Animét abbahagyni

Started by Ramiz, 2004-05-05, 15:57:45

Previous topic - Next topic

Darkstar

Quote from: Ramiz:kiraly: = Dragon Ball >>> NGE = :lame:
Én a helyedben kezdenék a hátad mögé figyelni, Ramíz. Tudod: Lythis meg én, + benzin + gyújtó. Veszélyes területre tévedtél!  :bsd:  :lazza:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Keelhaul

Szerintem ne alkalmazz erõszakot, az a gyengék fegyvere :)
Kedvenc film: A Hetedik Pecsét, Stalker, Nagyítás, Dr.Caligari, Brazil, Az Élet Értelme
Zene: Skinny Puppy, Laibach, Rammstein, Stan Getz, Al di Meola, SoaD, ilyesmik, jó sok minden :)
Játék: már nem játszom, de BG és Monkey Island fanatikus voltam korábban. A Heroes sorozat első 4 tagjával még most is játszom + King's Bounty :)
És szeretem a belga sört.

Lazzaret

Ja valahogy a kettõt nem lehet így egy kalap alá venni. Igazából ezzel csak azt mutatod mindenki felé hogy kevés animet láttál. Ugyanis mindkettõ teljesen külön          mûfaj. Így csak mindenkit magadra haragitasz. Ugyhogy vigyáz mivel fenyegetõzõl  :haha:

www.arkangyalok.uw.hu

Fazék

Quote from: LazzaretJa valahogy a kettõt nem lehet így egy kalap alá venni. Igazából ezzel csak azt mutatod mindenki felé hogy kevés animet láttál. Ugyanis mindkettõ teljesen külön          mûfaj. Így csak mindenkit magadra haragitasz. Ugyhogy vigyáz mivel fenyegetõzõl  :haha:
Ramiz? Kevés anime-t? :haha:  :lul: tisztán provokált, ne vicceljetek már :D És tudom nehéz megérteni, de nem mindenkinek az NGE a kedvence :) Nekem pl a Trigun az egyik nagyon nagy kedvencem, amit szintén sokan nem szeretnek, sokaknak az Elfen Lied, amit én nagyon de nagyon nem szeretek. A Dragonball pedig egy igen poénos "kis" anime, sztem nem érdemli meg a közútálatot, amit kap szegény, csak azért mert sokan csak azt az anime-t ismerik ;)

ON: Ismét abbahagytam a Boogiepop Phantom-ot :) Kíváncsi vagyok hány hét múlva lesz erõm még egy részt megnézni belõle... Már csak 3 van hátra, de olyan nehéz követni, ilyen nagy kihagyással pláne... pedig tetszene :(

sirtomi

Quote from: FazékRamiz? Kevés anime-t? :haha:  :lul: tisztán provokált, ne vicceljetek már :D És tudom nehéz megérteni, de nem mindenkinek az NGE a kedvence :) Nekem pl a Trigun az egyik nagyon nagy kedvencem, amit szintén sokan nem szeretnek, sokaknak az Elfen Lied, amit én nagyon de nagyon nem szeretek. A Dragonball pedig egy igen poénos "kis" anime, sztem nem érdemli meg a közútálatot, amit kap szegény, csak azért mert sokan csak azt az anime-t ismerik ;)
Nekem is a Trigun az egyik kedvencem lett. Az NGE-t szeretem, de nekem sem az a kedvencem.

Kuroi Tenshi

Quote from: Ramiz:kiraly: = Dragon Ball >>> NGE = :lame:

Csatlakozom Darkstarhoz és Lythishez.
Jobban teszed, ha ezentúl félted a tyúxaros életed! :__devil:

:D

Én pedig a DB-t egy ideig próbáltam nézni, de nagyon nem tetszett.
Úgyhogy :p

sirtomi

Quote from: Kuro_TenshiÉn pedig a DB-t egy ideig próbáltam nézni, de nagyon nem tetszett.
Úgyhogy :p
Pedig jó a DB, szerintem nagyon poénos :D

Necrid^

Nekem is egyik Kedvenc a DB. Trigun is komoly. de NGE  :ejj: (nem mondom hogy rossz csak nem nekem találták ki)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Fazék

Óvatosan fiúk, mert Fehér Úr elevenen megnyúz minket az off-okért :D

* rémülten gondolkodik mit írhatna ON... nincs több... ÁÁÁÁÁ *

Kuroi Tenshi

Quote from: sirtomiPedig jó a DB, szerintem nagyon poénos :D
Poénosnak poénos volt. de néhol - fõleg az elején, ahol nézni próbáltam - pont az volt a bajom vele, hogy kicsit túl debilen poénos, meg semmi komolyabb és mélyebb nincsen benne a poénosságon és a verekedésen kívûl. Persze lehet, hogy ezt csak azért látom így, mert régen volt, de arra emlékszem, hogy nekem nagyon nem jött be, és ezért nem is néztem tovább. :p

(abbahagyás on, nem? :p )

Lothandar

Quote from: lynx655Ultra Maniacot nem minõsítem. 20 perc fanservice közé befér valami eszement unalmas klisésorozat.

Talan majd egyszer eljutunk oda hogy a tobbsegnek nem fog tetszeni a fanservice es esetleg kihagyjak mindenbol, marmint engem nem zavar (nagyon) de teljesen szuksegtelennek tartom a tortenet eloremozditasanak szempontjabol es sokakat idegesit (igy elvezhetetlenne teszi az egeszet).

Trigunt es cowboy bebopot hagytam abba legutobb, CB nem tetszik (3 resz utan, de annyira nem remes :), Trigunhoz meg nincs hangulatom. (Marmint az a 2 resz amit lattam elegge fejletlen tortenettel rendelkezik, ertekelem azt amikor valaki ugy probal humort alkotni hogy nem folyik ver, de ez a fankzabalosmenekulosdi most egy kicsit sok :D. Majd adok neki meg egy eselyt valamikor)

Ami nekem nem tetszett az talan a Hellsing. Hatalmas mellu edes kis vampir lanyka kalandjai, ennek ellenere vegigneztem, fintorogva, akkor ez nem tartozik ide nemdebar? Mostmar biztos nem neznem vegig :D (A manga viszonylag elvezheto) [a kovezes kesleltetesenek celjabol megjegyzem: NEKEM nem tetszett, ez az en szubjektiv velemenyem.]
Ha SPOILERT irtok akkor igy irjatok:

SPOILER EZT ITTEN NEHEZ ELOLVASNI TECCIKERTENI? SPOILER

"A Barbárok (1931.) Móricz egyik legkiérleltebb mûvészi teljesítménye. ... Ha van a mûnek társadalomkritikája, akkor az arra vonatkozik, hogy létezhet a XX. század '30-as éveiben olyan része a magyar valóságnak, melyet nem érintett meg a civilizáció."

"Máshogy reagál a vér látványára a cukrász és a rohammentõs."

Rounin

Abbahagytam az Escaflowne-t o.o Egyszerûen nincs idõm nézni.. grr.. ez az, ami nem igazság :| Pedig akarom nézni, de temérdek másra is kell idõt szakítani.  :mad:

Más. Röviden mi az a fanservice?

Raggie

Quote from: RouninMás. Röviden mi az a fanservice?
Minden sorozat nagymellû nõi tagjainak a fürdõruhás, nagyfelbontású képei! :D ;) :jee: Mindíg jöhet!

Edit: az se baj, ha bikini sincs rajta! :rolleyes:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Rounin

Quote from: Raggie GordonMinden sorozat nagymellû nõi tagjainak a fürdõruhás, nagyfelbontású képei! :D ;) :jee: Mindíg jöhet!

Edit: az se baj, ha bikini sincs rajta! :rolleyes:

Nosebleed powa'. Értem :D Hát nyugodtan kimaradhat. Van elég Hentai :bsd:

Ramiz

Quote from: RouninAbbahagytam az Escaflowne-t o.o Egyszerûen nincs idõm nézni.. grr.. ez az, ami nem igazság :| Pedig akarom nézni, de temérdek másra is kell idõt szakítani.  :mad:
Az Escaflowne-t abba lehet hagyni??!!? :eeek:  :3x3:

Fanservice: manapság általában ezt jelenti, de eredetileg minden olyan jelenetet, ami nem viszi elõre a sztorit, se a karakterek jellemérõl nem árul el sokat, de a rajongók imádják. Pl: mecha bemutatása hosszú snittekben, fõhõs macsó pózban áll, félmeztelenül, kezében aknavetõvel és gépágyúval, homlokán bandanával (ez inkább az amcsi akciófilmekre jellemzõ... meg persze duke nukemre :D ) stb. stb. stb. Persze általában nõrõl van szó... nem mintha a férfi gondolkodás sekélyes lenne, csakööö.... :haha:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Ramiz

Full Metal Alchemist. Sajnálattal hagyom abba, de ez már a 4. rész zsinórban, ahol valami tanulság van a végén, minden túlegyszerûsített, a "valamit valamiért" motívum meg szörnyen szájbarágott. Azt hiszem, ez 5-6 évvel ezelõtt még tetszett volna...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Dreamcleaver

Szrintem a fanservice-szel semmi gond. Én kifejezetten hiányolnám a könnyed hangvételû sorozatokból. Inkább szeretem a fanservice-t, mint a hentai-t. Az viszont más kérdés, hogy komoly hangvitelû sorozatokból, vagy egyes sorozatok drámaibb részeibõl teljesen kihagynám. Ott csak rontanak a hangulaton. :lazza:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Dreamcleaver

Quote from: RamizFull Metal Alchemist. Sajnálattal hagyom abba, de ez már a 4. rész zsinórban, ahol valami tanulság van a végén, minden túlegyszerûsített, a "valamit valamiért" motívum meg szörnyen szájbarágott. Azt hiszem, ez 5-6 évvel ezelõtt még tetszett volna...

Érdekes ezt én is abbahagytam. Odáig láttam, hogy valami csata van is egy Basiliskot summonál egy pap. Nem mondanám, hogy rossz anime, csak olyan semmi eredeti, ha nem lenne jobb dolgom megnézném fajta. Ráadásul hosszú, valami 50+ akárhány rész.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Kvikveg

Quote from: LothandarTrigunt es cowboy bebopot hagytam abba legutobb, CB nem tetszik (3 resz utan, de annyira nem remes :), Trigunhoz meg nincs hangulatom. (Marmint az a 2 resz amit lattam elegge fejletlen tortenettel rendelkezik, ertekelem azt amikor valaki ugy probal humort alkotni hogy nem folyik ver, de ez a fankzabalosmenekulosdi most egy kicsit sok :D. Majd adok neki meg egy eselyt valamikor)

Ami nekem nem tetszett az talan a Hellsing. Hatalmas mellu edes kis vampir lanyka kalandjai, ennek ellenere vegigneztem, fintorogva, akkor ez nem tartozik ide nemdebar? Mostmar biztos nem neznem vegig :D (A manga viszonylag elvezheto) [a kovezes kesleltetesenek celjabol megjegyzem: NEKEM nem tetszett, ez az en szubjektiv velemenyem.]
Trigunbol minimum 6-7 reszt meg kell nezni. Nekem sem tetszett az eleje, de belendul kesobb, ne hagyd ki.
Cowboy Bebopot meg rakd el kesobbre, az is kivalo.
(Amugy belehallgattam a magyar szinkronokba, es hat ize. Maradok a japannal.)
kesleltetes ... ... ... ... eees
Quote from: RamizFanservice: manapság általában ezt jelenti, de eredetileg minden olyan jelenetet, ami nem viszi elõre a sztorit, se a karakterek jellemérõl nem árul el sokat, de a rajongók imádják. Pl: mecha bemutatása hosszú snittekben, fõhõs macsó pózban áll, félmeztelenül, kezében aknavetõvel és gépágyúval, homlokán bandanával (ez inkább az amcsi akciófilmekre jellemzõ... meg persze duke nukemre :D ) stb. stb. stb. Persze általában nõrõl van szó... nem mintha a férfi gondolkodás sekélyes lenne, csakööö.... :haha:
:lul: :lol: :hahaha: A szelgepet se felejtsuk ki: lobogo haj, kopeny, ize... hatul elcsikosodo hatter, kep atvalt igenyesebb rajzoltra - a nem animalhato fajtara.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Próféta

Quote from: RamizFull Metal Alchemist. Sajnálattal hagyom abba, de ez már a 4. rész zsinórban, ahol valami tanulság van a végén, minden túlegyszerûsített, a "valamit valamiért" motívum meg szörnyen szájbarágott. Azt hiszem, ez 5-6 évvel ezelõtt még tetszett volna...
Szorri, úgy tûnik csak ideig-óráig sikerült visszaterelnelek téged az FMA közelébe :(
Kár, szerintem nagyon sok van abban a sorozatban, még ha egy részük kimondottan a 14 éves korosztályt célozza is. Én megnéztem mind az összeset, és nagyon nem bántam meg. Éretlen lennék ? :wtf:
Csak annyit árul el, hogy meddig jutottál? (Tipp: 15-20 körül?)

ON:
Elnézést emberek, ez megint hosszú lesz.
Animék abbahagyása ügyben elég kövér az élménylistám: (gyilkolni szabad értük)

- Rahxephon, néhány rész után. Ójajne, megint egy EVA-szerû mechanime. Egyszerûen nem a mûfajom.
 - GITS SAC2: Piszkosul fárasztó, kb. 10 rész után megállapítottam, hogy ebben nem sok általam élvezhetõ tartalom van, úgy színtelenek a figurák, és nagyon eldivergáltunk a CP alaphelyzettõl. Kár, az elsõ sorozat nem hogy nézhetõ volt, hanem jó is, a filmek meg ugye zseniálisak.
 - Lain: 4 rész után megállapítottam, hogy ez egy wannabe - Lynch+PKDick OVA akar lenni, talán fél órás az anyag, de 13xfél órára akarják széthúzni, és semmi nem történik benne. De minden jó, ha a vége jó, évekkel késõbb elõvettem, és sikerült nagy nehezen megnézni, és rájönni, hogy jó is az. Sõt, a befejezése tényleg jól sikerült :jee: . Valami lehet ebben az ABe bácsiban, mert Texhnolyze-zal  is valahogy így esett, csak annál kemény 10 perc után dobtam ki, aztán most a közepén tartok, és le a kalappal.
 - Angel Sanctuary: 1 rész után: Nem a mûfajom. Más persze simán élvezheti.
 - Silent Möbius: néhány rész után: Detto. Ja meg elképesztõen idegesítõ mennyiségû fanservice volt.
 - Weiss Kreuz: 1 rész után: ennek mi az értelme? Hõseink legyilkolnak valami gonosz bácsit, mert õk a szupernindzsák, vagy mi, akik a'la Knight Rider üldözik a rosszfiúkat. Vagy kb. ez jött le. Nem tûnt valami nagy agytornának, otthagytam.
 - http://./$:80/HACK//!"!=&SIGN?sid='hülye%20név': : Akkor még nem wowoztam, lehet, hogy csak azért untam szörnyen. És állandóan "kapcsolták" a várost, ahol a lagúnákon úszva a Hercegnõ álmosan mosolygott, semmit se csinált, és ment egy piszkosul idegesíõ zene. Mindezt úgy, hogy azt hittem, valami sci-fi vagy cyberpunk vagy virtual reality mûsort fogok nézni (pl. a hûdemodernek láccani akaró címmel), és nyilván az is, de valahogy ügyesen titkolták az erényeit :) Uncsi volt.
 - Noir: kb. három rész. Picit erõltetett volt, de nem nagyon, nem ezért hagytam abba, itt most az én készülékemben volt a hiba. Valahogy nem tudam rákapni.
 - ROLW: ilyet tízperc alatt ír egy közepes kalandmester valamelyik D&D variánshoz. Nem gyõzött meg.

Megnyugtatásul: azért van amit meg is nézek. Persze némelyikrõl utólag kiderül, hogy nem kellett volna (ld. Seikai no Senki).

Ramiz

Quote from: ProfetaSzorri, úgy tûnik csak ideig-óráig sikerült visszaterelnelek téged az FMA közelébe :(
Kár, szerintem nagyon sok van abban a sorozatban, még ha egy részük kimondottan a 14 éves korosztályt célozza is. Én megnéztem mind az összeset, és nagyon nem bántam meg. Éretlen lennék ? :wtf:
Csak annyit árul el, hogy meddig jutottál? (Tipp: 15-20 körül?)
Kicsit elõbb. Annál a résznél jöttem rá, hogy én ebbõl még egyet nem merek/tudok/szeretnék megnézni, ahol [COLOR="LemonChiffon"]a két gonosz névbitorló srácról kiderül, hogy jófiúk, feladják régi tervüket, miután a szõke srác rájuk pirít, aztán felszívatják a tónyi mérget az erdõvel, szétrobbantják a fákat és boldogan állnak a szállongó csillámporban[/COLOR]. Ennyi sablont és giccset nem tudott bevenni a gyomrom. :(

Lt. Simoan Blarke

Slayers: 6 részt bírtam. Az elsõ 3 még poén volt. Láttam A+-on késõbbi részeket is. Erõltetettnek tûnt... :(
Love Hina: 3 rész után feladtam.
És akkor most jön a nagy kérdés, hogy mennyit fogok az Alchemistbõl bírni :D:D:D

Quote from: ProfetaGITS SAC2: Piszkosul fárasztó, kb. 10 rész után megállapítottam, hogy ebben nem sok általam élvezhetõ tartalom van, úgy színtelenek a figurák, és nagyon eldivergáltunk a CP alaphelyzettõl. Kár, az elsõ sorozat nem hogy nézhetõ volt, hanem jó is, a filmek meg ugye zseniálisak.
Ijjnye. GitS SAC 2-nek a zenéje is zseniális, a sztorija is nagyon jó. Bár a fordulatok kicsit másképp jelennek meg, mint a SAC 1-ben. Itt valamennyire lehet sejteni a végkifejletet, és valóban az is lesz a végkifejlet, amit várna az ember (majdnem teljesen), de az út végül teljesen másképp alakul, mint várnánk. Azért elég sok a meglepetés benne. Plusz a világ is jobban megismerhetõ bizonyos részekbõl.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Ramiz

Quote from: blarkeÉs akkor most jön a nagy kérdés, hogy mennyit fogok az Alchemistbõl bírni :D:D:D
Go for it! Gambatte! :)

Quote from: blarkeIjjnye. GitS SAC 2-nek a zenéje is zseniális, a sztorija is nagyon jó. Bár a fordulatok kicsit másképp jelennek meg, mint a SAC 1-ben. Itt valamennyire lehet sejteni a végkifejletet, és valóban az is lesz a végkifejlet, amit várna az ember (majdnem teljesen), de az út végül teljesen másképp alakul, mint várnánk. Azért elég sok a meglepetés benne. Plusz a világ is jobban megismerhetõ bizonyos részekbõl.
Jah, és Motoko meztelenül szexuálisan zaklat egy srácot! :cool: :D

kisvirag

Én a Narutoval voltam úgy, hogy egy rész után tudtam: ezt az animét sosem fogom felírni a végignézett sorozatok listámra....
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Slayer_Ace

QuoteOriginally Posted by blarke
Slayers: 6 részt bírtam. Az elsõ 3 még poén volt. Láttam A+-on késõbbi részeket is. Erõltetettnek tûnt...
Love Hina: 3 rész után feladtam.

Sokan mondják, hogy a Slayers elsõ 10 részét OVA-ként kellett volna kiadni ugyanis utána elég vontatott (fõleg a [COLOR="White"]copy Rezo [/COLOR]megjelenése, meg kell hagyni nem sok benne a fantázia)
Love Hinát abbahagyni??..hmmm, azt hittem azt mindenki imádja:3x3: (én biztosan:D)

Member

Quote from: RamizEnnyi sablont és giccset nem tudott bevenni a gyomrom. :(

Nehogy feladd, ember! Az a két rész tényleg gagyi, de aztán jönnek majd a Homunculusok és rendbe tesznek mindent! (Mint a legtöbb animében, itt sem a fõhõsök a nyerõk, a jófejek majd késõbb jönnek) Csak a Conquer of Shambalas-t ne nézd meg soha...:(

lynx655

Életemben két animét hagytam abba.

Full Moon Wo Sagashite: Elsõ rész után töröltem, és a közelébe nem fogok menni soha.
Ultra Maniac: Vagy három részt megnéztem, utána belenéztem elõre, hogy nyugodt szívvel küldjem a lomtár kikerülésével az enyésztnek.

És ezt fogom tenni minden hasonlóval.

Anno Texhnolyze is erõfeszítésembe került, nem tudom miért pedig, alapjába véve nem kéne, hogy így legyen, hisz láttam azóta is hasonlót, és élveztem is...
Excel Saga is majdnem erre a sorsra jutott, de csak kibírtam, de nagyon unalmas és fárasztó.

Még egy sor. Ha ezt valamikor leírtam már, mert így utólag eszembe jutott, talán megtörtént, akkor csak tekintsétek tárgytalannak, és könyveljétek el a szenilitásomra... :D Abból van sok.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: lynx655Excel Saga is majdnem erre a sorsra jutott, de csak kibírtam, de nagyon unalmas és fárasztó.
Hát egy tömbben valóban. Ezért nem néztem egyszerre 3-4nél többet meg belõle egy nap.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Ramiz

Quote from: MemberHa még az introt sem láttad (mondjuk nekem sem jött össze, mert 1/4 perc után átugrottam és mindig át fogom...), akkor mit? :) Wallpapereket? Mondjuk azokban a dumcsikban, amik az EL rovatban lemennek, nem sok szimpit találtam eddig...
Jeleneteket az animébõl ==> véresség-és-kawaiiság megtapasztalása, képeket => rajzstílus megtapasztalása, és végül a rajongók véleményei => annak megtapasztalása, hogy mi az, amiért ezt az animét elvileg szeretni lehet. Ezek alapján mondtam, hogy :lame: és :lol: . Nincs kedvem azért megnézni, hogy a maradék részrõl véleményt alkothassak, ha ezek a dolgok nem tetszenének úgysem, már eleve kár rászánni az idõt. Egyébként is kevés animét nézek, mostanában csak One Piece-eket (150 körül vagyok, és még mindig csak nagyon kevés lapos rész van benne). :)

Member

Quote from: RamizJeleneteket az animébõl ==> véresség-és-kawaiiság megtapasztalása, képeket => rajzstílus megtapasztalása, és végül a rajongók véleményei => annak megtapasztalása, hogy mi az, amiért ezt az animét elvileg szeretni lehet. Ezek alapján mondtam, hogy :lame: és :lol: . Nincs kedvem azért megnézni, hogy a maradék részrõl véleményt alkothassak, ha ezek a dolgok nem tetszenének úgysem, már eleve kár rászánni az idõt. Egyébként is kevés animét nézek, mostanában csak One Piece-eket (150 körül vagyok, és még mindig csak nagyon kevés lapos rész van benne). :)
A One Piece-t 10 rész után feladtam a gagyi komolynak szánt jelenletek miatt. A gyengébb poénok miatt meg úgy éreztem, hogy nem éri meg megnézni mind a 164-et (asszem ennyi), pedig nagy jövõt jósoltam neki a kisfilmek alapján [És nem is írtam róla jellemzést :D].