Main Menu

Bleach /Spoiler!/

Started by Tyrael, 2005-05-18, 21:51:48

Previous topic - Next topic

Project_2501

Quote from: death_scytheVégre megnéztem a 44-ik részt jó volt mert: szerepelt benne Nemu és mivel Nemu a kedvenc nõi karakterem ezért minden olyan rész amiben szerepel csak jó lehet.Rossz volt mert:...

Talán tényleg csak ennyi jó dolog történt a legutóbbi részben :(
Jómagam nem olvasom a Bleach mangákat ezért csak tippelni tudok: Azért történthetett mindez Uryuu Ishida-val, hogy felépülése után (mert szerintem nem halt meg  :jee: ) ugyanabba a fogdába szállíthassák, ahol most Chado Yasutora sínylõdik és majd ketten kitalálják  :rolleyes: hogyan szökhetnek meg.
Ha ez a tippem mégsem jönne be, akkor én nagyon  :bruhuhu: leszek  :eeek:
"...We aren't even sure that project 2501 really is a bug. Originally the purpose of this project was to..." quotation from GITS

ReLax18

Quote from: Project_2501Jómagam nem olvasom a Bleach mangákat ezért csak tippelni tudok: Azért történthetett mindez Uryuu Ishida-val, hogy felépülése után (mert szerintem nem halt meg  :jee: ) ugyanabba a fogdába szállíthassák, ahol most Chado Yasutora sínylõdik és majd ketten kitalálják  :rolleyes: hogyan szökhetnek meg.
Ha ez a tippem mégsem jönne be, akkor én nagyon  :bruhuhu: leszek  :eeek:

És mindezt a elõzetesbõl is meg lehet tudni...nem kell ide manga :)
Egyébként Uryuu elég sokat nõtt a szememben ez alatt a 2 rész alatt. Végre elismerem, hogy kemény egy karakter :jee:
De a legjobb akkoris Chad:D
Miss Excel, my tears are flowing like waterfalls! :lul:

Alkyra

Quote from: death_scythe:hogy ba*hattak ki ennyire Ishida-val mi baja van az írónak vele? Lenyom egy kapitányt (aki bankait is használt)és utána még járó képes marad(ez még Ichigo-nak sem sikerült) erre elé raknak még egyet aki közli hogy nincs vele semmi baja de itt most game over van és egy mozdulattal elintézte szegény Ishida-t.

Nem kell aggódni érte. :D Ha olvasod a mangát akkor tod hogy minden "rendben" lesz, bár Ishidanak ezért fel kell áldoznia Ichi s a többiek barátságát..(remélem ezzel nem mondtam sokat...)

Project_2501

Quote from: ReLax18És mindezt a elõzetesbõl is meg lehet tudni...nem kell ide manga :)
Most lebuktam :haha:
Quote from: Alkyra...(remélem ezzel nem mondtam sokat...)
Engem speciel csak még kíváncsibbá tettél a következõ részekre :3x3: Legalább már biztosan tudom, hogy nem fog ellaposodni a történet  ;)
"...We aren't even sure that project 2501 really is a bug. Originally the purpose of this project was to..." quotation from GITS

Alkyra

Quote from: Project_2501Engem speciel csak még kíváncsibbá tettél a következõ részekre :3x3: Legalább már biztosan tudom, hogy nem fog ellaposodni a történet  ;)

Ellaposodni? Csak most kezd érdekes lenni!
Eddig semmi lényeges nem volt benne.-szinte-
Tudod, hogy van Hollow, tudod, hogy hogyan keletkeznek, tudsz a halálistenekrõl s kész. Ennyi. A mangában kiderült pár olyan ...dolog...amitõl
megfeküdtem. Csak néztem teáscsésze méretû szemekkel hogy mi van...
Tartogat még pár ütõs meglepetést az anime.^^
Csak ki kell várni. :)

death_scythe

Quote from: AlkyraEllaposodni? Csak most kezd érdekes lenni!
Eddig semmi lényeges nem volt benne.-szinte-
Tudod, hogy van Hollow, tudod, hogy hogyan keletkeznek, tudsz a halálistenekrõl s kész. Ennyi. A mangában kiderült pár olyan ...dolog...amitõl
megfeküdtem. Csak néztem teáscsésze méretû szemekkel hogy mi van...
Tartogat még pár ütõs meglepetést az anime.^^
Csak ki kell várni. :)

A sajnálatos az hogyha jól értettem a Lunar-os fórumon akkor összesen 52 részes az anime azaz nem sokára vége.Állandoan ezt hangoztatják az ottani fórumon, reméljük tévednek de erre nagyon kicsi az esély. Viszont ha tényleg csak 52 részes lesz akkor majd azért kell izgulni hogy minél hamarabb folytassák(addig meg majd elkezdem a mangát természetesen onnan ahol az anime-nek vége lett :D )

edit:ezt nézzétek 1-es lett a rep power-em de jó, remélem ez vmi fizetés emelést jelent vagy vmi speciális képességet kapok(korlátlan 512k-s ingyenes internet elérés?)

I am Madlax.  I am the pain when you touch the truth.  The existance born from sadness.

Alkyra

52 részes? Kétlem. Egy ilyen sikersorozatot nem hagynak abba.
Tuti lesz second season.(ha most abbahagyják)

Szerintem te azt olvastad a lunar fórumon h 52.ig csinálják meg a lunarosok.

death_scythe

Nem tudom, lehet hogy félre olvastam valamit mert csak úgy át szoktam scroll-ozni a post-ok között.Legkésõbb az 52-ik résznél megtudjuk. Ha abbahagynák az 52-ik után és nem lenne 2nd season akkor nagyon dühös lennék  a készítõkre :morci: .

I am Madlax.  I am the pain when you touch the truth.  The existance born from sadness.

Project_2501

Ha az 52. rész után abba merik hagyni, akkor én kimegyek Japánba, megkeresem a készítõket és  :nagyere:
:D

Alkyra

Menjünk ketten, úgyis ki akartam menni. :)
BLEACH RULZZZ!!! :jee:

death_scythe

Várjatok meg, én is jövök majd hiszen három a magyar igazság :D
Ja és tegnap már kint volt a 45-s raw olvastam spoilereket róla(sajna nem tudok sokat várni az új részekre) és igen csak jónak igérkezik.

Project_2501

"Egy mindenkiért, mindenki a BLEACH-ért!"  :kiraly:

Más: A Hell-Fansubs ismét megelõzte a Bleach-Society-s és Lunar-os kollégákat  :gevumezs:

Bleach Ep. 45 torrent

(De kár, hogy én is csak a Lunar-os verziót szeretem :ejj: )

Alkyra

Quote from: Project_2501(De kár, hogy én is csak a Lunar-os verziót szeretem :ejj: )

Jah, jah...Már ahhoz szoktam hozzá. :)
Egyb. már reggel kint volt a torrent.:)

death_scythe

Na utána néztem; az  52-ik részig biztosan levetítik és utána kielemzik a készítõk hogy elég sikeres-e az anime a folytatáshoz(valószínûleg annak fogják találni legalább is remélem) és akkor folytatják.

Project_2501

Quote from: death_scytheNa utána néztem; az 52-ik részig biztosan levetítik és utána kielemzik a készítõk hogy elég sikeres-e az anime a folytatáshoz(valószínûleg annak fogják találni legalább is remélem) és akkor folytatják.
:D :D :D Kár, hogy a letöltések nem számítanak bele a nézettségi indexbe ;)

ReLax18

Quote from: death_scytheNa utána néztem; az  52-ik részig biztosan levetítik és utána kielemzik a készítõk hogy elég sikeres-e az anime a folytatáshoz(valószínûleg annak fogják találni legalább is remélem) és akkor folytatják.

Hát nem tudom, sztem is elég sikeres, meg azért kicsit jobban pörögnek az események, mint mondjuk egy Naruto-ban (legalábbis mostanság :ejj:

Egyébként a legújabb rész light-osabb, mint az elõzõ, de még mindig jó. :jee:

Project_2501

Semmi bajom nincs a Naruto-val, de azéert mi BLEACH-fan-ek tartsunk össze és jelentsük ki, hogy Naruto SUXXX és Bleach RULEZZZ forever and OVER ALL !!!  :lazza:

Project_2501

Egy jótanács: Bleach epizód nézés elõtt NE ! kezdjetek el (ez itt a reklám helye) ,,Tele Kréker Mogyorós"-t enni, mert a 20. percben elfogy és baromi nehéz lesz éhen kivárnotok az epizód végét :( Lehet, hogy túl kiszámítható vagyok, de az ajánlatom még mindig érvényes: AKAROK !!! egy ilyen fekete macskát (Shihouin Yoruichi-san-ra céloztam :D ) Kusajika Yachiru-san pedig már annyira KAWAIIIIII, hogy azt a magyar törvények szerint több év elzárással kell büntetni  :p
Conclusion: Nem volt semmi ez a 45. rész sem !!!

ReLax18

Quote from: Project_2501Semmi bajom nincs a Naruto-val, de azéert mi BLEACH-fan-ek tartsunk össze és jelentsük ki, hogy Naruto SUXXX és Bleach RULEZZZ forever and OVER ALL !!!  :lazza:

Azé nem suxx aza Naruto :)

Quote from: Project_2501Egy jótanács: Bleach epizód nézés elõtt NE ! kezdjetek el (ez itt a reklám helye) ,,Tele Kréker Mogyorós"-t enni, mert a 20. percben elfogy és baromi nehéz lesz éhen kivárnotok az epizód végét

Éhen kivárni az epizód végét? Addigra már szinte vége van :)

Quote from: Project_2501AKAROK !!! egy ilyen fekete macskát (Shihouin Yoruichi-san-ra céloztam  ) Kusajika Yachiru-san pedig már annyira KAWAIIIIII, hogy azt a magyar törvények szerint több év elzárással kell büntetni  

Nemtudom, hogy ebben a részben mi tetszett Yoruichi-ben, de tényleg elég jó bõr :) . Yachiru pedig engem nem tud lázba hozni...mert az ari arc mögött valszeg egy kíméletlen démon lakozik :D ...de tény, hogy szépen néz ki.
Ez a rész 2 dolog miatt volt jó: 1. megtudtuk, hogy mi történt Ishidával, Chaddal és Ganjuval. 2. megtudtuk, hogy Zaraki Kenpachi még él :eeek:  :eeek:  :jee:  :)

Project_2501

Quote from: ReLax18Azé nem suxx aza Naruto :ejnye:
:o Valóban ezt írtam volna  :confused: Tegnap kissé elragadtak az érzelmeim :ejj: Nem fog még1x elõfordulni ;)

Alkyra

Én pl ugyanúgy szeretem a Narutot mint a Bleach-et(nahjó a Bleach-et egy hangyányival jobban:))

Egyb. most olvastam a 191. részt a mangából s hideg kirázott. Ez NAGYON durva.
Ezt ne olvassátok el, ha érdekel, hogy mi fog történni a Bleachben:

Ugye kiderül, hogy nem ichigo az egyetlen akinek a lelkében egy Hollow van s páran el kezdenek rá vadászni(két csoport) az egyik a "békés" a másik meg..nos a durvább team.  Ebbõl a csoportból az egyik tag úgy TÉPTE le Sado(ichi legjobb haverja) karját mint csirkecombot az éhes 200kilós amerikai...Én csak néztem hogy mi van. Brrr...Szegény Sado....

ReLax18

:eeek:  :eeek:  :eeek:
OMFGOMFGOMFG!
Miért nem szóltál, hogy ez nagyon spoileres?!!?!? Úgy elolvastam, hogy csak na...:D
De most minek örülök? Chad...Chad...hogy tehették ezt veled?!?!?!?!!?!? :nagyere:  :nagyere:  :b+:
Úgy érzem nekem is rá kéne pattannom egy kicsit a mangára, hogy az ilyen dolgok ne jöjjenek váratlanul:D

Alkyra

Quote from: ReLax18:eeek:  :eeek:  :eeek:
OMFGOMFGOMFG!
Miért nem szóltál, hogy ez nagyon spoileres?!!?!? Úgy elolvastam, hogy csak na...:D
De most minek örülök? Chad...Chad...hogy tehették ezt veled?!?!?!?!!?!? :nagyere:  :nagyere:  :b+:
Úgy érzem nekem is rá kéne pattannom egy kicsit a mangára, hogy az ilyen dolgok ne jöjjenek váratlanul:D

Szóltam, hogy ne olvasd el ha érdekel a Bleach!  :)
Vess magadra!

Project_2501

Quote from: BleachSocietySpread The Bleach Love
És milyen igazuk van :)

death_scythe

Nincs vkinek vmi jó Inoue képe? Vagy tud vki egy helyet mondani ahol lehet jó Inoue-s képeket találni?

Alkyra

Quote from: death_scytheNincs vkinek vmi jó Inoue képe? Vagy tud vki egy helyet mondani ahol lehet jó Inoue-s képeket találni?

Ezt már én is kértem anno., de alig találtak vlm-t.
Menj a képgalériába a kérések között kell lennie valahol...

Nedy

Quote from: AlkyraEzt már én is kértem anno., de alig találtak vlm-t.
Menj a képgalériába a kérések között kell lennie valahol...

a minitokyon néztetek már? ott van majdnem 700 bleaches kép, szal biztos akad köztük jónéhány Inoue-s is

http://www.minitokyo.net/

Alkyra

Quote from: Nedya minitokyon néztetek már? ott van majdnem 700 bleaches kép, szal biztos akad köztük jónéhány Inoue-s is

http://www.minitokyo.net/

Köszi! Ez már nagyon hiányzott!

Rufio

Üdvi!

Csináltam egy magyar Bleach Fórumot és jó lenne, ha öbb tagunk lene, mert így elég egyoldalú a beszélgetés:

bleach-forum

Ha érdekel gyertek és csatlakozzatok:)

death_scythe

Kösz, kösz, akkor megnézem a Minitokyo-n.

edit:ezeket találtam a Minitokyo-n többek között

Ezt látnotok kell annyira vicces, ezt meg azért mert annyira jó (legalábbis szerintem).