Main Menu

Bleach /Spoiler!/

Started by Tyrael, 2005-05-18, 21:51:48

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

Quote from: DreamcleaverA gólem az tényleg jól néz ki, de van egy olyan érzésem, hogy a mostani DB stílus fokozódik, és Aizen simán le fogka nyomni. :(
naigen. még csak a 60at láttam, de eléggé "uhyes, erõs vagy? ütök egyet, owned" feeling van - lásd kisfehérke (hogy hívta Hinamori? whitehead?) vs. Aizen... meg amit az egy ujjal megállítja Ichigo bankai-ját jelenettel kapcs elmondtatok... félek átmegy Dragonball - Yu Yu Hakoshu irányvonalba :/
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Rage

Quote from: blarkefélek átmegy Dragonball - Yu Yu Hakoshu irányvonalba :/
Mar reg atment. Welcome to a hundred chapters earlier. ;]
痛みを感じる方向に、出口がある!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RageMar reg atment. Welcome to a hundred chapters earlier. ;]
itt animérõl van szó. main forum > ANIME[/i] > Bleach - SPOILER!!! ;>
de ha következõ 4 részben kipusztul az értelem, akkor én vágom Bleachet a Lomtárba.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Dreamcleaver

Quote from: blarkenaigen. még csak a 60at láttam, de eléggé "uhyes, erõs vagy? ütök egyet, owned" feeling van - lásd kisfehérke (hogy hívta Hinamori? whitehead?) vs. Aizen... meg amit az egy ujjal megállítja Ichigo bankai-ját jelenettel kapcs elmondtatok... félek átmegy Dragonball - Yu Yu Hakoshu irányvonalba :/

Yu Yu Hakusho...na azé azt ne! Akkor már inkább fillerek. :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ha még nem láttad a 61-et akkor ez neked egy kicsit spoiler de: [COLOR="White"]Az a gyógyítós kapitány csajszi utalást tett rá, hogy most nekilát Hinamori és Hitsugaya kezelésének...szóval ugylátsztik a drámai rész még várat magára. :D[/COLOR]

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Lt. Simoan Blarke

Quote from: DreamcleaverHa még nem láttad a 61-et akkor ez neked egy kicsit spoiler de: [COLOR="White"]Az a gyógyítós kapitány csajszi utalást tett rá, hogy most nekilát Hinamori és Hitsugaya kezelésének...szóval ugylátsztik a drámai rész még várat magára. :D[/COLOR]
az a szép, hogy még amikor a 60at nem láttam, abból is rengeteg spoilert lelõttetek, mégis okozott meglepetést, szóval ez most amolyan thanx for the info :) de ezt valaki már említette lejjebb.
de ha nem kap értelmet, csak vég nélkül gyakjuk egymást, akkor télleg quitolok :/ - rage véleményezte a késõbbi sztorit nekem. tömény gyakás. azért néztem eddig, mert a szimpla öldököljük a hollowkat cucc szép fordulatot vett. de most hogy verjük szét egymást n+1 részen át... ez brrrr.

Bandita ^^

Quote from: DreamcleaverJa csak az a jó benne, hogy fekete. :D Amúgy meg a képessége sem valami extra...Húúú gyors vagyok, de jó!...plz ennél azért többet is lehetett volna. Persze valószínûleg nem csak a sebessége nõtt hanem valami össznépi passzív powa növekedés, szóval majd a késõbbi csatákban kiderül.(

Ha emléxel Byakuja-nak is több képessége volt a ban-kai-ban... (Ez magyaros lett) gondolok itt arra a "szárnyas" cuccra amivel a végén vesztett, meg mondjuk a "ketrec", :muhahah: , Szal elképzelhetö hogy lesz még amit Ichigo megtanulhat Zangetsu-tól.... IMHO
"Van nagyobb sötétség annál, mint ami ellen harcolunk. Ez az eltévelyedett lélek sötétsége. Mi ezt a háborút nem hatalmak és elvek ellen vívjuk, hanem a káosz és a reménytelenség ellen. A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála. Ezért sohasem adhatjuk meg magunkat. A jövő itt van körülöttünk az átalakulás pillanataira vár, hogy újjászülethessen a megvilágosodásban. Senki nem ismeri a jövőt, vagy hogy hová vezet majd, csak annyit tudunk, hogy mindig fájdalommal születik meg."

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Bandita ^^Ha emléxel Byakuja-nak is több képessége volt a ban-kai-ban... (Ez magyaros lett) gondolok itt arra a "szárnyas" cuccra amivel a végén vesztett, meg mondjuk a "ketrec", :muhahah: , Szal elképzelhetö hogy lesz még amit Ichigo megtanulhat Zangetsu-tól.... IMHO
nem véletlenül kell évtizedekig tanulni a bankai használatát. eléggé valószínû, hogy van még pár képesség Zangetsuben.

Alkyra

Quote from: blarkenem véletlenül kell évtizedekig tanulni a bankai használatát. eléggé valószínû, hogy van még pár képesség Zangetsuben.

Lásd azt amikor a Hollow énje használta a Ban Kai-t. Az is egy másik technika.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: AlkyraLásd azt amikor a Hollow énje használta a Ban Kai-t. Az is egy másik technika.
de a Hollow énjének más a reitsuje (vagy hogyafrancba hívják a szellemi erõt :D). a képességek a kard és a tulaj személyiségébõl együttesen születnek...

Chronos

Yu Yu Hakusho > DBZ > Bleach > Naruto

Yu Yu Hakusho olyan amilyennek az összes shounennek kellett volna lennie...
Jó sztori, jó karakterek, és 10x élvezetesebb harcok mint a Naruto/Bleachban...

Egyedül a One Piece és a MAR lett olyan jó, hogy felérjen ehhez az animéhez, sõt, a One Piece még le is hagyta és a MAR is kezd szépen felfelé haladni a ranglistán...

Ennyit errõl, de folytassátok csak a Yu Yu Hakusho szidását, valószinûleg 1 részt sem láttatok belõle japánul, csak a magyar szinkronos alapján itélitek el eme remek alkotást...

Csak ennyit akartam mondani...

CHRONOS

Dreamcleaver

Quote from: ChronosYu Yu Hakusho > DBZ > Bleach > Naruto

Yu Yu Hakusho olyan amilyennek az összes shounennek kellett volna lennie...
Jó sztori, jó karakterek, és 10x élvezetesebb harcok mint a Naruto/Bleachban...

Egyedül a One Piece és a MAR lett olyan jó, hogy felérjen ehhez az animéhez, sõt, a One Piece még le is hagyta és a MAR is kezd szépen felfelé haladni a ranglistán...

Ennyit errõl, de folytassátok csak a Yu Yu Hakusho szidását, valószinûleg 1 részt sem láttatok belõle japánul, csak a magyar szinkronos alapján itélitek el eme remek alkotást...

Csak ennyit akartam mondani...

CHRONOS

Ízlések és pofonok ugye. :) Nekem a Bleach-Tenjou Tenge irányvonal jobban bejön. Persze a sztori lehet hogy jó, de engem irritál ez a kilencvenes évek eleji karakterdesign. Bizti jobb japán szinkronnal, de nekem az az anime valahogy túl gyerekes...mondjuk nekem már a Dragon Ball sem jött be.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Lt. Simoan Blarke

Quote from: DreamcleaverÍzlések és pofonok ugye. :) Nekem a Bleach-Tenjou Tenge irányvonal jobban bejön. Persze a sztori lehet hogy jó, de engem irritál ez a kilencvenes évek eleji karakterdesign. Bizti jobb japán szinkronnal, de nekem az az anime valahogy túl gyerekes...mondjuk nekem már a Dragon Ball sem jött be.
karakterdesignt én is utáltam benne. (nem véletlenül nem szeretem az Akira képi világát se...) viszont pl. Botan-chan nagyon zsír ^^
Bleach viszont tényleg kezd átmenni fight formába... :/ 52 részt még kibírtam volna natúr gyakásból, de 61 még csak kb a fele... talán annyi se... én kezdek besokallni :'(

Christian

Quote from: RageEz mind szep es jo, csak egyvalamit felejtesz el: errol SZO SEM VOLT. (Ha szerinted igen, akkor valamit elneztel erosen.) Hogy Byakuyat idezzem: "Ban kait _CSAK_ a legtehetsegesebb shinigamik kepesek elsajatitani, tobb evtizedes munkaval." Namost ha az allitasod igaz, akkor nekik IS kapitanynak kellene lenniuk, hiszen megfelelnek a felteteleknek. Ezen tessek egy kicsit elgondolkozni.

Mellesleg Ikkaku meg csak nem is vice-captain...

Te olvastál megint valamit félre.... :)  Byakuya azt mondta,hogy a Ban-kai MEGFELELÕ HASZNÁLATÁHOZ kell 10 év :D Nyugodtan nézd vissza. Szószerint ezt mondja. 52-53. rész. Fõleg mivel közli is Renjivel,hogy ezért nem tudott elérni semmita Ban-kaiaval. Kapitány az lesz aki megfelelõen tudja használni a Ban-kait. Ilyen pedig csak egy darab van Ikkaku!!! Hogy Ikkaku miért nem kapitány? Ha figyelmesen olvasod akkor (nem tudom,hogy 3 oldal, hogy kerülte el a figyelmedet :P ) Akkor tudod,hogy arról,hogy neki van Ban-kaia mindössze 3 ember tud. Az,hogy ez miért van szintén ki van fejtve.

Amúgy ez már nem az elsõ dolog,hogy kiragadod a hibákat anélkül,hogy az aktuális dolgokat figyelmesen olvasnád vagy oda figyelnél arra, hogy mi miért van. Sõt logikailag se túl jók ezek a hibák. Egyre inkább úgy tûnik te csak hibákat keresel ebben az animeban. Ez nem gáz, csak plz olyanokat mondj belõle amik tényleg hibák. (Mert ugye vannak, de pont nem ezek. ) :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: ChristianAmúgy ez már nem az elsõ dolog,hogy kiragadod a hibákat anélkül,hogy az aktuális dolgokat figyelmesen olvasnád vagy oda figyelnél arra, hogy mi miért van. Sõt logikailag se túl jók ezek a hibák. Egyre inkább úgy tûnik te csak hibákat keresel ebben az animeban.
nem, csak mérnöki precizitással rendelkezik, de lusta visszaolvasni :D plusz picit mintha szeretne villogni a tudásával, de ez csak imo (és ki nem?!)

Christian

Jaja ezt én is látom...ezért mondtam,hogy csillogjon és találjon igazi hibákat. Volt is egy oldal ami ezzel foglalkozott.. Elvesztettem a címét :D  Btw akkor most lesz szünet vagy sem?

Edit:
Amúgy nem értem,hogy egyesek miért hibákat keresnek egy olyan animeban ami szórakoztatásra van kitalálva. Pl ez olyan mint a Gyûrûk Urát a hibái miatt végignézni.

Venom

Ööö... Nekem nagyon tetszett a Yu Yu Hakusho, bár volt néhány hibája szerintem. Viszont rettentõ jó feelinget tudott produkálni.

Ami pedig a Bleach el-akciósodását illeti, én azért nézem. Persze, kell mellette a misztikum is, de ez alapvetõen fight anime, és annak tökéletesen jó.

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Rage

Hulyenek nezni azert nem kene, gyerekek. :p
Christian olyan nyilvanvalo dolgokat mond, amiket en is tudok, ugyhogy nem is tudom, melyikunk "villog"... Szorakoztatasra lett kitalalva? Valoban. De mondj mar egy mangat, amelyik NEM, legyszives. ;) Az NGE is arra lett kitalalva. Hogy ott ez nem shounenfightban merult ki, az szamit valamit? Ugyhogy ez egy igencsak gyenge labakon allo erv.
A Bleach hibait inkabb akkor nem is reszletezem, hiszen elvakult faneknek azok nyilvan nem hibak. :p Lehet emiatt sznobnak nevezni. :p

Viszont tovabbra is rohejesnek tartom azt, hogy [COLOR="White"]mostmar szinte minden masodik SS-"tag" kepes (az azelott PRIVILEGIUMNAK szamito!) bankai elsajatitasara.[/COLOR] Azt most megmondom, hogy:[COLOR="White"]
1. A kov. reszben Matsumoto bankait fog csinalni (persze a KAPITANY Hitsugaya-enal lenyegesen erosebbet);
2. Az Ichigoban levo hollow elojon, es veghezvisz egy uj "kai"-t, ami magasabb szintu a ban-nal, es amit termeszetesen csakis Ichigo tud onnantol kezdve megcsinalni;
3. Isshint nagy valoszinuseggel valojaban szamuztek SS-bol, csakugy, mint Uraharat, annyi elteressel, hogy ez elobbi ur biztos "tul eros volt", es feltek tole (ne csodalkozzon senki, ha TENYLEG ezt fogja megjatszani Kubo).[/COLOR]

Nem mernem a karomat tenni ra, hogy a fent felsoroltak meg fognak tortenni, de ha megis, akkor emlekezzetek a "villogasomra". :p

P.s.: Legujabb chapterben az a hollow, amelyik legyozi Hitsugayat, TAGADHATATLANUL a DB / DBZ-s Tao Pai Pai-rol lett copy&paste-elve, sot, meg a nevuk is hasonlo (mindket nev kinai eredetu), es a ruhajukban sem veltem tul sok elterest felfedezni.
A kis "verzo szemu" hollow es a nagy allat pedig Vegeta es Nappa. Ennyit arrol, hogy "nem DBZ-s" a Bleach. Koszonom a figyelmet.
痛みを感じる方向に、出口がある!

Chronos

Quote from: DreamcleaverPersze a sztori lehet hogy jó, de engem irritál ez a kilencvenes évek eleji karakterdesign.
A GRAFIKA A LÉNYEG
QuoteBizti jobb japán szinkronnal, de nekem az az anime valahogy túl gyerekes...
BLEACH NEM AZ

CHRONOS

Christian

Bah..én nem villogni akarok csak kijavítom amit mondassz. Most ezeket a dolgokat ahogy Te is mondtad bárki eltudná mondani. Amúgy nem mindenki fan itt, csak mi nem utáljuk az animet mint Te és nem csinálunk képzelt hibákat :)

Na de azért hátha hat valamit leírom megint mi az amit félreértelmeztél:
A Ban-kai sose volt privilégium. Attól függõen lett valakinek,hogy az milyen erõvel rendelkezik és mennyit edz. A Soul Societybe aki rendelkezik shinigami erõvel az SZINTE majdnem mind képes lehetne a ban-kaira. Legalábbis egy bizonyos szintig. Asszem 5th officer szint az amin még tudnak valamit a shinigamik. Legalábbis nekem így tûnt.

Ichigo ha szerez új zanpakutou formát akkor az nem lesz egyedi mert mint tudjuk van egy csoport akik pont úgy vannak mint Ichigo. Tehát egy hollow él bennük. Most nem jut hírtelen eszembe a nevük. Amúgy Ichigonak még egyelõre Sen-keie sincs :P Nem értem mit kell már most "baszd meg medve a létrádat" szitut csinálni.

A másik,hogy a DBZbõl lett lopva a karakter. Kubo DBZ fan volt. Na és? Ettõl most neked mi fáj?

Hogy õszinte legyek kicsit zavaró, hogy úgy tûnik,hogy Te ide mindenkit leszólni jársz és ha nem ad valaki igazat rögtön lehörögöd. Mintha Te mindent tudnál vagy valami. Azért ezen változtatni kéne. Ha valaki téved ismerje be és kész. Ennyi. Majd ha valami ökörséget írok akkor én is elismerem.

Lt. Simoan Blarke

a bankai fölötti kai az triviálisan várható volt.

Christian

Mondjuk kíváncsi vagyok milyen lehet Ichigo Sen-keie. Bár elõbb tanulja meg úgy használni a Ban-kait mint a Hollow Ichigo. :P Egyelõre elég bénán küldi vele. Legalábbis "kifehérített" társához képest.

Rage

Csak Christian-nak egy utolso komment, tobbet nem postolok erre a forumra, igerem. :p

Azt mondtad, elismered, ha hulyeseget mondasz, hat akkor itt az ido: a "senkei" NEM a bankai feletti szint, hanem Byakuya bankai-anak egyik formaja. (A senkei jelentese egyebkent valami olyasmi, hogy "a kivegzes jelenete".)
痛みを感じる方向に、出口がある!

Kvikveg

Quote from: RageCsak Christian-nak egy utolso komment, tobbet nem postolok erre a forumra, igerem. :p

Azt mondtad, elismered, ha hulyeseget mondasz, hat akkor itt az ido: a "senkei" NEM a bankai feletti szint, hanem Byakuya bankai-anak egyik formaja. (A senkei jelentese egyebkent valami olyasmi, hogy "a kivegzes jelenete".)
Nem latom, hogy irna barhol, hogy a senkei meg egy szint lenne.
Legyszives idezd be. Nem kevered a dolgokat kicsit?

Zsebterminator -> ez tetszik. :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Christian

Akkor miért volt utána Zanpakutou final form? O_O

Edit:
Még mindig nem értem miért hiszed azt,hogy a Ban-kait csak a legtehetségesebbek szerezhetik meg :P Na mindegy nem vitatkozok olyannal aki elvbõl rühelli a Bleachet és ilyen false hibákat keres.  Már az elején hallgatnom kellett volna :D

Christian

Quote from: DreamcleaverJa csak az a jó benne, hogy fekete. :D Amúgy meg a képessége sem valami extra...Húúú gyors vagyok, de jó!...plz ennél azért többet is lehetett volna. Persze valószínûleg nem csak a sebessége nõtt hanem valami össznépi passzív powa növekedés, szóval majd a késõbbi csatákban kiderül.

A gólem az tényleg jól néz ki, de van egy olyan érzésem, hogy a mostani DB stílus fokozódik, és Aizen simán le fogka nyomni. :(

Ichigo bankaiahoz hozzá tartozik az a fekete hülyeség is amit a Hollow Ichigo csinál. Sztem az marha frankó. Persze mire azt Ichigo is megtanulja :S

Lt. Simoan Blarke

Quote from: ChristianAkkor miért volt utána Zanpakutou final form? O_O

Edit:
Még mindig nem értem miért hiszed azt,hogy a Ban-kait csak a legtehetségesebbek szerezhetik meg :P Na mindegy nem vitatkozok olyannal aki elvbõl rühelli a Bleachet és ilyen false hibákat keres.  Már az elején hallgatnom kellett volna :D
animében volt egy olyan megjegyzés, hogy minden 30. nemzedékben születik olyan shinigami, aki elérheti a bankait. mondjuk a shinigamik gyakorlatilag nem öregszenek, de ez akkoris kevés. -> gondolom ebbõl.

kai képességek = kard jellem ötvözve használó szellemi ereje. Ichigo szellemi ereje más, mint a Hollow Ichigoé. tehát lehet, hogy HASONLÓT talán tud fogni használni, de pont ilyet imho nem...

Christian

Jaaahhhhhh...tényleg...erre nem is gondolta! Mármint a hollow ichigonak más a reitsuja. Vááá..pedig tök nyílvánvaló,hogy erre mondják a határ áttörést amirõl annyit beszélnek. Ezen úgy lazán átsiklottam.  

Amúgy a minden 30. nemzedék elég érdekes. Itt nem arról volt szó,hogy minden 30. nemzedékben születik egy olyan mint Hitsugaya? Aki különösen tehetséges?

Lt. Simoan Blarke

Quote from: ChristianAmúgy a minden 30. nemzedék elég érdekes. Itt nem arról volt szó,hogy minden 30. nemzedékben születik egy olyan mint Hitsugaya? Aki különösen tehetséges?
Byakuya amikor Ichigoval küzd (és Ichigo elereszti a bankait) magában lefuttatja ezt a monológot, és abban valóban mondja, hogy minden 30. nemzedékben jön egy shinigami, aki különösen tehetséges - eléggé ahhoz, hogy elérhesse a bankait. de lehet keverem, majd megnézem még1x a részt.

Christian

Quote from: blarkeByakuya amikor Ichigoval küzd (és Ichigo elereszti a bankait) magában lefuttatja ezt a monológot, és abban valóban mondja, hogy minden 30. nemzedékben jön egy shinigami, aki különösen tehetséges - eléggé ahhoz, hogy elérhesse a bankait. de lehet keverem, majd megnézem még1x a részt.

Nem, ott arról beszél,hogy csak a 4 nemesi családnak vannak ilyen különleges reitsuik.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: ChristianNem, ott arról beszél,hogy csak a 4 nemesi családnak vannak ilyen különleges reitsuik.
azt nem ott mondja. de szerintem nézzük újra ezeket a részeket, mer lehet egyikünknek sincs igaza :D:D