Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

Xipe

Quote from: DjinnAkkor sok sikert!  :)

kosz djinn.
remelem most nem rontom el a html-t mint tegnap.  :hopp:
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Haruka

Sziasztok!!!
Eddig csak más fórumokra jártam - nem nagyon vagyok ismerõs itt  :beken:  De szoktam járni pesti meetre, és jó lenne veletek is találkozni ^__^ Ki mikor jön? Remélem most szombaton többen leszünk, mint múlt héten  :rolleyes:

.Attila

Quote from: HarukaSziasztok!!!
Eddig csak más fórumokra jártam - nem nagyon vagyok ismerõs itt  :beken:  De szoktam járni pesti meetre, és jó lenne veletek is találkozni ^__^ Ki mikor jön? Remélem most szombaton többen leszünk, mint múlt héten  :rolleyes:
Pedig ott voltunk 5-en is. Én leszek most is.

katz

Leszek én is, úgy 5 körül, a szokásos meetes cuccban. Ha másnem, errõl megismerhetsz minket Haruka.

Baldy

Én is leszek biztosra, semmi pénzért nem hagynám ki Xipe táncikálását, még ha nekem is részt kell vennem benne, akkor sem :hopp:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

remelhetoleg en is leszek.
engem is felismersz majd, csak fekete lesz rajtam.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Na ime egy jó kép arról, hogy hogyan fogunk kinézni meet vége felé :hopp:

Meet végére
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Djinn

Quote from: BaldyNa ime egy jó kép arról, hogy hogyan fogunk kinézni meet vége felé :hopp:

Meet végére
Hát ha ez igaz, akkor elhalasztom a hétvégi programunkat és megyünk meetre. Ez nem hagyjuk ki.  :rolleyes:
Errõl a képrõl eszembe jutott a Sivatagi show. Az mekkora poén volt!  :hopp:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Baldy

Quote from: DjinnHát ha ez igaz, akkor elhalasztom a hétvégi programunkat és megyünk meetre. Ez nem hagyjuk ki.  :rolleyes:
Errõl a képrõl eszembe jutott a Sivatagi show. Az mekkora poén volt!  :hopp:

Ha ennyire tetszik, itt egy másik is :D

Sört rendelni igy kell :)

Djinn

Quote from: BaldyHa ennyire tetszik, itt egy másik is :D

Sört rendelni igy kell :)
Nagyon édes!!  :)
Szerintem nem is sört rendel. Mondjuk málnaszörpöt  :hehe:

Baldy

Quote from: DjinnNagyon édes!!  :)
Szerintem nem is sört rendel. Mondjuk málnaszörpöt  :hehe:

Tõlem sört kért, azt is kapott :hehe:

Xipe

a kis mocsok 4 sort meg 4 felest rendelt.
csak azert emlekszem ra mert nekem kellett hazavinnem utana es az asszony engem vert meg helyette.
ugy latszik az eheti meet eleg koltseges lesz szamomra.
Baldy 3 sore melle termeszetesen nekem is megfelelo mennyisegu folyadekot kell fogyasztanom.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipea kis mocsok 4 sort meg 4 felest rendelt.
csak azert emlekszem ra mert nekem kellett hazavinnem utana es az asszony engem vert meg helyette.
ugy latszik az eheti meet eleg koltseges lesz szamomra.
Baldy 3 sore melle termeszetesen nekem is megfelelo mennyisegu folyadekot kell fogyasztanom.

Lévén, hogy én viszem majd a pezsgõmet, és te hozol whiskyt, Ramiz meg erdélyi páleszt, ha jól emlékszem (és tudom, hogy jól emlékszem, mert piáról van szó :D) :hopp:

Xipe

Quote from: BaldyLévén, hogy én viszem majd a pezsgõmet, és te hozol whiskyt, Ramiz meg erdélyi páleszt, ha jól emlékszem (és tudom, hogy jól emlékszem, mert piáról van szó :D) :hopp:

igaz.
remelem van meg whiskey-m.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Ööö... Raggie sajnos lenyúlta, és elvitte sítáborba...  :grrr: De megígérte, hogy Becherovkával hozza vissza. Az is nagyon :cool: .
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Baldy

Quote from: RamizÖöö... Raggie sajnos lenyúlta, és elvitte sítáborba...  :grrr: De megígérte, hogy Becherovkával hozza vissza. Az is nagyon :cool: .

Annak is tudunk ám örülni, hozza csak nyugodtan :D

Xipe

inkabb csak a Becherovkát hozza.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Mondom, hogy sítáborban van!
No mindegy, megoldjuk valahogy... ;)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xipe

Quote from: RamizMondom, hogy sítáborban van!
No mindegy, megoldjuk valahogy... ;)

mondom hogy ráuszítom a Baldy-t.
előle nincs menekvés bárhol is légy. :rotflol:
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Na látom már mindenkire engem uszitanak, ugyhogy a célpontoknak szólnék: tessék eljönni, mert nem vagy se Télapó, se húsvéti nyuszi, hogy egyszerre mindenkit elvigyek meetre, és én is ott legyek. Jah és a nagyobb meggyõzés érdekében: megtöltöttem a kábitópisztolyomat, ugyhogy tessék felkészülni lelkileg, hogy nem usszátok meg a meetet :D

Xipe

Quote from: BaldyNa látom már mindenkire engem uszitanak, ugyhogy a célpontoknak szólnék: tessék eljönni, mert nem vagy se Télapó, se húsvéti nyuszi, hogy egyszerre mindenkit elvigyek meetre, és én is ott legyek. Jah és a nagyobb meggyõzés érdekében: megtöltöttem a kábitópisztolyomat, ugyhogy tessék felkészülni lelkileg, hogy nem usszátok meg a meetet :D

szeretem a kabitopisztolyokat.
mivel toltoted meg??
_(๏̯͡๏)_

Moha

Hello!

A február 4.-i "társasjátékos" meet-tel mi a helyzet? Szervezõdik?
Én mennék Meskével, csak akkor jó lenne tudni, hogy hol és pontosan mikor lesz.
Remélem nem szervezitek túl koránra, elvégre fel is kéne érnünk... :hehe:  ...már úgy értem, nem csak mi ketten leszünk vidékiek. :)

Xipe

Quote from: MohaHello!

Remélem nem szervezitek túl koránra, elvégre fel is kéne érnünk... :hehe:  ...már úgy értem, nem csak mi ketten leszünk vidékiek. :)

tenyleg, erre a "tarsasjatek" dologra mit hozzak.
kartyakat vagy esetleg eleg penzt vinni es mindenki talal maganak egy tarsat? :lol:
_(๏̯͡๏)_

Moha

Quote from: Xipekartyakat vagy esetleg eleg penzt vinni es mindenki talal maganak egy tarsat? :lol:
Nem zsuga party lesz! :ejnye:

Xipe

Quote from: MohaNem zsuga party lesz! :ejnye:

mashoz nemigen ertek.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Erre én is kiváncsi vagyok.  
Mi tudunk vinni játékot, csak majd meg kell beszélni, hogy mit.  :)

Baldy

Mindenekelõtt egy gyors javitás: az idõpont február 5. szombat, hogy a netán dolgozó emberek is ráérhessenek. A helyszin még nincs meg, dolgozom rajta, így a pontos idõpont sincs meg, de szeretném kora délután a gyülekezõt, kb. 3 felé, hogy min. 4-5 óra játszadozás összejöhessen.
Hogy milyen társasjátékot hozzatok? Arra azt tudom csak mondani, hogy mindenki hozza el a kedvencét, és majd a helyszinen kiderül, hogy mivel fogunk játszani :)

Meske

Quote from: BaldyHogy milyen társasjátékot hozzatok? Arra azt tudom csak mondani, hogy mindenki hozza el a kedvencét, és majd a helyszinen kiderül, hogy mivel fogunk játszani :)
Akkor majd én viszek Guess who-t! :) Meg még tudok vinni Police007-et is ha kell.

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Baldy

Quote from: MeskeAkkor majd én viszek Guess who-t! :) Meg még tudok vinni Police007-et is ha kell.

Rendben...
Amugy jelenleg a CD Fû az, ami ki van nézve lehetséges helyszinnek, remélem össze is fog jönni. De ez még kiderül valszeg jövõ hét elején...

Fazék

úgy néz ki én is megyek meet-re, Relunx-nak viszek egy dvd-t, kb 5-re leszek ott. Ti mikor érkeztek oda, mentek el onnan, mert ha tényleg átugrotok valahova, én bármikor szívesen kikapnék csocsóban, kiváló küzdõ, de esélytelen ellenfél vagyok :D