oké, akkor asszem minden rendben van. Legalábbis remélem.

Kvikveg

Quote from: DamnatusKvikveg a 16.15-össel jössz akkor Te is?

Na 1 önkéntjelentkezõ földön alvó ember kell (hálózsákkal)!
Igen.
Akkor nem hozok halozs.. De hozok. Az agyra, nem tudom milyen agynemut adnak, de megszivtam egyszer asszem.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Cobráék kb mikorra fognak odaérni? Csak azért, hogy tudjam számítani, hogy induljunk. Azt tudom, hogy a vonatosok kb fél nyolkor lesznek ott. Mi innen a kocsival másfél óra alatt ott vagyunk, és nem feltétlen akarunk kettesben dekkolni órákig. ;)

kisvirag

Cobraek penteken jonnek, nem?

Damnatus

Igen, Cobráék pénteken jönnek.

kisvirag

mi 19.21re erunk be.
Freiya meg Pandora busszal erkezik valamikor, mert ok viszonylag kozel laknak

ezenkivul csak ti jottok me'g Moha csutortokon :)

a vonat pontosan egyebkent: (most neztem, h ha elkessuk sincs gaz, negyed oraval kesobb megy egy, amivel ugyanakkorra tudunk beerni,csak az 2 atszallas :) )

Budapest-Keleti pu. 16:15    5006    gyors ( - Miskolc Tiszai pu.)    
Kál-Kápolna 17:48        

Kál-Kápolna 18:20   +>>  36518    személy ( - Kisújszállás)      
Abádszalók 19:21    

ja
es most latom, h ulhetunk felorat Kalkapolnan...

animoni

Quote from: KvikvegIgen.
Akkor nem hozok halozs.. De hozok. Az agyra, nem tudom milyen agynemut adnak, de megszivtam egyszer asszem.
Nekem sem jött be amikor egy kiránduláson az ágyamban egy jó nagy döglött csótányt találtam!Nincs bajom a csótányokkal, de ez azért mégi undorító volt!
[/COLOR]

noriko

Quote from: MohaMi innen a kocsival másfél óra alatt ott vagyunk, és nem feltétlen akarunk kettesben dekkolni órákig. ;)
akkor mégsem lesz a plusz két ember?(már elvesztettem a fonalat)
"I wish I could, but I don't want to."

Moha

Quote from: norikoakkor mégsem lesz a plusz két ember?(már elvesztettem a fonalat)
Nem, csak Meskével ketten megyünk.

Fazék

óriási merészséggel és kínzási vággyal fölraktam magamról egy friss képet  a galériába, hogy ha valaki meg akarna találni a pályaudvaron, vagy neadjisten el akarna kerülni, akkor fölismerjen :)

Darkstar

Akik ma a 16:15-ös vonattal mennek: van valahol elõtte találkozó?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

Quote from: DarkstarAkik ma a 16:15-ös vonattal mennek: van valahol elõtte találkozó?
gondolom az indulási vágány elején lesz a találkozó, azt meg mindenki ügyesen kideríti, honnan indul a vonat :)

Darkstar

Quote from: Fazékgondolom az indulási vágány elején lesz a találkozó, azt meg mindenki ügyesen kideríti, honnan indul a vonat :)

Ott leszek. Szerintem meg fogtok ismerni, talpig feketében leszek, és ha a fodrászom addig bevállalja, akkor csíkos fejjel. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Damnatus

Én valszeg már 15.45 körül ott leszek.

Darkstar

Bocsi emberek, megszívtam a bkv-t, csak a 19:58-as vonattal tudok menni  :mad:. Ki megy azzal?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

katz

Quote from: DarkstarBocsi emberek, megszívtam a bkv-t, csak a 19:58-as vonattal tudok menni  :mad:. Ki megy azzal?
Ha sikerül elérnem akkor én. Most értem haza Balcsiról.
Hálózsákom pedig nincs, ellenben kést, fegyvert viszek, tehát én ágyban alszom!

Moha

Quote from: DarkstarBocsi emberek, megszívtam a bkv-t, csak a 19:58-as vonattal tudok menni  :mad:. Ki megy azzal?
Szerintem senki. De annyit esetleg vállalok, hogy befuvarozlak az állomásról. :)
Mi most indulunk.

katz

A vonat 19:58-kor ér a keletibe és 20:15-kor indul el.