Main Menu

World of WarCraft

Started by Felsmuk, 2005-02-17, 08:36:12

Previous topic - Next topic

Darkstar

Ezt néztem én is (wowheaden van linkelve), párszor akkora mázlija van a srácnak, ha egy milivel arréb van, lecsapja a meteor. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Na jó...ennyi...leszarom. Riding corp nélkül kb esélytelen, simán utolér, hiába megyek előtte. Mára feladtam. Jóéjt.  :mad:

Szerk: úgy felhúztam magam, hogy még aludni se tudok.  :D Azt hiszem nézek valami nyugtató animét.
Szerk2: Megcsináltam...ezentúl Top Orc Skybreaker a nevem.  :morci:

Fubenalvo

Quote from: kelvor on 2007-09-23, 03:43:48
Captain Skyshatter :D A zene üt...btw én még mindig vele szarakodok, szerintem itt leszek reggelig.
Uhh ezt a videót elnézve már értem min idegeskedsz... :S
Mondjuk érdekes "race", mert nincs kijelölt pálya. Ha lenne simán elmenne az ember melllette azt csá. :P

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soul

Kelvor tudod mi az idegesítő?Resto vagy prot talenten csinálni a shmoon daily q-kat  :smile:.Na az az idegesítő   :smile:.Vagy tesco-s mountal a bombázósat Blade's Edge-be(yeee 1robbantás után nem lőttek le, és abban a pillanatban lepottyansz  :smile:).Vagy mikor Skettisben 10jére hajazzák el előled a kisérős q-t és szintén tesco-s mountod van  :D,vagy már nagy nehezen épp csinálod de jön pár hordás és úgy gondolják besegítenek hogy ne szabadítsd ki a csókát :smile:.
Amúgy dps talenten kb mennyi idő(nap) alatt lehet eljutni friendly-ről exáig a netherwingnél?
Mondjuk a tojás leadást ne nézzük.Akkor kb hány nap alatt lehet meg ha csinálod a dailyqkat meg mondjuk x időt ráfarmolsz?

Benéztünk Black Temple-be és ejtettünk 2 trófeát  :D:
High Warlord Naj'entus
Supremus

Amikor moboltunk Akama felé, egyszer csak valaki Akamaaaa Akamaaaaa és eszembe jutott kéne csinálni 1 Akama nevű death metál zenekart és Akama c.lemezének Akama c. számával meghódítani a világot   :D.

kelvor

Ezt pont nekem mondod? :D Prot warri vagyok. Egyébként ha van egy jó main hand fegyvered devistate-tel elég jókat lehet ütni, szinte csak azt nyomom. Ha nem farmolsz, illetve nem gyűjtesz tojásokat és csak a napi questeket csinálod meg, körülbelül 2 hét alatt megvan az exa, vagy még annyi se. Elég sok questet kapsz, főleg honoredtől.

Quote from: Soul on 2007-09-24, 12:27:16
Vagy tesco-s mountal a bombázósat Blade's Edge-be(yeee 1robbantás után nem lőttek le, és abban a pillanatban lepottyansz  :smile:).

Én is így kezdtem, mikor pénz kellett, elég idegesítő volt.  :D

Quote from: Soul on 2007-09-24, 12:27:16
Benéztünk Black Temple-be és ejtettünk 2 trófeát  :D:
High Warlord Naj'entus
Supremus

Rofl :eek: Grat a killekhez, szépen haladtok. :smile:

Soul

Majd 1hétre áttalentolok kaszabolós sámira és majd akkor állok rá a sárkány farmra, úgy mond kapok 1 hét szabit  :smile:.Nemrossz a prot warrival kinnt, de hiába nem találnak el akkor is lassan ölsz, igaz hogy gazdaságos mert alíg kell enned kötöznöd de akkor is lassú :smile:.
Nézd meg jobban a 2képet és keress rajta valami furcsát (nagyon rá kell zoomolnod mert aki fényképezett sajnos eléggé távoli képet csinált) :smile:.

Darkstar

Quote from: Soul on 2007-09-24, 15:51:57
Nézd meg jobban a 2képet és keress rajta valami furcsát (nagyon rá kell zoomolnod mert aki fényképezett sajnos eléggé távoli képet csinált) :smile:.
Kb annyira, hogy aki nem tudja, mit keressen, meg se találja. :)
Is that sum BE biatch
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soul

Talált sűllyedt  :smile:.

Darkstar

Quote from: 2.2 Patch NotesWarlock
Seed of Corruption: Dead targets will no longer be erroneously counted toward the damage cap on this spell.
Unstable Affliction: This spell will no longer fail when a Warlock deselects their target midway through the cast.
Ezek már de nagyon kellettek. Bár most nem vagyok UA-re talentelve, anno baromira idegesített.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soul

Ú de sajnálom szegény lokkokat jajj de rossz nekik ígyis  :D.

Darkstar

Ja. :D
Ugyan a második csak apróság, de az első nagyon kellemetlen volt, mert nagy tömegben ígyis majdnem mindíg capel a spell, ha meg a hullák is számítanak, az ciki. ^^
Meg lesz még pár finomság, pl hiába immune valaki a horror effectre, a coil akkor is leeceli majd a hpját. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soul

Meele sámánnak kéne valami stun vagy cc, mert nagyon tudják szivatni(főleg a rugók).Jó ha tauren vagy ott a warstomp, de szegény allis sámikra is kéne gondolni :smile:.

Darkstar

Quote from: Soul on 2007-09-25, 12:00:23
Meele sámánnak kéne valami stun vagy cc, mert nagyon tudják szivatni(főleg a rugók).Jó ha tauren vagy ott a warstomp, de szegény allis sámikra is kéne gondolni :smile:.
Szerintem meg nem. Ott vannak a totemjei, elég nagyot csap és még healje is van. A stunlock meg minden kasztot szivat, nemcsak a shammyt. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Persze, shamlinak cc...akkor a warrinak instant healt rageből.  :D Btw. Moro down ssc-ben, jöhet karathrass. :smile:

Darkstar

CoD Spriest és CoS nélkül. ^^
[spoiler][/spoiler]

Ed.:
QuoteWell to start we'll just let everyone know that the arena RATINGS (not the number of points they'll cost) required to purchase the season 3 items will be 1850 for the weapons, and 2000 for shoulders. The rating will not be required to continue using the item, only to initially purchase it.

Now, most people have expected the weapon rating since we announced it at BlizzCon, and it's a bit lower than we had initially said, but the shoulders are obviously going to raise some questions. The shoulders for any set are commonly the most visually representative, they're the most visible at any distance, and as they allow a lot of space compared to say a leg or bracer item, we commonly take them and really create something visually impressive. We want that visually impressive item to represent what a player has achieved, and so the achievement of being a contender in the arena at a higher level will be visually distinguished. The shoulders are also average in the benefit they provide, as compared to a chest or leg item for example, and without them the set bonuses can still be completed.

This raises the question of a player finding a team that is of a skill level higher than their own, and simply buying the item with points they've gained at a lower rating. To restrict this we're implementing a personal rating system in patch 2.3. This is an additional arena rating that is unique to each character for each team they belong to. This rating rises and declines using the same formula as the arena team rating, but only in games that character participates in. You'll also be able to track this rating through the PvP interface. The personal rating will be used for purchasing items that require a specific rating, and also be used to determine eligibility for the end of season rewards. So, a player will have to achieve a specific rating, and not just get into a team to see the rewards that are meant to visually distinguish the high-rated players.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Azt hittem, hogy fordítva lesz, a fegyverek fognak több pontba kerülni.

The shoulders for any set are commonly the most visually representative, they're the most visible at any distance, and as they allow a lot of space compared to say a leg or bracer item,

Ez így is van, de egy gladiator fegyver sem elhanyagolható látványilag, sőt ha jól tudom elég jó statokkal is rendelkeznek. Egyébként engem egy kicsit bosszant, hogy gladiator seteknek t5-t6 skinük van. Régen ha valaki t2-t3ba mászkált az jelentett valamit, most meg ég a pofám, hogy t5 vállasom van egy olyan bossbol, ahová "csak" 25 ember kell. Nem hiszzem el, hogy a blizz nem tudott volna kitalálni valami brutálisan kinéző setet külön pvp rewardnak.   Visszatérve az arena ratingsre, nem vagyok egy nagy pvps, jobban mondva utálok pvpzni, de ha jól tudom,  azt a bizonyos 2000es raitinget egy ici-picit nehéz megszerezni nem? 1800-as raitingeket hallok nagy általánoságban innen-onnan.

Ja és a képhez mit lehetne hozzászólni, mint azt, hogy NERF locks!  :D

Darkstar

Nem kell nerfelni a lockokat sehová, jók úgy, ahogy vannak. ^^

A skinek meg valóban zavaróak. Remélem a 3. seasonben nem a T6okat fogják lekoppintani. A warlock t6 fejes pl azzal az effect-el olyan egyedi, hogy igenis csak a kivételes playereknek legyen olyan. Ma is majdnem fél órán át nézegettem egy rohadt mázlista UD lockon.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Quote from: Darkstar on 2007-09-27, 03:49:28

Remélem a 3. seasonben nem a T6okat fogják lekoppintani.

Pontosan ezt fogják tenni sajnos, átszínezett t6 skin.  :frown:

Igaz, most jött ki az új patch, a kövit viszont nagyon várom. Zul'Aman insta, éééééééés:

...And for your dedication, flying mounts for engineers only will be available in patch 2.3. There will be normal and epic versions of this mount for you to parade around and show how proud you are to have passed all the exams and call yourself an engineer.

Remélem nem fog felrobbani vagy ilyesmi, amikor repülök vele. :D Azt is remélem, hogy nem repülő csirke lesz vagy ilyesmi...én törpe helikopternek (ami gnome találmány) örülnék a legjobban.  :smile:

Soul

Quote from: kelvor on 2007-09-25, 16:18:23
Moro down ssc-ben, jöhet karathrass. :smile:

Grat  :smile:.Hú hát Kara az nagyon durva volt annó nekünk, és ahogy jobban gearelődtünk úgy lett könnyebb ez idézőjelbe mert nem könnyű boss azért(ez mondjuk sok mindenre igaz de itt nagyon látszódott az a pár t5ös cucc  :smile::smile:.Iparkodjatok Karatreshel és nézzétek meg Leo-t minél hamarabb  :smile:.Már most spécizzetek ki 1 lokkot  2 t5ös és full fire rez cuccal na meg az oda illő talentel ne később kelljen vele szöszölni  :smile:.A mi sorrendünk Hydross-Lurker-Karathress-Leotheras-Morrowgrim-Vashj (bár a leo és morrow lehet fordítva volt ködösek az emlékek  :smile:), azért itt lehet variálni merre akarsz menni előbb.

szerk: most nézem leöltük Akama-t  :smile:, fakk és nem voltam ott :(

Darkstar

Gz Akamához (azaz inkább Shade of Akama-hoz :))

BTW (lehet, hogy nem teljes)
QuoteThe Canonical and incomplete list of Warlock nerfs

Patch 1.1 November 7 2004

Howl of Terror: Increased the chance of breaking early.

Fear: Increased the chance of breaking early.

Patch 1.2 December 12 2004

Fear: Players now have an increasing chance to break free of the effect, such that it is unlikely the effect will last more than 15 seconds.

Patch 1.3 March 7 2005

Fear - Mana cost changed to a percentage of base, which results in an increase in cost.

Patch 1.41 May 5 2005

Seduction (Succubus) - Is now considered a Fear effect for purposes of diminishing returns.

Patch 1.50 June 7 2005

Warriors: Deathwish - Is now usable while under a Fear effect, and will also remove an existing Fear effect.

Patch 1.70 September 22 2005

Druids: Druids should now be able to shapeshift back into caster form while Feared.

Patch 1.80 October 10 2005

Pets no longer break off attacks when their target is affected by Warlock Fear.

Soul Link - Percentage of damage split with pet has been reduced. (50% -> 30%)

Patch 1.9 January 3 2006

Curse of Shadow and Curse of the Elements - These curses can no longer cause resistance to become negative.

Patch 1.10 March 28 2006

Death Coil: The horrify component no longer affects undead creatures (they've seen it all before).

Patch 1.11 June 19 2006

Fear: The calculations to determine if Fear effects should break due to receiving damage have been changed. The old calculation used the base damage of the ability. The new calculation uses the final amount of damage dealt, after all modifiers. In addition, the chance for a damage over time spell to break Fear is now significantly lower. Note that Fear continues to be roughly three times as likely to break on player targets as on non-player targets.

Patch 1.12 August 22 2006

Howl of Terror: This spell now uses the same resistance checks as the Warlock spell Fear.

The trick of Demonology specced Warlock Engineers using Jumper Cables to resurrect a pet that's been Demonic Sacrificed, thereby giving both buffs, has been removed. The buff from Demonic Sacrifice now vanishes whenever you have a pet active regardless of how that pet got (back) into the world.

Patch 2.0.3 January 9 2007

Felguard: Melee damage has been reduced. (By about 40%)

Soul Link: The damage mitigation component has been reduced. (30% -> 20% mitigation)

Somewhere in January/February 07

Damage of Time spells (DoTs): Spell damage bonus from gear normalized to all DoTs and drains in game, calculated on 15 seconds duration. A few weeks later warlock's DoTs (and only warlock's DoTs) are nerfed:
Corruption: 120% -> 93% bonus from gear
CoA: 160% -> 120% bonus from gear
CoD: 400% -> 200% bonus from gear
(silent nerf, not in any patch notes)

Patch 2.0.7 February 13 2007

Seed of Corruption cannot proc off of its own damage. It used to go off when another seed exploded. Now it doesnt react to other seeds.

Patch 2.0.10 March 6 2007

Demonic Tactics now grants increased critical strike chance to you and your demon pet, instead of increased damage. (affliction nerf)

Patch 2.1.0 22 May 2007

Chance to break crowd control from damage: The increased chance for a spell to break from taking a critical strike has been removed. Instead, all targets over level 60 have a slightly larger chance to break out of crowd-controlling effects when they take damage. (Affliction (and Demo) nerf) - In addition, fear and seduce both have "heartbeat" resists and can break at any time, whether damage has been applied or not. In PvP, all CC's have a maximum time of 12 seconds.

Death Coil is now is now subject to diminishing returns in the Horror category.

Patch 2.2.0 25 September 2007

DoTs: Resilience rating: The reduction to the percent chance to get a critical strike now also reduces the damage dealt by damage over time effects by the same percentage.

Patch 2.3.0 ? 2007

Mortal Strike and other healing reduction effects will start to affect Drain Life.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

....és még mindig imbák vagytok!  :D

Egyébként a warrioroknak is szép hosszú a listájuk nerf tekintetben, ha találok ilyet majd becopyzom.

Darkstar

Pvpben leginkább az sl/sl build a húzós, de az viszont nagyon. A blizz meg van olyan hülye, hogy megint az affli ágat nerfeli, ergo kétszer annyi sl/sl lesz
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soul

Haza érek tegnap és mire jutok be, hát ha ez nem egy Teron Gorefiend first kill akkor nem tom mi ez  :D.Omg teh Blodealf Biatch is there again  :smile:.

Jó indul a tegnapi gamelés, új patch, ami viszonylag gyorsan is lejött, de hogy de utálom azt hogy iylenkor minden addon out of dates és mehet a keresés meg ilyenek(általában nem baj az out of date de engem zavar :angyali:).NA de nem ez volt a hab a tortán, hanem a szokásos új pecs és a javítások mellett több dolog is elb*szódik, ilyen pl ha a "beípetett" maszek o gomb után raid és onnan húzgálod ki a groupokat módon tolod mint én, akkor nálam és másoknál is volt 1 olyan bug hogy amint beinveltek raidbe az összes raid ablak már kivolt rakva középre egymáson beragadva és nem lehet mozgatni azokat, na így híleljél több groupot mondom hát ez kész  :smile:.Először addon hibára gyanakodtam tökre paráztam és el is késtem raid kezdésről , de szerencsére volt ventrin olyan aki tudta orvosolni a problémát csak hamarabb kellett volna kérdeznem  :smile:.Sőt a wowace updater meg telepítés közbe hibát írt ki na még azé is any*ztam az eget, mert amiatt is késtem el  :smile:.

És a legjobb még ezután várt, boss fight közbe kellett rájönnöm hogy lenerfelték a healing way talentünket, eddig 3Xfelstakkolt 450+híleltem az adott emberre, felbuffolva totemmel meg trinkettel 850+ crit, szóval 1sec alatt nulla manából (ha van totemed hozzá, ha nincs akkor se gáz mert 23manát megse érzed jó mana regennel :smile:) ennyit hílelni, egyezzünk ki hogy cseszett imba volt szerintem, na ezé is szitkozódtam azt hittem elvisz a mentő  :smile:.
Cserébe valahogy kaptam vagy +10heal uppot, hát köszönöm nekik tökre megérte a csere mi? :smile:.

kelvor

Én bepipáltam azt, hogy az out of date addonokat is töltse be. 1 kivételével minden működik. Nem szedtem le új addonokat most, mert eléggé elszaprodtak az account lopások. Egyébként ilyen könnyű BT, vagy ti vagytok ennyire imbák?  :D Ja és retalentelj elementalra. :haha:

Quote from: Darkstar on 2007-09-27, 22:54:46
Pvpben leginkább az sl/sl build a húzós, de az viszont nagyon. A blizz meg van olyan hülye, hogy megint az affli ágat nerfeli, ergo kétszer annyi sl/sl lesz

Mi az ami most nagyon imba az affli ágban, hogy nerfelni kell?

2.3 patch:

Healing reduction effects will now affect all health drain spells and abilities (e.g. Mortal Strike will reduce health gained from Drain Life).

Ehh.

Soul

Quote from: kelvor on 2007-09-28, 15:20:34
Egyébként ilyen könnyű BT, vagy ti vagytok ennyire imbák?

Azt nem mondanám hogy ilyen könnyű, de ezek az "ajándék" bossok Kael után  :smile:.

(update: ő és ő is meghalt  :smile:)

Darkstar

Quote from: kelvor on 2007-09-28, 15:20:34
Mi az ami most nagyon imba az affli ágban, hogy nerfelni kell?
Semmi. Hülyék a Blizznél. A gond az sl/sl talenteléssel van, mert az szó szerint megölhetetlen. Tudom, mert én is az vagyok. :D
Nevezetesen az a probléma, hogy feldotolsz valakit, és simán drain-tankolva megvárod, hogy meghaljon. Egy kis spelldamage-el, a demo buffokkal így majdnem 500akat tickel rajtad a DL másodpercenként. Egy full s2 arénás locknak majdnem 14k hpja és 70es resistjie vannak alapjáraton, critet ugye alig kap és akkor is kicsit, így egy healerrel hallhatatlan. Ha meg egy másik healeres ellen megy, drain mana (priest healer esetén burn is) és már vége is. Ezzel az új "nefffel" csak azt érik el, hogy egy warit vagy rog-ot (a két class aminek van egy miniméális esélye a fenti build ellen így is) kicsit nehezebb lesz tankolni. Így most 80% helyett 50en fogok befejezni egy harcot (HS és poti nélkül), viszont az affliknak, akik kevésbbé viselik a sebzést, ez nagy érvágás, ergo retalentolni fognak.
És akkor már elő sem rángattam azt a kérdést, hogyha az eddig évekig leeech effectnek számító spellek hirtelen heallé változnak, miért nem számít bele a +heal az értékébe? Azaz a heal spellek negatívumait ráteszik, a pozitívokat nem? Lol, Blizz.

Példa lock ragnáról:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Ymp
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

mivan, Blizzard staff-ba megunták a warlockot és másik karit csináltak? :D

Soul

Akkor sem tudom sajnálni a lokkot ;).Általában ha valamit nerfel a blizz annak oka van, ha a saját kasztod akkor persze először felvagy háborodva de később belátod jó van oké, sztem.Multkor én a resto sámi meg 1 insta talentes sh pap, no silence no stun effekt talentel, ne tudd meg mit kellett leszenvedni hogy megöljük azt a köcs ud lokkott aki betámadott daily küldizés közben.
(annyira elszállt az agyam híl helyett elkezdtem lőni, egyszercsak mondom hé mié haltál meg? erre, azé mer csösztél hílelni! mondom bocs :smile:)
De a legidegesítőbb a mage mikor úgy nyit hogy beáll a hátad mögé te ott farmolgatsz és anélkül hogy észre vennéd pyroblast+fireball-al nyit, több mint fél hp-d oda aztán ugrálva szalad a hulládra  :smile:.
3v3 arénába a tuti kombó 2arms-os warri és 1 pala, na az ellen nem sok véd sztem :smile:.Nem nagyon szoktam bg-zni arénázni de erre a 3v3-ra rákaptam, gyors és élvezetes.Csak azt az egy perces várást kellenne meg oldani 1 ready gombal mert az én partim 10mp-n belül tuti kész és az ideg rág szét néha hogy még várni kell  :smile:.