Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Didico

Quote from: MemberOlyan sz@r, hogy ezt mindenkinek látnia kell! :D FTP-n is fennvan. :rolleyes:
Araki gondolataihoz hozzárakva:
A fõhõst simán kihagyta, (valami Milfeulle vagy mi), mondjuk a sütisütésen kívül nem sok mindenhez ért. Meg van egy lelkizõs rakéta, akibõl plüssdög lesz. Meg van vmi fõnökük is, az talán még néz ki vhogy.
Nem fogják egymás húgát kettétépni, nem transzmutálják egymást Kapuvá, nem írtak mangát egymásról és nem is válnak vámpírrá. Jól elvannak. Ami kicsit meglepett, hogy az eredetileg 2 részesnek szánt epizódokat nem folytatják, hanem félbehagyják. :rolleyes: Háttérzeneileg nagyon vad, hozza a 10 éveseknek szánt hangulatot, testarányok terén elhozzák az Apokalipszist, arcilag össze van nyomva a kicsi pofijuk. Ahogy mondtam, sztori nincs, de két vérengzõs/hekkelõs cucc közé mehet. Ha egyszerre nézed Excel Sagával és School Rumble-vel, nemsokára kapsz egy sorszámot Lipótmezõn. Ha vkinek megtetszene, négy széria készült belõle! :D

UI: Ami érdekes: idõnként jobban elszórakoztatott, mint a Slayers, pedig ezt nem vártam volna el tõle. :eeek:

Hát... a rajzolása érdekes, a lányoknak nagyobb mellük van mint a derekuk... de Mayumi mentségére szólgál, jól alakítja a szerepét. :)

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Necrid^

ajánljatok vmi jó animet amit nem láttam még... mert ugy érzem lassan megnéztem mindegyik jó anime ami a szerveren van fen.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

sirtomi

Quote from: Necridajánljatok vmi jó animet amit nem láttam még... mert ugy érzem lassan mindegyik jó anime ami a szerveren van fen megnéztem.
Hogy a francba van ennyi idõtök animet nézni? Már hetek óta nem néztem semmit, csak a listát bõvitem mindig.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Necridajánljatok vmi jó animet amit nem láttam még... mert ugy érzem lassan megnéztem mindegyik jó anime ami a szerveren van fen.
Dokuro-chan! Pipiru piru piru pipiru pi!! ^^ láthatsz róla leírást lejjebb. aztán ott a Kashimashi. bár az ugye még nincs kész. és én is nyitott lennék sokféle javaslatra, mert atm. nem tudok mit nézni :rolleyes:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Necrid^

Quote from: blarkeDokuro-chan! Pipiru piru piru pipiru pi!! ^^ láthatsz róla leírást lejjebb. aztán ott a Kashimashi. bár az ugye még nincs kész. és én is nyitott lennék sokféle javaslatra, mert atm. nem tudok mit nézni :rolleyes:
tõltõm folyamatosan.. nyugi figyelem. csak olyan kéne ami jó és kész.

Ready2

erdekes nalam meg a boseg zavara van. legszivesebben tobbet neznek egyszerre :)

Member

[size="6"]!!!Nézzen Mindenki Galaxy Angelt!!![/size]

Necrid^

Quote from: Member[size="6"]!!!Nézzen Mindenki Galaxy Angelt!!![/size]
megvolt.

Mattanja

Quote from: Member[size="1"]!!!Nézzen Mindenki Galaxy Angelt!!![/size]
Ettõl most aztán kedvet kapott mindenki... fõleg én.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Kuroi Tenshi

Quote from: sirtomiHogy a francba van ennyi idõtök animet nézni? Már hetek óta nem néztem semmit, csak a listát bõvitem mindig.
Én is valahogy így vagyok evvel... sajnos...

Araki

Quote from: Necridmegvolt.
Mi?! Te láttad?! Affene, azt hittem, mi voltunk az elsõ ilyen csökkent intelligenciájúak...

Necrid^

Quote from: ArakiMi?! Te láttad?! Affene, azt hittem, mi voltunk az elsõ ilyen csökkent intelligenciájúak...
már rég... jó kis anime.

Ready2

Necrid^

Quote from: Ready2blue gendert lattad? most nezem egeszjo
ezer éve. még tavaly elõtt.

Mattanja

Quote from: Ready2blue gendert lattad? most nezem egeszjo
Az nem egészen, hanem nagyon jó.
8]]=((

Pagan

Quote from: Necridajánljatok vmi jó animet amit nem láttam még... mert ugy érzem lassan megnéztem mindegyik jó anime ami a szerveren van fen.
Monster, Paranoia agent, Kaze no Yojimbo, Texhnolyze, Tenchi muyo OVA, Jungle wa itsumo Hale nochi Guu, Planetes

Necrid^

Quote from: PaganMonster, Paranoia agent, Kaze no Yojimbo, Texhnolyze, Tenchi muyo OVA, Jungle wa itsumo Hale nochi Guu, Planetes
elhiszed azt h azt megmondom neked hogy mind megvolt már?

Pagan

Quote from: Necridelhiszed azt h azt megmondom neked hogy mind megvolt már?
Hat, nehez eset vagy, szinte biztos voltam benne hogy pl. a Kaze no Yojimbot rajtam kivul senki nem nezte itt meg.

Bandita ^^

Utóbbi termés: Samurai7, DNA, Yami to Boushi to Hon no Tabibito, Sousei no Aquarion, Gakkou no Kaidan...
Hátha van valami.... Többet nem irok, mer nagyobbrészt innen néztem... :)
"Van nagyobb sötétség annál, mint ami ellen harcolunk. Ez az eltévelyedett lélek sötétsége. Mi ezt a háborút nem hatalmak és elvek ellen vívjuk, hanem a káosz és a reménytelenség ellen. A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála. Ezért sohasem adhatjuk meg magunkat. A jövő itt van körülöttünk az átalakulás pillanataira vár, hogy újjászülethessen a megvilágosodásban. Senki nem ismeri a jövőt, vagy hogy hová vezet majd, csak annyit tudunk, hogy mindig fájdalommal születik meg."

Necrid^

Quote from: PaganHat, nehez eset vagy, szinte biztos voltam benne hogy pl. a Kaze no Yojimbot rajtam kivul senki nem nezte itt meg.
erre gondolsz nem? Click

Quote from: Bandita ^^Utóbbi termés: Samurai7, DNA, Yami to Boushi to Hon no Tabibito, Sousei no Aquarion, Gakkou no Kaidan...
Hátha van valami.... Többet nem irok, mer nagyobbrészt innen néztem... :)
megvolt... mondom hogy a jó animek megvoltak :) bár várj a Gakkou no kaidan nem ismerem az milyen?

Edit: Gakkou no kaiden =  Ghost storys na ne kösz inkább hanyagolom. ^^

Bandita ^^

Quote from: Necridmegvolt... mondom hogy a jó animek megvoltak :)
:hail: otaku.... :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Nos, már látom az állandó animézésnek is lehetnek hátulütõi... :3x3:
"Van nagyobb sötétség annál, mint ami ellen harcolunk. Ez az eltévelyedett lélek sötétsége. Mi ezt a háborút nem hatalmak és elvek ellen vívjuk, hanem a káosz és a reménytelenség ellen. A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála. Ezért sohasem adhatjuk meg magunkat. A jövő itt van körülöttünk az átalakulás pillanataira vár, hogy újjászülethessen a megvilágosodásban. Senki nem ismeri a jövőt, vagy hogy hová vezet majd, csak annyit tudunk, hogy mindig fájdalommal születik meg."

Pagan

Quote from: Necriderre gondolsz nem? Click
De. Esetleg a kevesbe ismertek kozul ezeket tudom meg ajanlani: Cromartie high school, Ippatsu kikimusume, Hajime no ippo, Gokusen

Bandita ^^

Necrid^

Quote from: PaganDe. Esetleg a kevesbe ismertek kozul ezeket tudom meg ajanlani: Cromartie high school, Ippatsu kikimusume, Hajime no ippo, Gokusen
az elsõ nem ismerem.. másik 3 igen. a Hajime no ippo h jól emléxem arabul is láttam :)

Mattanja

8]]=((

Necrid^

Quote from: ShiroiLassan átmehetnétek a megfelelõ threadbe. Manga/anime ajánlás
igaz. sry mr.moderátor ür. :) btw hozom holnap a DVD-t :merci: :)

Nevl

Nu, ezt is befejeztem :D
Nagyon aranyos kis anime a szokásos túláradó japán prûdséggel :D
A rajzolás kicsit primitív, de még így is messze jobb mint az Uchuu no Stellviana pl, van sok gyenge poén benne, viszont volt, hogy a padlón fuldokoltam a röhögéstõl... anyámék picit aggódtak is :) Igazából elég sablonos anime, de valahogy annyira aranyos, hogy az ember nem törõdik vele, ugyanakkor a végére picit idegesítõvé válik, hogy azt a szerencsétlen barmot ÁLLANDÓAN összeverik... egy idõ után picit sok(azt meg, hogy nem képes összejönni a lánnyal annak ellenére, hogy tök egyértelmû a dolog már meg se említem, mert megszokhattuk).

Most szedem a Dokuro-chant illetve a Grenadiert... van még mellé néhány a listámon :D
The stench of the air!
The smell of the gore!
The carnage greater than any war!

Fear the Pony!

Didico

Quote from: Necriderre gondolsz nem? Click

megvolt... mondom hogy a jó animek megvoltak :) bár várj a Gakkou no kaidan nem ismerem az milyen?

Edit: Gakkou no kaiden =  Ghost storys na ne kösz inkább hanyagolom. ^^

Sztem jó. Nekem teccet!

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Necrid^

Quote from: DidicoSztem jó. Nekem teccet!
hát néztem 1-2 rész A+ nem igazán fogott meg.

Dreamcleaver

Galaxy Anglesnak ha jól tudom van vagy 3-4 seasonje. Én még csak az elsõt szedtem le, de azt sem láttam.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS