Main Menu

World of WarCraft

Started by Felsmuk, 2005-02-17, 08:36:12

Previous topic - Next topic

Darkstar

Quote from: Eberinu on 2007-10-05, 15:39:30
Mi az hogy lol?:D Sztem sokkal jopofább mint a male tauren.
Semmi, csak a warri tauren libák olyan hülyén ugrálnak MS közben, hogy néha majdnem meghalok, mert DL helyet csak röhögök. :)

Tauren male wariban jó, ahogy full bepáncélozva batár nagy pajzzsal futkározik, az tök jól néz ki. Valóban olyan, mint egy tank, nem mint a gnome warrik (lol)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Eberinu

Hát warriort nem kezdenék, max huntert,de azt már blood elfben kezdtem:D Ez a két kaszt jön be nagyon, a druida meg a hunter. Mostanában egyre kevesebbet wowzok én is....max gromban támogatom a kicsiket,meg néha bg,de most pihi van...baráti társasággal fogtunk bele,csak ugye a suli miatt,meg egyéb dolgok miatt hanyagolodik a game. Neked mid van Dark?:D

Eberinu

Te is hasonló addonokkal nyomulsz mint Chris:D Bár a poén, neki is blood elf warlockja van (ugye jol láttam,hogy te is BE vagy?) De nem rossz, legendary itemjeid vannak?:D
Edit: visszavonom a BE-s kijelentést, ott ficcen melletted egy night elf druidaXDDD Utálom az alliesokat!!!!:PPPP

Darkstar

Legendary nincs csak epix. Én sem szívlelem a hordásokat, ezért vadászok rájuk gyakran és sl/sl-ként eredményesen. :)
(Amúgy párszor már megbántam, hogy nem hordás lockot csináltam, de ez van)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Eberinu

Melyik szerveren vagy?:)

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Eberinu

Hát akkor sose futunk össze :( Én Bloodscalpon.

Darkstar

Lusta vagyok megnézni, az melyik battlegroup?

Ed.: mégis megnéztem, nem ugyanaz, így a BG is kiesik.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soul

Quote from: Eberinu on 2007-10-05, 16:07:56
Hát akkor sose futunk össze :( Én Bloodscalpon.

Költözz át a ragnára és majd meglátogatunk Dark-al  :smile:.

Bishop

Végre elindúlt, el is kezdem,de hogy mi volt velem abban a pillanatban.... lvl8-ig le se esett nekem hogy női Taurent kezdtem :angyali:,csak azt hittem hogy vékonyabbra állítottam véletlen valahogy. Aztán,nézem hogy eléggé rázza magát futás közben, a ruhák is elég nőiesek voltak, itt már elkezdtem gyanakodni  :D Aztán nézem hogy melle van....
Most elkezdtem egy másikat de ahoz már ma nem volt engergiám.
Nem lenne nehéz szintet lépni ha ne 50 méterenként lenne egy mob és nem kapnék olyan DC-t hogy időben visszahelyezi a karit amikor visszalépek. Tört szerver, tudom ne panaszkodjak de azért kicsit zavart.

Kérdés: van módszer arra hogy egyik kari cuccait átpakoljam a másikére? Anélkül hogy 3. személyt kelljen segítségül hívjak.

edit: Woot 1300

Lythis

mivel wowban gyak minden bindol, amint felvetted, ezért nem sűrűn...(bár asszem volt ami csak equip esetén, de majd a szakik úgyis kijavítanak :) )

Dreamcleaver

Tört szerveren van úgy, hogy nem bindolódik a cucc. Persze ez szerverfüggő.

Bishop: Levelet kell küldeni a másik karinak a postaládától és asszem ahhoz lehet csatolni pénzt meg cuccot. Bár nem vagyok benne biztos, régen volt.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Bishop

Quote from: Dreamcleaver on 2007-10-06, 01:40:51
Bishop: Levelet kell küldeni a másik karinak a postaládától és asszem ahhoz lehet csatolni pénzt meg cuccot. Bár nem vagyok benne biztos, régen volt.  :D
És ezt melyik npc-nél lehet megcsinálni? Vagy melyik gombra jön elő? Mind1 majd holnap.

Darkstar

Postaláda. Innek előtt megtalálod.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soul

A városokban keress posta ládát, általában az inn mellett vagy bank mellett mindíg van.
Igen pénzt is küldhetsz vagy a C.O.D. opciót kipipálva postán keresztül adhatsz el cuccott, beírod mennyit kérsz érte elküldöd az illetőnek és amíg nem pengeti a pénzt, nem tudja kivenni a cuccott.Mivel eredetin előfordul a trade csalás célszerű c.o.d.-ban bizniszelni.

2féle loot potyanhat ki mobból:
a:BoE(binds on euqipped, akkor lesz soul bound ha magadra rakod): általában az ilyen cuccok ah-ban(aukciós ház) kötnek ki, mivel ezek 0.1%world droppok, bármeik x lvl-ű mob kidobhatja.

b:BoP(binds on picked up, amint lootolod/megkapod soulboundos lesz):ilyen cuccokkal 5fős vagy 25fős raid instákban találkozol

Azért érdemes ezeket megjegyezni hogy véletlenül se akarj valakinek bop-os cuccot tradelni, így nem fognak noobozni meg ilyenek  :smile:.

Addonok:WoW Ace
             Curse Gaming

Ha elakadtál questben, vagy mobra vagy itemre akarsz rákeresni:

WoW Head (van más alternatív oldal is de nekem ez jött be legjobban)

Ha nem tudsz vagy nem értesz valamit kérdezz bátran, "mindenki volt noob  :smile:".

U.i:Azgalor Hyjalba meghalt(még rezet előtt), sajnos képpel most nem tudok szólgálni de ma is megfeküdt és jönnek az Archimonde próbák  :smile:, a mai raiden egyenlőre a hogyan éljük túl a zuhanás részt gyakorolgattuk  :smile:.

Darkstar

Quote from: Soul on 2007-10-06, 02:31:14
a mai raiden egyenlőre a hogyan éljük túl a zuhanás részt gyakorolgattuk  :smile:.
És hogy ment? :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soul

Majd whispben  :smile:.13:00 körül akkor készülj megpróbálok csapatot össze rántani a pre qra.

Darkstar

Oks

Btw megkerestem az 500. goldomat amit csak azzal a húzással szereztem, amit whispben említettem. ^^ Másfél nap alatt nem is rossz.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Eberinu

Hogy lehet véletlenül női taurent indítani?:D Kösz, feldobtad a napom:D Nem menek át másik szerverre,itt vannak a barátok,stb.Gyertek ti át:D De ha van itt olyan aki Bloodscalpon tolná, azzal szívesen összefutok,akármelyik oldalon is áll:)

Bishop

Quote from: Eberinu on 2007-10-06, 08:19:12
Hogy lehet véletlenül női taurent indítani?:D
Na látod ez egy jó kérdés  :D

Soul

Hogy lehet véletlenül női taurent indítani?:D Kösz, feldobtad a napom
Az semmi, én ismerek olyat aki megcsinálta a rugóját(közbe warriort akart) és lev10en ott szidta a warrior trainert miért nem tanít neki semmit  :D.Hát csinált még pár érdekes dolgot  :smile:.De amúgy a tauren csaj az egyik legvisszataszítóbb(bocsi;)) nekem a játékban(amikor hordás karimmal instáztam és a tauren csajwarrior dobott pár charge-ot azt hittem kiugrok az ablakon, vagy tauren csajsámán mage sipkában tudjátok az a csúcsos  :smile:), de a pálmát a törpe csaj viszi nálam  :D.Hát ha a törpék populációját nézem a szerverünkön, nők hiányában kihalnának hamarosan  :smile:.

Gyertek ti át.

Van ott 1 kis BE magém, olyan rested hogy csak na  :smile:.

Quote from: Darkstar on 2007-10-06, 03:04:51
Oks

Btw megkerestem az 500. goldomat amit csak azzal a húzással szereztem, amit whispben említettem. ^^ Másfél nap alatt nem is rossz.

De hogy nem nézik meg jobban a dolgokat?  :smile: Láttam is, tegnap volt még benn vagy 2db tőled  :smile:.Mondjuk az is lehet hogy félre nyomnak, tudod van amikor 1 valamit 99.999goldért raknak be és arra számítanak majd valaki elbambul és kapkodás miatt nem nézi az árat csak vesz vesz mert kell  :smile:.

Darkstar

Quote from: Soul on 2007-10-06, 13:08:59
De hogy nem nézik meg jobban a dolgokat?  :smile: Láttam is, tegnap volt még benn vagy 2db tőled  :smile:.Mondjuk az is lehet hogy félre nyomnak, tudod van amikor 1 valamit 99.999goldért raknak be és arra számítanak majd valaki elbambul és kapkodás miatt nem nézi az árat csak vesz vesz mert kell  :smile:.

2.2es a cucc, ha jobban megnézed, a dbkben sincs nagyon infó róla. Mellesleg ha 20an nyomtak eddig félre, meg is érdemlik ^^

Ed.: megnéztem, nemrég hozzáadták a Wowheadhez. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soul

De van ott 1 árulkodó sor  :smile:, hát igen aki lusta olvasni az megérdemli  :smile:.

ED én is: jaja , az új epik gem recepteket már pecs előtt lehetett olvasni hol tudod megvenni  :smile:

Darkstar

A repu req-re gondolsz? Jah, akinek abból nem esik le, az megérdemli. :) Bár sztem rövidesen úgyis BoPos lesz a cucc, mint az összes rep rewardos.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

fraglimiter

De ha van itt olyan aki Bloodscalpon tolná, azzal szívesen összefutok,akármelyik oldalon is áll:)

70es gnom(nem rohogni) mage-em van alli oldalon meg egy rakat 50+os alt es 39es tauren warim horda oldalon, bar lassan de biztosan kozeledik a vizsga idozsak igy kevesebb idom marad sajnos a jatekra es nem tom felhuzni a warit 70re :(

Bishop

4 óra szenvedés után sikerült megcsinálni a medvés küldit és mostmár át tudok változni  :whoah: Mostmár tök jó a kari erős és jól kezelhető minden helyzetben. Egyre jobban kedvelem a druidat, és ha egyszer olyan gazdag leszek hogy havi 10k nem fog osztani szorozni, akkor biztos elkezdem eredetin is Természetesen Tauren druida RULEZ

Darkstar

Quote from: Bishop on 2007-10-07, 01:24:33
havi 10k
Editelj gyorsabban, eredetileg az 5k volt ^^
Amúgy napi középárfolyamon számítva 3270Ft.
A lvl 10hez meg gz.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soul

Quote from: Darkstar on 2007-10-07, 01:27:30
A lvl 10hez meg gz.

Vigyázz Bishop a kari húzással, nehogy mire eredetin tolnád a hányinger fog el 1 újabb kari kihúzásának gondolatára  :D. A tauren meg 1 nagy szőrös púp( a user szemszögéből)  :smile:.

ed: 
Quote from: Bishop on 2007-10-07, 01:24:33
4 óra szenvedés után sikerült megcsinálni a medvés küldit
WoWHead ha nem bug miatt volt használd ezt + 1 koordináta addont pl Cartographer.

Darkstar

Mire ő odajut, ESETLEG kijön a 2.3 és abban gyorsítják a fejlődést 60ig. De hogy miért... Vagy így azt remélik, hogy kevesebb lesz a midlevel content miatti reklamáció, mert az emberek hamarabb kimaxolódnak? :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん