Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

chilip

Noblesse 104 is kinn :D el vagyunk kényeztetve :D

Bishop

Yay új elegance :D Továbbra sincs senni plot előre haladás ::)

Jio to Ogon to Kinjirareta Mahou
need more NAO :D

chilip

Quote from: Bishop on 2010-08-30, 18:28:26
need more NAO :D

máris megérte a leírást csinálni :)

Bishop

NLZ

Quote from: chilip on 2010-08-30, 17:17:45
Noblesse 104 is kinn :D el vagyunk kényeztetve :D
Egyszerre kettő, juhé! De azért haladhatana a történet is.
WH se volt valami izgi. :/
[reserved]

chilip

szemetek :/ noblesse 106 ki lett rakva de 105 nem.... most nem akartam magamnak spoilerezni és nem nézem meg de így elég szar hogy tudom hogy fenn van már

NLZ

Ez van, mikor egy csicsak banda rászabadul egy nagy raw forrással rendelkező darabra, mert a normális scan lassú.
[reserved]

Bishop

Zen

Ane Doki mangakájától. Hát remélem ez sikeresebb lesz. :frown:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

chilip

Bishop

chilip

NLZ

Quote from: chilip on 2010-08-31, 20:41:11
Quote from: NLZ on 2010-08-31, 20:30:32
Quote from: chilip on 2010-08-31, 18:45:11
van új Jio  ^^
Azmi?

néha az ismertetőket is nézhetnéd, nem viccből írok oda :)
Szójjábe. :(
Egyébként meg néztem is és fel is vettem a nézendők közé, csak a nevét nem jegyeztem meg. ;(

A két új Noblesse is fasza. Fairy Tailben meg ütött a mikiegér. :D
[reserved]

Leara

Nemrég sikerült behoznom a Pandora hearts mangát... az anime kiábrándító befejezése után muszáj volt :D. A sztori már ott is bejött, szóval a semmilyen lezárás után kíváncsi voltam az eredetire és nem csalódtam: pörgős, a szereplők többségét kedvelem, szóval jöhet a többi (csak ne kéne erre is egy hónapot várni  :bruhuhu:).
MAL

SaiyaGin

DC 745.
Még egy ekkora balekot, mint Conan! Nem elég, hogy összekeveri a Conanként használt telefont azzal, amivel "Shinichiként" szokott Rannal telefonálni, még a hazudozást is elbénázza.  :lol:
[spoiler]Hazug ember, sánta kutya, stb.[/spoiler]

Zen

Gondolom azért nem bukott le. *cough* Már megint. *cough*
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

nikici

Koukou Debut: Egy könnyed shoujo. Tetszett, hogy nincs benne túl nagy drámázás. Előny, hogy már befejezett.

Zen

Ez meg a következő oldal.
Medaka Box critically hits Zen for 43398 ponts of damage
Zen is now stunned!
&fmt=1

chilip

Bishop

Zen

&fmt=1

Bishop

NLZ

És mi a reakciód, ha azt mondom, hogy a következő chapter minden valószínüség szerint lezárás lesz? :)
[reserved]

Bishop

Már mint a manga lezárása? Remélem hogy nem de ha igen akkor szorozd meg ezt 10000el  :__devil: Nem értem miért basszák el az ilyen jó martial arts mangakat, Tenjou Tenget is elbaszták a sok filozófiai faszsággal. Ultra Rednek is lezáratlanul lett vége. Már csak a Breaker meg a Veritas maradt szinte.....

NLZ

Veritasnak kérdéses, hogy lesz folytatása, legalábbis most mindenképp le lesz zárva, azért is érezni rajta, hogy el van kapkodva. De állítólag a 81es fasza lett, úgyhogy ha folytatják, az igéretes lesz. Jah, és Breakerből sincs biztos infó, hogy lesz még kötet, csak hogy egybe letudjuk a rossz infókat. :)

Viszont jó hír, hogy helz0ne elkezdte folytatni a Majeh/Demon King/King of Hell -t onnan, ahol az angol kiadó abbahagyta. A másik új projectjük, a Dragon Nest egy érdekes darab. Jópofa, de nem nagy durranás eddig.
[reserved]

Zen

&fmt=1

NLZ

http://www.ipitydafoo.com/?p=705
Aztán persze lehet, hogy lesz folytatás. Olvastam máshol is erről, de most nem találom így hirtelenjében.
[reserved]

Zen

&fmt=1

SaiyaGin

Quote from: Zen on 2010-09-02, 10:24:46
Gondolom azért nem bukott le. *cough* Már megint. *cough*

Egy vészmegoldással elhárította az azonnali lebukást, de így újabb bajt hozott magára. :D