Nyári "anime tábor"

Started by ignus, 2004-03-31, 00:01:34

Previous topic - Next topic

Ramiz

Quote from: DamnatusNem ígérem meg, de valszeg jövõre is bevállalhatom a szervezést.
Lent még ennyit sem mertél mondani. Egyre biztosabb vagy, ahogy halványulnak az adminisztrálás és pénzügyes dolgok kínjai. :) Viszont jövõre már kapsz valami jutalmat, mondjuk egy üveg bort mindenkitõl. És persze nem illene hazavinni. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kisvirag

omm, na, ejtsunk par  szot azon túl is, hogy jó volt.
bár én most a mÁVot fogom felhozni :D
szal, Ksujszálláson akartam IC potjegyet venni aKecskemeti vonatra, de a kisasszony nem volt hajlando kiszolgálni, mer hogy sor meg  kármi, és õ most nem szóraozik iennel. es ugye 3 meg 5 percem lett volna atszallni.
no, de végül is jó, hogy nem kaptam, mert annyit késett a vonat, hogy nem értem volna el.
viszont láttam egy kicsit (néhány gépet) a repülõnapból, mert negyed órát állt a vonat kecsón :D

de egyébként, sok kártyázás, kis activity, beszélgetés volt napirenden, meg zuhanyozni menés közben háromszori zuhanyzás, kettõ a természet álltal  :) bár én már indulás elõtt egy kiadós megázással kezdtem :D

majdmég, elõbb megprobálom jol végignézni a képeket :)
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

kisvirag

ommm

na, megnéztem a képeket....
 :D

õszintén, azt hiszem, tényleg tökjó, hogy három napig nem láttam tükröt :lul:
de azért egész jók lettek, meg minden :)

kisvirag

igazábol nem is tudom, hogy ezt melyik topicba kéne irnom, de még azt el akarom mondani, hogy tök furcsa egyes emberek postjait immár úgy olvasni, hogy ismerem a hozzá tartozó arcot is :)
szinte egytõl egyig azokról, akiket nem ismertem a tavalyi táborból, egészen más elképzelésem volt :)

katz

Quote from: RamizAzért mindent nem kell elmesélned. :__devil:
Most arra gondolsz Te milyen állapotba kerültél ott? :D  :__devil:

kisvirag

arról szerintem kellõen tanuskodnak a képek :D

katz

Quote from: kisviragigazábol nem is tudom, hogy ezt melyik topicba kéne irnom, de még azt el akarom mondani, hogy tök furcsa egyes emberek postjait immár úgy olvasni, hogy ismerem a hozzá tartozó arcot is :)
szinte egytõl egyig azokról, akiket nem ismertem a tavalyi táborból, egészen más elképzelésem volt :)
Hmm. Na igen, fene gondolta volna, hogy a fórum hatalmas és vérszomjas vámpirjai ilyen kis nyuszik... :D

kisvirag

/me az égre nézve fütyörészik

nyuszi?
hol?

egyébként meg, nem nyuszik.
csak gonoszak, és taktikusok :P ;)

Damnatus

Quote from: kisviraghogy tök furcsa egyes emberek postjait immár úgy olvasni, hogy ismerem a hozzá tartozó arcot is :)
Hehe, még szerencse, hogy rossz az arc és a névmemóriám! :D
Egyébként lesznek még fent képek, vagy felkerült minden?

Meske

Quote from: DamnatusHehe, még szerencse, hogy rossz az arc és a névmemóriám! :D
Egyébként lesznek még fent képek, vagy felkerült minden?
A mi képeink közzül minden felkerült, sajnos nem lett sok... (tavaly duplaennyi volt) Asszem még talán noriko fotózott néhányat...

EDIT: Ja, a tábor szerintem is király volt! :) És már ki is aludtam a fáradalmait.
Na meg a vízben is jó  volt egy kicsit "pancsikálni", mert lehet hogy soxor elmentem már mellette kocsival, de még nem voltam benne, szóval ezt nem hagyhattam ki, s nem bántam meg!! :D

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

kisvirag

jam, de õ analóg géppel

Kvikveg

Quote from: katzHmm. Na igen, fene gondolta volna, hogy a fórum hatalmas és vérszomjas vámpirjai ilyen kis nyuszik... :D
Mmmmmhhhmmmgrrrrr.... :__devil:

En Damnatuson neztem egyet, az avatarja tok depi, o meg abszolute nem nez ki annak. Meg egy csomo embert vagy mar lattam, vagy keves postjat olvastam, ugyhogy nem igazan volt kialakult kepem roluk.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

animoni

Quote from: kecsapTényleg Megasirály volt. :) Ahhoz képest, hogy még két hónappal ezelõtt csak annyit tudtam a magyar animeaktivitásról, hogy usteam..., jó kis társasággal hozott össze a sors.  :jee:
Nekem még a hazafelé tartó út is hozott meglepetést, mikor kiderült, hogy Pandora Freya (remcsi jól irtam le :) ) testvére....én asztem Animonié.  :lul:
Huha!! Ha nekem lenne egy testvérem, akkor a világ már rég leáldozóban lenne!!!
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Meske

Mikor kezdjük el szervezni a jövõévi tábort? :D

Baldy

Quote from: animoniHuha!! Ha nekem lenne egy testvérem, akkor a világ már rég leáldozóban lenne!!!

Na ezzel egyetértek, hiszen már ugy is, hogy 1 van belõled a világon, már ugyis mindenki fél az apokalipszistõl :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Kvikveg

Quote from: BaldyNa ezzel egyetértek, hiszen már ugy is, hogy 1 van belõled a világon, már ugyis mindenki fél az apokalipszistõl :D
:lul:  De Baldy...  :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

animoni

Quote from: BaldyNa ezzel egyetértek, hiszen már ugy is, hogy 1 van belõled a világon, már ugyis mindenki fél az apokalipszistõl :D
HEHEHE!!!Féljenek is!! Meglátom ki mer szembeszállni velem és egyszemélyes hadseregemmel, aki lent látható!!!!De ha gondolod téged leveszlek a fekete listáról!
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Damnatus

Quote from: KvikvegEn Damnatuson neztem egyet, az avatarja tok depi, o meg abszolute nem nez ki annak.
Mert jól álcázom! ;)

Meske
Már szervezzük a jövõ évit! ;) Hol legyen? Vízpart mellett? Balaton?

Kvikveg

Batyam emlegette, hogy Kismaroson vannak jo kis fahazak...
De Szilveszterkor mehetnenk Abadszalokra, ejfeli furdozesre!

Moha

Quote from: KvikvegDe Szilveszterkor mehetnenk Abadszalokra, ejfeli furdozesre!
Egészségedre! :D Esetleg majd "lékfürdõzés" lesz belõle (lékhorgászás után szabadon...)

Amúgy mi ez a változás hirtelen? ;) A táborban neked se volt kedved fürdõzni a szélben. :p

Kvikveg

Oooo, nem tudod mi van Abadszalokon? Forro viz! Szoval lazan lehet benne furdeni minuszokban is, nem egyszer volt hozza szerencsem.

Damnatus

Kvikveg
Biztos, hogy Abádszalókról beszélsz?

Ramiz

Quote from: katzMost arra gondolsz Te milyen állapotba kerültél ott? :D  :__devil:
:ejnye: Én csupán jól éreztem magamat.

Quote from: KvikvegOooo, nem tudod mi van Abadszalokon? Forro viz! Szoval lazan lehet benne furdeni minuszokban is, nem egyszer volt hozza szerencsem.
o.o  :eeek:  :3x3:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Meske

Quote from: Ramiza rikiki meg egy vacak játék, jövõre kanaszta-esttel kezdünk :D
Erre már tegnap szerettem volna válaszolni, csak valahogy elfelejtettem... :p

A rikiki jó játék, csak tudni kell veszteni! Én is az utolsó voltam az elõzõ játékokban, de amikor te is beszáltál, hirtelen a pontszámom az egekbe szökkent  (a tiedhez képest) :hehe: :__devil:

A kanaszta is jó játék!! :)

Damnatus: A Balaton egy kicsit drága dolog, nem? Mehetnénk akár a hegyekbe is. :)

kisvirag

szerintem várjuknk jövõ nyár elejéig a hova mennyünk dologgal, mert az árak annyira képlékenyek, meg minden :)

ilyenkor nagy a lelkesedés, de van még egy évünk :)

viszont egy téli/õszi is jó lenne, valami hétvége, akár a hegyekben is.

Damnatus

Gyertek ki szalonnát sütni a Pilisbe :D !

kisvirag

Damnatus

Augusztus 22 után én ráérek :D

Kvikveg

Quote from: DamnatusKvikveg
Biztos, hogy Abádszalókról beszélsz?
Basszus! Egerszalok! Egerszalok Egerszalok Egerszalok Egerszalok Egerszalok. Nna.

Moha

Quote from: KvikvegBasszus! Egerszalok! Egerszalok Egerszalok Egerszalok Egerszalok Egerszalok. Nna.
:lol:
A Hortobágyon is van ilyen, oda is lehet menni! ;)