Nyári "anime tábor"

Started by ignus, 2004-03-31, 00:01:34

Previous topic - Next topic

Hol legyen a nyári tábor?

Balaton
24 (49%)
Velencei-tó
25 (51%)

Total Members Voted: 49

Kuroi Tenshi

Quote from: DarkstarA Vöröskönyvet pedig már meg is rendeltem. :D
:D :lul:

Quote from: blarkeRamiz: ennek az elektromos izének meg 80k volt meg miaf*xomnak van OSTje? :D
Jó kérdés...
Elég volt egyzser végighallgatni :__devil:

Quote from: L.MoleEzt gondold át mégegyszer, sápadtarcú testvérem!
:lol: :lul:
Quote from: LythisKuro_Tenshi volt az aki inkább a 2 EVA artbookot ownolta be magának...
:hehe:
Ma már lusta voltam megrendelni ... :)

Kvikveg

Quote from: L.MoleEzt gondold át mégegyszer, sápadtarcú testvérem!

Amúgy tény és való, hogy élményekkel telve tértünk haza, de egy jó 10-12 óra alvás most nekem is hiányzik. Addig is:UFF! Mindenkinek!  
:hahaha: Áháhááá, Ramiz, beszamolot minel elobb! :D
Iszonyat jo ez a ket smiley!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Manu

:ejnye: Aki az Electric Dragonra még egy rossz szót szól, arra ráersztem saját bejáratú sámánunkat, aztán nézhet :mad: :D.

Egyébként meg elismerésem, hogy végignéztétek. Kemény fából vagytok faragva, dehát ez az Usteam...
Bocs, hogy nem köszöntünk el, de nem tudtuk kivárni, hogy felébredjetek :). Kösz Kvikveg a szervezést, nagyon k*rva jó volt :jee:

Ramiz

Quote from: Manu:ejnye: Aki az Electric Dragonra még egy rossz szót szól, arra ráersztem saját bejáratú sámánunkat, aztán nézhet :mad: :D.
:whoah:

Quote from: ManuEgyébként meg elismerésem, hogy végignéztétek. Kemény fából vagytok faragva, dehát ez az Usteam...
Legközelebb a Tetsuo-t nézzük, úgyhogy készüljetek... kb ugyanilyen látványvilágú és zenéjû, mint ez, csak tele van durva jelenetekkel... :kiraly:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Quote from: RamizLegközelebb a Tetsuo-t nézzük, úgyhogy készüljetek... kb ugyanilyen látványvilágú és zenéjû, mint ez, csak tele van durva jelenetekkel... :kiraly:
Benne vagyok! :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Darkstar

Mostmár tényleg elárulhatná valaki, hogy mirõl szólt ez az Electric Dragon. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Raggie

Quote from: DarkstarMostmár tényleg elárulhatná valaki, hogy mirõl szólt ez az Electric Dragon. :D
Nézd meg mégegyszer tiszta fejjel és nem rettenetesen álmosan, és akkor meg fogod tudni! ("...és ami megmentette a haláltól.... az ELEKTROMOS GITÁÁÁÁR!!!")

Edit: bazz, eddig nem jutott eszembe: Köszi kecsap a kivetítõért!!!! :merci:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Manu

Quote from: DarkstarMostmár tényleg elárulhatná valaki, hogy mirõl szólt ez az Electric Dragon. :D

Íme

Darkstar

Quote from: Raggie GordonNézd meg mégegyszer tiszta fejjel és nem rettenetesen álmosan, és akkor meg fogod tudni! ("...és ami megmentette a haláltól.... az ELEKTROMOS GITÁÁÁÁR!!!")

Quote from: ManuÍme
Köszönöm Mind2töknek. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kuroi Tenshi

Quote from: Manu:ejnye: Aki az Electric Dragonra még egy rossz szót szól, arra ráersztem saját bejáratú sámánunkat, aztán nézhet :mad: :D.

Bocs, hogy nem köszöntünk el, de nem tudtuk kivárni, hogy felébredjetek :). Kösz Kvikveg a szervezést, nagyon k*rva jó volt :jee:
:p már késõ. Nagyláncfûrészes Ülõ Vakond fõnök pedig nem fogad el parancsokat holmi sápadtarcuaktól. Max. megrendelésre, pénz ellenében, de akkor is csak kisplasztikában :D

Ja, jó gyorsan elhúztatok - Kecsap mester pedig abban reménykedett, hogy hátha ti elviszitek egy darabon, és nem kell a projival meg a cuccokkal a finom kis volánon meg mávon zötykölõdni (sõt, nekem is késõn jutott eszembe, hogy nem is lett volna rossz ötlet veletek menni...), így végül fél 1es indulás után fél 6 körül értünk a Nyugatiba, és Csaba még le is késte a 17:50es Bécsi expresszt... :3x3:

Manu

Quote from: Kuro_TenshiJa, jó gyorsan elhúztatok - Kecsap mester pedig abban reménykedett, hogy hátha ti elviszitek egy darabon, és nem kell a projival meg a cuccokkal a finom kis volánon meg mávon zötykölõdni (sõt, nekem is késõn jutott eszembe, hogy nem is lett volna rossz ötlet veletek menni...), így végül fél 1es indulás után fél 6 körül értünk a Nyugatiba, és Csaba még le is késte a 17:50es Bécsi expresszt... :3x3:

Néma gyereknek anyja sem érti a szavát... :D Tõled még el is köszöntem :)
Bocs, de el kellett indulnunk, mert a fene tudta, milyen lesz az út, meghogy ráfagy-e az esõ, ill. Kecskemétre is be kellett még ugranunk buékozni...
Legközelebb tényleg szóljatok, mert most így elég szarul érzem magam..

Kuroi Tenshi

Quote from: ManuNéma gyereknek anyja sem érti a szavát... :D
Reggel használhatatlan vagyok - Kecsap meg még feküdt, nem akarta a többieket felébreszteni avval, hogy felkel - de így végül önmagával szúrt ki a legjobban :3x3:
Ne félj, majd legközelebb nem hagyjuk ki! :p

Ramiz

Quote from: Kuro_TenshiJa, jó gyorsan elhúztatok - Kecsap mester pedig abban reménykedett, hogy hátha ti elviszitek egy darabon, és nem kell a projival meg a cuccokkal a finom kis volánon meg mávon zötykölõdni (sõt, nekem is késõn jutott eszembe, hogy nem is lett volna rossz ötlet veletek menni...), így végül fél 1es indulás után fél 6 körül értünk a Nyugatiba, és Csaba még le is késte a 17:50es Bécsi expresszt...
Én gondoltam rá, hogy felajánlom Gellértéknél a helyet, de az mégiscsak bunkóság lett volna a részemrõl (más f...val nem veri az ember a csalánt), meg csak eszetekbe jut megkérdezni...

Quote from: ManuÍme
Egy kis reklám... :kiraly:

-----------

Na jó, rászánom magam, hogy írjak pár szót a szilveszterrõl, hogy ne csak mi értsük, amikor az idegenlégiósra vagy a sámánra utalunk.
30-án délelõtt indultunk, Zoli hozott egy Toyota Yarist, öten voltunk benne (Zoli, Mazsom (Raggie), Predaking (szintén Zoli), a Sámán (L.Mole) és én), de tök jól ment, úgyhogy grat neki. :) Amíg gyûlt a csapat, ettünk egy

istentelenül jó giroszt,

és a hideg ellen Unicummal védekeztünk. Kivéve Zoli (Fazék, de valójában Fazekas), aki vezetett. Havas, lefagyott út, nagy szél, ismeretlen terep, hatalmas lyukak az úttesten, hófúvás... embert próbáló körülmények. A bizalmunk Zoli vezetési tudásában 100%-ról indult, és az ügyes húzásokért nõtt, a lefulladásokért csökkent (amibõl kevés volt, és azt is csak azért, hogy még jobban beégjünk a kemencei kislány meg a papper elõtt :D ). Most 150%-on áll, ami azt jelenti, hogy Zoli már farolhat is. (200%-tól kétkerekezhet, 300%-tól ugrathat, 400%-tól használhatja a nitrót és 500%-tól bármit megcsinálhat, de ezek még az elkövetkezendõ utazások során válhatnak csak majd elérhetõvé, kivéve, ha Zoli beírja a cheat kódot :D ). Egyszóval meg voltunk vele elégedve :tezsvir: . Aki még nagyon jól, profin teljesített, az a navigátorunk volt, aki fekete kesztyûben mutatta a követendõ irányt Zolinak, és csak egyszer tévedett, de akkor is csak azért, mert hülyén volt kitáblázva az A2-es. Hamar eltelt az a három óra, amialatt megtettünk 70 kilométert ebben a remek idõben... Gathering, Másfél és Sepultura segített ebben. Kemencénél megkérdeztem a kocsiból lazán kiszólva egy helyi öreget, hogy merre van a Bence szálló. "Jó napot!"-tal köszöntem, de kiderült, hogy egy tízéves kiscsaj az, csak öregesen ment a hóban. Gyorsan el kellett volna húzni, hogy legalább hóval pofánnyomjuk, de Zoli ekkor poénból lefullasztotta a kocsit, a kislány meg legyalogolt minket. :lazza: A Bence szállónál meg nem is kellett tolni a Yarist, elég volt kiszállnunk a lejtõ elõtt. (Bezzeg Jakuék feltéptek a Honda terepjáróval simán...) Elfoglaltuk a szobát, rájöttünk, hogy nincs konnektor, ezért kértünk áramot hosszabbítóval. Ezt a gondnok hozta be, aki bent is maradt csevegni. Meglátta ugyanis a Sámán vízipipáját, és megkérdezte, mivel tömjük. Mondtuk, hogy dohánnyal, mert az olcsó. Elmagyarázta, hogy a mák is olcsó, és hogy hogyan lehet belõle tudatállapot-módosító szert kinyerni. Anno õ sokat itta a máktejet, mert (idézem): "voltam nagy hippi, aztán nagy skinhead... most meg ez vagyok". Ezzel az ártatlan mondattal erõsen meglepett és kikészített minket, de szerencsére nem tudtunk röhögni a meglepetéstõl, mert azzal folytatta, hogy éjszakánként nem tud aludni, mert 8 évig idegenlégiós volt, és "az benne van az emberben, hogyha embert ölt". Aztán még elárulta azt is, hogy nincsen horogkereszt a hónalja alá tetoválva, mert nem annyira elkötelezett, csak a szlovákokat, a románokat, a jugoszlávokat és a zsidókat utálja, illetve csak akkor utálja õket, ha Magyarországon vannak, egyébként semmi baja velük. Végül egy közmondással zárt, amit még soha nem hallottunk (de õ ragaszkodott hozzá, hogy létezik): "Minden ember maradjon a saját országában." Ezen a fickón aztán sokat elmélkedtünk (illetve Bálint L.Molekodott :D (ezt a poént egyébként a mi szobánkban senki nem értékelte)), Zoli elaludt, mi meg átmentünk a másik szobába telefüstölni azt, meginni Bálint vodkáját és nyálat csurgatni [Jókai Mór => Yakumo] artbookjaira (illetve nem azokra rá, hanem azok lláttán az ölünkbe (csak hogy Tomi megnyugodjon :D )).
A következõ érdekes esemény másnap reggel történt: Bálint beszámolt az álmairól. Ezeket nem mesélném el, csak a beleegyezésével (vagy tegye inkább õ), elég annyi, hogy az egyikben szerepelt láncfûrész, illetve hogy mindenkit sokkolt a szobában két álmával. A reggeli felkészületlen lelkünk csontig ledöbbent, és gyûrött, megnyúlt arccal meredtünk Bálintra. Nem mondom, hogy ezek után épelméjûségébe vetett hitünk megroggyant, mert ez nem igaz, a késeket és villákat csak azért pakoltuk el mélyre, hogy rend legyen, és Bálintot is csak azért akartuk lekötözni a következõ éjszakára, hogy nehogy leessen az emeletes ágyról, ha földrengés van. (Lelki egyensúlyába vetett bizalmunk egyébként akkor szenvedte el az elsõ csapást, amikor elmagyarázta, hogy a Laputában az egyik léghajó úgy néz ki, mint Totoro. Nyugi, három legyártott Totoro, a megfeszített munkatempó és az éjjeli mûszak után valószínûleg mi is látnánk azt a Totorot, Bálint, mindenhol. :tezsvir: Mindenesetre Manut én egyelõre lebeszélném arról, hogy további Totoro megrendelést adjon le L.Molenak. :))
A Bálinttal kapcsolatos meglepetéseknek azonban nem volt még vége: a következõ felfedezést Zoli tette, amikor észrevette, hogy nemcsak Bálint haja, de arca is indián vonásokat mutat. Ellenõriztük állítását, és igen! L.Mole alias Bálint tényleg egy rézbõrû! Ezt megerõsítette az is, hogy ezután sok megszólalásában egyértelmûen azonosítottuk az õsi indián bölcsesség megcsillanását. Az, hogy õ egy sámán, a pipázáshoz való vonzalma, a kinyilatkoztatásai és a látomásos álmai is megerõsítették. Az, hogy mi a toteme, nem tudjuk pontosan: én a pumára tippelek, de lehet, hogy a vakond. (Végül is teljesen vakondmániás...)
Este megjöttek Manuék: Gellért és Lilla. Hoztak kaját, ami elég szépen fogyott, mert finom volt. Ezek után már csak piálás volt asszem. Felhívtak a szüleim, és kérdezték, hogy milyen volt az éjszaka, de elfelejtettem 30-át, és mondtam, hogy még nem aludtunk itt, úgyhogy nem tudom. A többiek ennek hallatán meglepõdött arca azért gyanús volt. Na mindegy. Elsején hazahúztunk, és nem volt nyitva a Tesco, ami szégyen. Egyébként Mazsom nyerte a Catant, ami duplán szemétség, egyrészt mert engem vert át és úgy nyert a legvégén, másrészt mert Zoli végig úgy csinált, mintha totál nyerõ helyzetben lenne, és mivel múltkor is õ nyert, ezért végig rá koncentráltam és a többiekre nem. Ja, meg még asszem volt léggitározás The Back Horn-ra, ami csak nekem tetszett, de nekem legalább nagyon.

Képeket kérünk, akik csináltak, rakják fel! Videókat is!

Egyebet nem tudok mondani. Kérem kapcsolja ki.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kuroi Tenshi

Quote from: RamizAnno õ sokat itta a máktejet, mert (idézem): "voltam nagy hippi, aztán nagy skinhead... most meg ez vagyok". Ezzel az ártatlan mondattal erõsen meglepett és kikészített minket, de szerencsére nem tudtunk röhögni a meglepetéstõl, mert azzal folytatta, hogy éjszakánként nem tud aludni, mert 8 évig idegenlégiós volt, és "az benne van az emberben, hogyha embert ölt". Aztán még elárulta azt is, hogy nincsen horogkereszt a hónalja alá tetoválva, mert

Felhívtak a szüleim, és kérdezték, hogy milyen volt az éjszaka, de elfelejtettem 30-át,
Egyebet nem tudok mondani. Kérem kapcsolja ki.
Ahá! :D

Ember, nem csak a 30.át, de a 31.ét is kifelejtetted :D

Manu

Quote from: RamizNa jó, rászánom magam, hogy írjak pár szót a szilveszterrõl...

Kihagytad még azt a két fazont, aki szintén ott aludt az ifjúsági tábornál, ám mély megdöbbenésemre nem a házban, hanem sátorban. Mint kiderült késõbb, õk hegymászók voltak, és -30 fokra kalibrálták be õket. Emellett megemlíteném a legyeket, amik valamitõl folyamatosan dögledeztek és Ramizt szekálátk egyfolytában. Ramiz DJ-ként is megállta a helyét, bár a magába való bizalma még nõhet egy kicsit. Ettünk mikroban fõtt virslit, meg Karét is, köszönet érte Kvikvegnek....

Ramiz

Quote from: ManuEmellett megemlíteném a legyeket, amik valamitõl folyamatosan dögledeztek és Ramizt szekálták egyfolytában.
Errõl még azt kell tudni, hogy élõ legyek nem voltak sehol (kivéve 1 db a fürdõben, de az is csak addig élt, amíg a magasból kamikazeként a s.ggemre vetette magát, amitõl teljesen halálra rémültem), viszont a döglött legyek meg szaporodtak! Ennek két oka lehet: vagy az indián temetõ, ami a szálló alatt volt eltemetve (Ragyogás rulez!), és ami L.Mole álmait is okozhatta, vagy az, hogy ez egy speciális légyfaj, amik csak két dolgot tudnak csinálni: 1. Szaporodnak. (Szex és szülés és petézés és minden egyéb nélkül.) 2. Random helyekre teleportálják az újszülött hullákat (megjelent egy légyhulla a párnám és a ráterített takaróm között!).

Quote from: ManuRamiz DJ-ként is megállta a helyét, bár a magában való bizalma még nõhet egy kicsit.
Figyelõ tekinteted és kényes ízlésed erõsen elbizonytalanított... :eek:

Manu

Quote from: RamizFigyelõ tekinteted és kényes ízlésed erõsen elbizonytalanított... :eek:

Nem figyelõ tekintet volt az, csak a pupilláim voltak kitágulva ;)
A kényes ízlésrõl csak annyit, hogy direkt ezért nem vittem semmilyen muzsikát. Még ez a kemény társaság is, aki férfiasan végignézte az Electric Dragont, kiparancsolt volna valószínû a hegymászók mellé miattuk. Ezt nem kockáztathattam meg...

Ramiz

Quote from: ManuMég ez a kemény társaság is, aki férfiasan végignézte az Electric Dragont, kiparancsolt volna valószínû a hegymászók mellé miattuk. Ezt nem kockáztathattam meg...
Nekem még nem mutattál olyan zenét, amit ne tudtam volna meghallgatni, de a nagy része egyenesen tetszett. :) De tudod, hogy én mindenevõ vagyok, és nem csak jazz-t hallgatok. :whoah:

L.Mole

Quote from: RamizBálint beszámolt az álmairól. Ezeket nem mesélném el, csak a beleegyezésével (vagy tegye inkább õ)

Lehet, hogy nem kéne közrebocsátanom, ha már titeket is ennyire kikészített. :) Elég legyen annyi, hogy volt benne láncfûrész, alvó gyerekek, meg egy haverom, akinek szétrobbant a feje, mert fejfájásra pirosaranyat evett (aztán volt még egy lépcsõrõl lezuhanó öreg néni, és egy fura telefonbeszélgetés apámmal, de ezeket már a Ramizéknak sem mertem elmesélni :p).

Quote from: RamizLelki egyensúlyába vetett bizalmunk egyébként akkor szenvedte el az elsõ csapást, amikor elmagyarázta, hogy a Laputában az egyik léghajó úgy néz ki, mint Totoro. Nyugi, három legyártott Totoro, a megfeszített munkatempó és az éjjeli mûszak után valószínûleg mi is látnánk azt a Totorot, Bálint, mindenhol.

http://animart.interhost.hu/hidden-totoro.jpg

Ne mond hogy nem látod! Van lába is, meg farka, meg szeme, meg minden!!!

Ramiz

Quote from: L.Mole(aztán volt még egy lépcsõrõl lezuhanó öreg néni, és egy fura telefonbeszélgetés apámmal, de ezeket már a Ramizéknak sem mertem elmesélni :p).
Nofene! Ki vele! :D

Quote from: L.MoleNe mond hogy nem látod! Van lába is, meg farka, meg szeme, meg minden!!!
Hmmm... a Photoshop csodákra képes. :lazza:

Fazék

Quote from: L.Molehttp://animart.interhost.hu/hidden-totoro.jpg

Ne mond hogy nem látod! Van lába is, meg farka, meg szeme, meg minden!!!
én is látom :) de tényleg. szóval kivételesen nem képzelõdött csak sámánunk :D

Ramiz beszámolója kellõen hiteles, nem érzem szükségét kiegészíteni :)

Lythis

Szerintem ezt ott kiokfejtettük nem?:D
Azért fura, hogy mondjuk ez elvben hihetetlenül jó, viszont Ramiz pl kivolt a Kenshin OVA-n, ami pedig mestermû... na mindegy... ízlések ugyebár...

Egyébként kecsap mesternek tényleg köszönet a projiért, Kvikvegnek a szervezésért, és Yakumonak a sofõrködésért! És persze az egész társaságnak a hangulatért!

Raggie

A beszámoló jó, a hangulatfokozó képekre még azonban várni kell, lévén én otthon nem tom felrakni a telefonomról a képeket, csak ha átinfrázom az osztálytársam telefonjára, majd onnan õ már fel tudja rakni. De meglesznek az biztos! (érdemes várni õket! ;) )

Manu: a tányérotokat ott felejtettétek, de nem gond, mert ha majd fél év múlva újra találkozunk(Isten adná, hogy korábban :) ), akkor majd visszaszolgáltatom.

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: LythisAzért fura, hogy mondjuk ez elvben hihetetlenül jó, viszont Ramiz pl kivolt a Kenshin OVA-n, ami pedig mestermû... na mindegy... ízlések ugyebár...
Nem voltam ki rajta, nem szóltam be senkinek miatta, és nem mondtam azt se, hogy az elejétõl kezdve a végét vártam, sõt nem is bántam meg, hogy megnéztem. :) Viszont igyekeztem egy szubjektívségében is korrekt véleményt írni, remélem sikerült. Pozitívumokat is találtam, és a negatívumokat, amiket említettem, eddig senki nem cáfolta meg, az sem, akinek tetszett. Innentõl kezdve minden oké, szerintem. De hát ízlések, ugyebár... mindenki olyan stílusban fejti ki a véleményét, ahogy akarja.

Lt. Simoan Blarke

nem tudom, melyik okostojás tette be a kenyeresszatyorba az evõeszközeit (helyesebben a kanalát), de itt van nálam. szóljon a tulaj és megkapja. jókor veszem észre :rolleyes:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Lythis

Sztem kérdezd meg Predakinget. Amennyire én emlékszem, tõlünk csak neki voltak hagyományos eszközei, mindenki más pálcákkal tömte a kaját a tápcsatornája feji végébe...

Yakumo

Quote from: blarkenem tudom, melyik okostojás tette be a kenyeresszatyorba az evõeszközeit (helyesebben a kanalát), de itt van nálam. szóljon a tulaj és megkapja. jókor veszem észre :rolleyes:
Ha már ilyesmikrõl esik szó, akkor én is bejelenteném:D, hogy Kvikveg-Karé-mesterasszony:D rizst tároló nagy mûanyag ?edénye? nálam maradt a kocsiba, már patyolattisztára mostuk, viszem majd Meet-re;)

Manu

Quote from: LythisAzért fura, hogy mondjuk ez elvben hihetetlenül jó, viszont Ramiz pl kivolt a Kenshin OVA-n, ami pedig mestermû... na mindegy... ízlések ugyebár...
!

OK! Klikkesedjünk!!! A Kenshinben én õrülten nagyot csalódtam... Ez most komoly, nem az ED80000V miatt van, esküszöm.... Ellenben értem, hogy mit szerethetnek benne és én sem akartam senki lelkivikágába beletaposni, mint az megtörtént az említett film esetében, amit nem úsztok meg szárazon :D :D Egyébként én csak örülök, hogy nem egyforma az ízlésünk. Szeretem az újdonságokat és undorodnék attól, ha egyvalami után nyáladzana az egész banda...

kecsap

Mindenkitõl egy nagy gomen...most látom, hogy magyar feliratot is lehet letölteni az elektronikus sárkányhoz...nem is feltételeztem volna...majd legközelebb jobb lesz a "mûélvezet"... :)

Manu

Quote from: kecsapMindenkitõl egy nagy gomen...most látom, hogy magyar feliratot is lehet letölteni az elektronikus sárkányhoz...nem is feltételeztem volna...majd legközelebb jobb lesz a "mûélvezet"... :)
Tõled meg bocs, hogy nem hoztalak le Pestig, ezért a vetítésért tartoztam volna ennyivel... Egy faragatlan tuskó vagyok :(