SporTopic

Started by Exo, 2004-05-24, 17:57:45

Previous topic - Next topic

teraflare

Quote from: sirtomi on 2009-03-06, 10:40:00
Aztán az ágyban is kifulladok :D
Csak feküdj és a csaj majd dolgozik rajtad. Nem fulladsz ki és jól is érzed magad. :Kiraly:

sirtomi

Van benne valami, de egy idő után kell a változatosság :)

teraflare

Quote from: sirtomi on 2009-03-06, 10:56:17
Cseréld le a csajt  ;)

sirtomi

Quote from: teraflare on 2009-03-06, 11:04:58
Cseréld le a csajt  ;)
:D Asszem megtartom.

teraflare

Quote from: sirtomi on 2009-03-06, 14:45:40
:D Asszem megtartom.
Ezesetben marad a fárasztó edzés  :frown: ( :D)

Zsiga

Bal kézbe sör jobb kézbe TV-távirányító? TV helyett notebook? Sör helyett koktél? Jobbkéz helyett balkéz?
Adjak még tippeket vagy beindult a fantáziád? :D

teraflare

Quote from: Zsiga on 2009-03-06, 15:07:18
Bal kézbe sör jobb kézbe TV-távirányító? TV helyett notebook? Sör helyett koktél? Jobbkéz helyett balkéz?
Adjak még tippeket vagy beindult a fantáziád? :D
A notebookra szavazok az asszony kitakarja a tv egy részét (hacsak nem a plafonba van építve) és ne nyújtogassuk már a nyakunk mint egy liba.

Én

Nekem nincs gond futok sokat meg mostanában fl
orball is megint rendszeres lett :)
Fakk. Rá kéne szokjk hogy edzés előtt nem kocsmázunk. Multkor is rossz buszra SZÁLLTAM.

Én

Há ez mi a fakk volt? :he:
Real is, bíró is:  :gyagya:
A poolnak drukkoltam, de azért mégis.

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

pet

jóreggelt :D
erre ébredtem ma: http://kepfeltoltes.hu/view/090414/dadadaaa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
megint lenullázódott... szóval tényleg úgynézki, hogy az első hónap korlátlan.
edit: ma enyhe hányingerrel ébredtem. 3-4 napja mondhatnám hogy 1-2 falaton kívül nem is ettem. elég válogatós vagyok amúgy is...hmm most bekajálok majd... ha lesz kedvem xd
edit 2: szeretnék megtestesedni. haverom talált egy videót neten, amiben egy kigyúrt 50 év körüli ember mutatja meg hogyan lehet mire gyúrni, és azt is elmondja többek között, hogy aki gyúrni akar, az általában kövér, és előbb le kell fogyni, nos én viszont túl vékony vagyok és nem tudom hogy 55 kg 165 cm magassággal elég-e elkezdeni. bár ha elkezdek testmozogni rendesen, a testmozgástól meg tudok éhezni...

Én

Quote from: pet on 2009-04-14, 11:38:53
Á nehogy azt hitt, hogy csak fogyásra lehet edzeni, nagyon sokan csak töegnövelésre mennek. Olvass utánna, 9000+ edzésterv van neten, meg ide is benézhetsz, vannak értelmes dolgok: http://zip.4chan.org/fit/imgboard.html
De az evést nem fogod megúszni, azt elárulom :ejnye:

NLZ

Kezdj el valami férfias sportot, pl valami küzdősportot, fél év alatt felszedhetsz magadra vagy 10 kilót. Kár, hogy a karácsonyi ünnepek elmúltak, akkor lehet felszedni kilókat. :D  Egyébként a gyúrás a béna buziknak való, rendes sporttal normálisabban fogsz kinézni. Vagy ha mindenáron súlyokat akarsz emelgetni, akkor Kettlebell.
[reserved]

pet

a férfias sport régen érdekelt, de igazából jobban szeretek itthon fejlődni. nem szeretnék kigyúrt izomagy lenni, csak normális testalkatot xd mert ha elkezdek zabálni rendesen, attól csak a hasam nő, és azt akarom hogy olyan +10 kiló arányosan el legyen oszlatva xd
de kössz a tanácsokat. elkezdem fekvőtámasz/felülés/háterősítés/gugolással
haver szerint heti 3-4*1-2 óra elég, hogy rövidesen megérezzem az eredményét.

Moha

én viszont túl vékony vagyok és nem tudom hogy 55 kg 165 cm magassággal elég-e elkezdeni.
Ha találsz egy jó módszert, szívesen hallom. Én sem bírok hízni, hiába eszek. Vagyok max 65 kiló a 171 centis magasságomhoz.

De kérdezd meg Kuroi Tenshi-t :D

Én

In b4 kezdődik
Quote from: NLZ on 2009-04-14, 12:02:58
Egyébként a gyúrás a béna buziknak való
::) Ezt is lehet ezerféleképpen csinálni. Én pl Krav Magáztam jópár hónapot (Aztán eltört a lábujjam, utána meg lusta voltam... Nade nyáron visszamegyek), ott folyamatosan erősítettünk, mégse lett meg az eredménye. A gyúrás jobban bejött. Ahhoz, hogy ne nézz ki normálisan vagy alapból gnómnak kell lenni, vagy túlzásba kell vinni (szerek), vagy valamit nagyon el kell cseszni.

Fazék

Quote from: Én on 2009-04-14, 12:15:49
::) Ezt is lehet ezerféleképpen csinálni. Én pl Krav Magáztam jópár hónapot (Aztán eltört a lábujjam, utána meg lusta voltam... Nade nyáron visszamegyek), ott folyamatosan erősítettünk, mégse lett meg az eredménye. A gyúrás jobban bejött. Ahhoz, hogy ne nézz ki normálisan vagy alapból gnómnak kell lenni, vagy túlzásba kell vinni (szerek), vagy valamit nagyon el kell cseszni.
krav maga-n én se sokat izmosodtam, ott idő hiányában nem is ezen van a hangsúly, de egy általános korrekt erőnlétet azért ott is el lehet érni. mondjuk nem véletlenül ajánlják mellé a kettlebell-t, mert attól normális kinézetű izomzatod lesz és mellesleg erő tekintetében lazán ütni fogod a felfújt izomzatú, tápos gyúrókat.

pet

suliban előző héten szerdán, volt ilyen krav maga bemutató, én csak néztem, két haver beszállt, amikor mentem oda dumálni haverokkal az egyik krav magás előre megkérdezte haveromat: az a srác ugye nem buzi? xd szóval stílus váltás is lesz xD kell vennem szögeskarkötőőőt...

Én

pet: :lol:
Fazi: általában azok a tipikus gyúrós majmok olyanok akik ún. "izolált" gyakorlatokat végenek, vagyis minden izomra olyat, ami csakis azt mozgatja meg. Az alapgyakorlatok sokkal jobbak, mert azok egyszerre több izmot vagy az egész teset mozgatják.

Member

erre ébredtem ma: http://kepfeltoltes.hu/view/090414/dadadaaa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Észrevetted, hogy egy buzi van a háttérben?

Quote from: NLZ on 2009-04-14, 12:02:58
Egyébként a gyúrás a béna buziknak való
Nem feltétlen. A béna buzik kiszállkásítják magukat, ami látványos, de a teherbíró képességük 0 marad. Aki ad magára, az egyenletesre tolja, lehet, hogy a pipik nem buknak rá annyira, de szerintem sokkal emberibb külsőt ad. Ehhez nem 70000 kilót kell 2x kinyomni, hanem keveset mocskosan sokszor. Meg kajálj sok tojást, joghurtot, más tejterméket.

Quote from: pet on 2009-04-14, 12:36:07
szóval stílus váltás is lesz xD kell vennem szögeskarkötőőőt...
Szerintem a szöges karkötő pont irtó buzis, nem beszélve a szegecses baseball sapkáról. :) Lehetőleg ne seggig érő szőke hajad legyen, ne hordj szűk nacit és nézz gonoszul mindenkire. :)

.Attila

Quote from: Moha on 2009-04-14, 12:12:36
én viszont túl vékony vagyok és nem tudom hogy 55 kg 165 cm magassággal elég-e elkezdeni.
Ha találsz egy jó módszert, szívesen hallom. Én sem bírok hízni, hiába eszek. Vagyok max 65 kiló a 171 centis magasságomhoz.

De kérdezd meg Kuroi Tenshi-t :D

171hez a 65 szerintem teljesen jó, minek akarsz többet felszedni?

Quote from: pet on 2009-04-14, 12:36:07
az a srác ugye nem buzi? xd szóval stílus váltás is lesz xD kell vennem szögeskarkötőőőt...

Ezzel adsz a szarnak egy pofont.

NLZ

Quote from: Member on 2009-04-14, 12:42:51
Nem feltétlen. A béna buzik kiszállkásítják magukat, ami látványos, de a teherbíró képességük 0 marad. Aki ad magára, az egyenletesre tolja, lehet, hogy a pipik nem buknak rá annyira, de szerintem sokkal emberibb külsőt ad. Ehhez nem 70000 kilót kell 2x kinyomni, hanem keveset mocskosan sokszor. Meg kajálj sok tojást, joghurtot, más tejterméket.
Nem a szálkásításhoz kell keveset nyomni sokszor?  Meg diétázni. De fiúk, ez már
[reserved]

Én

Quote from: .Attila on 2009-04-14, 13:04:53
Számértékben igen, azt lehet mégis vékony így, vagy csak simán nem érzi jól magát. Most nem akarok baromságot mondani, de sűrűbb csontok, etc. Víz az agyban , etc. :D
NLZ: fasza smiley :D De helyben vagyunk :ejnye:

NLZ

Köszi, tegnap rámjött az alkothatnék. ^^
Azért mondtam, hogy off, mert van erre sportopic. :)
[reserved]

Member

Quote from: NLZ on 2009-04-14, 13:12:40
Nem a szálkásításhoz kell keveset nyomni sokszor?  Meg diétázni.
QuoteAzért mondtam, hogy off, mert van erre sportopic.
De van "egyéb trollságok" topic is, akkor te mi a fenét keresel itt? :)

Én

De, a szálkásításhoz inkább kisebb súlyokat kell többször nyomni, de a diéta fontosabb. Tömegnövelésnél nagyobb súlyt kell kevesebbszer (persze ez nem a 70000kg x 2-t jelenti), de ez sem ér lófaszt se ha nem eszel mellé rendesen :hehe: Kajáláson múlik az egésznek legalább a fele

Moha

Quote from: Én on 2009-04-14, 13:15:02
Számértékben igen, azt lehet mégis vékony így, vagy csak simán nem érzi jól magát. Most nem akarok baromságot mondani, de sűrűbb csontok,
Nos, a csontozatom az viszonlag erős. Csontom még sosem tört, és általában ha valaki nekem ütközött, neki fájt jobban. :D
Amúgy: friss mérés szerint csak 63 kiló vagyok. Szokott így ingadozni 2-3 kilót. Gondolom ez normális, illetve egy része mérési pontatlanság...

.Attila

Quote from: Moha on 2009-04-14, 14:07:03
Quote from: Én on 2009-04-14, 13:15:02
Számértékben igen, azt lehet mégis vékony így, vagy csak simán nem érzi jól magát. Most nem akarok baromságot mondani, de sűrűbb csontok,
Nos, a csontozatom az viszonlag erős. Csontom még sosem tört, és általában ha valaki nekem ütközött, neki fájt jobban. :D
Amúgy: friss mérés szerint csak 63 kiló vagyok. Szokott így ingadozni 2-3 kilót. Gondolom ez normális, illetve egy része mérési pontatlanság...

Csinálsz is olyasmit, amitől eltörhetne? Valami intenzívebb sport pl.?
Ingadozás meg természetes.

Kvikveg

Ha valaki nagyon akar edzeni, johet hozzank asni.  :haha:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

katz

edit 2: szeretnék megtestesedni. haverom talált egy videót neten, amiben egy kigyúrt 50 év körüli ember mutatja meg hogyan lehet mire gyúrni, és azt is elmondja többek között, hogy aki gyúrni akar, az általában kövér, és előbb le kell fogyni, nos én viszont túl vékony vagyok és nem tudom hogy 55 kg 165 cm magassággal elég-e elkezdeni. bár ha elkezdek testmozogni rendesen, a testmozgástól meg tudok éhezni...

1) Csokiiiiii  ;)
2) Heti 5 nap edzés ebből 1 nap mindenképpen nagy sullyal felhuzás, 1 nap nagy sullyal guggolás es egy nap fekvenyomas. Szigoruan csak szabad sullyal es nem geppel. + fél orán belul minden egyes edzés után sok fehérje (2 csirkemell, vagy csirkecomb, pulyka, hal, 1l tej (esetleg taplalek kiegeszito)) havi 1-2kb plusz varhato belole
3) ha hulye vagy: koksz es vizvisszatartó. 1 even belul megnosz 80kg-ra