Main Menu

Slayers

Started by roderick, 2004-09-27, 17:47:13

Previous topic - Next topic

chilip

ez meg a kiddy grade kapott sztem nagyon jó magyar szinkronhangokat (fordítást félretéve), elkezdtem az ikki tousent, de sztem megint hagyni fogom a francba a kurva idegesítő főhősnő miatt és inkább megnézem a slayerst :D

Manitu

Quote from: Nihilus on 2008-07-07, 15:52:47de!DE!A FORDÍTÁS!AZ A RETTENET! :ejj:
Szerintem korrekt volt. Nekem tetszettek azok a versek.

SaiyaGin

Quote from: Manitu on 2008-07-07, 19:22:41
Szerintem korrekt volt. Nekem tetszettek azok a versek.

Több fordító dolgozott a sorozatokon, így a varázslatokról is több fordítás készült, a Lina testi felépítésével kapcsolatos poénokat teljesen kihagyták. Folytassam?

Member

Volt pár tényleg sakálul hazavágott poén. Pl. a "nagyi mindig mondta, legyek kedves a lányokkal" vagy a "bizonyos napok" dolgot is eléggé elszúrták.

SaiyaGin

Jó volt a 2. rész is, de a Pokotamon már most kezd idegesíteni. ::)

minuszmiki

Nekem eddig nincs vele semmi bajom, pedig általában szokott. Inkább a nyomozó zavar, de az se veszélyes. Egyébként meg ismét röhögtem egy jót. :)

Cobra

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Bishop

Nekem bejön Pokotan, látszólag elég tehetséges, és még saját fény kardot is csinált(persze csak másolat de akkor is) Néha jó ha valaki beszól Linanak, csak a poén kedvéért is, meg egy idő után unalmas ha mindenki fél tőle.

SaiyaGin

Ez a rész is tetszett. :) Gourry és a medúza  :lol:

SaiyaGin

Kijött a felirat az új részhez:
http://tokyotosho.com/details.php?id=148747
http://tokyotosho.com/details.php?id=148748

(6 napos hozzászólást inkább nem módosítok.)

Liquid Snake

Jó rész volt ez is. Nekem sincs bajom Pokota-val. Tényleg jó h van kivel veszekednie Lina-nak :D De akkoris Gourry a kedvencem xD Annyira birka h azt elmondani nem lehet. És Gourry-Lina páros verhetetlen :D

SaiyaGin

Ebben a részben leginkább Zelgadis hideg, számító, a céljáért mindent megtevő énjét bírtam, de a harc is jó volt. :jee:

Cobra

Szerencsére hozza a régi hangulatot idáig a sorozat. A mostani részben nekem is Zelgadis tetszett, meg Amelia reakciója :D

Liquid Snake

Jah a 4ik részben Zelgadis nagy volt :D Hidegvérrel fogta el Pokota-t xD

Member

Zel is God. :lul: Régen nem kedveltem, de ez most nagy volt. :D
Meg az új "romantikus szál" is fektet... :haha:

Először nem értettem, hogy mire fel kellett egy 4. széria, de ha így folytatják, szerintem talán a legjobb lesz a Slayers-ek közül.
És jön az animés példaképem a következő részben, yeeeah! :cool:

Én

Wow, ha tényleg ilyen jó, nekiállok. Egy kérdés: Szükséges mektekinteni a Try-t előtte? Nagyjából tudom miről szól, de nagyon nem tetszett és nem néztem végig. Vagy egyáltalán nem utalnak vissza rá?

minuszmiki

A Try-t én se láttam, de simán élvezhető nélküle.

Cobra

Idáig nincs semmi kapcsolat az előző sorozatokkal.

Member

Annyi kapcsolata van a Next-tel, hogy benne lesz Xel is. :) Amúgy ja, elég hozzá a sima alapsorozat.
A Try-t meg szerintem hagyd ki, attól a falra mászom.

Chronus

Ep5 prewiev: Xel!!!!

SaiyaGin

Asszem alapíthatnánk egy Zel-fanclubot.  :D

Member

Quote from: SaiyaGin on 2008-07-28, 12:24:55
Asszem alapíthatnánk egy Xel-fanclubot.  :D
Inkább. :)

SaiyaGin

Próféta

Quote from: Én on 2008-07-27, 22:53:12
Wow, ha tényleg ilyen jó, nekiállok. Egy kérdés: Szükséges mektekinteni a Try-t előtte? Nagyjából tudom miről szól, de nagyon nem tetszett és nem néztem végig. Vagy egyáltalán nem utalnak vissza rá?
Quote from: minuszmiki on 2008-07-27, 22:57:17
A Try-t én se láttam, de simán élvezhető nélküle.
Quote from: Member on 2008-07-27, 23:23:42
Annyi kapcsolata van a Next-tel, hogy benne lesz Xel is. :) Amúgy ja, elég hozzá a sima alapsorozat.
A Try-t meg szerintem hagyd ki, attól a falra mászom.

:cool:
Akkor talán belenlézek, mert nálam is kimaradt a harmadik sorozat.

Nihilus

A TRY rulez,ti meg gonoszok vagytok. :bruhuhu:

hargharg

nono.
amugy annyi koze van Try-nak mostanhoz, hogy aki nem latta, az nem tudja, hogy hova tunt Gourry fenykardja.
rofl

LuckyDingo

Quote from: Nihilus on 2008-07-28, 13:55:57
A TRY rulez,ti meg gonoszok vagytok. :bruhuhu:
Nekem is tetszett a Try, nem tom miért kell ennyire leszólni  ::) Az összes Slayers jó volt, reméljük ez is az lesz.. hála a jó égnek, hogy az idióta nyomozó eltűnt a 4. részre..

Én

Quote from: hargharg on 2008-07-28, 13:56:56
nono.
amugy annyi koze van Try-nak mostanhoz, hogy aki nem latta, az nem tudja, hogy hova tunt Gourry fenykardja.
Hű, arra lehet emlékszem
[spoiler]Nem az volt, hogy akkor lopták el, mikor Dark Start akarták megidézni, és még nem szerezte vissza?[/spoiler]

SaiyaGin

Quote from: LuckyDingo on 2008-07-28, 14:36:28
Nekem is tetszett a Try, nem tom miért kell ennyire leszólni  ::) Az összes Slayers jó volt, reméljük ez is az lesz.. hála a jó égnek, hogy az idióta nyomozó eltűnt a 4. részre..

Nem tudom, hogy a többi kritikusnak mi volt a problémája vele, nekem csak a sorozat 2. felében lévő "vicces" részek (saccperkábé 14-18.) nem tetszettek, azok viszont nagyon nem. A többi rendben volt. (Az emlékeim persze csalhatnak, mert csk 1x láttam a Try-t, az is négy éve volt.)

hargharg

Quote from: Én on 2008-07-28, 15:00:39
Quote from: hargharg on 2008-07-28, 13:56:56
nono.
Hű, arra lehet emlékszem
[spoiler]Nem az volt, hogy akkor lopták el, mikor Dark Start akarták megidézni, és még nem szerezte vissza?[/spoiler]

mar en sem emlekszek pontosan, de valahogy ugy.
[spoiler]nekem mondjuk az remlik, hogy a foarc legyozesehez be kellett aldozni, de majd valaki okosabb ugyis megmondja nekunk. vagy nem.[/spoiler]

edit: akkor ugy. : )
rofl