Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Mattanja, 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

chilip

Quote from: Alkyra on 2009-09-25, 12:22:00
Quote from: Zen on 2009-09-25, 12:20:38
Quote from: Alkyra on 2009-09-25, 12:09:12
http://www.mangafox.com/manga/koharu_no_hibi/

Csak én gondoltam az utolsó oldal után, hogy a főhős bemondhatta volna a következőt: ' Wanna try the real one?'  :smile:
[spoiler]Genre-től függően nagyon gyorsan yandere lesz ebből a lányból már látom :D.[/spoiler]

Ez olyan biztos, mint hogy most én épp a munkahelyemen Zero No Tsukaimat olvasok.

http://www.mangafox.com/manga/koharu_no_hibi/v01/c001/32.html

:D

Zen

Momo by Sakai Mayu ongoing
Romance, Shoujo, Supernatural
Yume-t 16. szülinapján balszerencsék sorozatát éli meg: édesapja egyedül hagyja mert adószedők elől menekül, meg kell ismételnie két dolgozatát, a felvidítására szánt süti(?) széttrancsírozódik, majd majdnem megfullad egy folyóban. Meg nem lepő módon a világ pusztulását kívánja, mire Momo az ördög (aki földönkívüli. De azért az ördög. Also god.) úgy dönt teljesíti kívánságát, hacsak Yume két év alatt nem szolgáltat neki 7 jó okot (= tegye elégedetté, don't expect yuri love) hogy ne tegye.

A rajzstílus a tipikus "lányos" fajta, a romantikus szál a szokásos "bunkó voltjaaaaajszeretem", de amúgy szórakoztató. A várttól ellentétben nem arra koncentrál hogy milyencsodásavilágvalójában, hanem Yume karakterfejlődésére illetve Momo vágyainak lesésére [spoiler]1 pontot Yume azért kap mert felmerül h Momoékhoz költözik. :muhahah:[/spoiler] és az ebből fakadó humorra.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

NLZ

Ez a Breaker kezd egészen kikupálódni, egyre inkább várom az új adagot. :D
[reserved]

Prof. William

Quote from: Zen on 2009-09-25, 12:20:38
Quote from: Alkyra on 2009-09-25, 12:09:12
http://www.mangafox.com/manga/koharu_no_hibi/

Csak én gondoltam az utolsó oldal után, hogy a főhős bemondhatta volna a következőt: ' Wanna try the real one?'  :smile:
[spoiler]Genre-től függően nagyon gyorsan yandere lesz ebből a lányból már látom :D.[/spoiler]

Az első fejezet akár egy hentai hosszabb bevezetőjének is elment volna. :)

Zen

In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

White SeeD

Tsubasa Reservoir Chronicles

Vajon ez lenne a vége? :confused: :zomg:
Ha igen akkor: :falba:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

NLZ

Érdekes az a Tsubasa? Csak mert az xxxHolic sokat utalgat rá, aztán nem igazán tiszta, hogy mit akar a sztori. Anno elkezdtem az animét, de uncsinak találtam.
[reserved]

Bishop

Érdekesnek érdekes volt de már vagy 2 volume óta csak nagy átláthatatlan varázserők vannak minden oldalon és elég wtf lett már nem is tudom hogy mi folyik. Igaz utolsó 2 chapterrel le vagyok maradva szóval addig nem érdemes véleményt alkotni. De az utolsó nagy befejezés már annyira eröltetett számomra. De ha valaki leírná nekem spoilerbe röviden hogy mi is történt az utóbbi chapterekben akkor lehet nekem is leesne hogy most mi van.

White SeeD

A Tsubasa és az xxxHolic gyak egy történet két szereplő szemszögéből.
[spoiler=dúrva spoiler erős idegzetűeknek és a Tsubasa mangát kiolvasóknak]Sőt, kiderül, hogy Watanuki valójában Shaoranból[/spoiler]

Azért remélem, hogy az xxxHolic végére valami kis happy end szerűség jön össze.
[spoiler=utolsó chap spoiler]Remélem, hogy mikor Watanuki eltűnik, csak a két dimenzió végleges szétválása miatt tűnik el, és a sajátjában megmarad[/spoiler]

[spoiler=nekem kb erröl szóltak az utolsó felyezetek]
Valójában nekem sem volt túl tiszta végül is mi folyik már ott. Spellek mindenfelé, dimenziók váltakoznak jobbra balra, szereplők tűnnek el a semmibe. De legalább minden kiderült.
A lényeg az volt, hogy megtörjék végre a kört (ami Youkoval már megtört)[/spoiler]
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Squazee2005

Nem tudom, de valahogy ez a Tsubasa RC olyan átláthatatlannak tűnt mindig is, peig többször belekezdtem és az utóbbi kb. 40 fejezetet is olvastam mégis olyan  :wtf: .

Ez volt az utolsó rész a következő meg valami speciál lesz. Nem tudom, ez vajon mit takarhat. :3x3:

NLZ

Hohó, moar Breaker! Rögtön 4. Kár, hogy buziszar megosztóoldalon van egyelöre (despositfiles.com), ahonnan alig jön, ráadásul letöltések között vagy 10 percet kell várni.
Egyébként olvassa más is, vagy csak így elvagyok jól magamban? :D
[reserved]

Bishop

mindig eltervezem hogy belekezdek, vagy is 2 chaptert olvastam el belőle és elkönyveltem "majd egyszer" kategóriába, ha egyszer lesz időm és erőm behozom és akkor én is fogom  ^^

NLZ

Eleje szar, sokat rinyál a kis köcsög, de aztán jön a zero to hero effektus, legalábbis eddig nagyon úgy néz ki, hogy jönni fog. :D
[reserved]

Zen

Én is olvasom.

DOGS 44: Lul, Hanako csak úgy a semmiből benyögi h szerelmes Heinebe, ez de tré. Sőt, igazából csak gondolja de vmiért mindenki hallotta. Legalább Giovanni viccesen reagálja le. :ejj:
És ki a tököm a sebhelyes faszi aki benyögi h rossz menyasszony lenne?
&fmt=1

NLZ

Hehe, végre kiderült, hogy mi a halálból ered a manga címe. :D  Sajna már belepillantottam a következő kötet boritójába, úgyhogy tudom mi lesz a 36. fejezetben kötetzárásként, de azért várom. :)
[spoiler]Köv kötet tengerpart, fuck yeah! >_< :D[/spoiler]
[reserved]

Alkyra

Quote from: NLZ on 2009-09-30, 23:58:12
Hohó, moar Breaker! Rögtön 4. Kár, hogy buziszar megosztóoldalon van egyelöre (despositfiles.com), ahonnan alig jön, ráadásul letöltések között vagy 10 percet kell várni.
Egyébként olvassa más is, vagy csak így elvagyok jól magamban? :D

Fuckye. Egyébként Én is olvasom. Nagyjából a kezdetek óta.^^ (akkor kezdtem el olvasni amikor még csak 2 rész volt kinnt belőle. )

Zen

http://read.homeunix.com/onlinereading/index.php?image=The%20Breaker/The%20Breaker%20c032/The_Breaker_v5_050.png&server=nas.html
Heh, olvasás közben Devil May Cry OST-t hallgatok, és pont a legalsó képnél kezdi az énekes h "noe you've really crossed the line" :Kiraly:
&fmt=1

Alkyra

Medaka Box:

Láttam egy-két helyen említve ezért gondoltam belenézek. Az eleje jó volt, de miután Battle Mangát csináltak belőle eléggé gyenge lett. Nem kellett volna. Szerintem sokkal jobb volt Haruhi utánzatként.

Zen

Ha az uccsó 5-6 fejezetre gondolsz, sztem visszamegy majd a régi kerékvágásba miután lerendezte a kölköt.
&fmt=1

LuckyDingo

Quote from: Alkyra on 2009-10-01, 15:56:56
Medaka Box:

Láttam egy-két helyen említve ezért gondoltam belenézek. Az eleje jó volt, de miután Battle Mangát csináltak belőle eléggé gyenge lett. Nem kellett volna. Szerintem sokkal jobb volt Haruhi utánzatként.
Nem tudom.. kicsit most ez a Unzen VS Medaka dolog kicsit elszállt a lényegtől. Remélem visszatér majd a kezdeti helyzetbe.

NLZ

Ahh, hosszú idő után megint van Vinland Saga, erre megint egy uncsi darab. De legalább a következő úgy néz ki, hogy fincsi lesz, legalábbis a fejezet vége remélhetőleg mindenképp.
[reserved]

Lythis

Viland Saga 57... VÉGRE!! Ezúton szeretném megköszönni Yukimura Makoto-nak az újabb "tűkön-ülök-amíg-méltóztatik-kitolni-a-következő-fejezetet" manőverét. Tudom, hogy állati élvezetes lehet ezt a trollfesztivált játszani már hónapok óta, de valahogy mégsem szórakozom eléggé.
Kíváncsi vagyok, hogy Thorfin-t vagy Einar-t akarják-e majd megöletni emoboyyal. Az meg marhára eltalált jelenet volt, amikor Einar magyarázza Thorfinnak, hogy akik részt vesznek a háborúkban, mind szörnyetegek :D
Na mindegy, most várhatok megint vagy másfél hónapot.... hells yea...

chilip

kekkaishi 277 - fuck frankyhouse a félrefordításáért, még csak nem is értelmes amit írt.... mind1 legalább megtudtuk hogy mit tud yoshimori white zekkai-ja, kicsit táp a srác...

ed.:

harrharrharr nice art there  :jee: 4 chapter breaker, végre kiderült miért is ez a manga címe :D

NLZ

Quote from: chilip on 2009-10-02, 12:24:07
kekkaishi 277 - fuck frankyhouse a félrefordításáért, még csak nem is értelmes amit írt.... mind1 legalább megtudtuk hogy mit tud yoshimori white zekkai-ja, kicsit táp a srác...

ed.:

harrharrharr nice art there  :jee: 4 chapter breaker, végre kiderült miért is ez a manga címe :D
Quote from: NLZ on 2009-10-01, 03:19:37
Hehe, végre kiderült, hogy mi a halálból ered a manga címe. :D
:rolleyes:

szerk:
A 14. oldal 2. paneljére gondolsz? Vagy van ennél durvább félrefordítás is? :D  Olvasd a Binktopia verziót, az korrekt(ebb).
[reserved]

Zen

Érdekes h Shiwoon "And I'll break you all!" felkiáltására senki nem reagálta h title drop, pedig ugyanúgy lehetett volna az is.
&fmt=1

NLZ

Mert egyértelmű, hogy a manga nem arról szól, hogy főhőskénk mindenkit össze akar törni. :D  Ellenben az elég logikus, hogy mint a murim szabályait be nem tartó (rule breaker) Goomoonryong és hasonlók játszanak központi szerepet.
[reserved]

Zen

Quote from: NLZ on 2009-10-02, 15:15:50
Ellenben az elég logikus, hogy mint a murim szabályait be nem tartó (rule breaker) Goomoonryong és hasonlók játszanak központi szerepet.
Jó, de az csak 2-3 fejezettel később került elő.

Ha már Breaker, utólagosan: Yay, megint volt Sehee! \o/
&fmt=1

NLZ

Quote from: Zen on 2009-10-02, 15:19:32
Quote from: NLZ on 2009-10-02, 15:15:50
Ellenben az elég logikus, hogy mint a murim szabályait be nem tartó (rule breaker) Goomoonryong és hasonlók játszanak központi szerepet.
Jó, de az csak 2-3 fejezettel később került elő.

Ha már Breaker, utólagosan: Yay, megint volt Sehee! \o/
3 fejezettel ezelőtt is nyilvánvaló volt, hogy nem főhősünk törni vágyása lesz a középpontban. :D

Sehee vicces kis tsundere beütésű loli. Bár mikor mondták, hogy 15 éves, rögtön ez a kép jutott eszembe:
[spoiler][/spoiler]
[reserved]

chilip

Quote from: NLZ on 2009-10-02, 15:04:56
A 14. oldal 2. paneljére gondolsz? Vagy van ennél durvább félrefordítás is? :D  Olvasd a Binktopia verziót, az korrekt(ebb).

igen arra

Zen

&fmt=1