Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

NLZ

Ááá, ez a Melo Holic egyre durvább és durvább. :D
[reserved]

Squazee2005

^Kösz az ajánlást, el is olvastam. Egy kicsit akciódúsabb, mint az Orange Marmalade, nem rossz, nem rossz. Éljenek a koreai történetek!

NLZ

Ám ha érdekelnek a webtoonok (színes web-manwha), akkor ajánlanák még párat: Tower of God, Kubera, Knight Run, Lets Fight Ghost. Jah, meg ugye Noblesse, de arról csak hallottál már. :)

Meg nemtom ajánlottam-e már, de van új Legend of the Sun Knight is. Bishi buziságnak néz ki, de agyament poén az egész. És még érdekes is. :)
[reserved]

Squazee2005

Köszönöm, a Tower of god-ot már korábban elkezdtem, a többit még meglátom. A Melo Holic új fejezetei meg...  :eek: . Pedig számíthattam volna rá, de... mégse. Hű.

NLZ

A többivel az a baj, hogy meg van akadva a scan. De már noszogatom az illetékeseket, hátha lesz valami előrelépés. Jah tényleg, van még a Magician is. Az elején jobb volt, mostani rész kicsit laposabb, de még így is elmegy.
[reserved]

Titkos

Quote from: balu01 on 2011-08-04, 13:46:40
TLR:D 10
Ezt a fejezetet talán már Titkos is megfelelőnek találja. :D Egyébként Tearju említése meglepett, úgy látszik ő is át lesz emelve a Black Cat-ből. :smile:

Jaja, ez most teljesen jó volt, másik fórumon már áradoztam róla pár napja, de akkor ide is. :)

[spoiler]To-Love-Ru: Darkness, chapter 10

Lehet a japánok agya is eldurrant a múltkori után, mint az enyém, és mangakapárosunk sok nemtetszős fanlevelet kapott az elmúlt hónapban, mert talán az egész Darkness eddigi legjobb fejezetét hozták össze. :) Lala a főszerepben, olyan régóta hanyagolt karakterek is újra feltűntek, mint Oshizu, Mikado, Ren, foreshadowing a plotban (Dr Tearju), nem csak ecchire kihegyezett poénok (Lala és a birodalmi flotta, lol... XD), és még a flashbackek is tetszettek, főleg, hogy így Zastint is újra láthattuk. :) (A Harem Plan mondjuk továbbra sem a szívem csücske, és most már Rito hallucinál threesome-okat, de lassan úgy vagyok vele, hogy ha Yabukiék képesek lesznek értelmesen felvezetni és kivitelezni, akkor áldásom rá. Ami mondjuk rohadt nehéz lesz, de ők tudják...remélhetőleg.) A pettanko-Momo az elején meg mindent vitt, ha eddig nem kavart volna folyamatosan, lehet még sajnáltam is volna, így viszont végigröhögtem azokat az oldalakat. XD Meg ez a "boobie-boobie up-kun", Lala idióta nevű találmányai is hiányoztak már. XD Szóval ez az egész most olyan volt feelingre, mint a régi klasszikus fejezetek, semmi erőltetett történet, meg komolykodás, csak a lightos baromság, amik mellett azért persze az érzelmes jelenetekre is volt idő, úgyhogy talán még van remény a sorozat számára. :)[/spoiler]

Szóval több ilyet. :)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Darkstar

Quote from: Titkos on 2011-08-06, 17:24:32
Lehet a japánok agya is eldurrant a múltkori után, mint az enyém, és mangakapárosunk sok nemtetszős fanlevelet kapott az elmúlt hónapban,
A 2ch és egyéb források alapján biztos lehetsz benne, hogy ez nem történt meg. :D

Viszont megjött a Darkness vol2, van benne pár kellemes "extra". \o/
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Titkos

Quote from: Darkstar on 2011-08-06, 18:14:24
Viszont megjött a Darkness vol2, van benne pár kellemes "extra". \o/

Pl.? :) Vagy a még ecchibre rajzolt jelenetekre gondolsz? XD
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Darkstar

Pl némi extra art (van több is, de most nem szórakozom vele), rövid karakterjellemzések, etc etc. A szokásos.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Titkos

Quote from: Darkstar on 2011-08-06, 23:06:39
Pl némi extra art (van több is, de most nem szórakozom vele), rövid karakterjellemzések, etc etc. A szokásos.

Ja, jó, köszi. :) Csak kíváncsi voltam, hogy az átrajzolásokon kívül még mi található 1-1 kötetben. :)

Darkstar

MonHan 9
1 2 :Kiraly: :rotfl:

Ez a sorozat kész, mindig jót szórakozom rajta.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

chilip

A FAIRYTALE FOR THE DEMON LORD

újjabb koreai manhwa :) a jobbik fajtából, dark fantasy világ Odin, Thor, Valhalla stb körítéssel és egy csipet sci-fi-vel :D

PALADIN is hasonló mint ez

NLZ

Nekem valahogy nem jön be egyik se. Paladint azért még nézegetem, abban látok reményt.
[reserved]

kada

Paladin első részén még nem jutottam túl, Fairytale...
Vicces az ismerős de mégis idegen körnezet, de nem új.
Nem teljesen sablonos a főhős első csatája, az ott lezajló minfenféle... Végülis kellően távolról nézve volt hasonló.
Aztán jön a tsunderéskedés amitől a falra mászok. Jó, lehet nem az, inkább csak csipkelődés, de hol véres monsterhent, hol csipkelődök a kedves megmentőmmel?
Szerintem lehet ez még jó, de az ófene is nagyon esélyes.

NLZ

Ám EGScan egyre-másra veszi fel a webtoonokat/manwhákat, érdemes a honlapukon végignézni, még ha a legtöbb középszintű is, vagy simán rossz.
A mangaolvasójuk ajánlott, van olyan mód is, hogy a webtoon oldalakat egymás alá rakja, ahogy azt eredetileg szánták.
Most van vmi tucat kaszabolós Gwi, meg valami Shaman, ami fasztudja mi akar lenni. Meg kicsit régebbről a Dark Air, ami ilyen kalandoros-VIPvédős-gankelős, de van benne már furry is. Vagy TAL, ami egy ilyen tipikus látens szuperhősös, akit egyesek meg akarnak ölni, de mások meg bevédenek.
[reserved]

Zen

Quote from: Darkstar on 2011-08-07, 18:12:24
MonHan 9
1 2 :Kiraly: :rotfl:

Ez a sorozat kész, mindig jót szórakozom rajta.
Mi a teljes címe és hol olvasod? :Kiraly:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

NLZ

[reserved]

Prof. William

Freezing

Miért vagyok 100% biztos benne hogy egy jó kis bajnokság fogja eldöntetni hogy melyik Pandora generáció lesz  az életképes?

Szegény főellen Novák alig szerepelnek. tudom hogy csak bizonyos (igaz egyre rövidülő időközökben ) jönnek de néha küldhetnének néhány csicskát is hogy ne csak egymást pofikáját verjék szét lányok hónapszámra.

Megmurdel

Quote from: Prof. William on 2011-08-13, 11:17:16
Freezing

Miért vagyok 100% biztos benne hogy egy jó kis bajnokság fogja eldöntetni hogy melyik Pandora generáció lesz  az életképes?

Szegény főellen Novák alig szerepelnek. tudom hogy csak bizonyos (igaz egyre rövidülő időközökben ) jönnek de néha küldhetnének néhány csicskát is hogy ne csak egymást pofikáját verjék szét lányok hónapszámra.

Jah sztem is ez a logikus hiszen úgyis csak ezzel töltik a napjaikat és már nem is tudják néha h kit (satellát főleg) miért lehetne elpi***ni :D

Darkstar

TLR:D BH

Ebben a JSQ19-ben is TLR volt MNO helyett (és mint nem olyan rég kiderült, ez így is marad)
Delicious Yui chapter is delicious. Yabuki meg hozza a szokott formáját és éppen rossz helyre teszi az amúgy sem túl nagy "censorfog"-ot. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

SaiyaGin

Sacred Blacksmith 21
Azt a fűzfánfütyülő rézangyalát!  :oops:

Megmurdel

Quote from: SaiyaGin on 2011-08-18, 11:30:42
Sacred Blacksmith 21
Azt a fűzfánfütyülő rézangyalát!  :oops:

a kis buzi nem RAPEEEELT de gáááááz :D

NLZ

Jah, felkeltik itt az érdeklődésem, azt tessék. :( :D
[reserved]

chilip

Megmurdel

Sacred Blacksmith 22

:D mintakit télleg megrapeltek, de közbe semmi de persze a végére meg mint ha mise történt volna

Leara

Quote from: chilip on 2011-08-19, 00:18:50
mindig elámulok a HunterXHunter-ben hogy van lejjebb Art-ban

http://mangastream.com/read/hunter_x_hunter/79733830/19
Azért volt már ennél rosszabb is :D.
Amúgy a napokban behoztam ezt a hangyás sztorit és így darálva szerintem kifejezetten jó kis arc (legalábbis nekem jobban bejön, mint pl. Greed Island, egyedül Hisoka hiányzik belőle :D), de a sok hosszú szünet miatt nem csodálom, hogy mindenki a végét várja. Talán már nincs olyan sok hátra belőle.
MAL

chilip

Quote from: Megmurdel on 2011-08-19, 10:05:01
Sacred Blacksmith 22

:D mintakit télleg megrapeltek, de közbe semmi de persze a végére meg mint ha mise történt volna

az úgy történt hogy

-a novellákban megerőszakolta
-Weaboo közösség, aki vette a cuccot teljesen felháborodott (not pure etcetcetc) elkezdett esni a novella eladásai
-a következő novellában már impotensnek állította be a fickót (mintha mi se történt volna, csak összeverte - manga is ezt a verziót mutatja már mer ugye az később készült) közbe Cecily végig úgy viselkedik mintha megtörtént volna az erőszak a későbbiekben és ez alapján megy a jellemfejlődése.

ezek után döntse el mindenki maga hogy mi történt ott valójában

NLZ

[reserved]