Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

Prof. William

Ezt én sem. Ráadásul egy hús-vér 3D-s nő. :)

Honnan szeded? A mangafoxon még csak 41.ig van fent.

NLZ

http://www.mangaupdates.com/series.html?id=7055
Nem kéne annyira a mangafox-félékre támaszkodni, és akkor szinte mindent a leghamarabb olvashatsz. :)
[reserved]

Acchan

Quote from: NLZ on 2010-11-24, 02:17:02
http://www.mangaupdates.com/series.html?id=7055
Nem kéne annyira a mangafox-félékre támaszkodni, és akkor szinte mindent a leghamarabb olvashatsz. :)
Well said.  :jee: Egyébként a fordító csapat oldaláról szoktam letölteni. (A Kotonoha honlapján van online olvasásra is lehetőség, de regelni kell.)

NLZ

Jah, meg aztán néhány centtel támogatod a scanlatorokat, ha pl a depositfiles vagy a mangauploados linkjüket használod.
[reserved]

szpeter

Ez itten egész jó volt csak rövid.  :frown:
Toriyama mostanában született alkotásaira nem volt soha panaszom de nem igaz,hogy nem fog bele egy terjedelmesebb mangába. (Egy Dr. Slump szintűbe )  :ejj:  Cowa, SandLand, Kajika, Neko Majinek mind jók voltak, talán még az zavart,hogy néhányuk elég hasonló kaptafára készültek.Viszont nem veszítettek élvezhetőségükből.

szerk.: Hmm.. ez a Freezing manga tényleg ilyen jó? Azt hiszem nekem is bele kéne néznem..  :haha:

NLZ

Annyira jó, mint egy tökönszúrás: egy idő után mindenféle kemikáliát termel az agyat, hogy tompítsa a fájdalmat, így kerülve egy kissé eufólikus állapotba tőle. ::)
[reserved]

SaiyaGin

Lovely Complex 1. kötet
:rotfl:
Az animét még régebben láttam, egy csomó poénra már nem is emlékeztem. Koizumi és Ootani duója még mindig fel tud dobni. :Kiraly:

Darkstar

TLR:Darkness 3

Bár még csak pár kép van belőle, de....
God, Yabuki did it again
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

chilip

Farmland Saga: THE WHEAT!!! THOSE BASTARDS!!!

NLZ

Quote from: chilip on 2010-12-01, 21:11:24
Farmland Saga: THE WHEAT!!! THOSE BASTARDS!!!
Nem volt rossz, csak ahhoz képest elég kevés volt, hogy mennyit vártunk.
[reserved]

balu01

Quote from: Darkstar on 2010-12-01, 21:00:41
TLR:Darkness 3

Bár még csak pár kép van belőle, de....
God, Yabuki did it again
:whoah:
Jöhetne már a teljes fejezet. :D

Darkstar

Holnap/holnapután már lesz raw.
Viszont ha nem szólnak, elsiklok felette, hogy Yabukinak megint teszthetett az egyik Fatalpulse TLR doujin, mert az egyik oldalt majdnem egy az egyben átemelte. És ezt már nem először játsza el. :D

Ed (NSFW):
Viszont jobban belegondolva...
Yabuki verzió

--> Fatalpulse vagy NMD
Na most melyik :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

Ez a manga véletlenül nem H kategória már? :)

Darkstar

A TLR? Nem. Még :D
Bár az új széria határozottam tovább megy, mint az uncensored első.

Ed.: hm, a szines verzió egy helyen kicsit ki van egészítve.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

chilip

HAHAHAHAHAHAHA

ez a manga EPIC WIN :lul: :rotfl: és még csak az első chapter, remélem majd fenn tudja ezt a "színvonalat" tartani

SaiyaGin

Dragon Ball SD 1: nem mondhatnám, hogy le vagyok nyűgözve, de azért katasztrófa se volt. Tizenegynéhány oldalból nehéz lenne sokkal többet kihozni.

NLZ

[reserved]

chilip

új Skip Beat
[spoiler]dö fák - Tsuruga Ren skizofrén vagy mi?  :mittomen: meg már benne is gyűlik a DARKNESS :D [/spoiler]

NLZ

Quote from: chilip on 2010-12-06, 13:29:55
új Skip Beat
[spoiler]dö fák - Tsuruga Ren skizofrén vagy mi?  :mittomen: meg már benne is gyűlik a DARKNESS :D [/spoiler]
Jah, elég fura faszság.

Ez a Gokusen viszont kurvanagy, most kezdtem el olvasni. :D
[reserved]

Maron

Quote from: NLZ on 2010-12-06, 18:23:16Ez a Gokusen viszont kurvanagy, most kezdtem el olvasni. :D

És lesz még jobb is. :whoah: És kellően beteg is lesz, főleg, amikor jönnek az extra fejezetek Fujival. :lul:

chilip

ez a Vongola GP 01 nagyon szánalmas :D (yeah-yeah its 4 kids) :D

chilip

Sora no Otoshimono 45 - oh... my... god...

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2010-12-09, 16:37:43
Sora no Otoshimono 45 - oh... my... god...

Ooooo Shit... na kíváncsi leszek, ebből, hogyan másznak majd ki...

chilip

NLZ

Quote from: Maron on 2010-12-07, 00:21:25
Quote from: NLZ on 2010-12-06, 18:23:16Ez a Gokusen viszont kurvanagy, most kezdtem el olvasni. :D

És lesz még jobb is. :whoah: És kellően beteg is lesz, főleg, amikor jönnek az extra fejezetek Fujival. :lul:
Jah, ez fasza volt. Kár, hogy rövidre sikeredett. :(

Tudtok mondani még ilyen fájó poénos mangákat?
[reserved]

Darkstar

Sazanami Cherry 2-3

This is wrong on so many levels
[spoiler][/spoiler]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Nurarihyon no Mago c.135: Végre vmi jópofa.  :lul:
[reserved]

chilip

Ao no Exorcist - új chapi jó volt :) történtek is benne dolgok, az osztály emozásának látom már a végét, a helyzet is sokat javult, alapfelállás vázolva. eddig a manga a kedvenceim közé default megy :D

NLZ

Azért kb nem volt más, csak hogy elindult az osztálykirándulás support partyzás, közben meg emóztak egy sort a vonaton.
[reserved]

chilip

de 1 ch alatt letudták az emót, max egy kicsi lesz még :) és engem meg egyáltalán nem zavart a dolog, itt jól megcsinálták