Main Menu

Bleach /Spoiler!/

Started by Tyrael, 2005-05-18, 21:51:48

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

hát nekem még az 59 is beütött. a hollow-alak nagyon aranyos :D:D és az is, hogy Ichigo milyen simán letöri az uralmát... bár gondolom azért a büszkesége besegített neki.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Bandita ^^

Quote from: LazzaretNem biztos de ha jól gondolom akkor ez az õ Bankai-a.

:ejnye: Az csak a "shi-kai". Én olvasom a mangát és elág brutális dolgokra képes csak "kidou" használatával az ex-taicho. Bele sem merek gondolni milyen lehet a "ban-kai"-ja
"Van nagyobb sötétség annál, mint ami ellen harcolunk. Ez az eltévelyedett lélek sötétsége. Mi ezt a háborút nem hatalmak és elvek ellen vívjuk, hanem a káosz és a reménytelenség ellen. A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála. Ezért sohasem adhatjuk meg magunkat. A jövő itt van körülöttünk az átalakulás pillanataira vár, hogy újjászülethessen a megvilágosodásban. Senki nem ismeri a jövőt, vagy hogy hová vezet majd, csak annyit tudunk, hogy mindig fájdalommal születik meg."

Lazzaret

Ja igazad van azóta utána néztem a mangában. Félelmetes lehet az biztos.

www.arkangyalok.uw.hu

Necrid^

Quote from: White SeeDPoéngyilkos. Meg a többiek is! :mad:
Akkor Ne olvas Bleach Theard. ilyen egyszerü. élene már tudni hogy Theard neve inkább "Bleach (SPOILEREK!!!!)".
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Kvikveg

Quote from: Bandita ^^Nemtudom mért, de mindenki a gyilkolásról beszél a sorozatban, (jo persze nem mindenki), de ha jobban visszaolvastok/néztek, nem nyirt ki senki senkit egyszer sem, persze a hollow-kat és Ichigo anyját leszámítva. Ami azért egy kicsit meglepõ.
HA tévedtem volna a halálozásokkal kapcsolatban akkor gomen, de fél óra gondolkodás után senki nem jutott eszembe. :hehe:
Igazad van, de ha a lanyt feltamasztjak, en akkor fogok sirni azt hiszem.:eeek:
Quote from: Bandita ^^:ejnye: Az csak a "shi-kai". Én olvasom a mangát és elág brutális dolgokra képes csak "kidou" használatával az ex-taicho. Bele sem merek gondolni milyen lehet a "ban-kai"-ja
Vaaa, ez jol hangzik. *kezeit dorzsolgeti*

A topicot szerintem is at kene nevezni Bleach  - vigyazat SPOILER!!! -re, vagy mi.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

ReLax18

60:
Az a baj, hogy a "fõgonoszról" már egy ideje elspoilereztem magam, és így nem ütött akkorát...[COLOR="White"]de ha jobban belegondolok, még így is elég nagyot ütött Hinamori és Hitsugaya elintézésével. Nagyon durva képessége van:jee:[/COLOR] Ez az egyik legjobb Bleach rész...és még jön egy pár:jee: :jee:

Amúgy meg én is úgy olvastam, hogy a képessége az "csak" Shi-kai. Ha egyszer úgy gondolná, hogy bemutatja a Bankai-ját, akkor kõ kövön nem marad:D

...és a kövi részben benne lesz Ichigo:D:D:D
Miss Excel, my tears are flowing like waterfalls! :lul:

Venom

Quote from: KvikvegA topicot szerintem is at kene nevezni Bleach  - vigyazat SPOILER!!! -re, vagy mi.

Hát nem ártana, kezd kicsit unalmas lenni, hogy fél szavakból kell kibogarászni mindig, hogy ki mit látott és mi a véleménye.

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Necrid^

Quote from: VenomHát nem ártana, kezd kicsit unalmas lenni, hogy fél szavakból kell kibogarászni mindig, hogy ki mit látott és mi a véleménye.
Egyetértek.

Lazzaret

Akkor azthiszem ezt megszavaztuk.:D

www.arkangyalok.uw.hu

Dreamcleaver

Szerintem is alapból hülyeség ez a "ezt fehérítsd ki mert spoiler!!!" õrület. Vazz ezt egy anime forum, azért van, hogy beszélgessünk az animokról. Aki nem akar spoilert, az ne olvassa a Bleach topikot, akkor menjen mondjuk a "mit láttál legutóbb" topikba és kérdezze meg milyen a Bleach, megéri -e letölteni etc..aztán nézze, jöjjön vissza és kommentáljon. :3x3:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Necrid^

ty shiroi. nah most már nem kell senkinek fehér szinet használnia.

Kvikveg

Hmmm. Eppen azon toprengek Urahara kicsodamicsoda. Elo kene rantanom a mangat. Csak hosszuuuuuuuuuu.... Meg nem akarom leloni a poent. Akkor mit varjak izgatottan egy hetig? :haha:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Alkyra

Uruhara? Ahogy már mondtam, miatta van ez az egész. Õ az egész bleach közepe,eleje s a vége.
Nemsokára kiderül, hogy ki is volt s mit csinált az ürge...s hogy miért menekült el Soul Societybõl...:)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: AlkyraUruhara? Ahogy már mondtam, miatta van ez az egész. Õ az egész bleach közepe,eleje s a vége.
Nemsokára kiderül, hogy ki is volt s mit csinált az ürge...s hogy miért menekült el Soul Societybõl...:)
nenmár... nem akarom az egész vizsgaidõszakot Bleachfantáziálással tölteni :( :D:D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Kvikveg

Quote from: AlkyraUruhara? Ahogy már mondtam, miatta van ez az egész. Õ az egész bleach közepe,eleje s a vége.
Argh. Most mar eloszedem azt a mangat. *merhetetlenul kivancsi*

Necrid^

Quote from: KvikvegArgh. Most mar eloszedem azt a mangat. *merhetetlenul kivancsi*
igy le lõvod a poént magadnak.

Rage

Quote from: Bandita ^^:ejnye: Az csak a "shi-kai". Én olvasom a mangát
Hat akkor azt kell mondjam, eleg feluletesen olvasod, ugyanis NEM LEHET TUDNI, hogy Aizen zanpakutoujanak ezaz illuzio kepessege shikai-e vagy bankai. (Szerintem pl. utobbi. Megcsinalta isten tudja, mikor, es a ket embere, Ichimaru es Tousen "tartjak fent" neki az illuziot. Tehat a velemenyem az, hogy nem maga Aizen eros, hanem a kepessege.)

Meg mielott valaki megkerdezne, igen, en is figyelemmel kiserem a mangat, a legujabb raw chaptereket mindig elolvasom. (Pl. ez utobbibol a legujabb elegge rohejes volt, de inkabb nem szpojlerezek. :p)
痛みを感じる方向に、出口がある!

Kvikveg

Olvasod? Nem csak nezegeted? :hehe:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: KvikvegOlvasod? Nem csak nezegeted? :hehe:
nem. kinézem belõle, hogy eredetiben is full megérti... :D

Dreamcleaver

Nem tudom mit filóztok ezen ennyit. Már megmondtam...Aizen egy p*cs. Ennyi. :hehe:

Urahara? Most felkeltettétek az érdeklõdésemet. De remélem nem Aizen oldalán áll. Amúgy csak mert spoiler warningos lett a topik a mangából ne hozzunk be spoilereket majd, ez itt a Bleach anime topik. Köcce. :)

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Chronos

Quote from: KvikvegOlvasod? Nem csak nezegeted? :hehe:
Rage tud annyit japánul, hogy szinte probléma nélkül lefordít bármilyen manga chaptert...:jee:

CHRONOS

Kvikveg

Quote from: ChronosRage tud annyit japánul, hogy szinte probléma nélkül lefordít bármilyen manga chaptert...:jee:

CHRONOS
Ööööö.... :whoah:

Rage

Quote from: White SeeDÉn csak azt nem értem, hogy ha a hollow-ok olyan simán át tudnak jönni a soul society-be akkor mért nem rohanták le az egészet akkor.
Ott a pont. ;)

Sajnos a bleach cselekmenye / tortenete (foleg mostanaban) eleg nagy lyukakkal van teletuzdelve (nomeg *khm* "logikai hibakkal"), es vannak elfeledett (?) tortenetszalak is (Ichigo es Kaien kapcsolata pl.).

Egyvalami biztos: ez a manga (es anime) nem fog belathato idon belul veget erni. :Ð
痛みを感じる方向に、出口がある!

Kvikveg

Hollow-k mikor voltak a Soul Societyben? A mangaban?
Ichigo-Kaien kapcsolatra en is NAGYON kivancsi lennek.
Milyen logikai bakik vannak meg?
Leginkabb azt nem ertem, hogy ha vki meghal, a Soul Societybe kerul, de utana??! Mert ugye ott is meg lehet olni embereket, de akkor meg mi tortenik veluk? Meg nem ehes, ha nincs ereje vagy mi... Kicsit kodos a dolog...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: KvikvegHollow-k mikor voltak a Soul Societyben? A mangaban?

Leginkabb azt nem ertem, hogy ha vki meghal, a Soul Societybe kerul, de utana??! Mert ugye ott is meg lehet olni embereket, de akkor meg mi tortenik veluk? Meg nem ehes, ha nincs ereje vagy mi... Kicsit kodos a dolog...
voltak. nekem ami beugrik, az a Yoruichi-féle dolog, amikor a kiscsajjal hollowt ölnek - az Soul Society volt.
Ha meghal egy ember SS-ben, a lelke megszûnik elvileg.
Kaja csak akkor kell, ha van szellemi erõd - és használod. Más kérdés, hogy HONNAN lesz a kaja :S

Kvikveg

Quote from: blarkevoltak. nekem ami beugrik, az a Yoruichi-féle dolog, amikor a kiscsajjal hollowt ölnek - az Soul Society volt.
Nem lehet, hogy akkor a Foldon voltak, mint pl amikor Rukiaek gyakoroltak az iskolaval?

Lt. Simoan Blarke

Quote from: KvikvegNem lehet, hogy akkor a Foldon voltak, mint pl amikor Rukiaek gyakoroltak az iskolaval?
(/me megerõsítést vár)
én így emlékszem - nekem a látványvilág miatt az SSnek tûnt. bár lehet hogy it's my imagination, in that case nvm.

Necrid^

Quote from: blarke(/me megerõsítést vár)
én így emlékszem - nekem a látványvilág miatt az SSnek tûnt. bár lehet hogy it's my imagination, in that case nvm.
Nem tudom eddig nem volt Hallow SS-ben. volt olyan rész ahol hallow jelent meg SS-ben?

Rage

Quote from: NecridNem tudom eddig nem volt Hallow SS-ben. volt olyan rész ahol hallow jelent meg SS-ben?
Oo, az a hollow aki "megszallta" Kaient? :p
痛みを感じる方向に、出口がある!

Necrid^

Quote from: RageOo, az a hollow aki "megszallta" Kaient? :p
Ja ténleg.. sryz :rolleyes: de várj az csak ugy megszállta. de nem volt olyan hogy harcoltak egy Hallow ellen SS-ben. nem? ugy értem az volt az egyetlen eset ahol hallow ellen harcoltak.