Main Menu

World of WarCraft

Started by Felsmuk, 2005-02-17, 08:36:12

Previous topic - Next topic

Darkstar

Quote from: Soul on 2007-07-18, 02:25:58
Igen egyet értek veled, sztem se poén a twink.
De erre mondják svéd barátaink:
a: reroll pve
b: használd te is azt a marha drága encsantot a lów level karidon
Mondj warlockra egy olyan enchet, ami akár csak közelíti a dupla mongoose-t brutalitásban. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soul

Soulfrost vagy mi a warlokk tuti encsant asszem, de megfogtál az tuti  :smile:.

Hát akkor Kelvor nem mondok semmit, látom képben vagytok, hajrá és ez is mint grull feküdni fog csak kiratás. uhh szal kitartás. így félkómásan alkottam észrevétlen a kiratás szót  :smile:.Azé se javítom ki  :smile:.

Darkstar

SF nem rossz, bár nekem a major spellpower jobban bejön a destro ághoz.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Quote from: Darkstar on 2007-07-17, 22:47:47
Nem a listán, hanem te magad ^^

1. nem én kapok agybajt, amikor BG-on egy Rogue szabályosan körbefutkos, miközben lealáz... :D  :ejnye:
2. azért fizetni kell :D azt meg most nem fogok :D

Lazzaret

Én BG-n attól kapok idegbajt ally oldalon hogy senki sem ismeri azt hogy "Stay Together in your group or you will be die" Bocs ha rosszul írtam :) Ettől kapok agybajt. Azért is kapunk ki a hordásoktól állandó jelleggel mert senki sem marad együtt a csapattársaival.

www.arkangyalok.uw.hu

Darkstar

Ez általános. Bár néha ha sikerül összehozni egy normálisabb csapatot, akkor le lehet tarolni a hordát (akik érdekes mód szinte mindíg csapatban vannak). :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Na igen. Ma mentem kb. 10 AB-t és mindegyiket buktuk. Ebből a fele úgy nézett ki, hogy elfoglaltuk stablest és rá pár percre vége is lett. Horda letarolt mindent. Volt egy jó napjuk...

Darkstar

8 WSG és 8:0 oda... volt olyan, hogy 2:0ról fordítottak...

Más: a pyroblasthoz képest a soul fire miért van annyi "gyengítésnek" alávetve (1 perc CD, nem adja vissza a shardot, 6(4)sec cast)?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Ha erősítenék a soul fire-t, a PVE guildek nagyon örülnének neki, az instába járó lockokról nem is beszélve. Viszont akkor megint menne a köpködés meg a flamewar fórumon, hogy mekkora imba a lock PVP-ben :smile: Egyébként a blizz már nem egyszer gyengített skilleket, mert pvp-ben túl erősnek bizonyultak...a pve rovására.

Darkstar

Quote from: kelvor on 2007-07-25, 02:19:39
Viszont akkor megint menne a köpködés meg a flamewar fórumon, hogy mekkora imba a lock PVP-ben :smile:
Na ez az, ami csöppet sem érdekel. :P De simét: mage pyro - ok (najó, azért a soul pici csúnyább dolgokra képes megfelelő builddel), soul fire meg - oh noes, imbaaaa.
Az meg a másik, hogy a lock ígyis imba pvpben (seduce, ha töri, fear, ha nem, maradhat, CoE, soul, immo, conflag, immo, néhány incinerate, conflag, közben ízlés/szükség szerint coil, sfury, shadowburn. Nem sokan élik túl, cserébe iszonyatosaneszi a manát/shardot ), ez már úgyis mindegy. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Quote from: Darkstar on 2007-07-25, 02:21:57
Az meg a másik, hogy a lock ígyis imba pvpben (seduce, ha töri, fear, ha nem, maradhat, CoE, soul, immo, conflag, immo, néhány incinerate, conflag, közben ízlés/szükség szerint coil, sfury, shadowburn. Nem sokan élik túl, cserébe iszonyatosaneszi a manát/shardot ), ez már úgyis mindegy. :D

:D
Igen, valahogy így haltam meg párszor. UD lock jött->dot->szaladgál->dot->meghaltam. Azt hiszem az volt a gyerek neve, hogy Foszlock.  :muhahah:

Darkstar

Jah, az affli lock is csúnya (főleg ha valaki véletlen leszedi a UAt :D), de pvpre sztem jobb a heavy destro.

Ed.: Ő volt az? :D
http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Foszlock
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Elég valószínű, hogy Ő :D
Egyébként mostanában annyit beszéltünk a lockról, hogy lehet kezdek egyet. Régebben már volt 1-2, de eddig mindegyiket töröltem :D Csak az a baj, hogy szövi oldalon se a human se a gnome (phew-phew) nem jön be.

Amúgy ez a főkarim. Meg van egy alt huntard, vele szoktam pvpzgetni.

Darkstar

Nice =)
Egy apró kérdés: ha úgyis engineer vagy, miért nem gyro-balanced (az a pár level 375ig megérné a +stamit, nem?)?

A lockhoz meg hajrá, sztem az egyik leghangulatosabb kaszt. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

A kérdés jogos. Viszont az a néhány level engibe jópár ezer goldomba fájna :D Az a pár stami nekem nem ér annyit :smile: Azért apránként gyűjtögetem a cuccokat, hátha rászánom magam a felhúzásra.

Soul

Mindenkitől azt hallom ennyi ezer g annyi ezer g, menjetek és farmoljatok  :D.
Mondjuk nekem jewel craftnál jól jött mikor a gm azt mondta kell ennyi meg annyi frost rez és pár embernek én gyártottam le frost rez gyűrűt és nyakláncot, na azzal maxoltam ki  :smile:.Sztem se olyan nagy szám azaz engiiniering a fejesek miatt, nem rossz az tény, de kicsit túl van lihegve sztem.

Kedvenc bg-s élményem az volt anno, hogy allis társaim, palák vagy papok, nem fogták fel hogy azért nyer a horda mert agyon hílelik magukat, mert nálunk a pala inkább warriornak érezte magát mint supporternek  :smile:.

kelvor

Én anno azért csináltam meg a fejest, mert meguntam, hogy rohadtul nem akart esni a t4. Most meg már t4re sem cserélném le, annyira megtetszett. :D Egyébként nagyon poén szakma. A legjobb, mikor hordásként jövök ki blade's edge teleportból.  :smile: 1 órás buff és nem esik le, ha meghalsz. Nagyon tetszik.

Soul

Nálunk is szinte mindíg Hunter/Mage/Warlock esett.Anno BWL-ben volt nálunk az a mondóka "csak nem transz&densz?"  :smile: ez bc-ben átalakult "csak neeem hánter-médzs-warlokk?
1ik palánk kb 15 percig rohangált ki be magteridonnál hogy megmutassa ő is olyan szép dranei-é alakult át mint az én karim  :smile:, nagy nehezen sikerült kihoznia neki, azé volt pár különbség, a gnóm vagy a tauren pala volt a legviccesebb  :smile:.
A leghasznosabb szakmának még mindíg az Alchemy/Herbalism-ot tartom.

Soul

Következő héten 2 éves lesz a guildunk.Lesz nyoma is, íme a program ajánló.Várunk szeretettel mindenkit, Ragnaros EU PVP server.

kelvor

Pont balcsin leszek, viszont boldog 2 éves évfordulót! :hopp:

Lazzaret

Már olvastátok az új kiegészítőt? Nagyon kemény lesz :) az alcíme Wrath of the Lich King :D A legnagyobb újdonságnak a Death Knight ígérkezik :) De bővebben a www.wow-europe.com-on. Már alig várom :D :jee:

www.arkangyalok.uw.hu

Soldier

Quote from: Lazzaret on 2007-08-04, 12:30:59
Már olvastátok az új kiegészítőt? Nagyon kemény lesz :) az alcíme Wrath of the Lich King :D A legnagyobb újdonságnak a Death Knight ígérkezik :) De bővebben a www.wow-europe.com-on. Már alig várom :D :jee:

Hirek topic :P jah nem lesz rossz , de nalam mar az elsö kieg is hianyzik a polcorol es ez igy is marad asszem  :lul:

Dreamcleaver

Heh csak én találom ezt viccesnek. Akkor most majd sok lv 80-as élőhalott prestige classos palyer fog fel-alá rohangálni?!  :D

Szép vége lesz a sztorinak, mindenki élőhalott.

Protipp a kövi kiegészítőhöz: level cap at 90 FTW!!11!1  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

thrall

chilip

ez hero kaszt, sztem lehet majd alis pala is mondjuk, meg a scourge az sem a hordával, sem a szövetséggel sem szövetkezik ( mer ugye azok az élőholtak, akik undercityben vannak, nem a scourge tagjai )

Darkstar

Amit ma hallottam, aszerint az lesz, hogy egy lvl80as quest-chain-el lehet unlockolni a kasztot, majd ezután ez is választhatóvá vállik karigeneráláskor és lvl 60ról vagy 70ről (később döntik el) indul.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Magyarán 60-70-es karival indítok, hogyha Death Knightot generálok? és milyen quest chaint kap? "gyakjadszarráatöbbiplayertmertmiértne"? mármint ezt így elég nagy marhaságnak tartom még akkor is, ha elvben egy 80-as quest chain végigcsinálása már feltételezi, hogy az illető valamilyen szinten tud játszani egy 60-as karival, de nem látom értelmét, hogy bevezessenek egy új kasztot amit ilyen magasról indíthat az ember.

Darkstar

Részleteket én sem tudok és amit írtam, azis csak hallomás. :)

Ed.:

Kicsit olvasgattam és beleakadtam ebbe a commentbe HP-ról. Annyira igaz + szétröhögtem az agyam rajta (lehet mert engem is sokszor elkapott. :D)

QuoteThe first thing you'll notice about Hellfire Peninsula is that the quest rewards are heavy on stamina, and that there is a reason for that.

The second thing you'll notice is the Fel Reaver. GL :-)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soul

Quote from: Darkstar on 2007-08-09, 01:20:35

The first thing you'll notice about Hellfire Peninsula is that the quest rewards are heavy on stamina, and that there is a reason for that.

The second thing you'll notice is the Fel Reaver. GL :-)

Ez jó  :lul: és milyen igaz  :smile:.

fraglimiter

Quote from: Lythis on 2007-08-04, 21:45:38
Magyarán 60-70-es karival indítok, hogyha Death Knightot generálok? és milyen quest chaint kap?
...de nem látom értelmét, hogy bevezessenek egy új kasztot amit ilyen magasról indíthat az ember.

Nem szivarogtattak ki sokat a BlizzCon-rol foleg hogy meg ok is bizonytalanok a reszletekben allitasuk szerint. Ugy kepzelik el hogy felviszel egy kasztot (legvaloszinubb h wari-pala mivel tank/dps a fo iranyvonala az elso hero classnak) 80ra majd felveszel egy q lancot amely legnehezebb resze maximum 5fos lesz es NEM instance-os. Ezekutan kapsz egy uj karaktert ami vhol lvl60-70 fog kezdeni jo gear-ben (nah erre kivancsi leszek h oldjak meg). Szamomra eleg kodos a dolog de en bizom a blizzardban hogy tudja mit csinal (bar a lore-t mar elegge kifacsartak ugyh...).