Anime és az ellenkező nem (=partner)

Started by Ramiz, 2004-05-18, 19:43:45

Previous topic - Next topic

Beren

Quote from: RamizPoén lenne, ha a keleti filmek és kaják után divatba jönne nyugaton a kimono... :).

jajj neeeeeeee!!!!!!!!!!! :bruhuhu:  :bruhuhu:  :bruhuhu: [szipog, könnyezik...]

...és akkor a nõk eltörik a talpukat is, hogy csak mittomhány centis legyen, mert a keleti csávók anno az ilyen "lengedezõ nyírfa"-járásra gerjedtek????!

na, akkor csomagolok össze és húzok fel Finnországba, vagy le spanyolba...
Az Életben nincs csak Fekete vagy csak Fehér - a Világ színes
Éljen a nehézlovasság!

Amióta megjelentek az elsõ hópelyhek, ismét erõs késztetést érzek arra, hogy a szobám padlóján fellelt gyanúsan makk-alakú szelídgesztenyét ilyen-olyan résekbe gyömöszöljem-tartalékoljam...

Pirula

Quote from: Beren...és akkor a nõk eltörik a talpukat is, hogy csak mittomhány centis legyen, mert a keleti csávók anno az ilyen "lengedezõ nyírfa"-járásra gerjedtek????!

na, akkor csomagolok össze és húzok fel Finnországba
Te finnekhez akarsz meglépni a nyírfák elõl? :eek::haha:

Ramiz

Azta, hogy vittél bele kanjikat vagy miket a címbe? :3x3:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

syeren

Quote from: Berenjajj neeeeeeee!!!!!!!!!!! :bruhuhu:  :bruhuhu:  :bruhuhu: [szipog, könnyezik...]

...és akkor a nõk eltörik a talpukat is, hogy csak mittomhány centis legyen, mert a keleti csávók anno az ilyen "lengedezõ nyírfa"-járásra gerjedtek????!

na, akkor csomagolok össze és húzok fel Finnországba, vagy le spanyolba...

Azért mazochisták nem vagyunk, csak szeretjük a szép dolgokat... :)

Már mondtam, h oda nem megyek..!

Beren

Quote from: PirulaTe finnekhez akarsz meglépni a nyírfák elõl? :eek::haha:
:) :) hehe: Nyírfából nyírfába (a cseberbõl vedelek analógiája:) :) )
Mé'? Jó hely az, csak sok a szúnyog, meg kissé hideg - viszont: legalább senki nem akar odamenni:D (-> nem kell félni túlnépesedéstõl, tömegiszontól, meg hasonlóktól...)
Éljen a nehézlovasság!

Amióta megjelentek az elsõ hópelyhek, ismét erõs késztetést érzek arra, hogy a szobám padlóján fellelt gyanúsan makk-alakú szelídgesztenyét ilyen-olyan résekbe gyömöszöljem-tartalékoljam...

Sidney

Quote from: Beren:) :) hehe: Nyírfából nyírfába (a cseberbõl vedelek analógiája:) :) )
Mé'? Jó hely az, csak sok a szúnyog, meg kissé hideg - viszont: legalább senki nem akar odamenni:D (-> nem kell félni túlnépesedéstõl, tömegiszontól, meg hasonlóktól...)
Csak tudod mi a gond ezzel? Elindulsz egyedül, és követ téged az egész koli... (Legalábbis a 309. szoba biztos) és akkor jaj lesz itt tömegiszony, túlnépesedés  :haha:

Beren

Quote from: SidneyCsak tudod mi a gond ezzel? Elindulsz egyedül, és követ téged az egész koli... (Legalábbis a 309. szoba biztos) és akkor jaj lesz itt tömegiszony, túlnépesedés  :haha:

Amíg a 808 apraja (hangsúlyozottan apraja :) ) nem követ, addig nem lesz tömegiszony... max kevés vastagcellux, ha már unom a prürürürüürürü-t:):):)
Éljen a nehézlovasság!

Beren

Hehe:)
mivekl senki nem olvassa ezt a topicot, talán elkerüli az alábbi (nemm bírom megállniii!!) hozzászólás a közfigyelmet, és így én is az esetleges lincselést...

Tegnap szokásos biztosításmatematikámon éppen a szokásos hétfõi Szegedi Egyetem c. sajtótermék hátulját bogarásztam (korábban remek utazós cikkek voltak itt, sajna mostanság már nem ír ide a srác...:( ), amikor erre a részre bukkantam (tehát, ezek nem az én szavaim:) !)

"Van történetük, néha kell az, hogy elpityeredjünk a "Monster Co"-n. Inkább ez, mint azok az ultramodern japán animációk, amelyekben a szupererõkkel rendelkezõ fõhõs vagy vámpír, vagy bárgyilkos, netán öntudatása ébredt robot, aki bosszút áll az emberiségen, mert az már annyira, de annyira elzüllött, hogy le se merem írni. Az egyii véglet a "csipkerózsikás, rózsaszín felhõs, de a végén happy endes" változat, a másik meg a "depressziós, a végén úgyis mindenkit halálra kaszabolnak, de a fõhõs még így se találja meg a lelki békéjét" variációja. Kinek mi a jó animáció." :lul:

Tudom, a biztosító szegek szépen kattannak, meg jó paraszt (elnézést a földmûveléssel foglalkozók gyûjtõfogalmának pejoratív használatáért) vagyok, meg nincs is igazam (bár a cikket nem én írtam, hanem az újságíró csajszi), de amikor megláttam ezt a szakaszt, véletelnül beleröhögtem az órába (amit nem az elsõ sorban kellett volna:) ). Nekem tetszik és olykor (bizonyos mûremekek megtekintésekor/arra való invitáció elhangzásakor) korábban hasonló érzelmeim támadtak, de végsõ soron jogom van ehhez, mert mások meg utálják az amcsikat, megint mások a jogászokat, szóval nekem is kell valami, amitõl elkaparom magam:)  :lul: :lul:
Éljen a nehézlovasság!

Ramiz

Quote from: BerenNekem tetszik és olykor (bizonyos mûremekek megtekintésekor/arra való invitáció elhangzásakor) korábban hasonló érzelmeim támadtak, de végsõ soron jogom van ehhez, mert mások meg utálják az amcsikat, megint mások a jogászokat, szóval nekem is kell valami, amitõl elkaparom magam:)  :lul: :lul:
Tehát szerinted is ilyenek az animék? Vagy az ilyen vélemények tetszenek? :3x3:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lothandar

Ennyi erovel ne nezz/olvass semmit mert ugyis csak 3 fele vege lehet.

Jo, rossz, neutrál :D

Addon: Bar a vampirokkal, bergyilkosokkal es szuperrobotokkal mar en is torkig vagyok :p
Ha SPOILERT irtok akkor igy irjatok:

SPOILER EZT ITTEN NEHEZ ELOLVASNI TECCIKERTENI? SPOILER

"A Barbárok (1931.) Móricz egyik legkiérleltebb mûvészi teljesítménye. ... Ha van a mûnek társadalomkritikája, akkor az arra vonatkozik, hogy létezhet a XX. század '30-as éveiben olyan része a magyar valóságnak, melyet nem érintett meg a civilizáció."

"Máshogy reagál a vér látványára a cukrász és a rohammentõs."

Kvikveg

Ha viccnek szanta, akkor jo. :lul:
Ha nem, akkor meg kicsit nagyon szuklatokoru.:mad:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: KvikvegHa viccnek szanta, akkor jo. :lul:
Ha nem, akkor meg kicsit nagyon szuklatokoru.:mad:
Ezzel egyetértek.
Leírta a végleteket, nade közöttük még rengeteg alkotás található, a skála igen széles. Szerintem itt senki sem szereti az összes animét, mindenkinek más jön be. Csak a végleteket kiemelni és ezzel lehúzni az egész mûfajt eléggé felszínes dolog. :ejj:

Btw, a Monsters Inc. nekem speciel kimondottan tetszett, mind kidolgozásra, mind történetre, de az aligha olyan, amin az átlagember elpityeredne...

Kvikveg

Quote from: MohaBtw, a Monsters Inc. nekem speciel kimondottan tetszett, mind kidolgozásra, mind történetre, de az aligha olyan, amin az átlagember elpityeredne...
Szerintem aranyos, meg minden, de nem az igazi. Sok jo otlet van benne, de megis valahogy muanyag.
Hogy mi mennyit offolunk...:rolleyes:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Akkor vissza a témához, ugyanakkor vámpír és mecha témánál is maradva:
Az, hogy a mechás animéket inkább a férfiak szeretik, érthetõ: technika, gépek, küzdelem, ezek közelebb állnak a férfi lélekhez. De a vámpíros animékért vajon miért inkább a nõk vannak oda? (Nem csak, de az animés nõk közül csomó vámpír-kedvelõ!) Vajon a "szívás" (khm, csak nem akarom úgy mondani...) ténye izgatja õket? Vagy az, hogy vámpírként uralkodhatnának másokon? Vagy az, hogy nem kell az öregedéstõl és a ráncoktól tartaniuk? :D

Kvikveg

Quote from: RamizAkkor vissza a témához, ugyanakkor vámpír és mecha témánál is maradva:
Az, hogy a mechás animéket inkább a férfiak szeretik, érthetõ: technika, gépek, küzdelem, ezek közelebb állnak a férfi lélekhez. De a vámpíros animékért vajon miért inkább a nõk vannak oda? (Nem csak, de az animés nõk közül csomó vámpír-kedvelõ!) Vajon a "szívás" (khm, csak nem akarom úgy mondani...) ténye izgatja õket? Vagy az, hogy vámpírként uralkodhatnának másokon? Vagy az, hogy nem kell az öregedéstõl és a ráncoktól tartaniuk? :D
:lul:  Itt rohogok.
Aaa, neeem, csak csodaljuk a sotetseg fejedelmet. :D
Egy Vallejo-kep jutott az eszembe:
Drakula
Ha a nocit leradiroznak rola, baromira tetszene.

Most gondolkodom, hogy igazabol miert szeretem a vampirokat. Hm. Nehez kerdes. Pszichologust ide! :__devil:

Ramiz

Quote from: KvikvegEgy Vallejo-kep jutott az eszembe:
Drakula
Ha a nocit leradiroznak rola, baromira tetszene.

Most gondolkodom, hogy igazabol miert szeretem a vampirokat. Hm. Nehez kerdes. Pszichologust ide! :__devil:
Ha a nõt leradíroznák róla, nem Vallejo-kép lenne. ^^
Nem kell ide pszihológus, az alapján, hogy ez a kép jutott eszedbe, megmondom, mit szeretsz a vámpírokban:
a jó seggüket. Na? Vagy esetleg: azt, amit mi nem látunk, mert a köpeny éppen kitakarja, de a nõ tudja, hogy megéri nyúlkálni érte... hm? :__devil:

Djinn

Majd én megmondom. :hehe: A halhatatlanság romantikája fogja meg a nőket. A lelki szevedés és a fájdalom, ami ezzel az élettel jár... Persze a hatalom meg ilyesmik is. De szvsz nem ez az elsődleges.
Gondolom nem kell kifejteni a témát. :rolleyes:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Ramiz

Quote from: ShiroiEz is azt bizonyítja, hogy én egy átmûtött nõ vagyok valójában. :p
Szerintem egy jobb érzésû nõ akkor sem tenne be ilyen avatart, mint te, hogyha átoperálnák. :)

Beren

Quote from: KvikvegHa viccnek szanta, akkor jo. :lul:
viccnek szántam:) elég elmés volt a cikk, sajna a többi része már nem fért bele...
Éljen a nehézlovasság!

Beren

Quote from: DjinnA lelki szevedés és a fájdalom, ami ezzel az élettel jár... Persze a hatalom meg ilyesmik is.

Bár, az ehhez hasonló hozzászólások és szemléletmód folytán gondoltam azt, hogy ülni fog a cucc a célon:):):) (bocs Djinn, ne vedd személyeskedésnek..)
Éljen a nehézlovasság!

Kvikveg

Quote from: RamizHa a nőt leradíroznák róla, nem Vallejo-kép lenne. ^^
Nem kell ide pszihológus, az alapján, hogy ez a kép jutott eszedbe, megmondom, mit szeretsz a vámpírokban:
a jó seggüket. Na? Vagy esetleg: azt, amit mi nem látunk, mert a köpeny éppen kitakarja, de a nő tudja, hogy megéri nyúlkálni érte... hm? :__devil:
:lul: :lul: :lul:
Kulonben is: a bajos mosolyukat.
Quote from: ShiroiHogyhogy "nák"? Azt ne mond, hogy nem tudod megcsinálni! :p
Öööö... Mentem. :)
Quote from: RamizSzerintem egy jobb érzésű nő akkor sem tenne be ilyen avatart, mint te, hogyha átoperálnák. :)
En jobb erzesu vagyok?

Djinn

Quote from: BerenBár, az ehhez hasonló hozzászólások és szemléletmód folytán gondoltam azt, hogy ülni fog a cucc a célon:):):) (bocs Djinn, ne vedd személyeskedésnek..)
Nem veszem. Szeintem nagyon félreértettél vmit. :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Moha

Quote from: RamizDe a vámpíros animékért vajon miért inkább a nõk vannak oda?
Na ezen már én is gondolkodtam. Amennyire láttam, a Hellsing pl. minden csajnak tetszik. :)
QuoteVajon a "szívás" (khm, csak nem akarom úgy mondani...) ténye izgatja õket?
Végül is, ha belegondolsz, ugye csak a nõstény szúnyogok csípnek és szívnak vért. :hehe: :__devil:  [COLOR="White"](nem is vagyok soviniszta... :rolleyes: )[/COLOR]

Ja, amúgy azért nem mindig jön be a nemekre való kategorizálás: pl. én nem igazán szeretem a mecha animéket. :)

Kvikveg

Csak itt csak most: voila, no volt, vo nincs! Csak az arnyeka... utomunkalatok: azt is eltuntetni... :D

Ramiz

Quote from: MohaNa ezen már én is gondolkodtam. Amennyire láttam, a Hellsing pl. minden csajnak tetszik. :)
Milyen hosszú pisztolya van már Alucardnak... :D Ráadásul a rendõrcsajnak, aki Alucard vérét szopva éli második életét, rohamos sebességgel nõnek a mellei. Nos hát ez a kettõ Alucard titka. :D

Ramiz

Quote from: ShiroiUhhh, errõl valami olyan jutott most eszembe, amit magam elõtt is szégyellek... Ramiz, viszed it a rosszba az embert... ;)
:lol: Te szégyelled, de a sok Alucard-imádó lány... na mindegy... :__devil: :__devil: :__devil: :bsd: :bsd: :bsd:

Kvikveg

Quote from: RamizMilyen hosszú pisztolya van már Alucardnak... :D Ráadásul a rendőrcsajnak, aki Alucard vérét szopva éli második életét, rohamos sebességgel nőnek a mellei. Nos hát ez a kettő Alucard titka. :D
:lul:

Es voila2 mar nyoma sincs!
Azaz... a pasi laba kicsit furcsa forma meg a lepel job szele is,de hat semmi sem tokeletes... :D

Na, vege. Pasi laba rendbeteve, hatter es lepel modositva, Vallejo alairasa eltuntetve.
:D
A laba meg mindig kicsit jellegtelen, de le van ^%&*.

Beren

Kvikveg - Ramiz
Ti most cserélgetitek az avatarjaitokat???:jee:
Éljen a nehézlovasság!

Kvikveg

Quote from: BerenKvikveg - Ramiz
Ti most cserélgetitek az avatarjaitokat???:jee:
En nyultam le az ovet, kis provokalas utan. Felajanlotta, hogy a kovetkezo meetre hoz csokissutit es megvaltoztatja a nokrol a velemenyet ha hetfoig ez az avatarom es nem tudtam ellenallni.:rolleyes:

Ramiz

Quote from: KvikvegEn nyultam le az ovet, kis provokalas utan. Felajanlotta, hogy a kovetkezo meetre hoz csokissutit es megvaltoztatja a nokrol a velemenyet ha hetfoig ez az avatarom es nem tudtam ellenallni.:rolleyes:
A nõk izlésérõl alkotott véleményemet csak! Azért még van pár más témájú véleményem tartalékban... :)