Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

chilip

új Negima, remélem az uccsó cool pose-al azt mutatták hogy megjöttek az emlékei :D

Én

Ai Kora 64.: Hát igen, az utóbbi 3 chapterben annyi EPIC WIN volt, hogy most be kellett érni egy átlagos nevetgélős, de attól még rendesen aikorás adaggal. De jó látni, hogy Hachi Tenmaku felé mozog továbbra is.

chilip

Most olvasom az << AKUMETSU >>-t és eddig kurva jó. Történetről dióhéjban annyit: Egy diáklány apjának a cége csődbe megy a bank miatt (vagyis inkább az vitte csődbe), ezért a lány elmegy a bankigazgató partyára ... khmm ... kurvának, hogy a család túlélje a megpróbáltatásokat ... erre megjelenik egy maszkos fickó aki kinyírja az igazgatót. A lány az osztálytársát véli a maszk alatt, erre a maszkos fickó, Akumetsu-ként mutatkozik be, levonszolja az igazgató holttestét az utcára a rendőrök elé és felrobbantja a saját fejét. Másnap a diáklány találkozik a vélt osztálytárssal az iskolában és még csak le sem tagadja, hogy nem ő lenne. Ezután kezdenek hullani a korrupt politikusok, bankárok, rendőrtisztek brutális módon, nyilvánosan, elötte egy nagy adag kritikával a társadalomra nézve. Elég durva a manga, repülnek az ujjak - baltát, kardot, lőfegyvert használ a "főszereplő". Nem aprózza el.

ed.: eddig 31 chapter van fenn OneMangán, most értem a végére ( a post a 25.-nél készült :D ) >> nagyon tetszik

Zen

Quote from: chilip on 2008-05-06, 14:42:23
Most olvasom az << AKUMETSU >>-t és eddig kurva jó. Történetről dióhéjban annyit: Egy diáklány apjának a cége csődbe megy a bank miatt (vagyis inkább az vitte csődbe), ezért a lány elmegy a bankigazgató partyára ... khmm ... kurvának, hogy a család túlélje a megpróbáltatásokat ... erre megjelenik egy maszkos fickó aki kinyírja az igazgatót. A lány az osztálytársát véli a maszk alatt, erre a maszkos fickó, Akumetsu-ként mutatkozik be, levonszolja az igazgató holttestét az utcára a rendőrök elé és felrobbantja a saját fejét. Másnap a diáklány találkozik a vélt osztálytárssal az iskolában és még csak le sem tagadja, hogy nem ő lenne. Ezután kezdenek hullani a korrupt politikusok, bankárok, rendőrtisztek brutális módon, nyilvánosan, elötte egy nagy adag kritikával a társadalomra nézve. Elég durva a manga, repülnek az ujjak - baltát, kardot, lőfegyvert használ a "főszereplő". Nem aprózza el.

ed.: eddig 31 chapter van fenn OneMangán, most értem a végére ( a post a 25.-nél készült :D ) >> nagyon tetszik
Menj a fenébe, ezt olvasom ahelyett h koleszba készülődnék. :D
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Én

Quote from: Zen on 2008-05-06, 15:15:43

Menj a fenébe, ezt olvasom ahelyett h edzésre mennék. :D
Fix'd for me

minuszmiki

Quote from: Zen on 2008-05-06, 15:15:43

Menj a fenébe, ezt olvasom ahelyett hogy tanulnék. :D
Fix't for me. Tényleg nem rossz. :D

Zen

In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

chilip

Quote from: Zen on 2008-05-06, 15:24:19
http://www.onemanga.com/Akumetsu/4/15/
Ez mi? Répaember?
( :muhahah:)

nem... gyökér rajzolás :D ha jól emlékszem több nem is lesz ilyen, én is vigyorogtam itt hogy hogy rajzolta meg  :muhahah:

minuszmiki

Prof. William

Hm...  Szimpatikus gyerek ez az Akumetsu. szívesen meghívnám  magyarországra 1-2 hónapra. :) Persze csak baráti vendéglátás céljára. :)

minuszmiki

No, végére is értem. Igazából sok értelme nincs, random ámokfutás elég csúnya rajzstílussal, de ettől függetlenül meglepően szórakoztató.

Prof. William

Elolvasva. :) Eddig nagyon tetszet.

Shou-koun szépen bebüntetett egy rakás korrupt és romlott politikust és pénzembert. :)

Azt hiszem ezért hívják Sci-Finek ezt a műfajt. :)

SaiyaGin

Quote from: Prof. William on 2008-05-06, 19:20:18
Shou-koun szépen bebüntetett egy rakás korrupt és romlott politikust és pénzembert. :)
Azt hiszem ezért hívják Sci-Finek ezt a műfajt. :)

Ez nem inkább fantasy lenne?  :D

Prof. William

Igazad van. :)

Amúgy azt hittem majd megy a találgatás hogy ő e vagy nem de Shou az első adandó alkalommal bevalotta hogy biza ő volt a hunyó. :)

Alkyra

air gear 200: Ilyen játékot én is akarok játszani...(persze én lennék az ördög. :lul:)

chilip

ISTENEM!!!  :lol: http://www.onemanga.com/MiXiM12/1/16/ így levenni egy lányt a lábáról  :lul: MY DICK GETS HARD IN THE RAIN

ed.: újjab EPIC WIN :D http://www.onemanga.com/Change_123/ diáklány több személyiséggel, nagy mellel és 3 fajta harcművészeti tudással [a 3 + személyiségnek  :lul:] (no meg a bátor és gyenge geek :D )

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2008-05-07, 14:40:03
ed.: újjab EPIC WIN :D http://www.onemanga.com/Change_123/ diáklány több személyiséggel, nagy mellel és 3 fajta harcművészeti tudással [a 3 + személyiségnek  :lul:] (no meg a bátor és gyenge geek :D )
Jah :D Tök jó :D El is felejtkeztem róla  a 3. chapternél :O Mindegy be van pótolva.. jófajta eyecandy XD

chilip

nah behoztam magam Bastard!! mangával :D 76 chapter eddig és marha jó!

minuszmiki

Lilim Kiss: Az Ichigo 100% szerzőjének, Kawashita Mizukinek egy rövidebb mangája. Sztori a linkben, a karakterek és a fanservice is rendben vannak, semmi extra, de korrekt kis romantikus cucc, egy délutánt megérte rááldozni.

Manitu

Quote from: minuszmiki on 2008-05-09, 00:06:02
Lilim Kiss
Imádom :Kiraly: Kawashita Mizukit is úgy általában. Tudom ajánlani a többi mangáját is: Kaede Typhoon, Akane-chan overdrive, Korihime Kitan...

minuszmiki

Ja, épp ma töltöttem le mindent tőle, nekem is nagyon bejön, főleg a rajzstílus miatt. Igaz, hogy az ideális manga nálam 10-12-sok kötet, de ez a minőség akkor is jó, ha rövid.

chilip

NARAKU MEGHALT!!!! el sem tudom hinni, 552. chapterben. már csak megszokásból olvasom az InuYasha mangát. Sokáig szenvedett, és még ki is rakta a teljes ékkövet a végére. ezt a n00b-ot...

chilip

sztem ez a vége :D még 5-6 chapter sírás rívás és ennyi

Zen

Quote from: chilip on 2008-05-09, 12:23:41
sztem ez a vége :D még 5-6 chapter sírás rívás és ennyi
Ömm...balf*** vok. Úgy emlékeztem Naraku a féreglyuk tenyér gyerek. :D
Ki is töröltem a postot. :x
&fmt=1

chilip

neeeem, ő miroku. és össze is jött sango-val. bár majdnem feldobta a talpát :D

Manitu

Quote from: chilip on 2008-05-07, 14:40:03
This was some really good stuff :jee:

chilip

az uccsó elenfele nagyon LOL, és ahogy a többiek a bokorban gubbasztanak :D

Próféta

InuYasha: The End of Eternity?
Mit lett a vége, mármint mitől döglött meg a győzhetetlen gonosz bácsi? A köztes dolgok nem érdekelnek :)

Zen

Quote from: Próféta on 2008-05-09, 13:21:29
InuYasha: The End of Eternity?
Mit lett a vége, mármint mitől döglött meg a győzhetetlen gonosz bácsi? A köztes dolgok nem érdekelnek :)
Összerakta a kavicsot, Kagome meg szétlötte. Ő meg szívrohamot kapott és meghalt.
&fmt=1

chilip

azé közbe is kapott rendesen, főleg Sessomaru kardjától :D

ed.: újjabb hárem manga: MiXiM 12 - eddig so-so de bármi kisülhet még belőle, 2 chapter van kinn (aliens, harem, fighting)