SporTopic

Started by Exo, 2004-05-24, 17:57:45

Previous topic - Next topic

Nakedape

ezeken én is fennakadok , hogy mint megy, mármint napozás után vízbe ugrasz megáll a szív, szauna után meg mindenki jeges vízbe.  oszt valami lehet még:D
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Zsiga

Quote from: Nakedape on 2010-06-10, 15:02:12
ezeken én is fennakadok , hogy mint megy, mármint napozás után vízbe ugrasz megáll a szív, szauna után meg mindenki jeges vízbe.  oszt valami lehet még:D
Nem a szíve áll meg olyankor az embernek, hanem begörcsölnek az izmai és megfullad.

Nakedape

@Zsiga dank

foci:
[spoiler][/spoiler]

Én

.Attila

:D

Nagyon remélem, hogy nem fogják az egész vb alatt ezt csinálni. Az oké, hogy ők élvezik, de rajtuk kívül néhány száz millió embert meg nagyon idegesít.

szpeter

:D
Amikor a nagyszobából áthallatszott,azt hittem F1-t néznek :D 2. tippem egy szúnyog raj volt.  Valaki említette,hogy ezen a dél-afrikai vb-n valami terrortámadás/lövöldözés lesz. Okot már adtak rá. ::)

Kvikveg

Quote from: szpeter on 2010-06-09, 21:11:48
http://bombahir.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=3504%3Adel-afrika-vebet-kapott&catid=113%3Arovat-kulfold-messzebb&Itemid=495
Ha a mérkőzések nem lennének elég izgalmasak,már a helyszín is megér egy misét.
QuoteA német szövetség nem is bízza a véletlenre játékosai testi épségét, a SportBild információi szerint a mezek és a stoplis mellett kötelező felszerelés lesz a válogatottnál a golyóálló mellény, amennyiben a játékosok elhagyják a szállodát. Tragikomikus, de igaz: a dél-afrikai világbajnokság ,,tiszteletére" Miguel Caballero divatos golyóálló mellényeket álmodott meg, amelyet akár az esti partikon is viselhet az egészségét féltő tulajdonos.
LOL

Az afrikai zajkelto ize: ma neha haldoklo elefant-trombitalashoz hasonlo hangokat hallottam, lehet, hogy egy nemet gyakorolt?  :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Én

lol, 4chan /sp/ alcíme: /sp/ - English Goalkeeping  :D

Kvikveg

Quote from: motifator on 2010-06-10, 14:21:47
Na ezt csinálja valaki a kislány után
Kislany?!!! Amazon!  :zomg:
Jot rohogtem, amikor tartotta a fickot es kozolte, hogy "mine". Meg a zarokepen. :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Próféta

Hamá sport: évek óta nem nézek F1-et (öö Schumi már nem Benettonnal nyomul? :D), erre ma pont elkaptam egy olyat, hogy az egyik pilóta tolja körbe a kocsiját a pályán.  :lul:

szpeter

http://www.bombahir.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=3708:a-vuvuzela-zavarta-a-franciakat&catid=156:foci-vb-2010&Itemid=518
Höhö  :D Afrikai stratégia, ne hagyjuk az ellenfelet aludni, legyünk olyan hangosak,hogy nem is értik egymást,és megvan a győzelem. 

Squazee2005

Legközelebb közönség nélkül játszanak és hermetikusan elzárjuk a  franciákat egy légmentes térbe éjszakára.  :D

Zsiga

Írni akartam valami durvát, de sajnos nem bírom eldönteni hogy a franciákat vagy a niggereket utálom jobban.  :__devil:

szpeter

Segítek dönteni: francia niggereket
Ill mégsem :S Nemtom.Utálj mindenkit,mit akartál írni?
Én csak azokat utálom egyébként ,akik fújják azt a vuvu akármit.Meg egyes franciákat is. Ja,és a kávén ott az a rohadt flekni.Aki fél hogy kiönti,az ne járjon kávéval autózni!

Comedy jófej egyébként :D Kiírják hogy nem kell nézni a vb-t, nehogy elkapcsolj,majd kiírják az eredményeket :D

Én

Quote from: Zsiga on 2010-06-13, 14:35:45
Írni akartam valami durvát, de sajnos nem bírom eldönteni hogy a franciákat vagy a niggereket utálom jobban.  :__devil:
mivel kb az összes francia nigger ezért nem kell nagy döntést hoznod. mondjuk nem tudom mennire kifogás ez a franciák részéről, de ha igaz lenne azon sem lepődnék meg, még játék közbe is zavarna az engem nemhogy mikor aludni akarok.

a legdurvább az, hogy amikor a kamera mutatja a közönséget, szinte senki sem fújja azt a szart, mégis akkora hangaja van mint 9001 méhkasnak. fucking vuvuzelas, how do they work?

szpeter

Én

Nakedape

na japánnak  már csak 6 meccset kell megnyernie

szpeter

Quote from: Nakedape on 2010-06-14, 22:33:28
Japán még soha sem nyert vb-n meccset,erre te rájuk fogadsz és nyernek egyet.   :appl:  (Kit fizettél le?  :D)

Nakedape

Quote from: szpeter on 2010-06-14, 22:39:57
Quote from: Nakedape on 2010-06-14, 22:33:28
Japán még soha sem nyert vb-n meccset,erre te rájuk fogadsz és nyernek egyet.   :appl:  (Kit fizettél le?  :D)
jól hangzik:D de 2002 ben pl otthon csoportelsők is voltak 2 győzelemmel ha jól nézem. nem otthon nem nyertek eddig. eddig :D

Én

Ennyi, nem nézek több csoportmeccset. What a metric fuckton of shit.

Fazék

Quote from: Én on 2010-06-14, 23:46:50
???

Én

Quote from: Fazék on 2010-06-15, 09:13:17
???
Eddig a német meccsen kívül egyiket sem élveztem (bár az argentínt nem láttam), és az is rohadt egyoldalú volt. Basszameg, ez a tegnap esti, ha jól számoltam 3245982765876599 eladott labda és céltalan felívelés volt...

Fazék

Quote from: Én on 2010-06-15, 15:39:25
Quote from: Fazék on 2010-06-15, 09:13:17
???
Eddig a német meccsen kívül egyiket sem élveztem (bár az argentínt nem láttam), és az is rohadt egyoldalú volt. Basszameg, ez a tegnap esti, ha jól számoltam 3245982765876599 eladott labda és céltalan felívelés volt...
ja így már rétem, csak ez a "metric fuckton of shit" kifejezés zökkentett ki egy pillanatra, mert lassan dekódolta az agyam.

igen, a német meccs jó volt. az amerika-angol meccset meg szabadtéren néztük haverokkal, úgy végülis elviselhető volt :) a többit csak fél szemmel követtem itthon és úgy is unalmasak voltak. szerencsére a Heroes V lekötött közben :)

Fazék

ezennel megragadnám az alkalmat, hogy gratuláljak kedves karöltve fosszar mtv+index kombónak a totálisan megbízhatatlanul, lag-osan, nézhetetlen online közvetítésért. itt tartunk, Mo-on ennyire képesek.

az már igazán eltörpül a fönti probléma mellett, hogy 2010-ben egy olyan zseniális oldalt hoznak létre, ahol nem lehet teljes képernyőbe rakni a meccset, és ezért a netbook-on 640x480-ra kell átváltanom a felbontást, minden meccsnél, és így már akár 2/3-át is kitölti a 10"-os képernyőnek a közvetítés...

Makos

ubuntu: windóz gombocska nyom, egér görget

Fazék

Quote from: Makos on 2010-06-15, 23:16:20
ubuntu: windóz gombocska nyom, egér görget
:hail:
nem pont így, de win7-ben is működik  :whoah:

Makos

Igen, ctrl+görget is jó kombó :D

Fazék

Quote from: Makos on 2010-06-15, 23:49:52
Igen, ctrl+görget is jó kombó :D
netbook-on így speciel nem annyira működik, mert touchpad van rajta és nincs görgetősáv :) (egérre nincs szükségem a netbook-on)

de mivel multitouch-os a touchpad-je, ezért két újjal "tágítással" [spoiler](perverz beteg állatok)[/spoiler] gond nélkül működik a nagyítás.
meg persze akár a sima nagyítás opcióval IE-ben a jobb alsó sarokban.

csak annyi, hogy az életbe be nem tippeltem volna, hogy ez a módszer a videót is növeli, és nem csak a betűméreteket, meg hasonló lényegtelen hülyeségeket  ^^"
(soha nem volt még szükségem a használatára, csak pár nagyon apró betűs cikk fáradt állapotban olvasásánál, de ott meg ugyebár nem tapasztaltam a reklámok megnövekedését, stb  (vagy csak nem tűnt föl) :))

Kvikveg

Ctrl+ + es remenykedni, hogy a film kezelomenuje nem marad a kozepen.