Main Menu

World of WarCraft

Started by Felsmuk, 2005-02-17, 08:36:12

Previous topic - Next topic

Xzone

Quote from: Darkstar on 2008-03-31, 12:44:20
Grat és sok sikert Bruthoz! Tegnap volt, hogy 2 sec alat rávert 27kt a tankra utáne meg meteor slash :D

Jaja, vicces egy boss. És a healerök itt nem kapnak shadow priestet, mert kell a DPS-nek. Következő attemptes napra 60-70 mana potion injectorral számolok. :bruhuhu:

thrall

ilywenkor örülök,h ogy még csak 65 vagyok (nemsokára 66 :D ), mert mire odaérünk, addígra:
a. lesz egy jó taktika hozzá
b. kijön a WotLK és nem megy majd senkinsem oda :S (na ezt mondjuk nem akarom)

Darkstar

Nekem az egyik mai tryeddigi full destro pályafutásom legszebb élménye volt. Majdnem full support, heroism, drums of battle, destro poti, trinket, 3.8k+ dps peak (chaincrit ftw). Kár, hogy 10 sec után az a dög megfordult, rámbaxott 22kt aztán visszafordult. :D

Két kép: A napi consumable (jó, persze a flask nem fogyott el és a potiból is marad)
Itt meg a dög, szerintem tök jól néz ki.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

tetszik a táskád, milyen márka ( magyarul: milyen bagaddont használsz :D )

Fazék

Darkstar

Ehhez mit szólsz? A videó erősen ajánlott. :D
http://www.worldofwarcraft.com/moltencore/
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

Quote from: Darkstar on 2008-04-01, 19:51:43
Ehhez mit szólsz? A videó erősen ajánlott. :D
http://www.worldofwarcraft.com/moltencore/
ezek tényleg barmok  :lul: :muhahah:
na többek között az ilyenek miatt imádom a Blizzard-ot  :whoah:

Lythis

Quote from: Fazék on 2008-04-01, 19:50:07
ez már volt? :haha: :rotfl:
ez nagyon betett... a "face melter" résznél meg majdnem leestem a székről  :lul: :lul: :lul: :muhahah:

Darkstar

Quote from: thrall on 2008-04-01, 19:49:47
tetszik a táskád, milyen márka ( magyarul: milyen bagaddont használsz :D )
Ezt először észre sem vettem Fazék postjától, sry
http://wow.curse.com/downloads/details/5539/
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kraivan

Ez a bárd kaszt komoly?!

Végülis annyiban jó, h nem csak deathknightseregek fognak rohangálni. Várom a többi hero class-t.

Ez a Molten Core Atari version meg  :zomg: :lol:

Alkyra

Quote from: Kraivan on 2008-04-02, 11:09:37
Ez a bárd kaszt komoly?!

Végülis annyiban jó, h nem csak deathknightseregek fognak rohangálni. Várom a többi hero class-t.

Ez a Molten Core Atari version meg  :zomg: :lol:

szívesen mondanám azt h ez nem igaz...de ez egy hivatalos blizz oldalon van...
vagy meghackelték a rendszert...vagy itt vlmt nagyon el fognak cseszni...

most gondolj bele...megjeleni kvlm hülye idióta AV közepén majd ez a hülye Guitar Hero másolat ui bejönn s ahelyett hogy a kontrollokkal foglalkoznál azt nézed, hogy mikor melyik gombot kell megnyomni, hogy a zene jó legyen...s TE közben egy helyben állsz s az ellenfelek másodpercek alatt bealáznak téged.YAY. Rock N REroll!!

Darkstar

Te tényleg nagyon benézted a tegnapi napot, a Blizz csak ökörködött egy sort. A hivatalos WoW fórum is érdekes volt.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kraivan

Azóta megvilágosodtam.

Bár amióta nincs iskola lövésem nincs milyen nap, vagy h éppen hányadika van.
Csak munka/szabadnap van.  ^^"

Darkstar

Quote from: Kraivan on 2008-04-02, 11:30:29
Azóta megvilágosodtam.

Nem neked szólt, Alkyra tegnap zsozso FBIos poénján is fennakadt. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Quote from: Darkstar on 2008-04-02, 11:31:09
Quote from: Kraivan on 2008-04-02, 11:30:29
Azóta megvilágosodtam.

Nem neked szólt, Alkyra tegnap zsozso FBIos poénján is fennakadt. :D

Ezt az üzenetet ma olvastam.... s ennek is bedőltem. Naív vok. Nagyon. ÉS?XD Bízom az emberekben. Tom nagy hiba, de hát istenem.

Egyb. olvasd tovább a sztorit. Most írtam a topicba.:O

Darkstar

Tudom, utána én is olvastam. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

fraglimiter

Quote from: Fazék on 2008-04-01, 19:50:07
ez már volt? :haha: :rotfl:

a BC elotti "mokajuk" sem volt rossz amikor bejelentettek hogy az egyik uj class a wisp lesz.
Mutattak szakallasat, gonosz tekintetut stb. Ruhajuk nem volt a speckojuk meg ha jol emlekszem vmilyen self-destruction volt :)
A BardClass jol tukrozi a manapsag zajlo GH maniat (aminek en boldog reszese vagyok  :hopp:) es az emos vonalat (ennek nem). Human emo-boy pwn!

[spoiler=tegnapi napom]Ket zh majd a baratnommel valo talalkozas utan olyan fel8 fele hazaerek, beloggolok a mage-emmel latom mindenki ssc-ben  :ejj: Irok az MT-nek (mint hűs warrior gondolom ő vezeti a raidet) hogy kellek-e, azt mondja a guild mastert kerdezzem most ő a raid leader. Puhatolozok hogyan is haladnak de csak tomoren, majd megkerdem kellek-e mint dps, azt mondja (szo szerint): "Nem kellesz"
Mint classleader es officer ennyit kapok...oke mondom akkor tudja hol er el ha kellek szoljon. Logout, be a shamannal. Kapom is a whispet hogy kara1-nek utolso 3boss menjek kell healer (mivel az elobb emlitett guildban mar nem jarnak karaba igy az altomat kenytelen voltam gearezes szempontjabol mashova vinnni, de kellemeset csalodtam ezekben a 14-16evesekben, eddig...). Mint kiderul Prince mar lement (sebaj ennyit a sapimrol) de Illhof es a ket sarkany meg el. A satirt levagjuk johet Nightbane. Kb 40%nal a warrior 3 healerrel osszeesik. Uvolt a leader hogy ez mi? Mind a 3an toltuk a healt de igy is ossze esett, kiderult nem allt ki a megperzselt teruletrol  :falba: Kovetkezo korben lock(r.leader) leforditja mert nincs omenje szetveri a mage-el egyutt mi kozben kapjuk a sima uteseit mert bejott a raidbe es nem huztak ki... majd 3.xra is osszecsuklik a tank. Jon a whisp a leadertol hogy menjek at masik szobaba ventrin akar velem beszelni. Raid addig kap 10 perc pihenot. Atmegyek, mondja nekem hogy nem erti miert nem akarok normalisan healelni, kerdi mennyi a heal up-om: 1750 raid buffal. "Az keves!". Itt a szavaba vagtam, mielott atjottem volna horda oldalra allinal vegigtankoltam szinte teljes pre-bc palettat, ne mondja nekem senki hogy egy epicekben levo warrior nem tudja megfogni normalisan a bc leggyengebb raid instajanak egyik bossat. Anno ez ment rare itemekkel is nem hogy epicben. Kellemesnek nem nevezheto csevej utan (agyam 150%on porgott az idegessegtol amiket mondott es hogy meg sem probalta megerteni azt amit mondok neki) visszamentunk majd kb 20%nal megint eldol a tank, torkaszakadtabol kedveskedik anyamnak a leader en kozben kerdem a warriort ugyan shield blockot szokta-e hasznalni azt valaszolja hogy nem csak a revenget. Itt akkor megkoszontem a raidet, hs-leave raid-leave guild majd kiteptem a halozati kabelt a geptol.
Par perc mulva csong a telefon baratom az, hogy hova tuntem, elmeselem neki erre elkezd nevetni hogy ő megmondta ez lesz abban a guildban.
Reszemrol ennyi lenne a wow pve palyafutasom, ez a kozel 3ev boven eleg tapasztalattal szolgalt.
a tapkabeles esetet meg a laptop nem szivlelte ugyhogy nem bootol.  :comp:[/spoiler]

Xzone

Quote from: fraglimiter on 2008-04-02, 15:10:20
[spoiler=tegnapi napom]Ket zh majd a baratnommel valo talalkozas utan olyan fel8 fele hazaerek, beloggolok a mage-emmel latom mindenki ssc-ben  :ejj: Irok az MT-nek (mint hűs warrior gondolom ő vezeti a raidet) hogy kellek-e, azt mondja a guild mastert kerdezzem most ő a raid leader. Puhatolozok hogyan is haladnak de csak tomoren, majd megkerdem kellek-e mint dps, azt mondja (szo szerint): "Nem kellesz"
Mint classleader es officer ennyit kapok...oke mondom akkor tudja hol er el ha kellek szoljon. Logout, be a shamannal. Kapom is a whispet hogy kara1-nek utolso 3boss menjek kell healer (mivel az elobb emlitett guildban mar nem jarnak karaba igy az altomat kenytelen voltam gearezes szempontjabol mashova vinnni, de kellemeset csalodtam ezekben a 14-16evesekben, eddig...). Mint kiderul Prince mar lement (sebaj ennyit a sapimrol) de Illhof es a ket sarkany meg el. A satirt levagjuk johet Nightbane. Kb 40%nal a warrior 3 healerrel osszeesik. Uvolt a leader hogy ez mi? Mind a 3an toltuk a healt de igy is ossze esett, kiderult nem allt ki a megperzselt teruletrol  :falba: Kovetkezo korben lock(r.leader) leforditja mert nincs omenje szetveri a mage-el egyutt mi kozben kapjuk a sima uteseit mert bejott a raidbe es nem huztak ki... majd 3.xra is osszecsuklik a tank. Jon a whisp a leadertol hogy menjek at masik szobaba ventrin akar velem beszelni. Raid addig kap 10 perc pihenot. Atmegyek, mondja nekem hogy nem erti miert nem akarok normalisan healelni, kerdi mennyi a heal up-om: 1750 raid buffal. "Az keves!". Itt a szavaba vagtam, mielott atjottem volna horda oldalra allinal vegigtankoltam szinte teljes pre-bc palettat, ne mondja nekem senki hogy egy epicekben levo warrior nem tudja megfogni normalisan a bc leggyengebb raid instajanak egyik bossat. Anno ez ment rare itemekkel is nem hogy epicben. Kellemesnek nem nevezheto csevej utan (agyam 150%on porgott az idegessegtol amiket mondott es hogy meg sem probalta megerteni azt amit mondok neki) visszamentunk majd kb 20%nal megint eldol a tank, torkaszakadtabol kedveskedik anyamnak a leader en kozben kerdem a warriort ugyan shield blockot szokta-e hasznalni azt valaszolja hogy nem csak a revenget. Itt akkor megkoszontem a raidet, hs-leave raid-leave guild majd kiteptem a halozati kabelt a geptol.
Par perc mulva csong a telefon baratom az, hogy hova tuntem, elmeselem neki erre elkezd nevetni hogy ő megmondta ez lesz abban a guildban.
Reszemrol ennyi lenne a wow pve palyafutasom, ez a kozel 3ev boven eleg tapasztalattal szolgalt.
a tapkabeles esetet meg a laptop nem szivlelte ugyhogy nem bootol.  :comp:[/spoiler]

:zomg:

Hát igen, valóban jó guildet nehéz találni. Ha nem lenne ennyire jó a guildem -és itt most nem a progressre célzok- , akkor már valószínűleg én sem játszanék. Furcsa dolgokat hoz ki egyesekből az internet ugyebár: az egyik lakótársam a valóságban teljesen átlagosnak tűnik. De amikor játszik (tört WoW szerver ofkorsz), akkor orbitális faszkalap lesz belőle, csak hallanátok Ventrilon...

kelvor

Fraglimiter, üdv az anti-wow klubban.  :tezsvir: 

Btw. egyértelműen neked volt igazad. Az a warrior, aki nem használ shield-blockot az meg ne szólaljon a heal miatt + nem áll ki a tűzből? No comment.
Jó guildet nehéz találni, ahogyan jó raid leadert is. Neked most egyik sem jött össze sajnos.  ::)

Soul

Az a baj sokan túl komolyan veszik ezt a játékot.Ha engem felhuztak wowba kimentem cigizni és szinte fel frissülten jöttem vissza  :D.Igazából nem ér ennyit az egész game hogy felhuzd magad.Én is kicsit vissza vonulós féleségbe megyek, ki tudja vissza térek majd, vagy sem.Tudod Fraglimiter túl sok az okos ember, akik azt hiszik hogy okosabbak nálad, én is 100%ig tisztába vok a tankolással és híl-lel(dps 90% pedig rugóként kezdtem  :D) és nem egyszer akartak nekem is olyat magyarázni amivel azt akarja a másik elhitetni hogy nem ő hibázott hanem én.Láttam(hallottam) olyat amikor két irl barát veszik össze loot miatt és azóta nem is tárgyaltak egymással.Tényleg ér ennyit 1 pixel halmaz?Persze nem, csak aki wowozik azon veszi észre magát hogy az epik miatt megörül, szóval aki pve guildba van rátőr az epik láz.
1 valami szokott mostanában felhuzni, mikor aréna közbe DS megkérdezi mi a f*xé halltam meg :P.De azok a boomkin druidák mindíg olyan örömet okoznak nekünk  :smile:.

kelvor

Quote from: Soul on 2008-04-02, 19:15:28
1 valami szokott mostanában felhuzni, mikor aréna közbe DS megkérdezi mi a f*xé halltam meg :P.

Ezek kellemes beszélgetések lehetnek.  :lol:

fraglimiter

Quote from: kelvor on 2008-04-02, 18:03:33
nem áll ki a tűzből? No comment.

Nem is azzal van a gond hogy nem all ki mert van amikor az a boss is ketszer lerakja es nem tud szerencsetlen hova menni, ilyenkor persze csak az overheal segit a helyzeten de amikor ket lepest kellene hatra mennie hogy ne tickeljen rajta 1 masodpercenkent az a 1,5-2k (ugy h van buffolva 13k hpja) akkor egy picit morcos leszek.

csak aki wowozik azon veszi észre magát hogy az epik miatt megörül, szóval aki pve guildba van rátőr az epik láz.

Mára ezt mar kioltek a jatekbol, miota bejottek a honoros gladiator setek mindenki epicben rohangal.

Láttam(hallottam) olyat amikor két irl barát veszik össze loot miatt és azóta nem is tárgyaltak egymással.

Ilyet tavaly hallottam a foiskolai bufeben, ket srac azon vitatkozott hogy miert nem ment le nekik Solarian. Ahogy hallottam nem potiztak rendesen holott az egyik szerint meg ezt nem tehetik meg gear szempontjabol. Ugy osszevesztek en komolyan azt hitten verekedes lesz (nem lett volna olyan erdekfeszito mivel egyik sem volt az a terminator, info karon ritka :D).

Soul

Quote from: kelvor on 2008-04-02, 19:24:37
Ezek kellemes beszélgetések lehetnek.  :lol:

Van amikor az ellenfél jól tolja el a cc-ket(4-8 secig olyankor 1 hílt nemtok kiosztani és a profibbaknak ez pont elég hogy hazavágjanak 1 hílert), és "felizgult" állapotban kapom az ilyen kérdéseket  :D.Olyankor levegő kifuj és általában a válaszom, elfogyott a hp-m.
De majd jön DS és biztos jobban emlékszik ezekre mint én  :smile:.

Quote from: fraglimiter on 2008-04-02, 19:38:54
Mára ezt mar kioltek a jatekbol, miota bejottek a honoros gladiator setek mindenki epicben rohangal.

Biztos vagy ebben? Ne mond hogy a pve guildeden belül nem görcsöltek egyesek a lootokon.A seasonos cuccok pvpre jók, raid instákba nem sokra mennek vele.Ezzel csak azt cseszték el, hogy régen a pve-s emberekre felnéztek mert epik volt rajtuk és a pve-s vagy megszorongatta vagy le is győzte a grand marshall emberkét.Szal bc előtt teljesen más volt epikelt embernek lenni sztem.

a foiskolai bufeben

Nekem már kezd ciki lenni, mikor lemegyünk a dohányzóba, szinte mindíg csak wow a téma.Korábban nem is érdekelt, csak osztottam a tanácsokat agyba főbe.Azt hitték már rólam hogy wowhead vagyok  :smile:.És valahogy a héten már kezdett az egész zavarni hogy másról nem is tudunk beszélni, gondoltam feldobok egy másik témát, mondom mondjatok már valami jó filmet, erre a válasz, már ennyire zavar a wow(?)  :smile:.Mondom sztetek nem gáz hogy csak erről beszélünk, erre gondol egyet és elkezdi mesélni hogy arcane talenten hogy meg eszi a demós lokkokat, azt hittem dobok egy hátast  :D.De az mindíg tetszik mikor a tört szerveresek mesélik hogy csinálják ezt meg azt a q-t és közbe például kiderül eredetin Dr. Boom nem csak egyedül van és áll egy helybe.Egyszer szemtanuja voltam mikor törtön, 1 ork rugó full epik, illidian tőr és szemből vagy auto attackolja vagy sinisterezi a mobokat na akkor kitörtem nem bírtam   :D.

Alkyra

Az én társaságomban csak én játszottam WoW al szal ilyen problémák nem voltak.XD

Darkstar

A jó öreg maggy bácsi idáig degradálódott. 16an vertük le, úgy, hogy voltak altok is.

Endgame raidgear >>>>>>>>> Leechelt aréna epix   :lazza:

És semmilyen arcane mage nem eszik meg semmilyen lockot.  :P
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

http://www.warcraftmovies.com/stream.php?id=68065&stream=Filefront&h=12ffb6b46efcba2546b6d2fbf70146be

Ez sajnos igaz...a régi szép idők... :bruhuhu:

Amikor STVben rogueként megláttam egy vörös nevet megugrott a szívverésem. Analízáltam a helyzetem s az esélyeim, majd megindult a harc. Nem volt célja, nem volt értelme, de élveztem.
Később az ellenfél  visszajött s újra csatába szólított s ez addig ment míg meg nem untuk majd utána békében folytattuk a napi grindet...

(megjegyzés: nem támadok nálam kisebb szintűeket.továbbá csak egyszer ölök meg valakit s nem corpse campelek.tisztességes pvp játékos vagyok)

thrall

Szerettem volna látni a WoW-ot akkoriban, amiről ez a videó írt. Eddíg is az volt az érzésem, hogy ez nem PvP, hanem valami szánalom, de mostmár tudom, hogy igazam van :S

Darkstar

Tegnap előtt pár hordás az új szigeten tolta a szokásos 3-4 v 1 ganket, még shardot sem lehetett farmolni. Raid vége után maradtunk huszonakárhányan és párszor végiggyalultuk a szigetet, szétkapva az összes szembejövő hordást. Pár órával később ott volt a whine topic a wow-eun, hogy jaj, milyen szemét az ally a ragnaroson. :D

Új CoD rekord.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soul

Quote from: Darkstar on 2008-04-05, 03:14:21
párszor végiggyalultuk a szigetet

Hoppá kicsit se laza  :D.

kelvor

Werkfilm  :lol:

Egyik legjobb rész, mikor jön a lock takarító.  :D