Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

Darkstar

SnO 38

WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

chilip

Quote from: Darkstar on 2010-05-02, 12:08:08
SnO 38

WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT

:lol: :appl: hiba a mátrixban  :lul: :rotfl: már csak a piros kapszula kell és hogy tomoki felébredjen a "valóságban"  :Kiraly:

Darkstar

Nekem is volt valami mátrix utánérzésem, de itt erősen gyanítom, hogy mind a két hely "valós" és párhuzamosan létezik, nem úgy, mint a mátrix, ami csak egy "kép" volt.
De akkor is érdekes. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Bishop

Na végre nagy nehezen behoztam az Ippo lemaradásomat, remélem következő chapterben vége lesz, Az új Dempsey roll ellen nincs esélye.  :morci:

chilip

na kijött a wolf guy rendesen (nem a god and candy-s verzió :D ) és ráadásnak a következő chapter is :D

Zen

Ki szavaz arra h Haguro szerez majd vérfarkas vért? ,o/
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

NLZ

Ahelyett, hogy Chiba letépné a fejét a következő fejezetben, az azutániban pedig inugami szedné Chibát darabokra, és jöhetne végre valami érdekesebb történet, mert ez kezd uncsi lenni. :)
[reserved]

via_mala

Az én verzióm:
[spoiler]Igen, Haguro isten tudja hogyan beoltatja magát, idegbeteg szájhabzó farkasember lesz, széttépi a dilis nimfo csajt, ledarálja Chiba-t, fél kézzel szarrá veri Inugamit, világhatalomra tör, feltörli Alucard-dal Alexander Anderson hálófülkéjét, előbbit Integra-val összeláncolva elsüllyeszti az Északi tengerbe egy titánketrecbe zárva, utóbbit pedig keresztre feszíti és fejjel lefelé elsüllyeszti az Eyjafjallajokull lávájában.
Inugami végül összeáll az újságíró fószerrel, Seras Victoria-val, az Iscariot megmaradt tagjaival és együtt leabriktolják, szitává lövik, szétrancsírozzák, stb. Haguro-t.[/spoiler]
:hehe:
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

Zen

Quote from: via_mala on 2010-05-04, 00:56:29
Az én verzióm:
[spoiler]Igen, Haguro isten tudja hogyan beoltatja magát, idegbeteg szájhabzó farkasember lesz, széttépi a dilis nimfo csajt, ledarálja Chiba-t, fél kézzel szarrá veri Inugamit, világhatalomra tör, feltörli Alucard-dal Alexander Anderson hálófülkéjét, előbbit Integra-val összeláncolva elsüllyeszti az Északi tengerbe egy titánketrecbe zárva, utóbbit pedig keresztre feszíti és fejjel lefelé elsüllyeszti az Eyjafjallajokull lávájában.
Inugami végül összeáll az újságíró fószerrel, Seras Victoria-val, az Iscariot megmaradt tagjaival és együtt leabriktolják, szitává lövik, szétrancsírozzák, stb. Haguro-t.[/spoiler]
:hehe:
I approves. :jee:
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

NLZ

Ez a Mieru Hito is jó darab, kár hogy nincs lefordítva végig. Meg hogy egyébként is csak 7 kötet, pedig ennél sokkal szarabbakból is van száz fejezet. :/
[reserved]

Zen

&fmt=1

SaiyaGin

Zen

&fmt=1

chilip

Quote from: Zen on 2010-05-06, 10:46:53
Bréker 60: Oh shi-

+1 FUUUUUUUUUUUU~

ed.:
EDZETTEK PEDRO ELLEN KÜLÖN!!!
http://www.onemanga.com/Karate_Shoukoushi_Kohinata_Minoru/58/12/

NLZ

Quote from: chilip on 2010-05-06, 11:36:27
Quote from: Zen on 2010-05-06, 10:46:53
Bréker 60: Oh shi-

+1 FUUUUUUUUUUUU~
Hűűűűűűűbaaaazdmeeeeeeeeg! :O  Az art meg szokás szerint brutális.

Kekkaishi 304 viszont elég uncsi volt, pusztán visszaemlékezés.

Hunter x Hunter:
[spoiler][/spoiler]
[reserved]

Zen

http://www.onemanga.com/Psyren/117/07/
Az ilyen 0.1%os baromsággal miért kell jönni? :ejj: Nem játszott ez még MMO-t?  :muhahah:
&fmt=1

via_mala

http://www.mangafox.com/manga/change_123/?no_warning=1

Hát remek, licenszelték. Onemanga ugyebár szintén kilőve. Más forrásról tudtok esetleg?
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.

Zen

&fmt=1

via_mala

NLZ

Én rászántam magam, hogy BakaUpdatesen összeválogattam az összes mangát, amit olvasok, meg hogy hol tartok bennük. Hát egy ilyen borzalmas szart még az életemben nem láttam, mint ezt. Viszont baromi gyorsan frissítik, csak ugye nekem kell a letöltéssel szarakodni.
[reserved]

chilip

új wolf guy - hát Haguro fucked :D ehhez csoda kell hogy kimásszon

[spoiler]és ki fog mert tudom hogy még megerőszakolja a bögyös tanárnőt  ::)[/spoiler]

Zen

Quote from: chilip on 2010-05-10, 17:48:13
[spoiler]és ki fog mert tudom hogy még megerőszakolja a bögyös tanárnőt  ::)[/spoiler]
Tény v feltételezés?
&fmt=1

chilip

Quote from: Zen on 2010-05-10, 17:53:45
Quote from: chilip on 2010-05-10, 17:48:13
Tény v feltételezés?

[spoiler]láttam képet arról hogy inugaminak mutatja a riporter vérfarkas TV-n....

amúgy gondolj bele, ha haguro meghal ki marad ellenfélnek?[/spoiler]

Bishop

Ao no exorcist: Na végre lebukott, kíváncsi leszek hogy mászik ki ebből. :hopp:

Soul eater:Lol volt de unalmas viszont ha ilyen sebességgel haladnak át a lapokon lassan valami harc féleségre számíthatunk remélem  ::) (rossz smiley  :angyali: )

Wolfguy: Haguro tuti szerez farkas vért. Bár ez az a fajta manga ahol nehéz előre megmondani mi lesz mert más klisék alapján működik mint amihez hozzászoktam ^^"

chilip

sztem marha jó chapter volt soul eaterben :D és már előre van borítékolva a láncfűrészes fickó és soul-ék harca. wrath meg zseniális ahogy excalibur feltűnt, jót röhögtem rajta

Bishop

Quote from: chilip on 2010-05-10, 19:00:21
sztem marha jó chapter volt soul eaterben :D és már előre van borítékolva a láncfűrészes fickó és soul-ék harca. wrath meg zseniális ahogy excalibur feltűnt, jót röhögtem rajta
mondtam hogy lol volt  :hehe: De ettől még 1 havi mangához képest sok fölösleges oldal volt.

via_mala

Wolf Guy:
Tiszta idióta ez a Chiba, ahelyett, hogy 2 pillanat alatt kinyírná Haguro-t, szórakozik vele. Persze az lesz a vége, hogy Haguro majd nagy merészen beleharap a kezébe, és máris kész a baj, és akkor már csak Alucard segíthet!  :hehe:

NLZ

[reserved]

Prof. William

Sankarea 5

Érdekes  de elég nyilvánvaló hogy hogy fog Sanka megmentődni a szétrohadástól. Az a horroros beállás viszont nagy poén volt.

Full Metal Alchemist  107

Ez meg egészen egyszerűen epic. :) 

Zen

&fmt=1