SporTopic

Started by Exo, 2004-05-24, 17:57:45

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote"Nagyszerűen teljesítenek a kollégák, 54 mérkőzésen mindössze négy-öt hibás ítélet született"- jelentette ki Jose Maria Garcia Aranda(FIFA főbíró)

Nakedape

ja. így jártam.
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Nakedape

balu01

Örülök, hogy a hollandok jutottak tovább. :cool:

Xzone

Azt nem mondanám, hogy a hollandok megérdemelték a továbbjutást, de hogy a brazilok megérdemelten vesztettek, az biztos.

Lythis

Ennyit az Argentinokról...
Hells yea! :D

:w00t:

Nakedape

Fazék

QuoteOsama bin Laden has just released a new TV message to prove he is still alive. He said that the England Team performance against Germany was completely shit. British intelligence have dismissed the claim, stating that the message could have been recorded anytime in the last 44 years.

szpeter

Dojcslánd az egyedüli esélyes a győzelemre szerintem. A többiek java része épphogy bejutott a 4 közé, nem olyan kiváló játékkal.(Lásd Hollandok, néha-néha beinduló,bár akkor veszélyes Spanyolok) Két négygólos győzelem egymás után azért meggyőző.Sajna úgy kell néznem,hogy már nem szurkolok senkinek.

szerkesztettem :D Nem szörnyű játékok voltak, Hollandok kitartóak voltak elismerés.De nem az,amit egy vb-n elvárna az ember.

Fazék

én teljes nyugalommal szurkolok továbbra is a németeknek  :lazza:

fura, hogy ennyien gyűlölik a csapatot, sztem nagyon szép játékot játszanak, megérdemelten tartanak ott, ahol vannak

szpeter

Azt én sem értem,mi ez a német-ellenesség. Tényleg jók , de ha az ember vb előtt már  egy csapat mellett tette le a voksát,akkor nincs mit tenni.  Halkan, hajrá németek  :D

Én

Válogatottszinten eléggé németes vagyok én is már egy jó ideje (kivéve ha magyarokkal játszanak :D ) és nagyon örülök hogy ezen a vb-n ennyire jól megy  :whoah:
Mondjuk kb bayernből van a fele, de azt mégse szeretem annyira, mert ott mindenki csak hú robben meg ribery.
(Rosszmájúan jegyezném meg hogy nem is olyan nagy baj hogy Michael Ballaszt lesérült, így legalább mennek a gyors támadások ahogy köll.)

Tegnapi másik meccs: Paraguay számomra kellemes meglepetést nyújtott, amekkora ordas ratyik voltak eddig ahhoz képest elég jól játszottak, csak a szerencse meg a bíró nem az ő oldalukon állt. Mondjuk lehet csak azért nem örülök a barce spanyolok sikerének, mert nem szeretem őket, de eddig tényleg elég félgőzös produkciót láttam tőlük, úgy mint a hollandusoktól, csak nekik a hagyományaikkal ellentétben mázlijaik voltak. Német - Uruguay döntővel lennék a legboldogabb, szal nem örülök hogy se Müller se Suarez nem játszik elődöntőt :(

Nakedape

Nakedape

Én

Quote from: Én on 2010-07-04, 15:50:26
Német - Uruguay döntővel lennék a legboldogabb
Büdös picsába :(

Kvikveg

Quote from: Én on 2010-07-07, 23:57:50
Quote from: Én on 2010-07-04, 15:50:26
Német - Uruguay döntővel lennék a legboldogabb
Büdös picsába :(
lol
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

FIFA WORLD CUP Facepalm

Xzone

Én

Lythis

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

tippre az a polip mostanra már sushi

Nakedape

szpeter

Ez a meccs egy sz@r volt.Bővebben:[spoiler] darabos,durva és már imádkozni kellett,hogy vége legyen végre.Just like a real shit.
Mi az?Még részletesebben? Na nem. Fúj.[/spoiler]

Viszont a tegnapi nagyon ott volt  :cool: Csak tudnám, a harmadik helyért miért hajtottak jobban,mint az elsőért.Legalább előre kárpótolt a maiért.

.Attila

Hja. Nem a bronzmeccset kéne beszüntetni, hanem a döntőt magát.

Lythis

általam látott eddigi legszarabb VB döntő. De komolyan, ez egyszerűen szánalmas volt.  :ejj:

Fazék

Quote from: Lythis on 2010-07-12, 01:24:03
általam látott eddigi legszarabb VB döntő. De komolyan, ez egyszerűen szánalmas volt.  :ejj:
+1

ennél már csak a holland drukkerek szánalmasabbak, akik képesek a bíróra kenni, hogy kikapott hentes csapatuk :haha:

Kvikveg

Quote from: .Attila on 2010-07-12, 00:53:12
Hja. Nem a bronzmeccset kéne beszüntetni, hanem a döntőt magát.
+1 Felora utan azon gondolkodtam, hogy sokkal tisztabb lenne kozepre berakni egy box-ringet.  :haha:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

QuoteBest of MTV, VB 2010:  (biztos van még ezeken kívül...)

-"Svájc lakosságának a fele a saját 16-osán belül".
-"Marcello Lippi csapatat keresi. Segítek neki, kékben vannak".
-"Milyen ragyogó meccs lenne ez, ha a focit bedobásra játszanák".
-"Háttal veszi le a labdát. Háttal nem kezdünk mondatot, akciót azonban igen".
-"Az ember mire kimond egy koreai nevet, mar nincs náluk a labda".
-"Morel egy kutyáját sétáltató kisnyugdíjas stílusában vezeti a labdát".
-"És meg egy koreai sárga. Mármint lap".
-"Torres levágatta a haját. Eddig is a lányok kedvence volt, de ezzel a frizurával mar az anyukáké is".
-"Azt hiszem, akiknek nem tetszik a vuvuzela, azok most abban reménykednek, hogy eltalált valakit a közönségben a labda, mert más értelme ennek a lövésnek nem volt".
- "Joseph tiszteletköre, hogy a rövidlátók is tudjak ezen az oldalon, hogy a másikon gól volt".
-Kamerun-Japan: "A kameruni védőnek jól fog mutatni az önéletrajzában, hogy utolért egy Hondát"

Én

Quote from: Fazék on 2010-07-12, 17:14:11
QuoteBest of MTV, VB 2010:  (biztos van még ezeken kívül...)

-"Svájc lakosságának a fele a saját 16-osán belül".
-"Marcello Lippi csapatat keresi. Segítek neki, kékben vannak".
-"Milyen ragyogó meccs lenne ez, ha a focit bedobásra játszanák".
-"Háttal veszi le a labdát. Háttal nem kezdünk mondatot, akciót azonban igen".
-"Az ember mire kimond egy koreai nevet, mar nincs náluk a labda".
-"Morel egy kutyáját sétáltató kisnyugdíjas stílusában vezeti a labdát".
-"És meg egy koreai sárga. Mármint lap".
-"Torres levágatta a haját. Eddig is a lányok kedvence volt, de ezzel a frizurával mar az anyukáké is".
-"Azt hiszem, akiknek nem tetszik a vuvuzela, azok most abban reménykednek, hogy eltalált valakit a közönségben a labda, mert más értelme ennek a lövésnek nem volt".
- "Joseph tiszteletköre, hogy a rövidlátók is tudjak ezen az oldalon, hogy a másikon gól volt".
-Kamerun-Japan: "A kameruni védőnek jól fog mutatni az önéletrajzában, hogy utolért egy Hondát"
Kicsit szégyellem magam, hogy kb mindre emlékszem... :D

A döntő valóban egy raklap szar volt. Még sosem drukkoltam ennyire 11esekért, itt most az lett volna az igazságos. Dühös vagyok, mert egyetlen kívánságom volt a vb előtt, hogy ne a spanyolok nyerjenek... :bruhuhu: