Legrosszabb animék (aka:egyes emberek beírnak,egyes nekik nem tetsző anime-ket)

Started by katz, 2005-04-28, 23:07:24

Previous topic - Next topic

Member

GOAL vagy magyarul a Pálya ördögei, Benjamin főszereplésével, volt a becses neve.
A szuper-magnumot ki ne hagyd! :rotfl:

csacsa

"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Szacsi

Jujjjjjjj  :hopp:
Mondjuk ezek az animék épp azért nem lehetnek a legrosszabbak, mert társaságban nagyon jól lehet szórakozni rajtuk.

sirtomi

Bishop

szuper-magnum,ezeket de elfelejtettem már :D
amugy akit érdekel csináltak most egy ilyen filmet ami pont az ilyen focis anime-ket parodizálja ki csak a címe nem ugrik be
olyan mint a Pofonok földje volt
/off

sirtomi

Talán a Shaolin focira gondolsz. Ez egyáltalán a címe?! Elbizonytalanodtam.

Bishop

Fazék

Quote from: sirtomi on 2006-11-03, 10:45:54
Talán a Shaolin focira gondolsz. Ez egyáltalán a címe?! Elbizonytalanodtam.
Igen, az lehet a magyar címe a Shaolin Soccer angol cím alapján :)
de ez már itt eléggé offtopic :)

Dreamcleaver

Quote from: White SeeD on 2005-04-30, 12:39:29
Huh, van ilyen topic is. (Kár hogy nem láttam elõbb:D)

Samurai Champloo

Gyakorlatilag az egyetlen anime amit valaha is abbahagytam.

Benézek ide is mit látok!!!! Abbahagyni a Samurai Champloo-t! Legrosszabb anime!

Remélem az eltelt több , mint egy év alatt változott a véleményed, vagy nagyon csúnyán nézel majd rád ha egyszer netalán találkoznánk.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Lazzaret

Amit/ket a legrosszabnak/baknak tartok az/ok a kövi/k :

Az első a Soul Link. Egy latymatag történet ami nem bírt elvarázsolni. Émelyegtem a legtöbb részénél.

X 1999: ez nekem olyan szörnyü volt végignézni hogy többet ilyet soha. Az egész másfél órás öszecsapott valami aminek a története sem volt az igazi. A legrosszabb az egészben pedig a zene volt. Nem tudom ki készítette hozzá de azt el kéne ásni.

Most csak ezek jutnak eszembe. Még volt egy pár de a rosszakat hamar elfelejtem.

www.arkangyalok.uw.hu

Prof. William

Én bírtam mert olyan Die Hard az űrben utánérzésem volt. Tényleg eléggé nyálas, de legalább volt benne szex. :)  Ja és a főcímdal tetszett.

Demonbane: Három rész után kuka.

Record Of Lodoss War OAV Legend of crystania: Borzalom.

theBalrog

Talán a legmegrázóbb: ROD OAV - de a TOD TV zseniális, és az OAV ismeretének birtokában még jobb, ezért még az OAV-t is érdemes (a ROD TV előtt) megnézni.

Persze lehet, hogy voltak megrázóbbak is, csak -védekezésképp - kivetette őket az emlékezet  :jee:

tB

Yakumo

Quote from: Prof. William on 2006-11-08, 18:46:41
Én bírtam mert olyan Die Hard az űrben utánérzésem volt. Tényleg eléggé nyálas, de legalább volt benne szex. :)  Ja és a főcímdal tetszett.

Te, és azt megosztanád velünk, hogy most melyik anime-ről is beszélsz? :D  :haha:

Cobra

Talán a Soul Link.
Rolw Crystania egyértelműen a legrosszabbak között van, de a Demonbane nekem tetszett (persze nem árt tájékozódni róla megnézés előtt, hogy melyik kategória :) )
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Yakumo

Quote from: Cobra on 2006-11-08, 21:05:48

Rolw Crystania egyértelműen a legrosszabbak között van
Ezt plz fejtsd ki bővebben, hogy miért. (tényleg érdekel még nem láttam azért ;) )
Vagy valaki. (?)  :confused: :smile:

Cobra

A Crystania-nak semmi köze a Rolw-hoz, max hogy abban az univerzumban játszódik. Grafikailag katasztrófa, történet szintén. Csak a Movie-t néztem meg, az OVA-t szerencsére már le se szedtem. Movie-t is csak azért néztem végig, mert nem szokásom anime-t abbahagyni és alig több, mint 1 óra. Szerintem zsozso nyugodtan törölhetné a szerverről.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Yakumo

Quote from: Cobra on 2006-11-08, 21:26:50
A Crystania-nak semmi köze a Rolw-hoz, max hogy abban az univerzumban játszódik. Grafikailag katasztrófa, történet szintén. Csak a Movie-t néztem meg, az OVA-t szerencsére már le se szedtem. Movie-t is csak azért néztem végig, mert nem szokásom anime-t abbahagyni és alig több, mint 1 óra. Szerintem zsozso nyugodtan törölhetné a szerverről.
A kiemelt rész azért megnyugtatott, már azt hittem,h temethetem a frissen letöltött sorozatomat is. De így már érthető. Köszönöm a kifejtést. :merci:

Prof. William

A Die Hard az Ürben-nel a Soul Link-re céloztam.

Bár Crystaniat én még kezdő animeékoromban láttam jó 3 éve de ha jól emlékszem a sztori is elég rosszul volt megvalósítva, a rendezés is sillány volt (be nem fejezet jelenetek) és a rajzolás nem tetszett még. Olyan staikusak voltak a szereplők. A főhős egyfolytában nagy csillogó szemekkel nézet akkor is amikor szerelemes volt, de akkor is amikor épp harcolt. Mintha rá lett volna festve az arcára brr...

De hangsúlyozom ez elég régi emlék szóval lehet hogy tévedek... De nem hiszem...

U.I.: Látva a közben írt postokat kiderült... mem tévedtem.

sirtomi

Quote from: Lazzaret on 2006-11-08, 17:38:55
X 1999: ez nekem olyan szörnyü volt végignézni hogy többet ilyet soha. Az egész másfél órás öszecsapott valami aminek a története sem volt az igazi. A legrosszabb az egészben pedig a zene volt. Nem tudom ki készítette hozzá de azt el kéne ásni.
Talán a 24 részes sorozatot nézd meg belőle. Szerintem az nagyon jó volt, kb egy hét alatt néztem meg, ez nálam nagyon ritka :D
Mondjuk ez meg sokak szerint túl lassú :)

Yakumo

Quote from: Yakumo on 2006-11-08, 21:29:23
Quote from: Cobra on 2006-11-08, 21:26:50
A kiemelt rész azért megnyugtatott, már azt hittem,h temethetem a frissen letöltött sorozatomat is. De így már érthető. Köszönöm a kifejtést. :merci:
Oké belenéztem ebbe az....... izébe. Ez hogy néz kifele? ^^ Igazatok volt. De a sorozat eddig tetszik. ;)

csacsa

Quote from: sirtomi on 2006-11-08, 22:09:27
Talán a 24 részes sorozatot nézd meg belőle. Szerintem az nagyon jó volt, kb egy hét alatt néztem meg, ez nálam nagyon ritka :D

nekem is jobban tetszett a sorozat belőle. A movieban az alternatív befejezést láthattuk, de ami a legjobban tetszett benne, az a legvégén a szám volt, ami a feliratozáskor ment.
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Titkos

Én a Crystaniáig nem jutottam, nekem már a legelső Lodoss OVA is az egyik legrosszabb, de legalábbis a legunalmasabb animéim közt van. :/
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Lazzaret

Quote from: sirtomi on 2006-11-08, 22:09:27

A sorozat az nagyon ott volt az én is láttam de a film ehez képest egy hatalmas csalódás.

www.arkangyalok.uw.hu

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Solid Snake

Fate/Stay Night első része

Általában ha elkezdek nézni egy anime-t, akkor az első rész varázsa, hangulata szabja meg, hogy rászánom-e magam a további részek megtekintésére. Az érem egyik oldalán pl. a Death Note áll, aminek már a pilotja (ez a filmsorozatok első részeinek neve, nem tudom, az anime-k első részét hogy nevezik :confused: :smile:) is különösen megnyerte a tetszésem, így a mai napig figyelemmel és izgalommal követem (éppen most néztem meg pl. a 6. részt, a színvonal maradt).

A másik oldalon állnak az olyan anime-k, amiknek a bevezetése nem nyeri el a tetszésemet. Ilyenkor általában rákövetkező nap próbaszerűen megnézem a következő 1-2 részt, és ez alapján döntöm el, hogy tényleg nekem való-e. Így volt ez az Elfen Lied-del is. Első rész: Hááááát... További részek pedig bebizonyították, hogy megérte végignézni. És így elérkeztünk a Fate/Stay Night-hoz.

Valahogy az első rész nekem sótlannak tűnt. Oké, képi világ és zene remekül meg van csinálva, viszont a történetről szinte semmit nem tudunk meg. Bevezetés, szereplők megismerése, stb. De valahogy az igazi varázs hiányzik. A rész megtekintése után azonban úgy döntöttem, hogy azért mégiscsak van benne valami, így az Elfen Lied-hez hasonlóan itt is megadom az esélyt. Nos, a 3. rész után már kezd kialakulni valamiféle érdeklődés az anime iránt. A történetről, a Grál-háború(k)ról, a Mester-Szolga kapcsolatokról már lehet tudni egyet-mást.  A szereplők indítékai még eléggé érdekesek (pl. Rin úgy dönt, hogy feltámasztja Shirou-t, mert miért ne, szemtanú volt, így holtan kellett volna hagyni, merthogy ez a szabály, de csak azért is támasszuk fel). Saber karaktere azonban érdekes, benne éreztem a legjobb lehetőséget arra, hogy további időt szánjak majd erre az anime-re.

Tudom, hogy ez a topic valószínűleg teljes anime-kre vonatkozik, azonban hozzászólásom tartalmi lényegét ítélve úgy vélem, hogy mégiscsak ide tartozik. Gomenassai a kicsit hosszú post miatt.  :zen:

Próféta

Member

Rounin

Quote from: Laloba on 2006-10-31, 18:57:48
Nem állítom, hogy a legrosszabb...
de nekem ez nem tetszett: Angel Sanctuary

Lehet, hogy nagyon hozzá vagyok szokva a hosszabb sorozatokhoz és ezért nem tetszett. Túl gyors volt nekem a történet és a karaktereket, főleg a főhőst, alig ismerhettem meg. Szeretem a mélyebb történeteket. Nem nagyon hatott meg.  :frown:  Evvan.

Minthogy a mangából elég lame módon csak a legelejét dolgozzák fel, ezt nem csodálom.

Quote from: Predaking on 2006-11-01, 22:18:27
Még nem volt szerencsém hozzá de eddig 1 embert sem halottam aki jót mondott volna róla.

Hja, mert engem is csak írni láttál róla. ;p

Yakumo

Quote from: kozitomee on 2006-11-22, 22:38:09
Még soha se láttam rossz animét
Pedig van sajnos. Mondok egyet: ami nagyon fáj is nekem, mert nagy NAAAGGY :D Satoshi Urushihara fan vagyok, de ez akkor is xar: Legend of Lemnear anime. Az sztem egy borzalom. *sír érte* :D 
Ellenben a manga az jó. :jee: Ott van történet, sok-sok háttérinformáció, jó harcok. Ebből az anime-ben SEMMI nem jelenik meg. Egy piff-puff az egész.  :lame: