Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

xenna

Elolvastam, hát nem volt rossz, igaz nem az én izlésem csak félig meddig, de azért mostmár ezt is szorgosan olvasni fogom, azért eléggé kíváncsi leszek milyen meglepiket fog hozni a jövő ebből a mangából

Chronus

My Balls 21:

[spoiler=18+ ROTFL!!! XD][/spoiler]

Ennyi, kész, meghaltam. Ez az évezred legjobb hentai-komédiája :lol: :comp: :hopp: :cool:

chilip

Psyren legújabb része elég sokat mutatott :) meg úgy néz ki Nemesis Q beavatja alacsony növésű hősünket legalább valamilyen szinten a kövi chapterben :)

Member

Usteam, köszönöm, hogy találtam még egy nekem való mangát. Fap-Note barátunk eddig odaver keményen. :D :hopp: :lul:

Bishop

Change 123 17: Ez is nagy rész volt  :lol: Amikor Kosukegawa blockolt azon szakadtam :lol: Fujiko még mindig a leghotabb mind közül nosebleed*

Alkyra

Toradora:
Habár ez nem manga, de a legutóbbi chapter(ami még nincsen kész teljesen lefordítva) meglehetősen mély nyomot hagyott bennem.
Elég erősen meglepődtem a karakter kitörésén s főleg azon, hogy ilyen hirtelen rándult át a tsundere mérleg egyik részéről a másikra.
Valószínűleg nem lesz akkora "impact"-ja az anime-ben, de a novellában elég kemény volt ez..(Ugyebár a novella részletesebb s kb a 90%át kihagyják az anime-ben, hogy beleférjen a 12 részbe a sorozat)
Nem véletlenül adták a főhősnőnek azt a nevet, hogy "Taiga"...Leginkább ez jutott eszembe, ahányszor a jellemét kezdtem el vizsgálni.(Ryuji meg növesszen már gerincet, mert ez így nagyon szánalmas lesz..)

Prof. William

Onani Master Kurosawa

Mindig is érdekelt vajon mit csinálna Light vagy éppen Leluche ha világ uralása helyett a School Lifera mennének rá. :) Most kiderül. :)

SaiyaGin

Tengen Toppa Gurren Lagann - Guren Gakuenhen (1-2. fejezet)
Ez a fejőstehén még mindig elsőosztályú tejet ad. :lazza:  :Kiraly:

chilip

White SeeD

Kawaiii

(mivel a manga is elég szűkszavú, így én is az leszek :smile:)
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Member

Chronus

Van új DW, Omamori Himari, és Shina Dark.

minuszmiki

Quote from: White SeeD on 2008-11-22, 19:44:29
Kawaiii

I exploded into candies.

Dreamcleaver

Quote from: minuszmiki on 2008-11-23, 19:04:44
Quote from: White SeeD on 2008-11-22, 19:44:29
Kawaiii

I exploded into candies.

Where did my h-scenes go?

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

chilip

van új Tenjou Tenge. idősebb bátyust kiütötték :) végre...

Bishop

Van Tenjou tenge :whoah: Amugy egész jó rész volt, bár kicsit összecsapottnak éreztem azt a győzelmet.

edit: slow :angyali: és még vak is  :D

Necrid^

Valaki tud helyet ahonna olvasthatom onlineon vagy akár letőéthető formában ( japánul is jo) az initial D-nek a fifth stage-je?
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Zen

Quote from: Necrid^ on 2008-11-26, 22:57:27
Valaki tud helyet ahonna olvasthatom onlineon vagy akár letőéthető formában ( japánul is jo) az initial D-nek a fifth stage-je?
Esetleg ezek közt ott van?
http://www.vimanga.ru/manga/i/initial-d
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Necrid^

Quote from: Zen on 2008-11-27, 00:13:12
Esetleg ezek közt ott van?
http://www.vimanga.ru/manga/i/initial-d

Sajnos nem ott nincs fen. A 4-ik stage vége a 31 Volume :(

KeLa

Ha jól látom <itt> fent van v35 ch481-ig és még pár fejezet  <itt>... mangaupdates-t nézve nincs több lefordítva. És <itt> vannak a raw-ok.

Necrid^

Quote from: KeLa on 2008-11-27, 13:22:38
Ha jól látom <itt> fent van v35 ch481-ig és még pár fejezet  <itt>... mangaupdates-t nézve nincs több lefordítva. És <itt> vannak a raw-ok.

Igen ez az!! ezer köszönönet!! :merci: :merci:

Darkstar

Omamori Himari

Most vagyuk túl a v1-en (in b4 slowpoke) és eddig tetszik. Vagy sikerül önuralmat erőltetnem magamra vagy ma éjjel is keveset alszom.

Ed.:
[spoiler]Draconire  23:40:43 Posting in Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?. [/spoiler]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Draconire

Quote from: Darkstar on 2008-11-28, 00:35:39
Omamori Himari

Most vagyuk túl a v1-en (in b4 slowpoke) és eddig tetszik. Vagy sikerül önuralmat erőltetnem magamra vagy ma éjjel is keveset alszom.

V1 vége után eltennéd másnapra? Pont te?  :ejj:

Darkstar

Na ezaz. Mindenesetre áttöltöttem a notira is, holnapig tuti nem végzek az előadások meg úgyis unalmasak...

Ed.: És ezennel befejeztem az összes kintlévő chaptert. I need more NOW.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

selia

Nemrég találtam egy jó kis fantasy shounent, nekem eddig nagyon tetszik az eddig lefordított - sajnos mindössze 7 - fejezetet egy szuszra sikerült elolvasnom XD. A sztori nem különösebben szövevényes, de ennél a mangánál mondjuk szerintem nem is feltétel, és remekül lehet rajta szórakozni. Remélem, lesz majd akinek bejön :D.
http://www.onemanga.com/Takeru_-_Opera_Susanoh_Sword_of_the_Devil/1/00-cover/
[spoiler]mondjuk a félmellű amazon törzsnél és a kapcsolódó barlangos magyarázatnál pislogtam egy kicsit, az nem kicsit 'weird' volt[/spoiler]

Zen

Van új Holyland....aminek a feléből egy büdös szót nem értettem.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Alkyra

Chronus

Kanokon 12:

Olvassa ezt a good shitet egyáltalán valaki itt rajtam kívül? (Nem tudjátok, mit hagytok ki)

Én

Quote from: Zen on 2008-12-05, 08:28:16
Van új Holyland....aminek a feléből egy büdös szót nem értettem.
Indeed, what was this bullcrap?

White SeeD

Quote from: Chronus on 2008-12-06, 13:35:25
Kanokon 12:

Olvassa ezt a good shitet egyáltalán valaki itt rajtam kívül? (Nem tudjátok, mit hagytok ki)

Olvassuk, és  :tezsvir: + jobb mint az animu :D
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6