Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

Próféta

Nagy :merci: az expedíciós hadtestnek!

+kérdés: mennyit?  :D

kikuchiyo

Úgy 30-40000-re gondoltam... :)
Failure is the default option

Dreamcleaver

Hali, tudnátok nekem ajánlani jó animenews siteokat? Ahol pl megnézhetem milyen új animék jönnek ki a következő hónapban Japánban, olvashatok reviewkat stb. Kösz. Az animenewsnetworkot ismerem, egyébb?

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Kvikveg

Koszi kikuchiyo. Ott leszek.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kikuchiyo

DC: ilyen általános newssite még az animenfo.com.
Revieweket olvashatsz kismillió helyen (THEM anime reviews, Anime Academy, ...), a téli szezon új sorozatait meg megnézheted itt:
http://www.andrewlb.com/fansub/pukiwiki.php?Winter%202006%2F2007

via_mala

Quote from: Dreamcleaver on 2006-11-15, 23:44:04
Hali, tudnátok nekem ajánlani jó animenews siteokat? Ahol pl megnézhetem milyen új animék jönnek ki a következő hónapban Japánban, olvashatok reviewkat stb. Kösz. Az animenewsnetworkot ismerem, egyébb?
Anime News Service: aktuális infok, review nincs rajta, az máshol kazlakban áll. Van magyar is, pl. az Aoi Anime vagy az Anime Addicts.

És hogy a Paprika lázat tovább szítsam: Paprika HQ trailer
Szerk.: vigyázat a trailer spoiler-es! Egyébként meg eszméletlen jónak ígérkezik ez a film!
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

Dreamcleaver

Köszönöm a válaszokat.  :merci:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Ramiz

Quote from: kikuchiyo on 2006-11-15, 23:00:08
Daiseikou!

Sikerült megvenni a hat jegyet. A Paprika című film koordinátái:
x0 = 2006. dec. 02., szombat, 19:00
xi = Tejútrendszer, Orion-kar, Centauri-kvadráns, Naprendszer, Föld, Európa, Magyarország, Budapest, Uránia mozi, 11. sor

Jó hír, hogy nov. 29-ig lehet kedvezményesen jegyet váltani a nő előtt lévő cetli szerint. Ekkor 30% lejön az árból.
Sőt, ha valaki 4 db teljes árú jegyet vesz, akkor két tiszteletjegyet kap mellé az általa választott tetszőleges előadásra! Ez tök jó volt, mert én is pont 4+2 jegyet vettem. :)

Szerk: Ramiz, te gondolatolvasó vagy? azelőtt megköszönted, hogy beírtam volna.
BTW jöjjön oda minden érintett, és megkapja a jegyét, ha addig nem üt el egy troll.

Szerk2: természetesen nekem kell fizetni. :) Ott és akkor. Tőlem. Azért.
Hát ez egy marha jó post lett... háromszor elolvastam és mindvégig röhögtem... :muhahah:
[spoiler]Akkor mennyi is lesz a jegy? :o [/spoiler]

Quote from: via_mala on 2006-11-16, 22:38:16
És hogy a Paprika lázat tovább szítsam: Paprika HQ trailer
Szerk.: vigyázat a trailer spoiler-es! Egyébként meg eszméletlen jónak ígérkezik ez a film!
Baromi kíváncsi vagyok, de most mégsem nézem ezt meg. Inkább szűz fejjel ülök majd be rá. :)

Kérdés Ghost In The Shell-fanokhoz: Solid State Society még csak raw-ban van kint? Nem találtam sub-os verziót.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Zsiga

Quote from: Ramiz on 2006-11-17, 11:33:21
Kérdés Ghost In The Shell-fanokhoz: Solid State Society még csak raw-ban van kint? Nem találtam sub-os verziót.
Ugyan nem vagyok GITS-fan, de az FTP-n megtalálod. :)

Kvikveg

...
[spoiler]Akkor mennyi is lesz a jegy? :o [/spoiler]
...
[spoiler]
Quote from: kikuchiyo on 2006-11-15, 23:08:49
Úgy 30-40000-re gondoltam... :)
[/spoiler]
:Kiraly:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: Zsiga on 2006-11-17, 11:47:53
Ugyan nem vagyok GITS-fan, de az FTP-n megtalálod. :)
Kiröhögsz, ha azt mondom, hogy ez sose jutott volna eszembe? :muhahah: :lame:
:merci:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kikuchiyo

Keddtől lehet előrendelni a jegyeket a GitS premierre. Ideje elkezdeni a szervezést: Fazék, ugye még mindig az a terv, hogy te veszed meg őket?
Én ezennel jelentkezem.

Ramiz

Kérdés: premier várhatóan mennyivel jobb, mint bármelyik másik előadás?

kikuchiyo

Van előtte ünnepi "milyen királyok vagyunk, hogy ezt nektek elhoztuk ide" beszéd, és mindenki kap egy posztert (meg talán még valamit).
(És mivel felvezik az egészet, rajta lehet majd lenni a DVD extrákon :) Én megtaláltam magam az Akirán :))

Kvikveg

Mikor lesz ez a GitS eloadas?

kikuchiyo

Nov. 26 vasárnap da to omoimasu.

Kvikveg

Quote from: kikuchiyo on 2006-11-19, 18:49:34
Nov. 26 vasárnap da to omoimasu.
Francba. Masnap utazunk, es ha jo a korus aznap eloadunk... Ugyhogy ezt passzolom. :(

Fazék

Quote from: kikuchiyo on 2006-11-19, 02:38:38
Keddtől lehet előrendelni a jegyeket a GitS premierre. Ideje elkezdeni a szervezést: Fazék, ugye még mindig az a terv, hogy te veszed meg őket?
Én ezennel jelentkezem.
Igen, megveszem a jegyeket. Én szeretem közelről nézni a mozifilmeket, szóval közép-középre venném a jegyeket. Mindenkitől, aki jönne kérek egy PM-et és írják meg azt is, hogy ha esetleg nagyon nem komálják a közép-középet, akkor milyen irányba térjek el ettől.

szerk: lehet tudni már a jegyárat? csak hogy legyen nálam elég pénz :)

Zsiga

Quote from: Fazék on 2006-11-19, 20:54:04
Quote from: kikuchiyo on 2006-11-19, 02:38:38
Én ezennel jelentkezem.
Igen, megveszem a jegyeket. Én szeretem közelről nézni a mozifilmeket, szóval közép-középre venném a jegyeket. Mindenkitől, aki jönne kérek egy PM-et és írják meg azt is, hogy ha esetleg nagyon nem komálják a közép-középet, akkor milyen irányba térjek el ettől.

Ha nekem is megvennéd azt megköszönném.  :merci:
Közép-közép nekem jó, de inkább hátrébb mint előrébb. :)

Ramiz

Jó, akkor én is merem mondani, hogy tuti merek merem menést mondani. Ülök mellétek, ha van hely, ha nincs, akkor meg nemtom... középre és lehet hátrébb is. Általában leghátulra ülök, de az Uránia nagy termű, lehet, hogy onnan már én sem látnék. :D

Kuroi Tenshi

Az Odeon-Lloyd-ban lesz?

Ott ennyi az annyi:
"Jegyárak: 500 Ft
Nyugdíjas és diák: 400 Ft
Az első 10 odeonos tagságival érkező: 10% engedményt kap a jegyárból
Csoportoknak kedvezmény..."

Én is jelentkezek :) A hely is megfelel :)

Fazék

Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-11-20, 03:06:38
Az Odeon-Lloyd-ban lesz?

Ott ennyi az annyi:

hmm el is felejtettem, hogy diákoknak kedvezmény jár (bár lehet hogy erre az előadásra nem?). namármost általában ezt csak diák fölmutatásával lehet kihasználni, szóval ha szigorúak, akkor egy 100-assal drágább a jegyetek. belefér?
azért szóljatok hányan rendelkeztek diákkal, megpróbálok azt venni nektek, legfeljebb nem engedik.

eddigi jelentkezők xyz sorrendben:
kikuchiyo
Kuroi Tenshi
Predaking (?)
Ramiz
Zsiga

Zsiga

Quote from: Fazék on 2006-11-20, 03:11:48
Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-11-20, 03:06:38
Az Odeon-Lloyd-ban lesz?

Ott ennyi az annyi:

hmm el is felejtettem, hogy diákoknak kedvezmény jár (bár lehet hogy erre az előadásra nem?). namármost általában ezt csak diák fölmutatásával lehet kihasználni, szóval ha szigorúak, akkor egy 100-assal drágább a jegyetek. belefér?
azért szóljatok hányan rendelkeztek diákkal, megpróbálok azt venni nektek, legfeljebb nem engedik.

eddigi jelentkezők xyz sorrendben:
kikuchiyo
Kuroi Tenshi
Predaking (?)
Ramiz
Zsiga
Nekem van érvényes diákom, de nem halok bele abba a 100Ft-ba. Sőt, hogy legyen értelme küzdened, felajánlom neked azt a 100Ft kedvezményt. :D

Kuroi Tenshi

Ááá én barom nem figyeltem, hogy 26-a most vasárnap, és a
jövő hétre még három beadandóm van  :frown: :ejj:
asszem más programom lesz aznap, ugyanaz, mint amiért ma
kemény két órát aludtam :(

Ramiz

Nekem is sok tanulnivalóm lenne a bukásmentes félévhez, de ha van időm most fórumozgatni meg este sorozatokat nézni, akkor vasárnap is lesz időm elmenni a moziba. :D
Van diákom egyébként.

Tycho

Asszem én is megyek :haha: :haha: ... GitS és még szélesvásznon is?  :hopp: :hopp: :lazza: :jee:

zsozso

Quote from: Tycho on 2006-11-20, 15:32:00
Asszem én is megyek :haha: :haha: ... GitS és még szélesvásznon is?  :hopp: :hopp: :lazza: :jee:

Raadasul angol dub.
Death is the only redemption

Zsiga

Quote from: zsozso on 2006-11-20, 16:03:56

Raadasul angol dub.
Szerencsére a GitS-t itthon nem tudják rossz szinkronnal adni, mert az eredeti, az angol és a magyar is jólsikerült darabok.

zsozso

Quote from: Zsiga on 2006-11-20, 16:22:41
Quote from: zsozso on 2006-11-20, 16:03:56

Raadasul angol dub.
Szerencsére a GitS-t itthon nem tudják rossz szinkronnal adni, mert az eredeti, az angol és a magyar is jólsikerült darabok.

Szerinted.
Death is the only redemption

Member

Nem láttam túl sok GitS-et, de az angol mocskosul rossz. :hehe:
(a magyar spec. elment)