Nyári "anime tábor"

Started by ignus, 2004-03-31, 00:01:34

Previous topic - Next topic

Damnatus

a parkolóhely. Más szerintem nem. (Max Edda koncert, ha megyünk, meg egyéb programokra belépõ. De az majd úgyis ott alakul ki.)

.Attila

Quote from: DamnatusAzaz:
mindenkire leosztjuk a faházakat 4 napra: (4*2*9500/20=3800)
Ehhez még mindenki fizet annyiszor 300 Ft-t ahány napot van.
Azaz pl. én fizetek 3800+1200=5000 Ft-t
(azért lesz így megoldva, mert én nem akarok bukni rajta, továbbá a faházat akkor is kell fizetni, ha kevesebben vagyunk, sorry)
Fizetni ott fogtok nekem 3800 Ft-t, illetve majd a nõcinek annyiszor 300Ft-t ahány napot vagytok.
Én is 4 napot fizetek, amikor 3 napra megyek?

Damnatus

A faházért Te is fizetsz, mindenki. Ez a legigazságosabb megoldás. Illetve ha sikerül elintéznem, akkor az elsõ nap csak 1 házat fizetünk, akkor nem. De ha kettõt kell fizetni, akkor igen.

.Attila

Quote from: DamnatusA faházért Te is fizetsz, mindenki. Ez a legigazságosabb megoldás. Illetve ha sikerül elintéznem, akkor az elsõ nap csak 1 házat fizetünk, akkor nem. De ha kettõt kell fizetni, akkor igen.
Ennek akkor nézz utána lécci, mert akkor én is lejövök 4-én. Nem fizetek úgy, hogy ott sem vagyok.
edit: ill. még meggondolom, hogy lesz.

Damnatus

Fõleg azon múlik, hogy csütörtökig még ki mit variál! Mert már csak 12-en vagyunk akik 4-én jönnek, így 1 házba beférünk. De a tulajjal is meg kell még beszélnem...

Damnatus

kecsap
Sátor nem kell. Korábban írtam.

Moha

Hol lesz pontosan a helyszín? Csak, hogy tudjam, hova kell majd menni.
Jó, mondjuk abádszalók annyira nem nagy, de egy térkép nem ártana.
Vagy lesz egy közös találkely, ahol összegyûlünk?

syeren

Sajnos nagyon rossz hírem van: anyagi okokból mégsem tudok menni..!
(nem találtam munkát és kaptunk váratlanul egy "szép" számlát...)  
Nem akarok senkivel kiszúrni, erre vártam már régóta, de ilyen az én formám...
 :bruhuhu: Remélem legközelebb összejön...

Most tudtam meg, hogy animoni is hasonló helyzetbe került: tõle is megvonták a ráfordítandót...    :bruhuhu:

Kvikveg

Quote from: MohaHol lesz pontosan a helyszín? Csak, hogy tudjam, hova kell majd menni.
Jó, mondjuk abádszalók annyira nem nagy, de egy térkép nem ártana.
Vagy lesz egy közös találkely, ahol összegyûlünk?
:D Ahonnan hangosan hallod az otakuk dalat. :D
Amugy engem is erdekelne egy pontos cim.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Damnatus

Quote from: syerenSajnos nagyon rossz hírem van: anyagi okokból mégsem tudok menni..!
(nem találtam munkát és kaptunk váratlanul egy "szép" számlát...)  
Nem akarok senkivel kiszúrni, erre vártam már régóta, de ilyen az én formám...
 :bruhuhu: Remélem legközelebb összejön...

Most tudtam meg, hogy animoni is hasonló helyzetbe került: tõle is megvonták a ráfordítandót...    :bruhuhu:
Ez most tuti? Se te, se animoni?
Most már kevesebben vagyunk, mint 20, úgyhogy a faház árak is kevesebb részre osztódnak szét, ami miatt többet kell fizetnünk.
27-rõl indult a létszám, most 18-an vagyunk. És még van 1 hét...  :eek:

Damnatus

Itt lehet a szállásról információt gyûjteni.
Quote from: Damnatushttp://www.vendegvaro.hu/36-382

Darkstar

Többen már csak nem mondják vissza. Így én(meg akik 4 napra jönnek) most 5430Ft körül vagyunk, ha jól számoltam.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Damnatus

kisvirag

nu
ma irtam SMSt Nephilim es Sephiroth baratunknak, mert ok nemigazan jelentkeztek mostanaban, hatha csak elvesztek a net orvenyei kozt, es azert nem szoltak *remenykedo tekintet*
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

katz

Quote from: DamnatusIgen kb. annyi.
Nekem egy estére + egy napra + meg egy hajnali kelésre lenne 5000 pénz?

Moha

Quote from: DarkstarTöbben már csak nem mondják vissza.
Nagyon remélem... Nekem akkor már így is 12e-t kell prekálnom, plusz a kocsi... :rolleyes:

A cím szerint valahol itt lesz a tábor helyszíne...

katz

Quote from: MohaA cím szerint valahol itt lesz a tábor helyszíne...
Szép, szép, de hol van itt a vasutállomás?

Kvikveg

Quote from: Damnatus27-rõl indult a létszám, most 18-an vagyunk. És még van 1 hét...  :eek:
Ez azert durva. :mad:
Ha meg valaki visszamondja, rakuldom egyszemelyes kommandomat. Portre fent lathato. :hehe:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: katzSzép, szép, de hol van itt a vasutállomás?
Nem érinti közvetlenül a települést, délnyugatra megy el mellette pár kilóméterre.
Annyit tudok, hogy ha Budapest felõl jöttök, akkor a miskolci vonalok Kál-ig kell eljönni, és onnan Karcag felé megy a vonat, ami megáll ott. Bár a másik irányból is lehet jönni, csak az szvsz macerásabb.

Én vállalok egy kis fuvarozást szívesen, de - tekintve, hogy csak 4 személyes a kocsi - lehet, hogy sokszor kellene fordulnom...

Damnatus

Quote from: katzNekem egy estére + egy napra + meg egy hajnali kelésre lenne 5000 pénz?
Úgy tûnik... :(
De nem én tehetek róla, hanem azok, akik visszamondták!

Feldin

Megölhettek... Nem tudok menni. Esküvõre kell mennem.
Gomen nasai!!!!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Fazék

lassan túl sokat kéne fizetni a faházra... ez így nem lesz jó, én így is már húztam a számat miatta... amennyiben nem jár retorzióval a visszamondás, akkor a végén még én is behúzom a nyakam és inkább autót szerelek egész hétvégén, amint 6000 forint fölé megy a fejenkénti díj... na jó vszleg nem de akkor sem örülök neki, ez így nagyon nem móka... :morci:

.Attila

Emberek, könyörgöm, ne csináljátok már, nekem sincs ennyi pénzem, kell a következõ tanévre! Miért mondjátok biztosra, hogy jöttök, ha bármi közbeszólhat?

edit: megfordult a fejemben az ötlet, hogy fizessenek azok is, akik visszamondták. Tudom, ez nem fair így, de azzal, hogy ennyien visszamondták, igen nagy x@rban hagytak minket :ejj: Nekem nincs pofám csupán a pénz miatt visszavonni, de még az eredeti árra is alig lett volna keretem, most meg folyamatosan nõ az ár.

Baldy

Na szóval akkor ki jön?
És ki mondta vissza?
Akik visszamondták, azok mind kibasztak azokkal, akik mennének, és a nagy tömeg miatt azt remélték, hogy anyagilag is birni fogják a dolgot... Azokat egytõl egyig pofán vágnám a legszivesebben (kivéve Feldint, mert õ jó fej, és tudom, hogy tényleg azért nem jön, mert nincs rá lehetõsége...:))

Viszont kérdés, ami igencsak foglalkoztat: MIért fair az, ha én 4 napért fizetek, miközben 3-t töltök ott??? Lehet, hogy a 4 naposoknak fair, mert olcsóbban ússzák meg a témát, de azért nem jó móka, hogy a 3 naposokon próbálnak spórolni...
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Damnatus

Quote from: Damnatus01. Angel 4. 5. 6. 7.
02. animoni 4. 5. 6. 7.
03. Damnatus 4. 5. 6. 7.   V
04. Darkstar 4. 5. 6. 7.     V
05. Freyja: 4. 5. 6. 7.
06. kisvirag: 4. 5. 6. 7.
07. Kvikveg 4. 5. 6. 7.
08. Meske 4. 5. 6. 7.
09. Moha 4. 5. 6. 7.
10. Pandóra 4. 5. 6. 7.
11. Fazék 4. 5. 6.             v
12. katz 4. 5. 6.               V
13. Baldy 5. 6. 7.
14. Bonci 5. 6. 7.
15. Cobra 5. 6. 7.
16. kecsap 5. 6. 7.
17. noriko 5. 6. 7.
18. Ramiz 5. 6. 7.
Mondom, fogyunk...
Nincs igazságos megoldás.
2 lehetõség van (optimális estben)
1. akik csütörtökön jönnek, azok 4, akik pénteken, azok 3 napot fizetnek. (1-1 házért)
2. mindenki pénteken jön (1. preferálom)
ez akkor fog kiderülni, ha beszéltem a tulajjal (hétfõ).

Nem hinném, hogy akik visszamondták, azok azért állnák a mi nyaralásunkat.
Ja, majd negatív repeket szóróm mindenkinek aki visszamondta, így nem kell a lecseszésemet végigolvasnia.

katz

Quote from: DamnatusMondom, fogyunk...
Nincs igazságos megoldás.
2 lehetõség van (optimális estben)
1. akik csütörtökön jönnek, azok 4, akik pénteken, azok 3 napot fizetnek. (1-1 házért)
2. mindenki pénteken jön (1. preferálom)
ez akkor fog kiderülni, ha beszéltem a tulajjal (hétfõ).
1.-et preferálom. Ha 2. valosul meg nekem is szórhatsz negativ rep-et, fél napra nem adok 5k-t

Damnatus

Quote from: katz1.-et preferálom. Ha 2. valosul meg nekem is szórhatsz negativ rep-et, fél napra nem adok 5k-t
Mikor jönnél?

katz

Quote from: DamnatusMikor jönnél?
Csütörtök, 19:20-kor. Lesz vki az állomáson, vagy tájékozódási futás lesz a szálláshelyig?

.Attila

Quote from: katzCsütörtök, 19:20-kor. Lesz vki az állomáson, vagy tájékozódási futás lesz a szálláshelyig?

katz

Quote from: Bonci
Most még röhögsz, de ha majd te érkezel meg a vonattal... :__devil:  :D