Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

Baldy

Quote from: Blimpúgy néz ki én is megyek meet-re, Relunx-nak viszek egy dvd-t, kb 5-re leszek ott. Ti mikor érkeztek oda, mentek el onnan, mert ha tényleg átugrotok valahova, én bármikor szívesen kikapnék csocsóban, kiváló küzdõ, de esélytelen ellenfél vagyok :D

5 körül érünk oda mi is.
Bár ha Haruka hamarabb megy, akkor lehet, hogy én is kicsivel hamarabb odamegyek, hogy elõbb õt is megkuksizzam :hopp:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Dragon

Quote from: Baldy5 körül érünk oda mi is.
Bár ha Haruka hamarabb megy, akkor lehet, hogy én is kicsivel hamarabb odamegyek, hogy elõbb õt is megkuksizzam :hopp:
Ejnye!
ja, csak nézni? azt lehet. elõször "megkukizzam"-ot olvastam  :lol:
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Baldy

Quote from: bpka000Ejnye!
ja, csak nézni? azt lehet. elõször "megkukizzam"-ot olvastam  :lol:

Az majd attól függ, hogy élõben is van-e olyan szép, mint képen :D:D:D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Dragon

Quote from: BaldyAz majd attól függ, hogy élõben is van-e olyan szép, mint képen :D:D:D
HENTAAAAAAIIIIII!!!!!!!!!!........................  :rotflol:
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

katz

Quote from: BaldyBár ha Haruka hamarabb megy, akkor lehet, hogy én is kicsivel hamarabb odamegyek, hogy elõbb õt is megkuksizzam :hopp:
Nem gondolod, h egy kicsit öreg vagy hozzá? Vén perverz :hehe:

Én is 5 körül érek oda, de lehet nem maradok sokáig. Még van 1 nyamvadt vizsgám a hét elején :beken:
Shiroi, ha jössz hozol nekem Rammsteint? Xipe P.O.D. - Boom? Cserébe tudok adni Whitin Temptationt ami Trivinél van, vagy Nightwish/Korn(etc) CD-t amit meg Baldy hoz majd vissza nekem :)  :rolleyes:

Baldy

Quote from: katzNem gondolod, h egy kicsit öreg vagy hozzá? Vén perverz :hehe:

Én is 5 körül érek oda, de lehet nem maradok sokáig. Még van 1 nyamvadt vizsgám a hét elején :beken:
Shiroi, ha jössz hozol nekem Rammsteint? Xipe P.O.D. - Boom? Cserébe tudok adni Whitin Temptationt ami Trivinél van, vagy Nightwish/Korn(etc) CD-t amit meg Baldy hoz majd vissza nekem :)  :rolleyes:

Shiroi: ha tényleg jössz, remélem visszahozod az RW-met, mert már nagyon várom :)
katz: visszakapod a CD-t tõlem, már leszedtem azokat a számokat, amiket meg akartam hallgatni.
Amugy meg: én perverz??? Csak egészséges a gondolkodásmódom :D És a kor a szerelemben nem számit :D

Exo

Hmmm...nekem is el kéne már néznem meetre vmikor...
A lustaságomon már túl tudnám tenni magam. :D
Most az a feladat, hogy rábírjam SysOP-ot, hogy jöjjön el õ is, mert õ már vágja a pesti tájékozódást. (én meg olyan :lame: vagyok hozzá, hogyha 3-at kell lépni már el is tévedtem) :ejj:

Szóval a közeljövõben majd megpróbálom boldogítani a Népet! :D

Haruka

De jó, milyen sokan jöttök meetre!  :)  Bár... a fenti pár hozzászólás kicsit elbizonytalanít, hogy menjek-e, vagy sem - de azért asszem megyek. Ja, és ne legyetek LUSTÁK meetre jönni!!!  :rotflol:

Xipe

Quote from: katzNem gondolod, h egy kicsit öreg vagy hozzá? Vén perverz :hehe:

Katz, osszedobok neked egy CD-t valogatott zenebol ugy jo?

Harukara en is kivancsi vagyok.
nem vagyunk oregek.
majd ha halott leszek raerek oreg lenni.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: HarukaDe jó, milyen sokan jöttök meetre!  :)  Bár... a fenti pár hozzászólás kicsit elbizonytalanít, hogy menjek-e, vagy sem - de azért asszem megyek. Ja, és ne legyetek LUSTÁK meetre jönni!!!  :rotflol:
Baldy-tól nem kell megijedni. Olyan, mint az animékben a perverz vénemberek. Nagy a szája, de a lénynek sem tudna ártani :D

Xipe

Quote from: katzBaldy-tól nem kell megijedni. Olyan, mint az animékben a perverz vénemberek. Nagy a szája, de a lénynek sem tudna ártani :D

mar csak azert se mert mi lefogjuk ha megprobalna valamit.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: XipeKatz, osszedobok neked egy CD-t valogatott zenebol ugy jo?
Harukara en is kivancsi vagyok.
nem vagyunk oregek.
majd ha halott leszek raerek oreg lenni.
ok (csak jpop ne legyen rajta)

Most nézem milyen lánycsalogató az aláírásod, így nem is csoda, h Haruka megretten tõlünk. :rotflol:

Xipe

Quote from: katzok (csak jpop ne legyen rajta)

Most nézem milyen lánycsalogató az aláírásod, így nem is csoda, h Haruka megretten tõlünk. :rotflol:

nincs JPOP-om.
es te is tudod,hogy baldy tenyleg ezt mondta a BK-ban.
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Quote from: katzBaldy-tól nem kell megijedni. Olyan, mint az animékben a perverz vénemberek. Nagy a szája, de a lénynek sem tudna ártani :D
Hát ezért erre tudnék ellenpéldát mondani ---> Happosai :D

Xipe

Shiroi, van meg 3 Anathema albumom ha erdekel.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: ShiroiTermészetesen érdekel! De akkor sem leszek ott most hétvégén sem.

csak kerdezem.
es 4 album van nem 3.
majd ha osszefutunk akkor atadom(a tobbivel ha valasztassz valamit).
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Már Happosai lettem? :D
Amugy annyit, hogy majd meglátjuk, hogy milyen életben Haruka. No meg ha a pasiját hozza el, vagy a bátyját netán apukáját, akkor valszeg nem fogok vele semmit se csinálni, mert aztán lincselés elõl kell majd menekülnöm :):):)

Ramiz

Az egyik szemem  :) , a másik meg  :beken: .
Kiderült, hogy este Nagy Zabálás és Sörözés lesz itthon.
Úgyhogy attól tartok, most nélkülöznöm kell társaságotokat.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xipe

Quote from: RamizAz egyik szemem  :) , a másik meg  :beken: .
Kiderült, hogy este Nagy Zabálás és Sörözés lesz itthon.
Úgyhogy attól tartok, most nélkülöznöm kell társaságotokat.

en meg dolgozom egesz nap,lehet hogy munkabol megyek majd.
ha nem akkor majd ratelefonalok Farkasember urra, hogy hol vannak.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipeen meg dolgozom egesz nap,lehet hogy munkabol megyek majd.
ha nem akkor majd ratelefonalok Farkasember urra, hogy hol vannak.

Remélem nem azért csinálod ezt, hogy meguszd a táncikálást :hehe:

Xipe

Quote from: BaldyRemélem nem azért csinálod ezt, hogy meguszd a táncikálást :hehe:

nem, ha akarod gyere el velem plakatolni.
VII. kerulet.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipenem, ha akarod gyere el velem plakatolni.
VII. kerulet.

Mennyit fizetsz? :)

Xipe

Quote from: BaldyMennyit fizetsz? :)

kapsz 2500Ft-ot.
de akkor semmi nyavogas.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipekapsz 2500Ft-ot.
de akkor semmi nyavogas.

Ezt remélem óradijba számolod :D

Xipe

Quote from: BaldyEzt remélem óradijba számolod :D

nem, ugyanannyit kapsz erte mint en.
de ugyse jossz el.
mert felsz.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipenem, ugyanannyit kapsz erte mint en.
de ugyse jossz el.
mert felsz.

Nem félek, csak lusta vagyok megfagyni ennyi pénzért :)

Xipe

Quote from: BaldyNem félek, csak lusta vagyok megfagyni ennyi pénzért :)

nincs is hideg.
vegulis te banod meg ha nem megyek.
ki vesz neked akkor 3 sort?
_(๏̯͡๏)_

Exo

Ha vannak fotók meet-rõl, akkor töltsétek fel õket plíííz! :D

Domo Arigatou! :merci:

Baldy

Quote from: ExoHa vannak fotók meet-rõl, akkor töltsétek fel õket plíííz! :D

Domo Arigatou! :merci:

Én felrakom mindegyiket, ha azt szeretnéd, de akkor te védesz meg a többiektõl :D

Exo

Quote from: BaldyÉn felrakom mindegyiket, ha azt szeretnéd, de akkor te védesz meg a többiektõl :D

:lol: csak azt, amire fel is vagy hatalmazva! :D
A többit majd hátha megosztják a többiek! :)