Main Menu

World of WarCraft

Started by Felsmuk, 2005-02-17, 08:36:12

Previous topic - Next topic

Soul

De vehet accot is ebayen vagy apróneten is, és akkor majd ha valamit elront akkor védekezhet hogy "őőő vettem a karit"  :smile:.Sőt goldot is lehet venni  :smile:.
A gyorsítás érdekes lenne mivel a  Blizzardnak az éri meg ha minél tovább szenved a player, persze okosan nehogy abba hagyja  :smile:.

Darkstar

Nah, sztem a Blizznek az éri meg, hogy a Vérpistikék gyorsan kitápolódjanak 70ig, aztán ahogy a WotLK kijön, rohanjanak megvenni, hogy fejlődhessenek tovább. ^^

Más: ma bgztem pár kört. Érdemes megnézni a healinget és összehasonlítani a bentlévő healerekével. :D
Locks rulz
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soul

Én tuti legyőzlek hílbe  :smile:.3v3-ba multkor hordás sámi 23 000 healing done, nekem 63 000  :D.

Darkstar

Egy picivel. Talán. De csak ha szerencséd van a critekkel :D

Nem vagyunk egy healer kaszt, és ez azért nemrossz ezt figyelembe véve. Nameg hogy ez mind rám hatott. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soul

Ja ha ogrilla q-zol és Ariél nevű Abunai-os ud priestet vagy 1 tarajos ud warlokkot látsz azokat gondolkodás nélkül öld mert nem mennek el melletted békésen az tuti.Ariélnek csak azért jegyeztem meg a nevét mert sunyin ölt le és azóta szeretjük egymást, tegnap is találkoztam vele és instant dotjai mardosták szívem miközben üres szemürege az én kék szememet fürkészte  :D.
Mikor még anno rugóztam AV-n beleszerettem 1 ud csajba, mindíg megtaláltuk egymást, az affér csak félóráig tartott utánna vége lett az AV-nek és se a nevét se a szerverét nem jegyeztem meg, de abban a félórában csak egymással foglalkoztunk pedig volt ott fél hp-s clottyos mind2 oldalon de mi mégis egymás hátsóját kerestük sthealthben  :smile:.

Bishop

Quote from: Darkstar on 2007-10-05, 15:32:34
Quote from: Bishop on 2007-10-05, 15:20:20
én azt a havi 8k-t
Heh? Havi 12.99et fizetek érte és ha nagyobb egységekben (3 hónap, etc) veszik le, még kevesebb
Emiat editeltem.

Engem nem zavar a fejlődés lassúsága ha van időm,max a már megcsinált küldik újra megcsinálása ahelyet hogy fejlődnék gyorsan. De mivel több mint valószínű hogy soha nem lesz ennyi pénzem ugyse kell ezen agódni.

Azért szenvedtem ennyit mert a druida városban nem találtam azt akivel beszélnem kellet( azért jól el volt dugva) De aztán jött valaki megmutatta, csak cserébe be kellet lépnem a klánjába sajnos, na mind1 majd kilépek.  :angyali: Aztán a moonkin kő is szépen el volt rejtve plusz gyaloglás. Ja meg a 20percenként történő DC-k.

Soul

Quote from: Bishop on 2007-10-07, 11:22:52
Azért szenvedtem ennyit mert a druida városban nem találtam azt akivel beszélnem kellet( azért jól el volt dugva) De aztán jött valaki megmutatta, csak cserébe be kellet lépnem a klánjába sajnos, na mind1 majd kilépek.  :angyali:

Hát nem semmi hogy már mik a mai feltételek hogy segítsenek  :smile:.Azért jó az oldal mert általában koordinátával alá támasztva pontosan leírják hova kell menned.Sőt eredetin ha kérdezel valamit huncsatin akkor általában ezt a választ kapod thottbot.com  :smile:.

Bishop

Tudom az oldalt. Amugy a medvésre nem talált rá. Jah és ami a koordinátákat illeti. Letöltöttem az Atlas-t bemásoltam az addon mappába de még így se mutat koordinatat a térképen.

Soul

Atlast rég használtam de az csak insta térképeket tartalmazott, azt szedd le amit írtam az tuti mutatja a koordokat :smile:.

Darkstar

Jaja, használj Cartographert.

BTW nekem meg olyan addon kéne, ami PONTOSAN jelzi a távolságot köztem és a célpontom között. Warrri kiteoláshoz kéne.

Ed.: Lawl, new lvl70 lock mount
http://uk.youtube.com/watch?v=V2_ueohYRhU
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soul

Megkérdek pmben 1 addon b*zit a guildből  :smile:.

update: 2 embert is megkérdeztem, ha ma délutánig nem jön válasz, holnap egész nap nem jutok géphez szal várhatsz  :smile:.

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soul

1 Archimonde firstkill, és ezen se voltam ott  :bruhuhu:  :smile:.

Dark itt a range addon, elvileg mükszik.

Darkstar

Thx, Archihoz meg grat (bár most tudtam már előbb is ^^)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Grat nektek. :smile: Látom piknikezés közben rontott rátok.

Bishop

Jelentem megvan macska/oroszlán forma  :D Egyre jobb a druida, a lopakodas nagy favom lett.  :angyali:

Darkstar

Lol, a létező összes realm offline.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Eberinu

most?o_O az vicces, semmi hir nem volt hogy megint leállás, hisz tegnap volt egy ha jól emlékszem

Darkstar

Engem is BGről dobott ki minden figyelmeztetés nélkül.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Én

[spoiler]Gyula üzenete:
cs
Bariska2 üzenete:
mivan megusztad a sulit meg a dogát
Gyula üzenete:
jah
Bariska2 üzenete:
van már wowod??
Gyula üzenete:
cserébe kurvára fáj a lábam
Gyula üzenete:
nyem
Bariska2 üzenete:
nem akasrz jönni tört szerón
Bariska2 üzenete:
kipróbálni
Gyula üzenete:
lusta voltam leszedni, de jó hogy mondod, be is izzítom :)
Bariska2 üzenete:
de akkor jösz tört szeróra??
Gyula üzenete:
jó?
Bariska2 üzenete:
hát nagyjából
Gyula üzenete:
kipróbálom mindenesetre
Bariska2 üzenete:
most két hétig 1000x es a rate
Bariska2 üzenete:
aztán lejjebb veszik
Gyula üzenete:
wtf
Bariska2 üzenete:
de hidd el
Bariska2 üzenete:
nehéz így is
Bariska2 üzenete:
mert lassan haladsz
Bariska2 üzenete:
és ha nagyobb vagy a lénynél asszem 6-7 szintel nem kapsz érte semmit
Gyula üzenete:
nagyszerű
Bariska2 üzenete:
mikorra jön le[/spoiler]

kelvor

Na ja. Tört serveren vannak érdekes dolgok.  :D A lassan haladsz beszólás ütött.  :muhahah:

Eberinu

fraglimiter

Kozszemlere tettek az uj engi mountokat, h is mondjam... Azt hiszem leadom a echantingot csak emiatt a mount miatt!
Meg jott par uj loot is de azok nem nyertek el a tetszesemet, Badge-es "set"-ek olyanok mintha vmi elcseszett farsangi ruhak lennenek.

Darkstar

Ennél szarabbul megírt patch note-ot se láttam még. A warlock változtatásoknál több olyan ködös, hogy azt se lehet tudni, hogy nerf-e vagy buff...
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

JaFaR

Quote from: Darkstar on 2007-10-12, 14:43:20
Ennél szarabbul megírt patch note-ot se láttam még. A warlock változtatásoknál több olyan ködös, hogy azt se lehet tudni, hogy nerf-e vagy buff...
Hát sok jó változtatás van sztem úgy general. Meg most magenek is sok pozitív dolog lesz. :)

off: Estére vmi insta?   :hopp: Lesz ventri is... :D

Darkstar

Quote from: JaFaR on 2007-10-12, 15:27:41
Hát sok jó változtatás van sztem úgy general. Meg most magenek is sok pozitív dolog lesz. :)

Felőlem :)
Bár most "imba aréna ^^" speccen vagyok, nem dpsen. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Az engim csak 355ös. Rohadtul nem akarom felrángatni 375re a mounth miatt, elég sokba lenne  :smile: Már ha 375 kell neki...ami elég valószínű.

JaFaR

Quote from: Darkstar on 2007-10-12, 15:30:06
Quote from: JaFaR on 2007-10-12, 15:27:41

Felőlem :)
Bár most "imba aréna ^^" speccen vagyok, nem dpsen. :)

Ok, akkor te fogsz tankolni!  :muhahah:

Darkstar

Quote from: JaFaR on 2007-10-12, 15:39:18
Ok, akkor te fogsz tankolni!  :muhahah:
Shattered Halls 2. bossát legutóbb 70%tól a végéig én tankoltam, mert a tank nem tudta lehúzni. :)

Ed.:

2v2 aréna RULZ
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soul

Ja most fejeztük be nemrég az arénát, mindjárt kiesik a szemem  :smile:.

upd.: Valaki segítene a fordításban ?  :D

Hajnalba ilyet toltak be nekünk akik ellen 5ször toltuk és csak egyszer győztek  :smile:, kicsit sztem idegek voltak.