Animét abbahagyni

Started by Ramiz, 2004-05-05, 15:57:45

Previous topic - Next topic

sirtomi

Quote from: ShiroiCsak hogy legyen kire köpni: nekem igenis jobban tetszett a Bastard a Hellsing-nél. Az elõbbi egy kicsit, az utóbbi viszont szinte egyáltalán nem. És már látom a sok minusz rep-et erre a postomra... :rolleyes:
Én láttam mindkettõt. A Bastard nálam egyszer nézhetõ kategória, de a Hellsing a topon van nálam. Az egyik legjobb anime szerintem  :jee:

Raggie

Quote from: ShiroiCsak hogy legyen kire köpni: nekem igenis jobban tetszett a Bastard a Hellsing-nél. Az elõbbi egy kicsit, az utóbbi viszont szinte egyáltalán nem. És már látom a sok minusz rep-et erre a postomra... :rolleyes:
A Hellsinget ne szidjuk kéremszépen! :D  :__devil: (no offense)
Egyébként, ha már egy mondatban emlegetik itt ezt a Bastard-ot a Hellsinggel( :) ), áruljátok már el, hogy mi az!

Edit:sirtomi kollégával egyetértek a Hellsinggel kapcs. a Bastrardot meg, ahogy azt gondolhatjátok az elõzõekbõl, még nem láttam.
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Tyrael

Quote from: sirtomiAz egyetlen anime amit eddig abbahagytam az a Darkstalkers. Illetve még itt van a gépemen, de nem hiszem hogy be fogom fejezni.
Szerintem nagyon gagyi.
Elnézést, ha valakinek tetszik.
abban voltak azok a felso lenyek, regen lattam de valami mutansok uralkodnak az embereken story
de a vege eleg jo
:)

Tyrael

Tyrael

Quote from: Raggie GordonA Hellsinget ne szidjuk kéremszépen! :D  :__devil: (no offense)
Egyébként, ha már egy mondatban emlegetik itt ezt a Bastard-ot a Hellsinggel( :) ), áruljátok már el, hogy mi az!

Edit:sirtomi kollégával egyetértek a Hellsinggel kapcs. a Bastrardot meg, ahogy azt gondolhatjátok az elõzõekbõl, még nem láttam.
nezd meg :)
de nekem sem tetszett, hogy a foszereplo tul sokszor tamad fel, de hellsingben is ugyan ez volt, es ott is szemet tudtam hunyni felette
viszont Bastardban volt egy olyan nevettseges csatajelenet:
A foszereplo eppen halott (kitepte a sajat szivet, hogy megmentse a szerelmet, aki meg akarta olni, mert magiaval kenyszeritettek, es meghalt volna, ha nem oli meg a foszereplot), novesztgeti vissza a szivet, kozbe tamad a fogonosz, idez egy golemet, elkapja a golem a foszereplo szerelmet, a fonindzsa, aki par resszel korabban meg halalos ellensege volt a foszereplonek, megy megmenteni, de atszurja a golemnek az egyik csapja. Jonnek a nindzsai a fonindzsanak, az elkuldi oket, de azok nem hallgatnak ra, meg akarjak menteni, mindeggyiket felnyarsalja 1-1 csap, akinel a fonindzsa ultrabrutalspecko kardja van, az meg oda tudja adni neki, mielott meghal. Gara (mintha igy hivnak..), felhuzkodja magat a csapon (ami egyre jobban tagitja a sebet), majd szetuti a golemet a karddal, es meghal, de a szorny nem, es meggyogyul, mert kiderul, hogy valami demonisten testebol csinaltak, es elpusztithatatlan. Ezutan ki akarja nyirni a csaj-t, Gara magahoz ter(merthogy nem halt meg csak elajult), felebreszti a kard erejet, ami hihetetlen erot ad neki, de cserebe elemeszti a lelket, orjongo berzerkerre valtozik, szetcsapja a golemet, majd osszeesik meghal, de a golem megint felepul, megjon a foszereplo Dark Schneider szetcsapja a szornyet, erre felebre Gara, es benyog egy poent, hogy miket lathat az ember, ha eleg sokaig eletben marad. pfff :)
Naszal, kb. ilyen az egesz :)

Tyrael

ChronoG

Sziasztok!
Nekem anno a Kite nevezetû anime nem jött be. Biztos jó, talán ezért ajánlották sokan mielõtt még rá nem szántam magam, hogy megnézem. Háttt... már az elején elvette a kedvem amikor a liftben szétlövi a srác egy másik fejét. (vagy, hogy is volt) :eeek:  Valahogy nagyon, "sokkolt". Mielõtt még valaki elítélne, nem a véres animékkel van a baj, legyen olyan is csak... Valahol van egy határ. Azért mondom, mert ez személyfüggõ. Nálam pl.betelik a pohár, ha ilyen hülyeségek miatt ölnek. (Még hagyján.. De így!) Talán más épp ezt szereti és Oké, ez csak egy jelenet, de nem ez az egyetlen elmebeteg' (Boccs, a rajongóktól:D) eset ebben az animében. Nah, mind1.. Nem ecsetelném tovább, valahogy nem volt kellemes hangulata a filmnek típús.. Gondoltam leírom az eddigi egyetlen olyan anime 'élményemet' amikor úgy voltam, hogy na, ezt nem nézem tovább. Ha már errõl szól a Topic: Ajánlom mindenkinek, bla bla bla.. :D
További jó napot! :)
Csövi!

Ramiz

Ugyan már! Az ilyen kulturált véleményeket akkor is tolerálja az ember, ha nem ért vele egyet. :lazza:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Assassin

Quote from: Tyraelcsak mert 5szor hal meg es tamad fel a foszereplo? Hellsingben is ugyanez van, azt megsem szidjak :)
najo, azert attol messze van, de sztem 1× nezheto :)

Tyrael

Csak egyszerûen nem jött be, de ez saját vélemény, nem pedig a fõszereplõ feltámadásainak sokasága volt a mérvadó.
Hellsing egy klasszikus (nekem tetszett  :lazza: ), van akinek tetszik és van akinek nem, ez a topic arra van, hogy nyugodtan megmondja az ember a vélményét az adott animérõl. :)
" There is no sin to know their sins."

Raggie

Quote from: ChronoGSziasztok!
Nekem anno a Kite nevezetû anime nem jött be. Biztos jó, talán ezért ajánlották sokan mielõtt még rá nem szántam magam, hogy megnézem. Háttt... már az elején elvette a kedvem amikor a liftben szétlövi a srác egy másik fejét. (vagy, hogy is volt) :eeek:  Valahogy nagyon, "sokkolt". Mielõtt még valaki elítélne, nem a véres animékkel van a baj, legyen olyan is csak... Valahol van egy határ. Azért mondom, mert ez személyfüggõ. Nálam pl.betelik a pohár, ha ilyen hülyeségek miatt ölnek. (Még hagyján.. De így!) Talán más épp ezt szereti és Oké, ez csak egy jelenet, de nem ez az egyetlen elmebeteg' (Boccs, a rajongóktól:D) eset ebben az animében. Nah, mind1.. Nem ecsetelném tovább, valahogy nem volt kellemes hangulata a filmnek típús.. Gondoltam leírom az eddigi egyetlen olyan anime 'élményemet' amikor úgy voltam, hogy na, ezt nem nézem tovább. Ha már errõl szól a Topic: Ajánlom mindenkinek, bla bla bla.. :D
További jó napot! :)
Csövi!
Ez még hagyán! De a vérnek az az undorító rózsaszín színe botrányos volt!
Egyébként ChronoG kollégához csatlakoznék, és nem kérek elnézést a rajongóktól! :__devil: :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Azzal a Kite-vel nem az a baj, hogy véres meg erõszakos... szerintem inkább csak az akar lenni (arra akarták kihegyezni) plusz néhány gagyi hentai jelenettel, de az egész anime annyira ótvar, hogy csak azért is végignéztem (ma már abbahagynám 10 perc után). A "drámai szál" egyszerûen szánalmas, a befejezés pedig olyan erõltetett, hogy az ember sírna, csak nem azért, amiért a készítõk akarták, hanem azért, mert helyettük is szégyelli magát az ember. És még a "kiscsaj profi bérgyilkosként mindenkit legyilkol" dolog sem mûködik, ami pedig annyi animét elvitt már a hátán. :rolleyes:  :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Damnatus

Nekem tetszett a Kite, igaz a Vox-os idõkben örültem minden animénak.

Raggie

Quote from: Ramiz(...) És még a "kiscsaj profi bérgyilkosként mindenkit legyilkol" dolog sem mûködik, ami pedig annyi animét elvitt már a hátán. :rolleyes:  :__devil:
Csak Bonci meg ne hallja! :D :D

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Ööö... nem arra gondoltam! Hanem a másik 19-re! :__devil:

Djinn

Quote from: RamizÖöö... nem arra gondoltam! Hanem a másik 19-re! :__devil:
Djinn nagyon békés és nem piszkálódik. Ezért csak halkan jegyzi meg, hogy a magányos, vagány hõs, aki nem fél semmitõl, titokzatos múltja van és nem mutatja ki az érzelmeit...stb., stb. sem annyira ritka figura.  :lazza:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Ramiz

:confused: Nem is tudom, mire gondol ez a nagyon békés, nem piszkálódós illetõ...  :rolleyes: ( :beken:  :oops:  :comp:  :bsd:  :eeek:  :bruhuhu: )
És azért sem gondolkodok el rajta, hogy vajon "magányos-és-nem-félõs-mert-a-múltban-él" férfiból van-e több, vagy "ártatlanul-pillogó-helyes-kedves-nagyon pontosan céllövõ-érzelemmentes, de mégsem-minden golyó elkerüli-kisiskolás korú" lányka... :__devil:

Raggie

:eeek: :eek: Öööö... És én még csak most néztem be ide! Hát én sem tudok errõl de azért keményen irgum burgum! Mert azért olyan vagyány, stb, stb figurából csak EGY van! Ezt azért szögezzük le!

Well, do ya, punk?"

Djinn

Mi a csuda. A vicces fiúk sem ismerik a tréfát mindenben?  :__devil: :D

És azért azt is szögezzük le, hogy olyan, amit mi szeretünk mindig csak egy van.  ;) És mindenbe bele lehet kötni, ha akarunk. Persze nem nekem, én nem értek hozzá...  :3x3:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Rune

Quote from: Raggie Gordon:eeek: :eek: Öööö... És én még csak most néztem be ide! Hát én sem tudok errõl de azért keményen irgum burgum! Mert azért olyan vagyány, stb, stb figurából csak EGY van! Ezt azért szögezzük le!
Ez így igaz...abból a vagány stb stb figurából csak egy van :haha:
Szerintem egyre gondolunk :lol:

Ja és hogy ne legyek Offtopic, én a Hack//Sign sorozatot hagytam abba..talán a 8-ik rész körül....pedig még mindíg érdekel hogy hogyan folytatódik a történet de iszonyatosan lassan történnek benne az események....talán majd egyszer befejezem...De a zenéjét megtartom :rolleyes:
"That is Not Dead Which Can Eternal Lie... And With Strange Aeons Even Death May Die." - H.P. Lovecraft

Moha

Quote from: White SeeDRizelmine: 1 rész után abbahagytam.
Egyszerûen szánalmas.
Én végignéztem, és röhögtem rajta egy csomót. Kicsit gyerekes az igaz, de szerintem nem rossz.

Raggie

Quote from: RuneJa és hogy ne legyek Offtopic, én a Hack//Sign sorozatot hagytam abba..talán a 8-ik rész körül....pedig még mindíg érdekel hogy hogyan folytatódik a történet de iszonyatosan lassan történnek benne az események....talán majd egyszer befejezem...De a zenéjét megtartom :rolleyes:
Az elõzõben egyetértünk, de a Hack//Sign-t szvsz nézd tovább! Naggyon jó sorozat! Fõleg, hogy manapság egyre hasonlóbb helyzetekbe kerülhetönk a netes onlájn játékokkal!(egyébként begyorsít  késõbb ;) )

Djinn: :D Nocsak, te is belépsz a debilek táborába?(egész poénos! ;) ) :tezsvir:

Well, do ya, punk?"

Rune

Quote from: Raggie GordonAz elõzõben egyetértünk, de a Hack//Sign-t szvsz nézd tovább! Naggyon jó sorozat! Fõleg, hogy manapság egyre hasonlóbb helyzetekbe kerülhetönk a netes onlájn játékokkal!(egyébként begyorsít  késõbb ;) )
Oké! A Fullmetal Alchemist után befejezem ígérem :jee:
"That is Not Dead Which Can Eternal Lie... And With Strange Aeons Even Death May Die." - H.P. Lovecraft

Thomasson88

Én elkezdtem a Monstert anno nézni és eléggé bejött.Ezután elutaztunk 2hétre és mire hazajöttem már elment tõle a kedvem :(
Jól kezdõdött ez a nap is, csak kár, hogy felébredtem.

Aidan

nem tudom volt e itt valaki az idei titanic filmfesztiválon...nemkem sikerült jegyet szereznem a steamboy-ra, amit indexes ismerõsömnek köszönhettem, mivel õk rendezték a mostan titanicot.
a steamboy nagyon jó volt, elképesztõ rajzokkal, ötletekkel meg minden, DE nem ismerték a készitõk a végés fogalmát. fél-háromnegyed órát benne hagytak véletlenül feleslegesen a film közepén minek eredményeképpen majd el aludt mindenki...valaki el is aludt :) ez szomorú volt...
ugyan itt volt egy másik anime aminek rosszul csinálták meg a feliratát, minek következtében nézhetetlen volt az egész mert nem értett belõle senki semmit...azóta már tanulok japánul...tudnátok milyen nehéz tanárt találni... :)
He, who hopes not to win, has already lost.

I believe in karma, do good things and good things happen.

Ramiz

Elaludni egy filmen... :ejj: Ha nem tetszik, menjen el, a Steamboy ráadásul pont nem is egy túl lassú film (minimális beleéléssel...).

Kupo

Velem még nem volt ilyen.Viszont egyszer este elkezdtem nézni a Laputa Castle in the Sky-t, ami két részbõl állt, és anyám már küldött ludni ezért nem egybe tudtam megnézni, hanem másnap reggel.Most épp a Full Metal Achemist-et nézem, és szerintem ezt se fogom abbahagyni, most tartok a 22-es résznél, és folyamatosan töltöm, már nincs sajnos hely a gépemen, úgyhogy le kell tisztítani.Tegnap délután-este óta asszem csak nézem az anime-t, na mondjuk este azért aludtam. :haha:

Manu

Quote from: AidanSteamboy...

A "végés" fogalmát én sem ismerem :) Ez ciki? :) :_piszka:
Nekem meg egy itteni bennfentes barátom szerzett jegyet a filmre, ami szerintem úgy volt jó, ahogy volt :)

.Attila

Quote from: KupoVelem még nem volt ilyen.Viszont egyszer este elkezdtem nézni a Laputa Castle in the Sky-t, ami két részbõl állt, és anyám már küldött ludni ezért nem egybe tudtam megnézni, hanem másnap reggel.Most épp a Full Metal Achemist-et nézem, és szerintem ezt se fogom abbahagyni, most tartok a 22-es résznél, és folyamatosan töltöm, már nincs sajnos hely a gépemen, úgyhogy le kell tisztítani.Tegnap délután-este óta asszem csak nézem az anime-t, na mondjuk este azért aludtam. :haha:
Nálam is ugyanez volt a Mai Hime-vel :)
Csak alvás, kaja, na meg a tesóm szakított félbe (nem voltak letöltve a részek, és õ éppen cs-zni akart).

Aidan

Quote from: ManuA "végés" fogalmát én sem ismerem :) Ez ciki? :) :_piszka:
Nekem meg egy itteni bennfentes barátom szerzett jegyet a filmre, ami szerintem úgy volt jó, ahogy volt :)
hmmmm, most hogy mondod végést én sem ismerem :) ez tényleg ciki :D
amúgy meg tényleg lehetett volna vágni belõle, nekem is hosszú volt, pedig én anime mániákus vagyok teljesen...de most beül valaki, aki szeretni végre látni mi is az az anime, ráadásul egy egész estés filmben, és kicsit nyomottan jön ki...bár az eleje és a vége a filmenk vala elképesztõ a steamboynak...ahhoz elismerésem...
de ez a vágásdolog manapság egyre gyakoribb szerintem...ha látta valaki közületek a Tolmács (Interpreter) cimû filmet, abban ugyan ez a túl hosszú feleslegesen dolog volt a hiba...
aludni? anime nézés helyett aludni? alvást fel kell adni a szent cél érdekében (mondom én aki 12 órákat alszik manapság mióta szünet van) :D
tényleg, manu, ha te is ott voltál a filmen akkor láttuk egymást...wonderful :)
He, who hopes not to win, has already lost.

I believe in karma, do good things and good things happen.

karatedog

Quote from: BonciNálam is ugyanez volt a Mai Hime-vel :)
Csak alvás, kaja, na meg a tesóm szakított félbe (nem voltak letöltve a részek, és õ éppen cs-zni akart).

Itt az ideje még egy gépet beszerezni  :)  Internet + videonézegetéshez nem is kell erõgép...

Moha

Quote from: karatedogItt az ideje még egy gépet beszerezni  :)  Internet + videonézegetéshez nem is kell erõgép...
Tudtommal két gépük van: egy asztali és egy notebook. Csakhát cs közben nem igazán jó dolog lefoglalni a net sávszélt a letöltéssel... ...vagy legalább is nem a teljes sávszélt (ergo várnia kellett, míg lejönnek az újabb részek) ;)

Bocs, az :_off:-ért.

Necrid^

Quote from: karatedogItt az ideje még egy gépet beszerezni  :)  Internet + videonézegetéshez nem is kell erõgép...
Gépen nézni anime? soha igy szánalmas...én ugy csinálom hogy kiirom DVD-re és megnézem xboxon 72 szóros tv-en + dolby..Legjóbb feeling :jee:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!