Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

Megmurdel

Medaka Box sajna véget ért a bloody seven :D pedig jó kis játék volt  :jee:

LuckyDingo

Quote from: Megmurdel on 2012-01-27, 11:32:40

Én már untam.. kíváncsi vagyok az alvós csaj micsinál Kumagawával :XD

Megmurdel

Quote from: LuckyDingo on 2012-01-27, 14:09:49
Quote from: Megmurdel on 2012-01-27, 11:32:40

Én már untam.. kíváncsi vagyok az alvós csaj micsinál Kumagawával :XD

Ahol Kumagawa megjelenik ott mindig történik valami epic és igen az engem is érdekel kicsit :D

Megmurdel

Nah lássuk csak Deadman Wonderland 51: nincs sok minden ami említésre méltó de a kövi chapterek faszásak lesznek :D
                      Cage of Eden 132: sajnálom a sensei-t remélem mégse lesz az a vége
                      Kenichi 462: Kenichi visszakapta a kézvédőit és túlélte anélkül viszont halott lenne -.- DE megjöttek a többiek is :D
                      Zen Martial Arts 17: remélem lassan elkezdődik a harc a talán létező könyvért XD
...szal a mai nap nagyon faszás volt lehetett mit olvasni

chilip

az új Sora no Otoshimono hahahaha :D Tomoki mindig megnevettet

Megmurdel

Quote from: chilip on 2012-01-30, 16:32:18
az új Sora no Otoshimono hahahaha :D Tomoki mindig megnevettet

+1 szerencsétlen perverz állat de ami igaz az igaz :D 1 pillanatra télleg elhittem hátha ...... de nem 2 mp-el később leesett h ilyen nem létezhet XD

NLZ

Dat fukken cat again :3
[spoiler][/spoiler]
[reserved]

chilip

Hunter X Hunter újjabb jó chapter, és a vége :O ezért küzdött Gon idáig, most éri el a célját. nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a mozgatóerő ezekután.

Leara

Quote from: chilip on 2012-02-01, 19:05:35
Hunter X Hunter nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a mozgatóerő ezekután.
[spoiler]Killua :D. Legalábbis úgy néz ki, hogy most lelépett Allukával.
Gin feje a végénXD... már csak ezért is megérte az egész fejezet. Ráadásul a Gon&Leorio találkozás is aranyos volt :).[/spoiler]
MAL

Megmurdel

Big Order minél többet olvasok belőle annál jobban teccik :D

NLZ

Quote from: chilip on 2012-01-26, 00:30:20
Freaks Sqeele - hát én kurvára élvezem eddig :D amolyan elbaszott X-men, superhero cucc. az art az nagyon szép
Ez a Freaks' Squeele tényleg ajánlott. Az eleje kicsit lapos volt, de ez az utolsó sztori kurvajó eddig. :)
[reserved]

chilip

van új Freezing  :Kiraly: azok a monszták mióta nem jelentek már meg?, megy a dráma de lassan pandora mode-ot se mutatnak (az is mikor volt utoljára). nagyon DEEP akar lenni ez a sorozat politikázással elég kevés sikerrel  :ejnye:

Darkstar

Highschool DxD

Az anime hatására lapoztam bele.
Asia egyre szimpatikusabb, egyszerűen olyan aranyos, hogy azt már nehéz szavakba önteni.  :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kada

Aku no Hana
QuoteTakao Kusuga steals a pair gym clothes of the girl he likes, the next day the girl that sits behind him reveals that she saw everything. Now if he doesn't form a "contract" with her, she is going to tell.

Adott a szokásos egyenközépiskolás looser hogy könnyen azonosulhasson vele az olvasó, a poén kedvéért egy másik kor és kontinens OMGDEEP könyveit olvassa mert ő nem olyan hülye mint az osztálytársai, hanem egy egyedi kis hópihe.
Adott egy csajszi, akiről az elején csak annyit tudni hogy nincs pasija, van tornaruhája, és csinos.
Adott egy másik csajszi, aki meg a 10-es skálán 11-es megfélemlítést vett fel karaktergenerálásnál, beáldozva érte az összes SAN pontját. És unatkozik.

Na a történet innen eszkalálódik egyre jobban...

Megmurdel

Quote from: Darkstar on 2012-02-05, 14:00:59
Highschool DxD

Az anime hatására lapoztam bele.
Asia egyre szimpatikusabb, egyszerűen olyan aranyos, hogy azt már nehéz szavakba önteni.  :D

én azzal kezdtem és utánna néztem h van anime is :D de am igen Asia nekem is szimpi nagyon

Megmurdel

Reborn 372
Mammon és Fong coooool állati jó chapter és a kövi talán még jobbis lesz

Darkstar

Új TLR:D spec raw

Welp.
1
[spoiler]Dat eye-reflection
[/spoiler]

2
[spoiler]Dat see-through tail[/spoiler]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Megmurdel

Quote from: Darkstar on 2012-02-17, 18:37:04
Új TLR:D spec raw

Welp.
1
[spoiler]Dat eye-reflection
[/spoiler]

2
[spoiler]Dat see-through tail[/spoiler]

Me gusta 1 chapter volt mint mindig :D

Junchi

Pajama na Kanojo Ch1

Most vagy ez lesz a Jump új Ane Doki-ja vagy... valami más.

Az art helyenként elég gáz, de úgy overall elvoltam vele, bár magamat ismerve úgy 2-3 ch után kukázom (annyira nem az esetem az ilyesmi).

Megmurdel

TLRD 17 wáááááááááááááá Momo szuper kawaiiiiiiii volt :D megin a szokásos, de hiányzik Lala NAGYON legalábbis nekem

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Megmurdel

Sora no Otoshimono ch58 eeeeeeeeeeepic!!!!

Minamoto-kun 23 nah az odabasz már csak 1 kicsi kell és megdöngeti  ^^

kada

Valamiért ez az én fülemnek úgy hangzik hogy "már csak egy kicsi kell és kiderül miért nem".

Nisekoi 23:
Hogy is nem tudtam előre mi "hiányzik" belőle  ^^"
[spoiler][/spoiler]

Darkstar

Ahogy Anon mondta:
They will be I interrupted. The question is, will it be before or after she cums.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

chilip

HAHAHAHAHAHA előző oldalon már gyanús volt a sok tányér de ez azért :D és sinbad arca

Leara

HxH 339: na, végre már! Épp ideje volt, hogy újra lássuk Kurapicát is :D. Amúgy meg kíváncsi vagyok, hogy miről fog szólni a következő arc, egyszerűen már tippem sincs arra, hogy Togashi vajon merre akar elindulni.
MAL

kada

Fujimura-kun Mates
Még csak most kezdtem, de...
QuoteFujimura is a loner delinquent at his school. Feared by his classmates since the first day of high school, he's had no friends and usually ditches class. But even his standoffish nature can't hold up when a class representative with a few screws loose comes after him! And two more class representatives. They're a few cards short of a full deck too. (Actually, he's more like the tsukkomi in a world of boke.)
"a world of boke"
Nem viccelnek ezzel. Nem túloznak ezzel. Ha egy jelenetbe el tudsz képzelni valami trollololo fejleményt...

Elnézést az elsietett postért, de így meg fogom tudni állni asszem a trollkodást, a szerző próbál áttéríteni a sötét oldalra...

Darkstar

Minamoto-kun 24

[spoiler]>page 07
Durr, cockblo...
>page 8
Aww yeah, baby[/spoiler]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん