Main Menu

Naruto

Started by Tyrael, 2005-05-29, 16:30:24

Previous topic - Next topic

Ki a legjobb női ninja?

Hinata
Sakura
Temari
Ino
Tsunade
Kurenai
Mitarashi Anko
Shizune
Ayame
Kin
Tayuya
Tenten
Yuugao

Itachi

Nekem Tsunade a kedvenc nõi karim, aztán Temari majd Kurenai(bár nála csak a kinézet az ami megfogott, mivel sok szerepe eddig nem volt).
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Alkyra

Én Hinatát kedvelem. :) (jó a haja, s kawaii a jelleme. :D :D)
De pl az a vizsgáztató csaj(aki a 2. vizsgarészért volt felügyelõs) az is tök jól néz ki.(s furi jelleme van...:D:D)

Itachi

Quote from: AlkyraÉn Hinatát kedvelem. :) (jó a haja, s kawaii a jelleme. :D :D)
De pl az a vizsgáztató csaj(aki a 2. vizsgarészért volt felügyelõs) az is tök jól néz ki.(s furi jelleme van...:D:D)
Akkor te Mitarashi Anko ról beszélsz.Én nem kedvelem anniyra.Hinatat meg kifejezetten utálom.Az a sztereotíp szende-szûz japán lány.Kb. ezer megfelelõje van;Shinobu,Sakuraba Aoi stb... :G

Tyrael

Temari szerintetek is ossze fog jonni Shikamaru-val?
:)

Tyrael

Emarsharae

Nagyon, nagyon remélem. :D
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Tyrael

Quote from: EmarsharaeNagyon, nagyon remélem. :D
enis drukkolok nekik.
es valoban osszeillo par lenne :)

Tyrael

Itachi

Quote from: Tyraelenis drukkolok nekik.
es valoban osszeillo par lenne :)

Tyrael
Egyetértek.Remélem Kishimoto nem Ino val fogja összehozni.És jó volna ha sakura végre megdöglene. :mad:  Bár a mangát olvasva ennek nem sok esélye van.Mini-tsunade. :lul:

Alkyra

Quote from: ItachiAkkor te Mitarashi Anko ról beszélsz.Én nem kedvelem anniyra.Hinatat meg kifejezetten utálom.Az a sztereotíp szende-szûz japán lány.Kb. ezer megfelelõje van;Shinobu,Sakuraba Aoi stb... :G

*vállat von* Nekem ez jönn be. :D
Kinek mi. Ízlések s pofonok, ahogy mondani szokták.
Egyb. mégvalami:
Itachi az egyik kedvenc karakterem az egész Narutóból!
(külön képeket vágtam ki róla a mangából. :) Annyira jól néz ki, s annnyira király, hogy az csak na!  :jee: )

Tyrael

Quote from: Alkyra*vállat von* Nekem ez jönn be. :D
Kinek mi. Ízlések s pofonok, ahogy mondani szokták.
Egyb. mégvalami:
Itachi az egyik kedvenc karakterem az egész Narutóból!
(külön képeket vágtam ki róla a mangából. :) Annyira jól néz ki, s annnyira király, hogy az csak na!  :jee: )
szerintem meg eleg snassz
pl. miutan SPOIIIIIIIIIIILER megolte a legjobb baratjat, a nemtommilyen sharingan-ert, utana megvadoljak, hogy megolte, es majdnem nekiugrik a 3 klantagnak, es az adja szavai sem hatjak meg, aztan rakialt Sasuke, es erre lehajtja a fejet. Utana meg ugy banik vele vegig, mint 1 darab szarral. :S
Nemertem a motivaciojat.

Tyrael

Alkyra

Pont ezért jó. Mert nem átl. karakter. :)
De egyb. észrevetéttek, hogy az Akatsukiban nincsenek nõk...

Tyrael

Quote from: AlkyraPont ezért jó. Mert nem átl. karakter. :)
a puppet master-ben meg lehet :)
pont ma olvastam, hogy altalaban a puppet masterek hatulrol iranyitjak a babokat, de ez az 1 belulrol :)
SPOILER: Amig Sakura szet nem csapja :) SPOILER vege

Tyrael

Itachi

Quote from: AlkyraPont ezért jó. Mert nem átl. karakter. :)
Nincs nõ????Akkor a hajtogatos/bombás az mi ,travi????(az amelyik most Naruto val meg Kakashival fog harcolni)Nemhiába szólítja állandóan danna nak Sasori t.(iet féfi nem mond.)

Tyrael

Quote from: ItachiNincs nõ????Akkor a hajtogatos/bombás az mi ,travi????(az amelyik most Naruto val meg Kakashival fog harcolni)Nemhiába szólítja állandóan danna nak Sasori t.(iet féfi nem mond.)
mangaban eleg fius arca volt

Tyrael

Itachi

Quote from: Tyraelmangaban eleg fius arca volt

Tyrael
Az egy dolog, de akkor miért Dedaria nak hívják???Az nem egy nõi név??? :eeek:

Tyrael

Quote from: ItachiAz egy dolog, de akkor miért Dedaria nak hívják???Az nem egy nõi név??? :eeek:
nemtom, nincs ilyen nevu holgy ismerosom :)

Tyrael

Itachi

Quote from: Tyraelnemtom, nincs ilyen nevu holgy ismerosom :)

Tyrael
Nem baj, az anime ben majd kiderül az tuti.De  lehet hogy a mangában is ha le jön róla az a köpeny.

Tyrael

Quote from: ItachiNem baj, az anime ben majd kiderül az tuti.De  lehet hogy a mangában is ha le jön róla az a köpeny.
remeljuk
ha te teljesen ertetted a kepesseget, akkor majd elmagyarazhatnad nekem
valami olyasmi volt, ha jol ertettem, hogy a kezevel at tudja alakitani az anyagot (amit a kezen levo szaj megesz) robbanoszerre.
mintha kereszteznenk D-t a Dunpeal-t, az orult Alchemistat, meg Scar-t :S

Tyrael

Itachi

Quote from: Tyraelremeljuk
ha te teljesen ertetted a kepesseget, akkor majd elmagyarazhatnad nekem
valami olyasmi volt, ha jol ertettem, hogy a kezevel at tudja alakitani az anyagot (amit a kezen levo szaj megesz) robbanoszerre.
mintha kereszteznenk D-t a Dunpeal-t, az orult Alchemistat, meg Scar-t :S

Tyrael
Iegn amoan hajtogatható robbanó anyag amit ráadásul õ írányit avagy meg tudja szabni, hogy abból mennyi és mikor robbanjon fel.

Emarsharae

Szerintem a hajtogatós nõnemû. legalábbis mintha említve lett volna, de ki tudja. Bár számomra a crossdresser is nõnek számít (bizonyos mértékig). :D

Ja, és ha Shikamaru-t Ino-val hozzák össze... nagyot tévednek. Mármint az teljesen kifordítaná Ino karakterét, hiszen õ nagy bishi meg Sasuke fan. Shikamaru meg... valljuk be, nem hasonlít Sasukéra. De még nem is annyira bishi, bár ez engem egyáltalán nem zavar.
Ezzel szemben Temari tökéletesen Shikamaruhoz illik, szóval ha futni hagyják ezt az összeillõ párt...
Minden esetre Ino-t sem szeretem túlzottan. Akinek Sasuke bejön, az már gyanús. :D
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Itachi

Quote from: EmarsharaeSzerintem a hajtogatós nõnemû. legalábbis mintha említve lett volna, de ki tudja. Bár számomra a crossdresser is nõnek számít (bizonyos mértékig). :D

Ja, és ha Shikamaru-t Ino-val hozzák össze... nagyot tévednek. Mármint az teljesen kifordítaná Ino karakterét, hiszen õ nagy bishi meg Sasuke fan. Shikamaru meg... valljuk be, nem hasonlít Sasukéra. De még nem is annyira bishi, bár ez engem egyáltalán nem zavar.
Ezzel szemben Temari tökéletesen Shikamaruhoz illik, szóval ha futni hagyják ezt az összeillõ párt...
Minden esetre Ino-t sem szeretem túlzottan. Akinek Sasuke bejön, az már gyanús. :D
:lol:  :lol:  :lol:
Hát, ha valaha  is összejönne Shikamaru meg temari akkor az még messze van, hisz a mangában jó elõre haladt már a story hála az anime "bonus" Sasuke- kuuuuuuuuuuun os töltelék xarának, és a mangában errõl sajna még nem esik szó.:Spoiler:(talán az egyetlen ien célzás erre az amikor Naruto visszajön Konoha ba és találkozik Shika cal és temari val és azt hiszi randin vannak.):Spoiler:

Tyrael

Quote from: Itachi:lol:  :lol:  :lol:
Hát, ha valaha  is összejönne Shikamaru meg temari akkor az még messze van, hisz a mangában jó elõre haladt már a story hála az anime "bonus" Sasuke- kuuuuuuuuuuun os töltelék xarának, és a mangában errõl sajna még nem esik szó.:Spoiler:(talán az egyetlen ien célzás erre az amikor Naruto visszajön Konoha ba és találkozik Shika cal és temari val és azt hiszi randin vannak.):Spoiler:
engem csak az idegesit, hogy SPOILER Naruton kivul mindenki rangot lep a timejump utan :S
Elhiszem hogy tavol volt 3 evig, de egy choujin vizsgara igazan beeshettek volna

Tyrael

Itachi

Quote from: Tyraelengem csak az idegesit, hogy SPOILER Naruton kivul mindenki rangot lep a timejump utan :S
Elhiszem hogy tavol volt 3 evig, de egy choujin vizsgara igazan beeshettek volna

Tyrael
Mi az a choujin?????? :3x3:  Nem chuunin re gondolsz??? :rolleyes:

Emarsharae

Na majd most. És akkor már gyorsan tovább is léphetne Jouninnak. (bocs ha elírtam)  :p
Vagy megmentik Gaarát, visszamennek és... happy endként soron kívül kap egy elõléptetést. :D (avagy Emarsharae álmodozik)

Tyrael

Quote from: ItachiMi az a choujin?????? :3x3:  Nem chuunin re gondolsz??? :rolleyes:
chouji miatt keverem :)

Tyrael

Emarsharae

Volt egy ilyen sejtésem. :D

Itachi

Quote from: Tyraelchouji miatt keverem :)

Tyrael
Oh...Így már értem.Én kedvelem Chouji it is. :) Akit nem kedevelek;Rock Lee, Gai,Orochimaru(mert buzi), Kabuto mert Orochimarunak dolgozik, Ino, Ebisu ,Sasuke-kuuuuuun,Kimimaro,Sasame,Arashi-niiiiichanKisame,Sasori,és a végére hagytam akit talán a legjobban utálok, SAKURA t.

Perikles

olvasgatva hogy ki kit szeret ill. utál azt figyeltem meg hogy a megidézettekrõl egy szó sem esik, asszem én hoztam fel egyszer. én speciel szeretem Gamakichi-niichan-t, Gamabuntát és Pakkun is elég laza (amikor felajánlja Shikamarunak hogy ha velük megy akkor megfoghatja a mancsait, mert jó puha meg minden. kész...).
"Is he a genius after all?"
[/SIZE][/COLOR]

Alkyra

Quote from: Tyraelengem csak az idegesit, hogy SPOILER Naruton kivul mindenki rangot lep a timejump utan :S

Tyrael

Szerintem ezt majd külön fogják bemutatni. :)
Milyen lol lesz...s meglehetõsen érdekes...mert:
1. 3mas csoportok kellenek nem...(márcsak a 2. vizsgrész miatt is)
2. Naruto, ahogy írták egyedül maradt...
3. Narutonak meg se kellene erõltetnie magát s végiggyalogolna mindenkin:D(
RASENGAN RASENGAN RASENGAN s már ott is lenne a táborban:D:D:D:D megaztán..Kakashi-t is legyõzték már õ meg jounin szinten van...)

Emarsharae

Fene tudja... nincs kiskapu hogy rögtön jouninnek próbálkozhasson? :D

Tyrael

Quote from: EmarsharaeFene tudja... nincs kiskapu hogy rögtön jouninnek próbálkozhasson? :D
olyan hegylako modon :)

Tyrael