Main Menu

World of WarCraft

Started by Felsmuk, 2005-02-17, 08:36:12

Previous topic - Next topic

kelvor

Quote from: Bishop on 2009-01-05, 00:35:21
Csakis Human lorewise  ^^"
Ja nálam is a lore győzött inkább. Dreanai meg a Human között vaciláltam, de végülis Human lett.
Valamit még felkéne húzni 80-ra, de nem tudom mit. Jó, mondjuk annyi választásom nincs, 71es warri meg 70es hunti, de valahogy nincs hozzájuk hangulatom...többi meg kiskari. Mage-hez lenne kedvem, de most egyes szintről felhúzni...hát nem tudom, 20nál lehet ráunnék, plusz annyi időm nincs is...pedig jó lenne valami caster. DS, milyen a lock 80-on ?  :D

Quote from: Xzone on 2009-01-05, 00:45:29
A legjobb DPS spec mostanában valami dual wieldes unholy cucc ha jól tudom.

Azt a talent-buildet megnézném. Bár tegnap láttam egy 0/32/39 dual wieldes talentet, de már nem emlékszem, hogy is volt pontosan.

Bishop

Én eldöntöttem hogy felhúzom mind a 4 healer kasztot :D Most ép a palamat húzom mert holy palazhatnékom van de van 30as papom is meg shamanom is. Amugy olyan 40 nálam a töréspont ha azon túl vagyok már jó :D Dk ilyen fun kari nekem wintergraspra meg hcba dpselni. Esetleg még egy hunter jó lenne de már így is sok az altom XD

kelvor

Mind a 4 healert? Keményen tolod.  :D

Megvilágosodtam. Csinálok egy pánk gnóm lockot fun karinak. Fightdapowa név még biztos nem foglalt.  :smile:

Darkstar

Quote from: kelvor on 2009-01-05, 00:49:40
Azt a talent-buildet megnézném. Bár tegnap láttam egy 0/32/39 dual wieldes talentet, de már nem emlékszem, hogy is volt pontosan.
http://www.wowhead.com/?talent=jZG0e0bxZfMohxckxcaMcshx  (ez a jobb)

vagy

http://www.wowhead.com/?talent=jZG0ehIxdMhoV0sxfMhI0ck

Ed.: rendesen végig kéne olvasnom a dolgokat, ez DW frost cucc, de mostanában állítólag ez a top.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Nem rosszak, az első szimpatius, rage of rivandare-t nem raknám ki, de nem rossz, lehet teszek vele egy próbát. Most melóban vagyok úgyis, felnézek DK fórumra, hátha írnak valami okosságot.

Darkstar

Akkor mi a retket raknál ki 5 pontból ami majdnem 10% dps boostot ad? :) Mert ez a build sokkal inkább a spellekre (nevezetesen az icy touchra, olyan 7-8ks criteket lehet lőni vele folyamatosan a KM miatt) alapoz, mint meleere.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Kiraknám az Icy Talonst.

Közben nézem fúrumokat, ez a talent sok helyen feltűnik:
http://www.wowhead.com/?talent=jZG0ex0xbRhoZf0hhxckxcq0co

Ed: ez is inkább spell központú, autoattack, IT meg HB spam.

Darkstar

Hát, nem tudom, hogy mennyire érné meg 20% melee haste miatt eldobni a main dmg 10%át. Mindjárt túrok egy wwst az arányok miatt.

Az a másik specc meg "érdekes". Inkább aoe-s fightokon tudom elképzelni, ahol kell a raidnek a haste support. Personal dpsben tuti kevesebbet tol ki, mint a másik. A merciless combat nem túl nagy buff (overall <4%, stacking miatt picit több lehet), Rime-ból a crit felesleges, hiszem a KM úgyis ott van, a Howling Blast meg STre nem annyival jobb az Icy Touchnál (sőt, talán gyengébb is). Ezzel szemben veszítessz egyből 20% dmg-et (EP és RoR, EP kiváltható, ha esetleg más rakja a debuffot, de DKnak megy a legkönnyebben aoeban meg a legjobban is) meg a WP is csökkenés. Szerintem nem éri meg de majd tesztelem.

Közben találtan egy wwst egy icy touchos dKról (elég ratyi gearben volt akkor állítása szerint)
http://wowwebstats.com/mwowzsutzd3f3?a=x183376d&s=183081-220829
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Ja, nekem is tesztelés lesz otthon, irány a Target Dummy.  :D Az a wws elég meggyőző, talentjét meg akartam nézni melyikkel érte el ezt a statot, de most blood meg unholy a srác. Vagy ez a 0/20/51 volt neki is?

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Lock maradt a mained, vagy reroll volt DK-ra?

Darkstar

Persze hogy a lock. :D Bár pvpre vannak más karik mert az a lockal most - finoman szólva - esélytelen.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Írták, hogy most a mage, dk, pala meg rugó túl táp pvpben.

Bishop

http://www.wowhead.com/?talent=jf0GmZG0xxIxdRhoV0sxfM
Én ezzel mennék személy szerint, nem vagyok ép a DW híve ::) Bár lehet hogy nem ép a legjobb build mivel saját készítés és még nincs letesztelve.

kelvor

A Butchery meg a Deathchill teljesen fölös szerintem. A beszélt talenteket meg nem próbáltam még ki, reggel hazaértem meloból, gyorsan megcsináltam a Fightdapowa gnóm magem aztán mentem szunya.  :smile: Lehet lock lesz belőle, a franc tudja.

Bishop

Én nem bírok Butchery nélkül élni :D Amíg nem volt kitalentelve sose volt elég RP-m, de azóta sosincs ebből gond. Deathchill filler talent előre haladás szempontjából. Mindenesetre én 2Hes frost blood maradok szerintem, régen én is ilyen frost unholy dw specet akartam de valahogy nem jött be meg sokan le is beszéltek róla fórumokon. Hogy jól tettem e vagy sem azt nem tudom de inkább megyek 1 2Handessel mint hogy 2 1handessel kelljen, mióta van titan grip nem tudom más kép elképzelni a DW-t :D

Christian

Hamár frost dps akkor ezt ajánlom:
Frost Dps

Frost Strike felesleges amúgyis, mindenki Oblit spammeli orba - szájba single targeten ha olyan. (Főleg patch után a 40%os glyphel lesz egy morbid dolog). Amikor meg multiple target van howling blast meg dnd mindig. Elég szépen lehet vele aprítani. Ez a build mondjuk főleg a critekre épít. Mondjuk nagyrészt össze is jön.

Blood dps

Ez meg arra raw attack powerre ad mindenből. Ez amolyan nyers erős talent. Kicsit gear igényesebb,de sokkal egyszerűbb mint a többi... Ezzel elég könnyű kitolni a horribilis dpseket. Ofc ez nem aoe dps. Mondjuk a patch után,hogy a heart strike levág egyszerre több mobot is...lehet marha állat lesz. Mindenestre nekem nem jön be, mert alapból idegenkedek a bloodtól XD

Én ezeket próbáltam eddig... és elég jól alakítottam velük mindenhol. Mondjuk valszeg a legtöbben azért túl ütik vele a 3k dpst jóval, mivel nekem csak off gearem van dpsre.

Liquid Snake

Valaki nem tudja mi a gond akkor ha a Dark Portal nem enged át ezzel az üzenettel? You must have the Burning Crusade expansion installed to access this area. Fel van rakva a wow+bc+wotlk, sőt voltam is már Outlanden, 2 napja nem játszottam és ez van. Nagyon örülök neki. Eredeti powa, még törtön sem történt ilyen soha.

NLZ

[reserved]

Liquid Snake

Quote from: NLZ on 2009-01-06, 17:56:02
Reinstall? :D

F@szom se szed le 13gigát meg rakja újra.

Xzone

Quote from: Liquid Snake on 2009-01-06, 17:53:27
Valaki nem tudja mi a gond akkor ha a Dark Portal nem enged át ezzel az üzenettel? You must have the Burning Crusade expansion installed to access this area. Fel van rakva a wow+bc+wotlk, sőt voltam is már Outlanden, 2 napja nem játszottam és ez van. Nagyon örülök neki. Eredeti powa, még törtön sem történt ilyen soha.

Nézd meg account managementnél, hogy minden stimmel-e az accounttal. Ha igen, akkor próbáld meg a Blizzard Repairt.

Liquid Snake

Megoldódott hála GM bácsinak.

NLZ

[reserved]

motifator

Hát az, hogy nem tudott átmenni a dark portalon.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Liquid Snake

Quote from: NLZ on 2009-01-06, 20:16:57
Mi vót a gond?

Gondolom magára arra voltál kíváncsi h nem tudtam átmenni nem? Nemtom mi volt, GM bácsi időzött egy kicsit aztán mondta h logoljak ki meg be és annyi volt aztán át tudtam menni... Mind1 már lényegtelen.

White SeeD

Lejárt az előfizetésem, viszont meg kéne néznem a karijaim nevét.
Meg tudom ezt nézni valahol valahogyan?

Kéretik nem röhögni  :ejnye:

még egy kérdés:
Armoryban csak azokat a karikat listázza, amik aktív előfizetés alatt vannak? Vagy kezdhetek kétségbe esni, hogy nem találja a karim ::)
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

motifator

WotLK 10 napos trial? Vagy már megvolt?
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

White SeeD

Quote from: motifator on 2009-01-09, 22:31:20
WotLK 10 napos trial? Vagy már megvolt?

Nem, azt még nem használtam ki. De kb augusztus óta nem néztem az accomat.

ed: Character name kérdés megoldva. A névváltoztatásnál kilistázza mindet :D

Xzone

Quote from: White SeeD on 2009-01-09, 22:17:06
Lejárt az előfizetésem, viszont meg kéne néznem a karijaim nevét.
Meg tudom ezt nézni valahol valahogyan?

Account Managementnél Character Transfernél ott lesznek.

White SeeD

Közben még kiderült, hogy a karinak aktívnak kell lennie, így azért nem látszik. Máshol meg nem tudom megnézni, hogy mi van rajta :frown:

Quote from: Xzone on 2009-01-09, 22:52:38

Account Managementnél Character Transfernél ott lesznek.

Köszi, közben egyre gondoltunk :D