Nyári "anime tábor"

Started by ignus, 2004-03-31, 00:01:34

Previous topic - Next topic

Ramiz

Quote from: FazékMindegy, remélhetõleg lesz egy szomszéd szobában szilveszterezõ nõi társaság is :p :D
Furcsa, de ez már legalább egy tucatszor az eszembe jutott, pláne az után, amikor világossá vált, hogy egy esetleges szilveszteri buli USteam Live Action hírére nem kezdtek el tömegesen beregisztrálni és jelentkezni facér fiatal nõk. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kecsap

Most akkor mi a helyzet a szilveszterrel? Minden sinen van? :)

Kuroi Tenshi

Quote from: kecsapMost akkor mi a helyzet a szilveszterrel? Minden sinen van? :)
Ja, mint József Attila :__devil:

:haha:

Kvikveg

Quote from: Kuro_TenshiJa, mint József Attila :__devil:

:haha:
Azert annyira nem. Az a kretin nem bir valaszolni a levelemre, ugyhogy megint fel fogom hivni telefonon es destruktiv agyhullamokat kuldok fele, hogy szedje mar ossze magat.
De annyit visszavalaszolt, hogy megjott e levelem.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kecsap

Quote from: KvikvegAzert annyira nem. Az a kretin nem bir valaszolni a levelemre, ugyhogy megint fel fogom hivni telefonon es destruktiv agyhullamokat kuldok fele, hogy szedje mar ossze magat.
De annyit visszavalaszolt, hogy megjott e levelem.

Hmmm...én azt nem értem teljesen, hogy miért olyan fontos, hogy emailezzünk velük, miért nem jó a telefon? Tessék engem felvilágosítani! :)

Kvikveg

Quote from: kecsapHmmm...én azt nem értem teljesen, hogy miért olyan fontos, hogy emailezzünk velük, miért nem jó a telefon? Tessék engem felvilágosítani! :)
Mailen osszeszedettebb vagyok. De holnap telefonban leszek osszeszedett, ha megint nem felejtem el...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kvikveg

Halallista&arak
15.eig veglegesiteni szeretnem a listat.
Ha valaki egyaltalan nincsen rajta, az plane szoljon!!!

Infoismetles:
Kemence kulcsoshaz Kozlekedes: Budapest - Szob, majd onnan autóbusszal Kemencéig.
Borzsonyben Kemence
//www.kemence.hu -n jo alaposan le van irva, hogy merre lehet maszkalni, stb.

Beszeltem a fickoval.

Par info:
Telen hideg van, szoval oltozzetek - de a hely futott, szoval max kimenni nem fogunk.
Kocsi parkolasi lehetoseg van.
Diak/felnott ar megkulonboztetes nincs.
Vetiteni lehet a falra.
Szallas elhagyasa: ahogy jolesik, en delutant mondtam, rabolintott.
Megkozelites:
Gyalog 2 buszmegallo lehetoseg van, kozpontban es Szob feloli vegen a falunak, mindketto kb ugyanolyan messze van, 3.5 km. /meg ellenorzom/
Terkep
Terkeprol del iranyaban lemegyunk.
Godovar fogado
Strand /ok efolott vannak a hegyoldalban/
tovabbmenni
Ifjusagi tabor /sok kis fahaz/
jobbra ut fel /ugyanott bal felol emlekmu, egy szikla/
at a hidon
100m /ki is van irva, Bence szallo fele meg valami masik is erre van, itt meg kozos az ut/
jobbra kis hid
20m es ott vagyunk.
Kemence.hu oldalon fent van a kepe a haznak: nagy, feher.

Ujabb infok:
Fozes: mikrohullamu suto adott, konyhat nem hasznalhatjuk, mittudomenmi miatt.

Meg ujabb infok:
Huto van.
Palackon lehet fozni ha viszunk. (Hamar a konyhat nem lehet hasznalni...)

Raggie

:eeek: Temetõ-háti üdülõ??? Aaz milyen lehet??? ;) :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Kvikveg

Quote from: Raggie Gordon:eeek: Temetõ-háti üdülõ??? Aaz milyen lehet??? ;) :D
He?

Raggie

Quote from: KvikvegHe?
Lásd térkép...

De most látom csak, hogy az Temetõ-háti dûlõ! :D :lul: Me= :lame: , vaksi!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

:merci: az ügyintézésért!
Emberek, nincs sok idõ, most lehet még jelentkezni a Kvikveg-féle "halállistára"! :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

jelölj be engem is 100%-osnak :) ha törik, ha szakad, de ott leszek :)

Kvikveg

Quote from: Fazékjelölj be engem is 100%-osnak :) ha törik, ha szakad, de ott leszek :)
Mindket napra bejeloltelek. Kegyetlenul es kimeletlenul. :D

Ramiz

Quote from: Fazékjelölj be engem is 100%-osnak :) ha törik, ha szakad, de ott leszek :)
Törni és szakadni dolgok csak akkor fognak, ha nem jössz el. :lazza: :__devil:

Kvikveg

Quote from: RamizTörni és szakadni dolgok csak akkor fognak, ha nem jössz el. :lazza: :__devil:
Ha mar itt vagy: teged is fixalhatlak ket ejjelre?

Megj :Fazekat is 3 nap 2 ejjelre irtam, csak a foglalmazasi keszsegem cserbenhagyott.

Ramiz

Quote from: KvikvegHa mar itt vagy: teged is fixalhatlak ket ejjelre?

Megj :Fazekat is 3 nap 2 ejjelre irtam, csak a foglalmazasi keszsegem cserbenhagyott.
Még szép! Amíg van kocsi (Zoli) addig én is! :D

Kvikveg

Quote from: RamizMég szép! Amíg van kocsi (Zoli) addig én is! :D
?= Yakumo?

Yakumo

Quote from: Kvikveg?= Yakumo?
Yakumo=Tomi, not Zoli :D
nemtudni ki lenni Zoli, mostígyhirtelen :lame:

Ramiz

Zoli = Fazék õrmester, akinek sorry de nem tetszik a neve (bár a Blimp se volt túl komoly, de legalább illett hozzá :)), ezért inkább Zolinak hívom, megzavarva ezzel a meetre nem járó ( :ejnye: ) fórumozókat.

Darkstar

Quote from: RamizZoli = Fazék õrmester, akinek sorry de nem tetszik a neve (bár a Blimp se volt túl komoly, de legalább illett hozzá :)), ezért inkább Zolinak hívom, megzavarva ezzel a meetre nem járó ( :ejnye: ) fórumozókat.
:lol: Na ez az egyik ok, hogy miért kell meetre jönni. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

Quote from: Darkstar:lol: Na ez az egyik ok, hogy miért kell meetre jönni. :D
Nem, ez csak a másik. Az egyik a SÖR! :D :lazza:

Kvikveg

Darkstar teged is fixalhatlak 3 nap 2 ejszakara?

Ramiz

Quote from: KvikvegDarkstar teged is fixalhatlak 3 nap 2 ejszakara?
:eeek:      :haha:

kecsap

Még vmi!!!! Még, ha én viszek is projektort, hangfalakat NEM fogok cipelni, azt vkinek még fel kell ajánlania!!!

Darkstar

Quote from: KvikvegDarkstar teged is fixalhatlak 3 nap 2 ejszakara?
Eredetileg is ígyvolt, nem? :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

Quote from: kecsapMég vmi!!!! Még, ha én viszek is projektort, hangfalakat NEM fogok cipelni, azt vkinek még fel kell ajánlania!!!
Hát nekem van 2 elég szerény méretû hangszóróm, azokat fel tudom ajánlani, ha Zoli erre fordul a kocsival, de talán még akkor is, ha nem. :) De azokat azért nem lehet hangfalnak nevezni.
Kecsap: ezek szerint jössz? :hopp:

Kvikveg

Quote from: DarkstarEredetileg is ígyvolt, nem? :D
Persze, csak ez az utolso rakerdezes.
Beirtalak veglegesitve.

Darkstar

Quote from: KvikvegPersze, csak ez az utolso rakerdezes.
Beirtalak veglegesitve.
Ok. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

Majd megbeszélhetnénk a piaügyeket. Mármint azt, hogyha valaki autóval megáll nagy áruháznál vásárolni odafelé, akkor vehetne esetleg pl sört többet (másnak is), olcsóbb is nagy helyen, meg egyszerûbb is így. Meg nekem olyan kérdésem is van, hogy ki száll be egy üveg gin-be, mert én csak fél üveggel fogyasztanék.

Raggie

Nemtom ki hogy van vele(especially Ramiz?) de én vennék valakivel közösen egy nagy(0,5L vagy 0,7L) Unicumot! ( :jee: ) Nna?

Well, do ya, punk?"