Main Menu

World of WarCraft

Started by Felsmuk, 2005-02-17, 08:36:12

Previous topic - Next topic

Draconire

Kellene egy jó dps build rogue-nak PvE-re. Help?^^

szerk: "Error – Account Management unavailable" D:<

Darkstar

Quote from: Draconire on 2008-07-28, 19:09:37
Kellene egy jó dps build rogue-nak PvE-re. Help?^^

szerk: "Error – Account Management unavailable" D:<

http://www.wowhead.com/?talent=f0ebovZMIVboVzxMGot
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Jó ez a build. Mondjuk én mindig improve evi-re raktam poison helyett anno, mert mindig elfelejtettem feltenni a mérgeket.  :smile:
Ami még lehetőség lenne, hogy endurance, sprint és reflex helyett mehetne a deflection és a riposte.

Darkstar

Combat-sword rotában nincs benne az evis, akkor meg minek talentelni? :D

A filler pontok meg valóban mind1ek, bár lehúzás miatt jól jöhet a gyakoribb evasion, a riposte meg nem sokat ér, lévén az értelmesebb mobok immunisak rá.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Valaki tudna Nekem csinálni 16-os vagy 20-as táskákat? Ragnaroson vagyok Shelk néven.

Darkstar

Sajna már nem vagyok a ragnán, de a 20as táskákat sztem felejtsd el, vagy 450-500G darabja :D A 16os csak 7-8G.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Quote from: Darkstar on 2008-07-31, 19:00:05
Sajna már nem vagyok a ragnán, de a 20as táskákat sztem felejtsd el, vagy 450-500G darabja :D A 16os csak 7-8G.

Hova mentél?

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Quote from: Darkstar on 2008-07-31, 19:41:33
Bloodscalp.

Hordázol? Eleged lett, hogy mindig veszítesz pvpben?:)

Darkstar

Nem, raidelek, ugyanúgy ally oldalon. Csak kicsit "komolyabban" :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Quote from: Darkstar on 2008-07-31, 19:49:51

Ragnaroson nincs elég komoly raid guild vagy mi?

kelvor

Quote from: Darkstar on 2008-07-30, 03:09:19
Combat-sword rotában nincs benne az evis, akkor meg minek talentelni? :D

A filler pontok meg valóban mind1ek, bár lehúzás miatt jól jöhet a gyakoribb evasion, a riposte meg nem sokat ér, lévén az értelmesebb mobok immunisak rá.

Nincs? Régen pedig simán belefért az evi. Riposte meg kb. tök mind1, hogy immune rá a mob, attól még a dmg-et beviszi, ami az én szar cuccaimmal is volt 1400-1500.

Quote from: Darkstar on 2008-07-31, 19:49:51

Őőőő, mármint?  :D Pedig az OoW-ben voltál, nem? Nekik sem ment szarul pedig.

Darkstar

Quote from: kelvor on 2008-08-01, 01:28:25
Nincs? Régen pedig simán belefért az evi. Riposte meg kb. tök mind1, hogy immune rá a mob, attól még a dmg-et beviszi, ami az én szar cuccaimmal is volt 1400-1500.
Nincs. Most valahogy így néz ki: garrote > SnD > Sinister *5 > Rupture > Sinister * 5 > rupture. Innentől meg ahogy kijön a Rupture/SnD.

A komlyabb meg pl az magyar ally first Muru. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xzone

Én szerintem mindig is ebben a guildben leszek. Főként az emberek miatt vagyok benne, ha felbomlana, nem hiszem, hogy játszanék tovább a paladinommal. Az meg csak egy kellemes mellékes, hogy a top 1%-ban van a guild :P

Darkstar

Na igen, a progress mellett más okai is voltak, hogy átmentem. És ezzel nem voltam egyedül, olyan 5-6an vagyunk ott az OOWből. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xzone

Megvan a 7. warglaive-ünk...lol.

Darkstar

Szép. :D

Nekünk is esett tegnap, az a lol, hogy az egyik srác instaID alapján jósolt MH Azzinothot meg plate fejest. Kis is esett mind2, csak az azzi OH volt. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Régen még kecske- és halbélből jósoltak, ma ID alapján. Wow. (truly wow :D)

White SeeD

Huntin kívűl melyik kaszt jó még szólóban?

Meg a mage tényleg ennyire gyenge, vagy csak a hunti miatt érzem annak?
Minden egyes leölt dög után le kell ülni enni és inni. Iszonyat vontatott.
Huntimat igen erősen szokták sebezni, gondoltam kipróbálom. De ahhoz képest nagyon gyenge.
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

motifator

Nekem 2-3 (végefelé 4-5) leölt dögönként kellett leülni enni-inni. Cserébe egy csomó olyan questet is simán leszólózhatsz, amit más karival nem könnyű.
Huntit én csak vagy 20-as szint környékéig vittem, és tényleg enyhén szólva is egyszerű, mondhatni unalmas. Mondjuk a mágushoz se kell valami hűdenagy kreativitás.
Mindenesetre szerintem a mage pont, hogy könnyű kaszt, amivel elég lazán lehet szólózni.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Bishop

Hát ha huntival gond van akkor nagy baj van, annál jobb solozot nem találsz. Talán warrior,feral druid. Affli wl full mana hp-val tolja szinte végig, de az könyebben sebződik mint a hunti ha nem vigyáz az ember. Maget én nem ajánlom solora imho. Warrior még az ami darál, de az talán több kaját fogyaszt, feral dru meg lack of aoe de imba tank, jó sebzéssel és ha alkalom adja heal is van.

Darkstar

Affli lock.

dot - fear - next - dot - fear - next - LT - LT - dot - fear - drain.

Későb:

dot - dot -dot - dot - aoe fear - drain - DP.

És az több fős questek solozására is a lock a legjobb. Fearlock alatt bármit megölnek a dotok. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

White SeeD

huntival nincsen gond, az marad a főkarim.
Csak kellene egy tailor/enchanter kari is :smile: Unom hogy olcsón eladom a  ruha alapanyagokat, mikor pl zsákokkal hülyére kereshetném magam :smile:

A DPS személy az mit takar? Olyan személy, ami osztja jól a sebzést? (Legalább is nekem a damage per second ugrott be erről a rövidítésről)

Egyebek definiálása szükséges:
Affli=?
lock=?
aoe=?

Mage: tény hogy leöltem vele amit kellet, de hogy mindíg ülni és enni/inni folyamatosan. Időzabálás. Legalább is így az elején. 12-es mage. És bármikor kemény helyzetbe kerülhet, ha pl fellökik spell közben ésatöbbi.
Persze nagy előnye, ha gáz van viszonylag nagy körben frosztol és el tud menekülni :smile:

Huntival megszoktam, ha kell manna, abbahagyom az extrák lődözését, csak simán lövök, meg petet healelem.
Bár jelenleg huntim tele van magenak való cucokkal, így mannára nemigen volt gondom, ha meg még is, fulltűzerő mellett 8-10 dögönként kell leülni egyet inni, hp meg egy picit sem ment le. Pet akár 3 dögöt is fel tud tartani, én 1-et tudok a mélyhűtőbe tenni veszély esetén, így simán 4-5 dögöt tudok kezelni egyedűl, ha bekeményedne a helyzet :smile:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Bishop

Dps-t eltaláltad :)
Affli:afflication warlock, az egy talent a warlocknál. főként átkoktra dotokra(damage over time) és élet szívásra épül. Előne hogy manat tud csinálni a saját életéből, az életet meg ki tudja szívni az ellenfélből ami sebzésként érvényesül. Ezenkivül vna tankoló petje ami tud adni pajzsot, és túd pettől is manat szívni. Plusz ha gond van tud fearelni(pár secre a mob/player rohan összevisza, de sebzésre kijöhet belőle, de dotok nehezen szedik ki.) Ajánlom wowhead talentcalculatort, sokat meg lehet tudni a kasztokról ha talentjeit mengézi az ember, legalábbis nekem jó elfoglaltság talenteket gyártani, am i a freak? :D

Lock:warLOCK

Aoe:area of effect, területi sebzés. amiből a feral drunak kevés van ami van az is gyenge így nem tud egyszerre több ellenséget sebezni de viszont betankol 4-5öt gond nélkül.

fraglimiter

Quote from: White SeeD on 2008-08-05, 20:51:31
de hogy mindíg ülni és enni/inni folyamatosan. Időzabálás. Legalább is így az elején.

Teny hogy sokat kell vele inni hiszen semmilyen mana drain kepessege sincsen (talan majd a wrathben jobban ragyurnak a magenel a spiritre ahogy az az elozetes talentekbol latszik is) de nem kell vendorhoz jarni mint az osszes tobbi karakterrel, mindig van kajad es watered. Ezenfelul lesz majd ketfele "high-end" gemed amelyekbol az egyik ugyan cd-s de 3x nyelheted be. Ott van az Evocation is amit gyakran felejtenek el a magek.
A dps-rol meg annyit hogy ő a caster csoporthoz hiven konstans damaget tud osztani a melee wpndmg-ap-agi-str stat fuggoseggel szemben.
Semmivel nem rosszabb karakter mint a tobbi, sot... mas mechanizmust igenyel mint a tobbi kaszt jatek kozben de ez nem csak a magere igaz hanem minden masra is, ezert is "szep" ez a jatek.
A mage meg vagy tetszik vagy kopkodod, hogy nem ad asztalt es rohogsz rajta amikor Ice Block-ol. Viszont bele is lehet szeretni (szereny szemelyem :))!

Bm huntard meg EZ :)

Xzone

A mage-dzsel leginkább úgy kell játszani, hogy hozzád se érjenek. Vagy olyan gyorsan ölöd meg őket, hogy mire mellédérnek, halottak (fire), vagy pedig lassítod őket (frost/arcane).

Az evés/ivás pedig nem nagy gáz, hisz mindkettő ingyen van.

Darkstar

Egyébként van valakinek ötlete, hogy ma miért éjféltől van karbantartás?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

kelvor

Ezt most nem mondod komolyan. Pont most fejezte be a telepítést a wow + felpatcheltem, gondoltam elkezdek megint játszogatni. Szerintem az lehet a karbantartás oka, hogy a Blizz-esek nem akarják, hogy visszatérjek.  :D

Soul

Na majd én megmutatom hogy le lehet szokni erről a drogról.

[spoiler=utóirat]wow-al álmodtam   :zomg: :zomg:, általában nem emlékszem az álmokra de mivel felriadtam hogy 1:mit keresek wowban ? 2:mi ez az ismeretlen insta?  meg nem voltam egyedül ^^[/spoiler]