Ifjúsági Találkozó és Partiszerviz

Started by Pirula, 2005-05-28, 23:11:17

Previous topic - Next topic

Pirula

Meghívó ment Manunak!
Zsiga meggyőzése meg akkor a te feladatod Ramiz! :)
Remélem idén még többen leszünk hasonló jellegű fotón.:D

HVp213

Quote from: Pirula on 2006-04-25, 01:09:49
Meghívó ment Manunak!
Zsiga meggyőzése meg akkor a te feladatod Ramiz! :)
Remélem idén még többen leszünk hasonló jellegű fotón.:D
még mindig nem nyujtok szebb látványt a képen XD ne ezzel hirdest a találkozot :p
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Pirula

Nem azt mondtad hogy aludni mész???  :haha:
Amúgy azért ezt raktam be mert ez az egyetlen USTeames csoportkép. Egy zimbabwei gerillacsoport fotóján szerintem kevesebb lenne az ismerős arc. ;)

HVp213

Quote from: Pirula on 2006-04-25, 01:15:29
Nem azt mondtad hogy aludni mész???  :haha:
mintha teis vmi ilyet mondtál volna :D
muszály voltam egy kis száraz kolbászt magamhoz venni némi sajt kiséretével
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Ramiz

De hát Vili! Ez a kép 100% ifitali hangulatot sugall! Akinek ez sok, az inkább le se jöjjön... :D (Remélem ilyen azért nincs. :lazza:) Idén viszek annyi kést, hogy jusson mindenkinek! :D
(Pirula: ne hirdetsd, de ott vagyunk páran a zimbabwei gerillás képeken is. Persze Kalasnyikovval a hátunkon (dekoráció) és teli pohár helyi piával (kafferbivalysör vagy mittomén...) a kezünkben (nem dekoráció).)

edit: ne add a jó fiút, Vili, idáig érzem a lehelleteden, hogy csúszott a kolbász mellé jócskán vodka is... :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

HVp213

khm khm de csak mer nagyon száraz kolbászt ettem  :redface:

Pirula

Quote from: HVp213 on 2006-04-25, 01:19:27
mintha teis vmi ilyet mondtál volna :D
Ano... tévedtem! :p
Quote from: Manny Calavera (Ramiz) on 2006-04-25, 01:20:44
De hát Vili! Ez a kép 100% ifitali hangulatot sugall! Akinek ez sok, az inkább le se jöjjön... :D (Remélem ilyen azért nincs. :lazza:)
Úgy, úgy! Maxximális egyetértésem. :)

Most pedig tényleg lépek aludni, jóccakát!

Raggie

Én is remélem tok még szerezni embert. Ha véégre kész lesz az a redvás demó, akkor egyből küldöm egyébként Pirula, scak most a stúdióban szaraxanak még... :ejj: Pedig én siettetem őket!!

(ja és Zsiga meggyőzésében én is segítak majd! ... nem mintha nagyon győzködni kéne majd szvsz! :D )
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Pirula

Quote from: Raggie on 2006-04-25, 02:10:48Ha véégre kész lesz az a redvás demó, akkor egyből küldöm egyébként Pirula, scak most a stúdióban szaraxanak még... :ejj: Pedig én siettetem őket!
Semmi gond, május végéig van idő a zenekarok fixálására.

Raggie

Quote from: Pirula on 2006-04-25, 09:12:29
Quote from: Raggie on 2006-04-25, 02:10:48Ha véégre kész lesz az a redvás demó, akkor egyből küldöm egyébként Pirula, scak most a stúdióban szaraxanak még... :ejj: Pedig én siettetem őket!
Semmi gond, május végéig van idő a zenekarok fixálására.
OKK! :D Asszem már májs elején végeznek... bár ahogy én öket ismerem... :rolleyes:
Mindenesetre meglesz, az a lényeg.  :whoah:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Raggie

Nna véééégre! Itt vannak a demók. Még csak két számot vettek fel(és a legjobbat szvsz még nem is), de ezeket belinkelem. Kb-ra jellemzi őket asszem.

Innen lehet őket letölteni.

Mindkettőn kicsit xar az énekhang-sávnak a minősége, de nem olyan rosszak szvsz.

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Hé, ez egész kurva jó! Mármint a zenei alapokra, technikára gondolok. Mennyi ideje zenélnek a fiúk?
(Az énekes, hát igen, ilyen együttesbe jó. :D )
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Quote from: Bender (Ramiz) on 2006-05-18, 13:39:45
Hé, ez egész kurva jó! Mármint a zenei alapokra, technikára gondolok. Mennyi ideje zenélnek a fiúk?
(Az énekes, hát igen, ilyen együttesbe jó. :D )
Hát kb két és fél éve(komolyabban). De hallottad, hogy a másodikban a Halász énekelt?! :D (egyébként voltam már koncertjükön egy párszor, és ott egyáltalán nem ennyire balf*sz a hangjuk. egyiküknek sem :D ... csak jóval kevésbé! :) )

Well, do ya, punk?"

Pirula

Egy a probléma most, hogy már beteltek a zenekarok. Ráadásul van egy hasonló stílusban mozgó helyi banda is és lokálpatriotizmusból inkább őket mozgatjuk meg ha lesz rá még mód.
Azért köszi a linket!

Raggie

Quote from: Pirula on 2006-05-18, 17:01:15
Egy a probléma most, hogy már beteltek a zenekarok. Ráadásul van egy hasonló stílusban mozgó helyi banda is és lokálpatriotizmusból inkább őket mozgatjuk meg ha lesz rá még mód.
Azért köszi a linket!
:redface: OK. Nna mindegy, akkor lehívom őket simán bulizni! :D :whoah:

Well, do ya, punk?"

Pirula

Ramiz

A topik "partiszervíz" részéhez szeretnék hozzászólni. :)
A Szigetre nem megyek ki, túl nagy, túl iparos nekem, és túl sok jó fellépőt sem találtam. Viszont a VOLT fesztivál, ha nem is sokkal olcsóbb (5000 ft napijegy, lehet, hogy ugyanannyi?), durva programmal rendelkezik. Kérdésem: ki csatlakozna hozzám legalább a szerdai napra?
Én ezeket így sorban meghallgatnám, aztán békésen meghalnék örömömben. :D

négytől Kispál (talán játszanak régi jó számokat is...)
fél hattól Wall Of Sleep (Black Sabbath-szerű magyar király metál zúzás! :whoah: )
fél kilenctől Kyoto Jazz Massive!!! (a legjobb nu jazz banda a VILÁGON)
tíztől Colorstar (Másfél-szerű ritmikus, pörgős zene sok dobbal meg basszussal)
fél háromtól Doors Emlékzenekar (no comment, éjjeli pörgés és belassulás a The Endre :lazza: )

Basszus, ez valami kegyetlen jó lenne így...

Csütörtökre meg Deák Bill Gyula és Takáts Tamás miatt érdemes maradni, péntekre meg Yonderboi és Hobo miatt. (Szombatra csak nyál bandák jutottak.)

Asszem biztosra mondhatom, hogy ott leszek... :Kiraly:

Fazék

Quote from: Ramiz on 2006-06-20, 02:20:42
A topik "partiszervíz" részéhez szeretnék hozzászólni. :)
A Szigetre nem megyek ki, túl nagy, túl iparos nekem, és túl sok jó fellépőt sem találtam. Viszont a VOLT fesztivál, ha nem is sokkal olcsóbb (5000 ft napijegy, lehet, hogy ugyanannyi?), durva programmal rendelkezik. Kérdésem: ki csatlakozna hozzám legalább a szerdai napra?
Én ezeket így sorban meghallgatnám, aztán békésen meghalnék örömömben. :D

négytől Kispál (talán játszanak régi jó számokat is...)
fél hattól Wall Of Sleep (Black Sabbath-szerű magyar király metál zúzás! :whoah: )
fél kilenctől Kyoto Jazz Massive!!! (a legjobb nu jazz banda a VILÁGON)
tíztől Colorstar (Másfél-szerű ritmikus, pörgős zene sok dobbal meg basszussal)
fél háromtól Doors Emlékzenekar (no comment, éjjeli pörgés és belassulás a The Endre :lazza: )

Basszus, ez valami kegyetlenjó lenne így...
Asszem biztosra mondhatom, hogy ott leszek... :Kiraly:
egy ilyen szerdai napra garantáltan csatlakoznék :D
Nakedape már említette, hogy lesz Kyoto Jazz Massive, de mivel ő nem ér rá, egyedül meg nem sok kedvem lett volna kinézni, de társasággal már abszolút megfelel  :whoah:

Ramiz

Hát én is annak reményében mennék szívesen, hogy más is jön. :haha: Szerintem talán még Manut is rávehetjük, ugyan akkor szerintem ő is dolgozik, de nu jazz rajongó. :D Domit úgy sem tudjuk szerinted elcsalni, ha fejbecsapjuk egy húszkilós ponttyal, megkötözzük egy ruhaszárító kötéllel és begyömöszöljük a csomagtartóba? :lazza:

edit: persze az is még jobb, ha nem vonattal kell lezötykölődnöm a dögmelegben, hanem valaki kocsival jön... :lazza: Még vezetést is vállalok, ha kell, persze csak ha az illető rám bízza a kocsit és ő maga nagyon fáradt addigra.

Fazék

Quote from: Ramiz on 2006-06-20, 09:05:28
Hát én is annak reményében mennék szívesen, hogy más is jön. :haha: Szerintem talán még Manut is rávehetjük, ugyan akkor szerintem ő is dolgozik, de nu jazz rajongó. :D Domit úgy sem tudjuk szerinted elcsalni, ha fejbecsapjuk egy húszkilós ponttyal, megkötözzük egy ruhaszárító kötéllel és begyömöszöljük a csomagtartóba? :lazza:

edit: persze az is még jobb, ha nem vonattal kell lezötykölődnöm a dögmelegben, hanem valaki kocsival jön... :lazza: Még vezetést is vállalok, ha kell, persze csak ha az illető rám bízza a kocsit és ő maga nagyon fáradt addigra.
hát amennyiben 1 vonattal le lehet menni és vissza is mennek tisztességes időben, átszállás nélkül, akkor én lehet hogy inkább azt választom, mert az nekem ingyen van... a fesztiváljegy mellett nekem fölösleges kiadás lenne a benzinpénz  :redface:

de a lényeg, hogy megyünk, szóval jelentkezzenek még bátran az emberek :)

Nakedape

Quote from: Ramiz on 2006-06-20, 09:05:28

NNa emberek, dejó h benéztem ide,.. amire én megyek az a kaláka folkfesztivál, amire péntek reggel megyek, azaz szerda kyoto j m :whoah: :whoah: :whoah:
mer mér ne :D költsük a pénzt, tehát mennék, vonat részemről ok, ha kocsiban gondolkozunk, előny lehet h nem iszom..hazafelére..:D bár mondjuk azért messze van úgy hajnalban de meglátjuk. egszó: egyszerdáramennék, tehát.

ja s aki 20 kilós pntyokkal akar csapkodni, annak radikálisan csökkentem a fitnesszét..evolúciós értelemben.. :)  :lazza:

edit: Napijegy elővételben: 4500 Ft helyzínen 5000. basszus  a négynapit meg odaadják 10900-ért előre..nna mindegy:) akkor is kaláka, meg sziget is:D

edit2:
http://www.elvira.hu/elvira.dll/uf?ed=06.06.16&i=budapest&e=sopron&v=&mikor=-1&d=06.07.05&u=45&x=124&y=29
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Raggie

Hmmm... Ez király!! Mikor van ez a bizonyos szerdai nap?? Mert engem is nagyon érdekelne, csak lehet, hogy nekem sem férne bele a programok közé.

Well, do ya, punk?"

Nakedape

Quote from: Raggie on 2006-06-20, 12:54:05
Hmmm... Ez király!! Mikor van ez a bizonyos szerdai nap?? Mert engem is nagyon érdekelne, csak lehet, hogy nekem sem férne bele a programok közé.

július 5. szerda
volt.hu  :D
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Raggie

Hmmm... az szoros lesz, de majd még meglátom... mert én meg 7-én indulok Amszterdamba... még elváli, hogy milyen lesz az itthoni helyzet akkoriban.

Well, do ya, punk?"

Pirula

Arra készüljetek hogy vizes móka lesz. Legalábbis én ahányszor voltam (ez 2 ha jól emlékszem, de lehet hogy 3) mindig esett.
Ha meg már Sopronba mentek a Tűztorony és a körülötte elterülő tér+templom megtekintése kötelező, mert szép. Aztán utána illik meglátogatni a Gyógygödör nevezetű borozót. Egyrészt mert nagyon jó hely, korrekt árakkal és helyi borokkal, másrészt mert ott van azon a téren ahol az említett templom. Borok amiket érdemes megkóstolni: kékfrankos illetve zöldveltelini, Sopron igazán ebben a kettőben erős. Aztán a vasútállomáshoz úgyis közel van Mimi néni borozója (a csengeri úton) onnan esetleg rokonoknak, ismerősöknek lehet a hazaúton magunkhoz szólítani némi termelőit a két említett fajtából ajándék gyanánt. A kupakos kiszerelés senkit ne tévesszen meg, minőségi az anyag, és ehhez képest pofátlanul olcsó. Aztán a Lővérekben van még az András pincészet (itt még nem jártam) meg még egy másik is aminek viszont nem emlékszem a nevére. Érdemes benézni, mert jókat hallottam róluk.
Viszont óvakodjatok a kizárólag 270Ft/liter Kékfrankos Cuvée-t áruló háztól, borzalmasan büdös a bora.
Így hirtelen ennyi jótanács jutott eszembe.
Ja, és sörgyár is van ott... :D

Ramiz

Pirula

Na végre.

Péntek (alias júli 21.)
15:00 csapatok érkezése
18:00 közösségteremtő és hangulatalapozó vetélkedő utána
19:00 hagyunk mindenkit békében vacsorázni és ismerkedni
20:00 karaoke
21:00 táncház
22:00 Zetor koncert amíg a zenekar bírja

Szombat (júli 22.)
09:00 körül, lehet hogy kicsit később. Zenés reggeli torna Csuthy Gáborral!!! Aztán regeneráló reggelizést kívánunk mindenkinek.
10:00 erdészeti program: madárgyűrűzés.
12:00 gyomorkorgás hangjának elnyomása némi étellel és a jánossomorjai Jazztrió fellépésével
13:30 The legendary II. Unisex Hanságszépe választás!
15:00 Számháború
16:00 "A fiatalok helybenmaradásának lehetőségei" fórumbeszélgetés eme égető lokális problémáról
17:00 Párhuzamosan több program veszi kezdetét: kézműves foglalkozások, lantkoncert, AVON bemutató
18:00 Tombolasorsolás, majd a Sittestetkó verseny eredményhirdetése
19:00 Koncertek. Kezd az Oliver
20:00 Tirpunk
21:00 Bensörmens
22:00 Erős Pista (Red Hot Chili Peppers Tribute)
23:30 Glazgramez (klassziker rokk feldolgozások)

A programváltoztatás jogát fenntartjuk, de természetesen nem akarunk kiszúrni magunkkal.  :smile:

Ramiz

Ez nem ér! Én akartam gyorsan postolni, mert megtaláltam az oldalon (link 1 lappal ezelőtt) az Erős Pistát és nagyon felbuzdultam, erre ideérek és Pirula már lelőtte a poént (RHCP Tribute!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cool: ), plusz még MSN-en az orrom alá is dörgöli, hogy olvassam el ezt a topikot, mert frissült...
No de így jár, aki torrentezik és ezért lassú a netje...  :bruhuhu: :muhahah:

Pirula

Sose búsulj.
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy ebből a csapatból kik is jönnek végül:
Ramiz, Raggie, Toplák, Vili, Xipe, Manu
Esetleg ki csatlakozik még önként és dalolva?

Ramiz

Én biztos megyek és esetleg mást is viszek, még nem tudom.
Nőket sajnos véletlenül sem sikerült rábeszélnem... :rolleyes: