Main Menu

Bleach /Spoiler!/

Started by Tyrael, 2005-05-18, 21:51:48

Previous topic - Next topic

Necrid^

#360
Király rész volt. naon tetszik ichigo bankai. ahogy [color="white"]átalakul a kard és ahogy fel veszi zangutsz rohája[/color]:cool:. köv rész elég komoly lesz. byakuya bekeményedik :)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Alkyra

Szerintem ezt gyorsan színezd ki....:)
Nagyon cool rész volt(DAttebayosat néztem meg), Icihigo Bankai-ja nem semmi.:) :)
Jöhet a kövi rész:D.

Squito

Quote from: DreamcleaverEz a Hollow dolog sem teljesen tiszta. Most jutott épp eszembe. Abban a részben említik, ahol arról volt szó, hogy a shinigamik miért is írtották ki azokat az íjász csávókat (nem emlékszem a névre és túl lusta vagyok elõkeresni a DVD-t). Szóval ott azt mondták, hogy az ijászok technikája elpusztította a hollowkat. és ezzel kezdett felborulni valamiféle egyensúly. Míg a shinigamik technikája nem öli meg a hollowt, hanem kiszabadítja a lelket és az így visszatér a körforgásba és reinkarnálódik. Vagy valami ilyesmi. Régen volt, nem emlékszem pontosan. Szóval, akkor a hollow létbõl is van kiút, de még lényegesebb, hogy a hollow-k fontosak a lelkek egyensúlyának fenntartásában. De lehet, hogy itt most valamire nagyon rosszul emlékszem.
A lényeg, hogy a Quincy-k (az ijjász csávók) elpusztítják a Hollow-kat, így a bennük lévõ (jó) lélek nem tud reinkarnálódni egy tesben, így emiatt egyre kevesebb lélek marad, ami az elfogyás felé ment volna el. A shinigamik viszont felszabadítják és visszaküldik õket, így õk reinkarnálódhatnak. Ishida Uuryu az utolsó Quincy, aki (elméletileg) elvesztette az összes Quincy erejét, amikor összecsapott a 12-es osztag kapitányával (Kurotsuchi Mayuri, a tudós kapitány, aki miatt meghalt Ishida nagyapja).

Dreamcleaver

Quote from: Kurosaki IchigoA lényeg, hogy a Quincy-k (az ijjász csávók) elpusztítják a Hollow-kat, így a bennük lévő (jó) lélek nem tud reinkarnálódni egy tesben, így emiatt egyre kevesebb lélek marad, ami az elfogyás felé ment volna el. A shinigamik viszont felszabadítják és visszaküldik őket, így ők reinkarnálódhatnak. Ishida Uuryu az utolsó Quincy, aki (elméletileg) elvesztette az összes Quincy erejét, amikor összecsapott a 12-es osztag kapitányával (Kurotsuchi Mayuri, a tudós kapitány, aki miatt meghalt Ishida nagyapja).

ja, így már világos. Akkor azon a bizonyos egyensúlyon a soul societyben/körforgásban és a való világban leledző lelkek arányát kell érteni.

Ah most tötltöm az 58-t már nagyon várom, meg az 59-t is. :)

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Squito

Quote from: Dreamcleaverja, így már világos. Akkor azon a bizonyos egyensúlyon a soul societyben/körforgásban és a való világban leledző lelkek arányát kell érteni.
Jaja! A shinigamik a sima lelkeknél Soul Burial-t végeznek, ami elküldi a lelkeket a Soul Society-be (ami lényegében a mennyország, legalábbis Rukia ezt mondta az elején), a Hollow-kat meg karddal kettécspják, ők így jutnak a "mennyországba". Csak a Soul Society-ben nincs túl sok esély arra, hogy egy elhunyt lélek a családtagjaival találkozzon (ld a papagájból kiszabadított gyerek).

Dreamcleaver

Na ep 58-ban Ichigo átmegy Neo style-ba. Király a köppeny, csak a napszemüveg hiányzik.:lul:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Squito

Miért nem kérte kölcsön Zangetsu-tól? :haha: Neki van egy!

Lazzaret

Hát nem gondoltam volna hogy ilyen jól megoldják a Bankaiokat. Byakuya cseresznyevirágos Bankaija ritka szép volt. Ichigo meg tényleg mátrixos beütésü. Nála csak egy jelenet nem tetszik amikor szétcsapkodja Byakuya Bankaiját ami teljesen körülveszi.


www.arkangyalok.uw.hu

Dreamcleaver

Quote from: LazzaretHát nem gondoltam volna hogy ilyen jól megoldják a Bankaiokat. Byakuya cseresznyevirágos Bankaija ritka szép volt. Ichigo meg tényleg mátrixos beütésü. Nála csak egy jelenet nem tetszik amikor szétcsapkodja Byakuya Bankaiját ami teljesen körülveszi.

Igen ott belassíthatták volna és körbeforgathatták volna a kameraszöget ahogy Ichigo egyenként szétüti meg kerülgeti a cseresznyevirág szirmokat, amik közben így rezegtetik a levegõt és csíkokat húznak...tudjátok mirõl beszélek. :lul:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Necrid^

#369
Mondjuk elég poénos az elején, fut és fut majd amikor körül veszik akkor csak igy szétcsapkodja.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Dreamcleaver

Mondjuk viszont egyre több ember is él a Földön, tehát egyre több is hal meg. Szóval valahol a lelkek számának is nõnie kell, hogy egyre több ember születhessen/reinkarnálódhasson.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Squito

Quote from: White SeeDMellesleg még mindíg rengeteg a beleköthetõ logikátlan dolog.
Pll,még mindíg nem világos mi lesz azokkal akik lélek formában "meghalnak" pl Shinigamik,de pl mielõtt Rukia csatlakozott volna a shinigamikhoz, eltemette 3 barátját is.
Aztán hol születnek újj lelkek, ha reinkarnálódás van? Mivel lelkek egy része shinigami-váválik, ahova kell a frissítés rendesen, mert fogyóészközök. Meg a pokolra is jutnak rendesen. So, a Quincy gyilkolászás nélkül is rengetég léleknek konyec, és elvileg akkor csökkenni kéne a népességnek, de ehelyett nõ:)
Azért nem annyira "fogyóeszközök", mert inkább csak akkor kezdtek el hullani, amikor Ichigóék megjelentek a színen. Meg aztán általában többen halnak meg a világon, mint ahányan születnek, tehát azok a lelkek reinkarnálódhatnak. Meg aztán nem muszáj logikát keresni az animékben, fõleg, hogy ez az anime igencsak kötõdik a természetfelettihez, a szellemvilághoz :rolleyes:

Tyrael

Quote from: DreamcleaverMondjuk viszont egyre több ember is él a Földön, tehát egyre több is hal meg. Szóval valahol a lelkek számának is nõnie kell, hogy egyre több ember születhessen/reinkarnálódhasson.
Nekem is ez volt a problémám.
Hogy a Soul Societyben felnõnek Rukiaék, elvesztik a barátaikat, stb.
A papagájos sráccal meg mikor találkoznak, akkor a "tesója" egy x száz éve halott fiatal srác (értsd: nem öregszik.).
Szal akkor most öregszenek a lelkek, vagy nem.
Csak a halál által lehet odajutni, vagy esetleg oda is lehet születni?
(Shimigamiknak nem láttunk gyerekeiket)

Tyrael

Lazzaret

Hát szerintem nem a filozófikus gondolatokat akarja megcélozni :D,hanem a könnyen emészthetõ remek kis szórakozást. De hamár belemerûltünk akkor merüljünk méglejjebb a boncolgatásban :haha:

Elvileg a lelkek nem öregszenek kivéve talán akiknek Reiatsujuk van. Az hogy a papagájos kölöknek a tesója X száz éves az egy dolog ha jól emlékszem kirendelik az ujjonan jövöket valahova. Ez lehet egy tök idegen család is. Hogy meghalni meghalnak az biztos. Ugyanis Rukia mondja is Ichigonak a temetõs részben hogy a Shinigamik nem halhatatlanok. Ebbõl következik hogy a lelkek sem halhatatlanok. Elpusztulhatnak vagy akár újjá születhenek. Hogy oda lehet e születni? Talán. Még nem volt semmi ami alátámasztaná ezt. Véleményem szerint   mindenki maga döntse ezt el :)


www.arkangyalok.uw.hu

Dreamcleaver

Szerintem tuti a Soul Societybe születik az ÖSSZES lélek. Ha belegondoltok ez az egyetlen logikus mód. Egyre több ember van a Földön, ergo valahol termelõdniük kell, nem elég a meglévõ lelke puszta körforgása. Szerintem a lélek a Soul Societybe születik, majd onnan kerül be egy csecsemõ testébe. Aztán él, megöregszik, meghal, huss vissza a jó öreg Soul Societybe egy kis pihire (már akinek) aztán reinkarnáció. Hiába no, fárasztó dolog léleknek lenni. :)

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Lazzaret

Hát most hoigy jobban belegondolok akkor biztos hogy ott születnek. Mivel Kaien-dononak is volt egy felesége akit megöl egy Hollow és utána Kaient is. Ha már házasság van akkor nagy valószinüséggel gyerek nemzés is van :D ( de szépen fogalmaztam, büszke vagyok magamra :haha: :haha: :haha: ).


www.arkangyalok.uw.hu

Pech

376 megállapításra Necrid-nek...
Szerintem nem ok nélkül ugrált legalábbis úgy láttam, hogy ahogy ágazik szét Bakuya Bankai-ja úgy lett egyre kissebb is, meg Ichigo a végén már nem tudott sehovase ugrani...

Necrid^

#377
Quote from: Pech376 megállapításra Necrid-nek...
Szerintem nem ok nélkül ugrált legalábbis úgy láttam, hogy ahogy ágazik szét Bakuya Bankai-ja úgy lett egyre kissebb is, meg Ichigo a végén már nem tudott sehovase ugrani...
De pont az a poén h olyan könnyen szétdarabolta amikor körül vették akkor miért nem csinálta volna az elején. miért kellet ide oda ugrálni?
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Dreamcleaver

Quote from: NecridDe pont az a poén h olyan könnyen szétdarabolta amikor körül vették akkor miért nem csinálta volna az elején. miért kellet ide oda ugrálni?

Sztem ilyen kérdéseket fölösleges feltenni animékkal kapcsolatban. Ezzel az erõvel azt is megkérdezhetném Ichigo miért nem szúrta nyakon Byakuya-t. :)

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Necrid^

Quote from: DreamcleaverSztem ilyen kérdéseket fölösleges feltenni animékkal kapcsolatban. Ezzel az erõvel azt is megkérdezhetném Ichigo miért nem szúrta nyakon Byakuya-t. :)
:haha:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

ReLax18

58:
:jee:
Végre Bankai-eksön!:) Mind Byakuya, mind Ichigo Bankai-ja nagy jól meg lett csinálva. Byakuya nagyon hasonlított Gaarára, míg Ichigo meg Lee-re/Sasukére. Ichigo Bankai-ja nagyon praktikus, passzol hozzá, de nekem jobban tetszenek Byakuya "hülye kis levélszirmai":)
Csak így tovább:jee:
Miss Excel, my tears are flowing like waterfalls! :lul:

Project_2501

Quote from: White SeeDValaki adjon egy mûködõ linket a melyik Bleach szereplõ vagy-hoz!
Az eredeti amire ez vezetne nem mûkszik:(
PeDIG TUDNI AKAROM!:)
A BleachPortal szerint.
A TheOtaku válasza.
"...We aren't even sure that project 2501 really is a bug. Originally the purpose of this project was to..." quotation from GITS

Squito

Quote from: NecridDe pont az a poén h olyan könnyen szétdarabolta amikor körül vették akkor miért nem csinálta volna az elején. miért kellet ide oda ugrálni?
Ahogy Kenpachi mondaná, az nem szórakozás! Meg aztán a történet 2 igen erõs tagja között az összecsapást pár másodperc alatt lezavarni?:rolleyes:

Bandita ^^

Mindig is tudtam én hogy Byakuya-dono az igazi peace-maker...
Igaz van a másik hippi-csávokapitány is, de hát virágszirmokkal dobálózni.... Mi ez, ha nem: LOVE FLOWERS, NO WAR!!! :haha: :haha: :haha:
:lul: :lul: :lul:
"Van nagyobb sötétség annál, mint ami ellen harcolunk. Ez az eltévelyedett lélek sötétsége. Mi ezt a háborút nem hatalmak és elvek ellen vívjuk, hanem a káosz és a reménytelenség ellen. A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála. Ezért sohasem adhatjuk meg magunkat. A jövő itt van körülöttünk az átalakulás pillanataira vár, hogy újjászülethessen a megvilágosodásban. Senki nem ismeri a jövőt, vagy hogy hová vezet majd, csak annyit tudunk, hogy mindig fájdalommal születik meg."

Venom

Aki még nem látta az 59-ik részt, csak annyit szeretnék mondani: Érdemes volt rá várni.


The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Kupo

Ja, de a köetkező megint olyan jó lesz. :D

Necrid^

Quote from: VenomAki még nem látta az 59-ik részt, csak annyit szeretnék mondani: Érdemes volt rá várni.
Egyetértek. kicsit poénos volt amikor át alakult [COLOR="White"]Hollowra[/COLOR] :)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Ready2

hmm azt olvastam hogy 60as resz csak 2 het mulva. tud vki erro tobbet?

Kupo

Jaja, a következő Dec 6.-án.

Dreamcleaver

#389
Hát igen a Bleach-ben nem kellett csalódnom most sem. Az átalakulást már vártam, bár nem tudtam mikor jön, mert nem olvasom a mangát. Persze gondolom lesz olyan rész is mkor Ichoginak majd nehézségei lesznek visszaszerezni a kontrolt a teste felett. Az viszont nem tiszte kicsoda volt az új személyiség. Az a csávó, akivel akkor találkozott, mikor eszméletlem lett a Kenpachi elleni harban (fehér Ichigo) vagy ő tényleg valamiféle hollow, aki akkor szállta meg mikor majdnem meghalt Urahara kiképzése alatt?
Byakuya mondjuk kissé könnyedén feladta. Oké eltört a kardja, de még volt elég energiája villámlépni vagy mi, Ichigo pedig tökre kivolt, csak a kardjára támaszkodva állt aztán majdnem elájult. Meg az indoklása is elég lame volt, hogy azért ölte volna meg Rukia-t, mert a négy nagy nemes ház egyikének tagjaként neki kell betartatni a szabályokat. Ez megint valami szamuráj bigottság amit utálok. Persze ezért szeretem Ichigo-t, ő pont ez ellen harcol, mármint az egész Soul Society szabályzat ellen.
Bűnösöket meg kell büntetni...fúúú hát ez nagy újdonság, csakhát milyen bűnt mivel ugye. Ez lenne a világ igazsága amiről a szakálas vén trotty dumált? Hát ha ez akkor Ichigo meg a két kapitány helyében én is kardélre hánynám őket. :)
Oké most csak két hét múlva lesz új rész, de akkor legalább dupla?

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS