Nyári "anime tábor"

Started by ignus, 2004-03-31, 00:01:34

Previous topic - Next topic

Kvikveg

En meg azon gondolkodom, hogy foznek itthon karet, es elhoznam. Ott mar csak rizst kene csinalni hozza.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: Raggie GordonNemtom ki hogy van vele(especially Ramiz?) de én vennék valakivel közösen egy nagy(0,5L vagy 0,7L) Unicumot! ( :jee: ) Nna?
Én (ha más nem száll be... de pl Darkstarban azért bízok :) ) egy 0,2 dl-es Unicumot terveztem veled (te biztos beszállsz, és kettõnek még elég; egyébként vehetünk nagyobbat) az elsõ estére bemelegíteni, de ha ne adj' isten inni akarunk, akkor Unicumból nem illik túl sokat. Bár lehet, hogy annyit nem is kéne a társaság miatt. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Ramiz:OK. De ezt még Darkstarral lezsírozzuk meeten! ;)

Kvikveg: Mi az a kare?? :confused:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Darkstar

Quote from: Raggie GordonRamiz:OK. De ezt még Darkstarral lezsírozzuk meeten! ;)

Kvikveg: Mi az a kare?? :confused:
Ok. :)
A kérdést pedig én is fel akartam tenni.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Raggie

Quote from: DarkstarOk. :)
A kérdést pedig én is fel akartam tenni.
Kicsit egy rugóra jár az agyunk, nem? :)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Darkstar

Quote from: Raggie GordonKicsit egy rugóra jár az agyunk, nem? :)
De. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Yakumo

Quote from: kecsapMég vmi!!!! Még, ha én viszek is projektort, hangfalakat NEM fogok cipelni, azt vkinek még fel kell ajánlania!!!
Sokat morfondíroztam rajta és arra az elhatározásra jutottam, hogy ok, feláldozom magam;)
Hangfalak mennek, még nem tudom milyenek, meg Sony erõsítõ is megy. Lesz zenebona/ hangerõ, ígérem:D (feltéve, ha jössz kecsap, mert ha nem akkor picit morci leszek és rendkívül csalódott:( Nagyon szeretnék egy valóban anime-szilvesztert átélni :jee: (nélküled és a projid nélkül ez nehéz lesz:bruhuhu: )
GYERE! (tudod a kocsiban is egy hely a tiéd) Ha a barátnõd is jön én még fordulni is hajlandó vagyok, csak gyere!)

Kvikveg

Nos, a kare. Currys etel, van benne marhahus, krumpli, zoldbab, es ize... inkabb belinkelem a receptes oldalat.
A kinai csirkemellet azert nem ajanlgatom, mert maceras lenne helyben megcsinalni.
Tenyleg, meg 15.en megkerderzem a fickot a fozesi lehetosegekrol.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Raggie

Quote from: KvikvegNos, a kare. Currys etel, van benne marhahus, krumpli, zoldbab, es ize...
Hmmmm.... *nyamm*... ezt télleg jól teszed, ha megcsinálod! (naggyon ízletesnek hangzik! ;) )

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie GordonKicsit egy rugóra jár az agyunk, nem? :)
Nem. Nagyon. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kvikveg

Koszi. Anyagi vonzatokat majd kikalkulalom.

Fazék

Én hajlandó vagyok beszállni Ramiz a fél üveg gin-be, de olyan kitétellel, hogy márkásat veszünk, vagyis Beefeater-t lehetõleg :lazza:  Illetve hasonló kérdésem lenne Jagermeister ügyben :D

Ramiz

Quote from: FazékÉn hajlandó vagyok beszállni Ramiz a fél üveg gin-be, de olyan kitétellel, hogy márkásat veszünk, vagyis Beefeater-t lehetõleg :lazza:  Illetve hasonló kérdésem lenne Jagermeister ügyben :D
Ok, ha megveszed, beszállok a felével. (De azért ne a legdrágábbat vedd. :D ) Ha nem, akkor odafelé álljunk meg vhol plz. (Ugye nem felejtetted el, hogy veled megyünk? :__devil: :lazza: )

Fazék

Quote from: RamizOk, ha megveszed, beszállok a felével. (De azért ne a legdrágábbat vedd. :D ) Ha nem, akkor odafelé álljunk meg vhol plz. (Ugye nem felejtetted el, hogy veled megyünk? :__devil: :lazza: )
nem, nem felejtettem el. már csak azt kéne kitalálnom, hogy melyik kocsival tudunk legbiztonságosabban lejutni, vagy legalábbis megközelíteni a célt :haha:

Ramiz

Quote from: Fazéknem, nem felejtettem el. már csak azt kéne kitalálnom, hogy melyik kocsival tudunk legbiztonságosabban lejutni, vagy legalábbis megközelíteni a célt :haha:
Hmmm... legyen az Audi, az elegáns... ne is, inkább a kisbusz, abban lehet rumlizni... ne is, gyere inkább a limóval, abban odafelé menet jacuzzizunk egyet meg megnézünk pár animét. :lazza:

Lt. Simoan Blarke

tudom hogy engem senkise nem kérdezett de engemis lefixálhatsz 3nap2éccakra! :):):) Ramiz veled meg pmparty lejutásos mókázásról. MOST. :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Ramiz

Khm... Van egy szégyellõs ismerõsöm, aki lusta gyalogolni (mint én :) ), és azt kérdezi, hogy nincs-e még egy kocsiban fölös hely. Nem baj, ha kevés a hely, ugyan kettõ méter felett van, de a térdei elférnek a szájában. :__devil: Ja és szerencsére nincsenek vektorai, mert akkor mindenkit feldarabolna. :D

Kvikveg

Quote from: blarketudom hogy engem senkise nem kérdezett de engemis lefixálhatsz 3nap2éccakra! :):):) Ramiz veled meg pmparty lejutásos mókázásról. MOST. :D
Termeszetesen mar fenn vagy a hallallistamon, veglegesen.

Ramiz: csak nem gitaros kollegarol beszelsz?

Ramiz

Quote from: KvikvegTermeszetesen mar fenn vagy a hallallistamon, veglegesen.
Ramiz: csak nem gitaros kollegarol beszelsz?
Nem, ez még nála is magasabb. :)

Kvikveg

Quote from: RamizNem, ez még nála is magasabb. :)
Es szerepel a halallistamon?

kisvirag

Quote from: RamizNem, ez még nála is magasabb. :)

esetleg õ, ha már a nyelvtanleckéknél tartunk? :hehe:
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizKhm... Van egy szégyellõs ismerõsöm, aki lusta gyalogolni (mint én :) ), és azt kérdezi, hogy nincs-e még egy kocsiban fölös hely. Nem baj, ha kevés a hely, ugyan kettõ méter felett van, de a térdei elférnek a szájában. :__devil: Ja és szerencsére nincsenek vektorai, mert akkor mindenkit feldarabolna. :D
Ramiz, ha még mindig ovisok lennénk, akkor most elkezdenék párnázással fenyegetni... ez nem volt szép leírás. elriasztasz mindenkit már így látatlanban avval, hogy pszichopatának állítasz be... valakit. :D:D:D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kisviragesetleg õ, ha már a nyelvtanleckéknél tartunk? :hehe:
Végre valaki védi az anonim karakterek érdekeit is :D:D tanxtanx :D:D Ramiz te pedig tényleg kihúzod a gyufát:D

Yakumo

én kérek elnézést! :hopp: :lol:

kisvirag

Yakumo, te, miért?
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Raggie

LoL! meccsoda szervezkedések mennek itten! :jee: Csak így tovább! Gyûljön csak a nép!!

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: blarkeelriasztasz mindenkit már így látatlanban avval, hogy pszichopatának állítasz be... valakit. :D:D:D
Sy, nem akartam elriasztani senkit, de hát aki ilyen EL mániás, az tuti pszihó. :__devil: Egyébként nem is ez a lényeg, hanem hogy van-e szabad kocsihely.
(Na jó, hogy pozitívumokat is mondjak róla: hentai-fan, Fallout-fan, rpg-fan és szereti a SÖRt is. :D :tezsvir: )

Az "ez" az "ez a fórumozó" rövid formája volt, szúrós virágszál. :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Ramiz(Na jó, hogy pozitívumokat is mondjak róla: hentai-fan, Fallout-fan, rpg-fan és szereti a SÖRt is. :D :tezsvir: )
és mellesleg alkalomadtán a KM-ed. :D hentai-fan? hm. de mindegy, ne ecseteljünk... senkit. :D

Ramiz

Quote from: blarkeés mellesleg alkalomadtán a KM-ed. :D hentai-fan? hm. de mindegy, ne ecseteljünk... senkit. :D
Hmm... ez fenyegetés? :haha: Na jó, hagyjuk abba a harcot, mielõtt te is fegyvert húzol (az én pengém úgyis mérgezett volt, behehehe). :lazza:

Lt. Simoan Blarke

jóde nekem itt vannak a vektorok!!!! :D:D:D meg persze bármikor áttolom bankai formába bármelyik kanalat. :D