Main Menu

World of WarCraft

Started by Felsmuk, 2005-02-17, 08:36:12

Previous topic - Next topic

kelvor

Quote from: Darkstar on 2007-10-01, 22:06:41
És akkor már elő sem rángattam azt a kérdést, hogyha az eddig évekig leeech effectnek számító spellek hirtelen heallé változnak, miért nem számít bele a +heal az értékébe? Azaz a heal spellek negatívumait ráteszik, a pozitívokat nem? Lol, Blizz.

Na igen, ez így elég érdekes. Szerintem ezt a Blizz sem gondolta még át rendesen.

Quote from: Darkstar on 2007-10-01, 22:06:41
Példa lock ragnáról:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Ymp

Gyenge pvp-s arc.A trikóján kívül minden pvp cucc? rofl.  :lazza:

Quote from: Soul on 2007-10-02, 09:14:37
Általában ha valamit nerfel a blizz annak oka van

Szerintem a Blizz már csak megszokásból is nerfeli a lockot.

Quote from: thrall on 2007-10-01, 22:53:58
mivan, Blizzard staff-ba megunták a warlockot és másik karit csináltak? :D

Ja, mostanában a retri pala a nyerő náluk. Kap egy szép buffot majd, úgy hallottam.

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

visszamegyek wowozni, csinálok egy lockot :D

fraglimiter

Twin Emperor volt az a boss anno aki ugyancsak ezzel a polaritasos jatekkal szorakozott? Emlexem akkor nagyon-nagy moka volt h mindenki fol-ala rohangalt  es olyan pillanatok alatt wipeoltunk h orom volt nezni :) Hogy sikerult a bosst athuzni a falon? Nem a tul oldalt jarkal alapesetben?

Darkstar

Quote from: fraglimiter on 2007-10-03, 00:19:28
Hogy sikerult a bosst athuzni a falon? Nem a tul oldalt jarkal alapesetben?
De, a túloldalon van, de az a fal megkerülhető, és a tank odahúzta. Heroicon sztem mindenki ott öli, mert egyszerűbb kivédeni a polaritásos játékot. Pozitív fel, neg. le és nincs gond. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Bishop

Mostanába gondoltam hogy elkezdem/kipróbálom a játékot(jelenleg is folyamatban van a patchelés) , és néhány tanácsra szorulok. Átragtam a guideket de még mindig nem kaptam tökéletes választ.

Egyenlőre Tauren Druida felé hajlok és lesz 3 talent, ezekből hogy tudok olyat ami jó harcban és átváltozásban de a healje sem elhanyagolható. Mindenképpen első két talentre akarok rágyúrni,de azért egy bizonyos szintű heal jó lenne mert nem vagyok egy nagy potozós. Szal hogy lehetne a legmegfelőbben elosztani hogy ne menjen se a pve se a pvp rovtására?

Havi fizetés hiányában és elvi okokból eliteCPU tört szerveren fogom nyomni,ha van valaki ott akkor találkozhatnánk,mondjuk még nincs karim így nem tudom mi lesz a neve. De majd eidtelem.

Darkstar

Mindenre jó kari nincs. Max a lock ^^

Itt egy talentcalc, rakd össze mire gondoltál és majd véleményezzük. Szerintem kezdésnek egy ferral a legegyszerűbb. :)

http://www.wowhead.com/?talent=0

Amúgy az anyagi részét értem, de mi az elvi ok? Meg törtszervertől ne várd, hogy akár csak részben is megközelíti az igazit. Bugos, leáll, kevesen vannak, etc, etc. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Bishop

Elvi ok, hogy azt a pénzt akkor már inkább másra költöm és  nem pazarlom wow-ra és eljátszok egy ingyenes mmo-val is még ha nem is olyan jó mint a "WOW"

jah most felpatchelte és átneveztem a realmlist fájlt de még mindig nem enged be,vajon mi lehet a baj?

edit: ezzel a talentcalckal eljátszadozhatok de nem tudom melyik skill mire lenne hasznos,mert az egy dolog hogy mind jó valamire de így tapasztalat nélkül nem akarok hülyeséget mondani. De talán így érthető, valami oylat szeretnék hogy 40% Balance 40% Feral combat 20% Restoration

Darkstar

Quote from: Bishop on 2007-10-04, 22:23:57
De talán így érthető, valami oylat szeretnék hogy 40% Balance 40% Feral combat 20% Restoration
Ha ilyet szeretnél, hajrá, de sokmindenre nem lesz jó :) Resto talentek 90%a nem megy shapeshiftben (fát leszámítva), ugyanígy cicában nem tudsz moonfire-t meg egyebeket castolni.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Bishop

Quote from: Darkstar on 2007-10-04, 22:38:54
Quote from: Bishop on 2007-10-04, 22:23:57
De talán így érthető, valami oylat szeretnék hogy 40% Balance 40% Feral combat 20% Restoration
Ha ilyet szeretnél, hajrá, de sokmindenre nem lesz jó :)
Akkor ejtve az ötlet  :merci:

Valaki sürgősen segítsen!!! Felraktam a WoW klientet a BCt majd aztán felpatchelte magát,elindítom, beírom a felhasználónevet jelszót és nem lép be. Jah átírtam a realmlist.wtf fájlt de még így se jó  :bruhuhu:

fraglimiter

a WoW mappan belul van egy alkalmazas Repair neven fut, az jol elszorakoztat egy negyed oraig de utan nagy szazalekban mukodik a game. Realmlist modokat javitja, tapasztalatbol mondom  :angyali:

Bishop

*****ba ezzel a tört szerverrel meg a játékkal :__devil: Elvégzi a tesztet,belépek,most be is enged, de írja hogy patchelni kell. Restartot nyomok, elkezdi patchelni, és mikor újra belépek már nem jó megint :ejj:

Dreamcleaver

Eh talán nézd meg, hogy hanyas verzión fut a szerver. ;) Ne a launcherrel indítsd, hanem asima WoW exevel.

Btw én régen itt nyomtam, de hamar meguntam. Viszonylag sokan vannak és jól mennek a szerverek. Nem müxik minden skill, de nagyon sok igen. Tört szerverre ajánlok azért valami higher rateset, mondjuk ne valami extrémet. Itt is van vagy 4-5 szerver.

http://www.wowscape.net/

Amúgy meg vedd meg a Guild Wars-ot, azzal sokkal jobban jársz.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Bishop

Azért ezt a szervert választottam mert oszttársaim hívtak hogy menjek. Szerintem is a patchel van a gond,de hiába indúl el,kéri hogy frisítsem. Na mind1 még egy utolsó esélyt adok neki.

Dreamcleaver

Mondom, sztem te a wow launcherrel indítod és ezért akar egyből patchelni. Nézd meg at oldal honlapján, hogy hanyas patchcsel megy. Azt tölsd le és rakd fel. Írd át a realmlistet. Utána pedig ne a launcherrel indítsd, hanem a könyvtárban található exével. Akkor nem akar majd patchelni.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soldier

Quote from: Darkstar on 2007-10-05, 00:45:31
Quote from: Dreamcleaver on 2007-10-04, 23:59:37
Nem müxik minden skill, de nagyon sok igen.
:lol:

nah igen :p bár énis tudok közeli körböl 1-2 elvetemültet aki "isteniti" a tört szervert

Quote from: Dreamcleaver on 2007-10-04, 23:59:37
Amúgy meg vedd meg a Guild Wars-ot, azzal sokkal jobban jársz.  :D

:tezsvir:

Dreamcleaver

Nem tudom hol istenítettem a tört szervereket, de mindegy. Én csak Bishopnak ajánlottam egyet, mert ő törtön akar játszani.

Jó a tört szerver már csak azért sem lehet ugyebár mert a WoW official szerveren is sz@r. ;)

És ebből megint nem én akartam ezt kihozni...

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Eberinu

Én pl. törtről csak rosszat hallottam. Öcsémet le is beszéltem róla,ott akart játszani,csak minek,mikor itt az eredeti? Nem is értem,na mindegy. Érdekes dolog történt velem tegnap este, egy nagyon régi ismerősöm tegnap felhívott,hogy a haverja is wow-ozik. Átadta a telefont a gyereknek,aki rögtön elkezdett faggatni,hogy ugyanmár melyik szerveren vagyok,mi a karim neve,stb. Nézek nagyokat,hogy ezzel meg mi van:D Aztán megmondtam neki,és közölte hogy le fog vadászni a 70es allies lövésem sincs már milyen karakterével :DDDD Hát most mondjátok meg, az ilyennek van élete?:D Na mindegy, jót röhögtem rajta, és sok sikert kívántam a vadászathoz:P De ilyen miatt felhívnak....borzasztó XDD

fraglimiter

Azert annyira nem veszelyes a tort server, nyaron kb 3-4 napomba tellet mire osszeraktam egy olyan BC-s verziot(2.0.+os volt) amiben gyakorlatilag minden mukodott csak az instak voltak kisse instabilak(azokon tul sok lett volna a melo). De teljesen rendben mukodtek a statok, setbonusok, talentek, spellek. Igy arra tokeletes volt h kiprobaljuk ismerosokkel a talentbuildeket es h szamunkra melyik kaszt a legjob pvpben. De azzal egyet kell ertsek h normalis jatekra alkalmatlan, vagyis ez igy nem igaz de sajnos nincs egyik mogott sincs akkora support mint a Blizz-es serverek mogott.

Soul

Quote from: Eberinu on 2007-10-05, 09:39:54
közölte hogy le fog vadászni

Én is leakartam vadászni osztálytársamat.Mondta ezen a szerveren allis, mondom tök jó van ott 1 hasonló szintű hordás karim.Többször szóltam neki hogy akkor majd találkozni kéne ingame, de valahogy kiszagolhatta hogy hulla kempelni akarom mert sose jött össze a találka  :D.

Soldier

Quote from: Dreamcleaver on 2007-10-05, 03:00:12
Nem tudom hol istenítettem a tört szervereket, de mindegy.

sry télleg férre érthetö volt , de nem erre gondoltam,.. hanam csak szimplán hogy ismerek olyanokat ,az "en is" megtévsztő , bocsi

Bishop

Elhiszem hogy a tört szerver nem jó, de ahoz hogy a játékot kipróbáljam, hogy lefoglaljon pár hetet(vagy többet) hogy pár ismerősömet alázzam XD arra pont jó. Ha valakinek megvan az eredeti és képes kifizetni érte 8k-t, hát ő dolga de én azt a havi 8k-t jobb dolgokra költeném,és játszanék valami ingyenes mmo-val. Van sok jó ingyenes mmo szerintem, nem is vagyok nagyon válogatós játékban mint egyes személyek akiket ismerek. Meg van nekik a WoW eredeti és már minden más sz*r.
Guildwarsról hallotam de most WoW-ot szeretném kipróbálni,amugy annyira nem izgat. Jó társaságot mindenhol lehet találni és akkor a hardcore-abb grindolos játék is élvezetes (ez tapasztalatból mondom) Az ilyen extra dolgok amik a WoW-ba vannak meg a SecondLife-ba meg nem nagyon érdekel. "Az élet sz*r,de k**va jó a grafikája"  :lazza:

Biztos a patchel van baj,majd ha lesz időm megcsinálom de addig is pár Tauren Druida tippet szivesen elfogadnék.

Soldier

Quote from: Bishop on 2007-10-05, 15:20:20
Elhiszem hogy a tört szerver nem jó, de ahoz hogy a játékot kipróbáljam, hogy lefoglaljon pár hetet(vagy többet) hogy pár ismerősömet alázzam XD arra pont jó.

Az élet sz*r,de k**va jó a grafikája"  :lazza:

persze ez igy igaz,
huh de rég hallotam ezt a mondatot ^^

Eberinu

Hát nekem egy most 62es druidám van, legelső karim, szal abszolut kezdő vagyok, de szinte outlandből vagyok eddig öltözködve:D Csupa agi+str+némi stamina cucc, feral, az oroszlán formára gyurtam (tom, ilyenkor jön hogy miért nem roguet csináltam....) és a szintemhez képest egy két szinttel erősebb vagyok, legalábbis harcban ez tünt ki (bg). Amugy nemtom hányas vagy, de BG-zz sokat, mert pl 60ra van egy két jó cucc, de ami a legjobb pvp-re az az arena set. Én majd arra hajtok,bár az még soká lesz,egyenlőre jó vagyok a PVE cuccokban és érjem el a 70et:) De imádom a druidát,ráadásul female tauren:D

Darkstar

én azt a havi 8k-t
Heh? Havi 12.99et fizetek érte és ha nagyobb egységekben (3 hónap, etc) veszik le, még kevesebb

Quote from: Eberinu on 2007-10-05, 15:29:37
female tauren:D
lulz tehén
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Bishop

Quote from: Darkstar on 2007-10-05, 15:32:34
én azt a havi 8k-t
Heh? Havi 12.99et fizetek érte és ha nagyobb egységekben (3 hónap, etc) veszik le, még kevesebb
Ezt most azért mondtam mert kérdeztem még régen egyik ismerősömet,és ő 8k-t mondott,de a lényegen nem változtatt a tényen hogy én erre nem költök ennyit.

Quote from: Eberinu on 2007-10-05, 15:29:37
Hát nekem egy most 62es druidám van, legelső karim, szal abszolut kezdő vagyok, de szinte outlandből vagyok eddig öltözködve:D Csupa agi+str+némi stamina cucc, feral, az oroszlán formára gyurtam (tom, ilyenkor jön hogy miért nem roguet csináltam....) és a szintemhez képest egy két szinttel erősebb vagyok, legalábbis harcban ez tünt ki (bg). Amugy nemtom hányas vagy, de BG-zz sokat, mert pl 60ra van egy két jó cucc, de ami a legjobb pvp-re az az arena set. Én majd arra hajtok,bár az még soká lesz,egyenlőre jó vagyok a PVE cuccokban és érjem el a 70et:) De imádom a druidát,ráadásul female tauren:D
Öszintén szólva még el se kezdtem és halvány lila gőzöm sincs milyen setekről beszélsz  :angyali: De majd ha eljutottam odáig visszaolvasok. Most inkább az első 20 szintre kell tanács, a 60 még odébb van, ha egyáltalán el fogom érni. Mondjuk a madárá változást szeretném megszerezni.

Darkstar

Quote from: Bishop on 2007-10-05, 15:36:26
Mondjuk a madárá változást szeretném megszerezni.
Az 68as skill :)
BTW van valami guide-om, majd előkaparom valahonnan a gépről.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Eberinu

Mi az hogy lol?:D Sztem sokkal jopofább mint a male tauren. Még a mozgása is jobb. Az én taurenem gyönyörű^^ Amugy a cuccaimat meg armoryn megtod nézni bishop,hogy én mire is buildeltem igazából: Taueberinu a neve a karinak,persze csak ha érdekel. Most van 28%os critem asszem:D az nem semmi! Legalábbis számomra:P

Edit: druid buildeket találsz az európai forumon is. Madár meg lvl 68,jah, és 10g:D

Bishop

Quote from: Darkstar on 2007-10-05, 15:38:23
Quote from: Bishop on 2007-10-05, 15:36:26
Mondjuk a madárá változást szeretném megszerezni.
Az 68as skill :)
Akkor kerekítve 70 :P

Első fontos dolog az utazó átváltozások megszerzése ,és hogy odáig ne ba***am el a talentot.

Tegnap nézegettem igy az itemeket de annyi minden van, hogy már fájt a fejem  :angyali: Majd játék közben rájövök. Csak az első pár lépést amit még noobként teszek ne rontsam el mert az végzetes tud lenni.

edit: a pénzszerzéstől előre félek ha 10g ilyen soknak számít. Soha nem szerettem hogyha a pénz fel van osztva  bronz ezüst aranyra stb. Egy pénznemben sokkal egyszerűbb a pénzszerzés.