Main Menu

World of WarCraft

Started by Felsmuk, 2005-02-17, 08:36:12

Previous topic - Next topic

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Suszi

Gyere Arathorra, igaz az normál és nem pvp, de ilyen ott sosincs :)

Darkstar

Quote from: Suszi on 2008-02-18, 09:25:40
Gyere Arathorra, igaz az normál és nem pvp, de ilyen ott sosincs :)
Jól elvagyok itt is, köszi. :)

Más:
Loxx are hueg
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xzone

Quote from: Darkstar on 2008-02-24, 04:30:50
Más:
Loxx are hueg

Heh, a Blizzard nagyon kreatív volt, amikor azt a debuffot megcsinálta (meg a trash úgy általában véve egész változatos már BT második felében): random megnő/összemegy a karaktered minden másodpercben, a tooltip pedig "Down the rabbit hole..." :)

Alkyra

-beh. immár nem az s2 setet lehet megvenni, hanem a superior pvp setet s azt sem honorért, hanem repuból goldért-.-(legyél exalted xyal s akkor megveheted.."farmolj xx+200 órát s meg tudod venni!" taktika yay...nem is említve h a set lószart sem ér szinte...)

pedig én már gyűjtöm a honort lvl 67es pala létemre s örültem h előre meg tom majd venni a cuccokat-.-

Darkstar

Ha jól tudom s4ben meg fogod tudni venni az s2 settet honorból, a superior repus cuccok 2.4ben kerülnek be.

Xzone, ha amikor proccol rajtam a dementia és gyorsan ráiszok egy winterfall firewatert, még nagyobb leszek? Mindíg elfelejtek vinni és csak ott jut eszembe. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xzone

Quote from: Darkstar on 2008-02-24, 12:45:43
Ha jól tudom s4ben meg fogod tudni venni az s2 settet honorból, a superior repus cuccok 2.4ben kerülnek be.

Xzone, ha amikor proccol rajtam a dementia és gyorsan ráiszok egy winterfall firewatert, még nagyobb leszek? Mindíg elfelejtek vinni és csak ott jut eszembe. :D

Nem hiszem, hogy stackel, mostanában már sajnos figyelnek a Blizznél ezekre (pedig imádtam a World Enlarger+Noggenfogger kombót még nagyon régen). De egy próbát megér, majd a jövő héten megnézem :)

kelvor

Az engis teleport-trinketnek van egy olyan mellékhatása, hogy nagyobb leszel, azzal (még) proccol a winterfall, szóval elképzelhető, hogy egyéb dolgoknál is bejön.

Alkyra

Épp fórumot olvasagttam(tom rossz szokás de 2.4en kerestem infot h mi lesz a palákkal..) s ezt találtam:
Egy tudatlan rogue szaglászott a paladin kaszt tájékán s egy ud priest ezt a választ adta:

" Good dps, great utility, viable spec. Doesn't quite match fire mage / combat rogue when they really get their freak on, but the one retri paladin makes every crit-based DPSer in the raid /cheer."

Olyan jót röhögtem rajta, hogy könnyeztem.(bár inkább a könnyek azért voltak, mert ez sajnos igaz...-.-)

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

The topic you're trying to post to has been deleted

Ez meg milyen topic volt?  :smile:

Darkstar

Quote……………./´¯/)..... .....…… ………./´¯/)
……………/…./.............……………/…./
…………../…./................…………../…./
……../´¯/'..'/´¯¯`·¸...........……../´¯/'..'/´¯¯`·¸
…../'/../…./……./¨¯\........…../'/../…./……./¨¯\
…('(…………. ¯~/'..').....…('(…………. ¯~/'..')
….\…………….'…../.....….\…………….'…../
…..'\'……………_.·´.....…..'\'……………_.·´
…….\…………..(..........…….\…………..(
……..\…………..\.........……..\…………..\

One finger is for PvE, the other is for PvP
Ilyesmi 10enakárhány oldalon keresztül. :D
Lock message to Kalgan címen

Ed.: Ezen a fórumon nem tökéletes, kicsit szétcsúszik.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

"épületes" volt ... nagyon....
pláne a végén, amikor "ki rakja be többször egymás után" frenzybe ment át az egész.... Ennél már csak az lett volna értelmesebb, ha desudesudesudesdesu... van benne... ottvolt a "/sign" -os thread is, ami szintén önmagát ölte meg, de legalább kultúráltabb formában.

Darkstar

Te mostmár annyira szakértő vagy, olvasod a fórumokat, miegyéb, a játékot mikor veszed me végre? :)

És igen, az összes dev forduljon fel, aki mással se foglalkozik, csak hogy az aréna minnél "jobb" legyen (read: warrior dominancia) és telibeszarják, hogy a változatgatásaik pveben mit okoznak.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Dreamcleaver

Pontosan nem tudtam miről volt szó, csak hogy a blizz megint hülye yada yada. Valaki elmondaná?

Kb annyi jött le, hogy az új patchben nerfelik ez a e-managment skill-t, ami életet alakít manává, és hogy a lockoknak több hp-juk van mint manájuk, mert az összes cuccuk staminás meg amúgy is erre talenteztek és most suxorz van, mert 16% életből lesz 16% mana. amúgy nem tudom miért olvasom a lock boardját a WoW-nak mikor nem is játszom.  :rotfl:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Darkstar

Kb annyi, jahm. Az 1:1 átalakítás miatt (és nem lehet downrank-elni, mivel össz-vissz 1 szintje lesz) ez piszokmód odavág pvpben (az eddigi ~1400 helyett úgy ~2000 HPt fog levenni, kevesebb mannáért, mint korábban)  Mindez persze a pvere is kihat, mert a lock máshogy nem tud combatban manát regenerálni, mint ezzel, és az arány ott is elcsúszik. De az egészre feltette a koronát, hogy valamelyik dev kinyolatkoztatta, hogy a pve lockoknak még jó is  lehet a változtatás, csak sok intet kell összeszedniük. Ez az idióta valszeg még nem látta a lock itemeket (cirka 3* anyi stam, mint int) meg talenteket (+15% stam, +3% maxhp, +30% bloodpact, egyebek).Mostantól kezdve ezek a telentek és a saját cuccaink "károsak" ránk nézve, az imp packtje, a BoK és a stami buff hirtelen debuff lett, etc. A lockok mindíg is a nagy hp köré voltak alakítva, más módunk nincs a túlélésre (nincs iceblock, vanish, feign, bubi, különböző shieldek, anyámkinja). Erre jön ez a marha, és közli, hogy mostantól az egészet a feje tetejére állítják, merthogy szerintük a lifetap imba az arénában. Az, hogy a warrior minden bracketben a legelső helyen áll, természetesen nem probléma.
Az is hasonló színvonalú volt mondjuk, mint amikor a pacthnoteba bekerült, hogy mostantól a drain mana nem kap bonust a spelldmgből. Amióta a spell létezik, soha nem kapott...

Más: végre tudom úgy húzni a fishinget, hogy nem halok bele az unalomba. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

jahm, sry.. vannak, akik 3 évet cumiztak végig, hogy meglegyen annyi stamina, meg maxhp bónusz, amennyi ráfér az itemekre, és TE akadsz ki?
Egyébként egykét értelmes postoló (pl akik nem csak quote-oltak valamit a 7-edik oldalon) rávilágított arra, hogy a marha jó, hogy most leszakad az ég, mert ez a tervezett változtatás, de evvel az erővel a többi kaszt, akik folyamatosan nerfelve vannak (sámik, dagger rouge-ok, etc) szintén kiverhetnék a hisztit, mégsem teszik ilyen mértékben.
Egyébként ha végigolvastad, akkor írták is, hogy max szereztek intes cumókat. Ha Blizzék szerint ez beválik, és bennhagyják, akkor nem gondoljátok, hogy esetleg majd itemeket is kaptok hozzá? Nyílván nem...
Also: hamarabb tap-elitek le a HP-t so what? Lore-wise szerintem reálisabb, minthogy "elvesztek egy kevés HP-t és kapok manát, aztán visszadrain-elem az eltap-elt életerőt, úgysem volt olyan sok"

Darkstar

Á, semmi, csak az endgame fightok felében vagy van faja kis AoE vagy épp lockoknak kell tankolni valamit, és amikor néha így is épp túl lehet élni, akkor -1k hp minuszba/lifetap nem lesz észrevehető. A rugók meg jó, hogy nem nyávognak, mert egyoldalú nerfelést nem kapnak (azaz ritkán) és még a mutilate spec is kap buffot a kövi patchben. A shammyk meg már megszokták, de nerfelni már őket se nagyon nerfelik, mert nincs hová. De olyan patchnote-ot nem tudsz nekem mutatni, ahol valami lock nerf nem volt. Vagy direkt, vagy rejtett. Vagy mindkettő.
Max szerzünk intes cuccot: mégis honnan? A tier6 kuka, menjek questblueban raidelni? Mert jelen pillanatban ebből a szemszögből nézve az a jobb.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

QuoteSome changes are going to be made to lifetap in an upcoming PTR build. Until that time I think we've got enough feedback.

Please hold your comments on this ability until the new version can be tested, then a new thread can be opened for feedback.

EDIT: Until the new implementation is available on the PTR new posts about Lifetap are going to be deleted.

Blue post az US fórumról. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

Ma járt le a GC-m (pedíg már 54  vagyok :D ), de lehet, hogy nem veszek újat, mert nagyon lebutítják a játékot... Én személy szerint úgy vagyok az egésszel, hogy szeretném végigszenvedni azt, amit mások is végigszenvedtek, hogy aztán legyen imba cuccuk. Lehet, hogy csak nekem van egy kissé fura rálátásom a dolgokra :D (jó, tudom, vérpistikék nélkül nem lenne 10 millió előfizető, csak 2-3)

Darkstar

Azok a némi könnyítések a közelgő exp miatt vannak. Akkor majd első sorból lehet végigszívni a 70-80 szintezést és az első nerfeletlen bossokat. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Quote from: Darkstar on 2008-02-27, 01:29:20
QuoteSome changes are going to be made to lifetap in an upcoming PTR build. Until that time I think we've got enough feedback.

Please hold your comments on this ability until the new version can be tested, then a new thread can be opened for feedback.

EDIT: Until the new implementation is available on the PTR new posts about Lifetap are going to be deleted.

Blue post az US fórumról. :D
=quit whining dipshits, we make the game that you pay for and there are 9million of you, so a few crybabies ain't gonna stop us if we wanna nerf 'ya.

De egyébként kb erre számított mindenki. És szvsz örüljetek, hogy nem kaptatok ban-t.

Alkyra

Quote from: Darkstar on 2008-02-26, 23:06:04
Kb annyi, jahm. Az 1:1 átalakítás miatt (és nem lehet downrank-elni, mivel össz-vissz 1 szintje lesz) ez piszokmód odavág pvpben (az eddigi ~1400 helyett úgy ~2000 HPt fog levenni, kevesebb mannáért, mint korábban)  Mindez persze a pvere is kihat, mert a lock máshogy nem tud combatban manát regenerálni, mint ezzel, és az arány ott is elcsúszik.

Se a pala, sami, priest nem tud mannát renegerálni combatban(vagy csak nagyon minimálisat. főleg 2.4ben lesz most ez a spriti változtatás h annak fejében kapod a mannát. ez a priesteknek jó...paláknak már kevésbé-.-). Magenek van egy 8 perc cds spellje, de mage mana nélkül túrót sem ér.(neked még mindig tickelnek a dotjaid ha van mannád ha nincs)
Druid meg innervate, de ha jól emlékszem akkor annak 30 perces cd je van.

Darkstar

Hadd ne soroljam fel az összeset, csak szemezgetek(*=másra is hathat):
Pala: Illumination, Divine Illumination, Spiritual Attunement, BoW*, JoW*. Egy pala akár 5 percig is spammelheti a FoLt és nem fog kifogyni.
Shammy: Mana totem*, a buffolt water shield (50mana/5s, mégtöbb AoE fightokon), Mana tide totem* (CDs)
Priest: Shadownál VT*, Holynál Holy conc., IF, Meditation, shadowfiend
Mage: Evo, elemental mastery, managem, Arcane conc/medit., mage armor.
És pár dolgot tuti kifelejtettem.

De akkor nem ragadok le a manát regenerál combatban-nál (bár a legtöbben tudják), hanem úgy mondom, hogy sokkal jobban kijönnek a manájukból.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xzone

Azért ahhoz képest, hogy minden patchben nerfelik a lockokat, még mindig az egyik legjobb class :)

Emlékszem a kezdeti időkre, amikor csak elvétve találkozott warlockkal az ember, mert annyira gyengék voltak; és ezt mindenki tudta. (10 perces Death Coil cooldown, szarra se jó talentek, rossz gear stb).

Alkyra

Quote from: Darkstar on 2008-02-27, 09:45:07
Hadd ne soroljam fel az összeset, csak szemezgetek(*=másra is hathat):
Pala: Illumination, Divine Illumination, Spiritual Attunement, BoW*, JoW*. Egy pala akár 5 percig is spammelheti a FoLt és nem fog kifogyni.
Shammy: Mana totem*, a buffolt water shield (50mana/5s, mégtöbb AoE fightokon), Mana tide totem* (CDs)
Priest: Shadownál VT*, Holynál Holy conc., IF, Meditation, shadowfiend
Mage: Evo, elemental mastery, managem, Arcane conc/medit., mage armor.
És pár dolgot tuti kifelejtettem.

De akkor nem ragadok le a manát regenerál combatban-nál (bár a legtöbben tudják), hanem úgy mondom, hogy sokkal jobban kijönnek a manájukból.

bow ot te is kaphatsz.XD illu csak crit esetén adja vissza s a másik talent meg 50%al csökkenti x másodpercre a mannát.
de a lényegen nem változtat. tényleg könnyebben fogytok ki a mannából mostantól.
max majd ti is potikat használtok mint a többi class.XD

Darkstar

Quote from: Alkyra on 2008-02-27, 10:53:02
Már megint... Egy rakat class ezt mondja. A lockok ugyanúgy CDre isszák a potit, mint a legtöbb caster, mert a lifetap szép kis DPSkiesés, főleg destroként.
A listában meg *al jelöltem azt, ami másra is hat. De akkor máshogy kérdezek: mi fogy ki előbb a manából és mennyivel hamarabb? Az SBt spammoló lock vagy a FoLt spammoló pala? :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Paladin leírás wow honlapról "Paladins are built to last".
Ahogy többen is mondták: mehettek szerezni intes cuccokat. Ha blizz szerint ez a jó, akkor ez is marad benn, mert nekik az az érdekük, hogy sokan fizessenek elő erre, amíg nem találnak másik fejős tehenet. Ez továbbra sem a world of warlocks and some other classes, és ha egy rakat játékosnak az kell, hogy ne táncikáló lockokat lássanak, akik azt éneklik boldogan, hogy "I have an endless supply of mana ne-ne-ne-ne-ne-neee", akkor nyílván blizz tenni fog ez ellen.
Egyedül abból a nézőpontból értem a felháborodást, hogy igen, most majd újra kell gondolni a buildek többségét, és beszerezni új gear-t, habár blizz valszeg visszamenőleg kalibrálja majd a cuccokat, ha bennhagyják ezt.

Ez meg insiderből: To sum up this change, Blizzard is using a sledgehammer to drive the Arena thumbtack. If this goes live, players will eventually adjust their play style, re-gear their toons, and the dust will settle. But patch 2.4 would probably be remembered as the infamous patch that not only nerfed warlocks, but changed how the class had been played and geared for three years before it, PvP or otherwise.

Ha meg nem akarsz alkalmazkodni, meg újragearelni, akkor még mindíg játszhatsz mással, vagy egyáltalán nem, illetve indíthatsz másik karit (vagy ahogy a fórumon is mondták páran: reroll as mage).

Lábjegyzetként megjegyezném, hogy Xzone-nál a pont: nézd meg a pre-tbc lockokat, és utána korántsem lesz ennyire rettenetes a dolog...

Alkyra

Quote from: Darkstar on 2008-02-27, 12:47:35
Quote from: Alkyra on 2008-02-27, 10:53:02
Már megint... Egy rakat class ezt mondja. A lockok ugyanúgy CDre isszák a potit, mint a legtöbb caster, mert a lifetap szép kis DPSkiesés, főleg destroként.
A listában meg *al jelöltem azt, ami másra is hat. De akkor máshogy kérdezek: mi fogy ki előbb a manából és mennyivel hamarabb? Az SBt spammoló lock vagy a FoLt spammoló pala? :)

rossz az összehasonlítás: Az SBt spammoló lock vagy a HLt spammoló pala? :)
Ez most pusztán a spellek közti hasonlóság.(mind2 nagy cast idejű s nagy mannaigényű spell) Az egy másik dolog már, hogy a palának elég ha FoLt spammol az egész raid alatt s azzal életben tudja tartani a kijelölt targetot...:)

Egyb. ha a valóságos helyzetet nézzük akkor bezony a lock, ámde jönn a kérdés: mi rosszabb? leáll a heal vagy leáll a dps?('mi volt előbb: tyúk vagy a tojás" szerű kérdés ez.^^)