Ifjúsági Találkozó és Partiszerviz

Started by Pirula, 2005-05-28, 23:11:17

Previous topic - Next topic

Raggie

#1530
Quote from: L.Mole on 2009-04-01, 20:46:38
Hi! :D

Akkor a Ramiz tényleg hívott, nem csak hallucináltam. Én meg már úgy voltam vele, hogy sürgősen innom kell még valamit, mert egyre durvább a delirium tremens (azért olvadoztam a meghatottságtól, na  :redface: ).
A nyáron nekem trükkös szabadidőt szakítanom (nemnormális munkabeosztásban dolgozom mostanában). Szilveszter sokkalta reálisabbnak tűnik. Én a vagy-vagy megoldás helyett mindenképp támogatnék egy is-is verziót, hogy az egyiken biztosan részt vehessek. Jó lenne, rég találkoztunk. Azóta nemcsak hogy született egy fiam, de már nem is kicsi: rohangál, játszik, háromismeretlenes egyenleteket old meg (szóval a szokásos  :smile: ). Tényleg régen volt, no.
Amúgy éppen a napokban volt egy furcsa álmom, ami felidézte azt a bizonyos szilveszteri bulit a világ végén. De nem mesélem el, mert van itt olyan, aki nem ismer, és nehogy már ez alapján ítéljen meg. ;)


L.Mole!!! Király! Rég láttunk! Valamilyen/valamelyik összeruccanásra gyere el, mert a múltorról még van egy tartozásod álom elmesélésben! Megígérted, hogy a durvább álmodat is elmondod majd másnap, mikor mindenki józan lesz de aztán elfelejtődött! ;)

A sráchoz meg én is gratulálok! :jee:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Valakinek megvan még L.Mole alias Sámánunk száma? Elveszett a telefonom... :( PM-ben esetleg megkaphatnám?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!