Main Menu

Naruto

Started by Tyrael, 2005-05-29, 16:30:24

Previous topic - Next topic

Ki a legjobb női ninja?

Hinata
Sakura
Temari
Ino
Tsunade
Kurenai
Mitarashi Anko
Shizune
Ayame
Kin
Tayuya
Tenten
Yuugao

Bishop

Quote from: Predaking on 2007-09-12, 20:43:59
Quote from: Bishop on 2007-09-12, 18:45:35
"elvileg" csak hát néha bekattan náluk valami és kitalálják hogy egy hét szünet amivel már szerintem megdönötték az anime történetében a "legtöbb egyhetes kimaradás rekordját"
Ez azért nem így van, ugyanis ha rendesem figyeled, észreveszed, hogy az 1hetes kimaradást egy dupla rész szokokta követni
Amik általába még egy részt is nehezen tesznek ki,legutóbbinál még a negyed rész is túlzásnak mondom.

LuckyDingo

Nah az új rész tényleg elég gáz lett.. [spoiler]a jutsu se volt logikus amivel Gaiék harcoltak.. és az se volt az, ahogy legyőzték őket.[/spoiler]. Hölgyeim és Uraim.. egy újabb remek Naruto időhúzásnak lehettünk tanúi! Tapsoljuk meg Alaszkát!

Kraivan

#3722
Még csak a 13. percnél járok, de szünetet tartok.
Emberek. Jó hír. Nem lesz fillerszéria! A baj, hogy egybemosták az eredeti sorozattal.
1 rész Naruto, 5 naruto filler. Sőt 1 epizódon belül is egy köteg filler van.

Ez a 12 perc meg förtelem. A fővonal mintha diavetítés lenne, látod h van valami, de cselekmény anniy van mint egy fényképben.

Ez a Gai-team harc meg eddig.
A szájbarágás célközönsége már a 4éveseknek szól.
Ez a [spoiler]Tudod kicsi baba, azért erősödtek meg az ellenfelek, mert ahogy Gaiék harcolnak, ők a hosszú harc során, kimerülnek, az ellenfelük meg nem, és ezért olyan éjzészük van, mintha az ellyenfejük megejősödött volna. Látod, még a technikájuk is gyengébb.[/spoiler]

A harc meg eddig. Tudom h anime, de hol van a fizika?
-Gai kap egy pofont. Mellékesen ellenkező irányba fordul el a teste, mintegy erőteljes lehetetlen ellenerővonalba.
-Két lépést megy hátra, de  aszikla azért omlik amikor a falhoz ér.
-Neji is lassan csúszik aföldön, de szakad a szikla.
-Ten-ten esetén meg überlol. Egyenesen repül az a lánc, gondolom én ha ott az a súly akkor jól fejbevágja vele harcosnőnket. Neeeeeem. A nyílegyenesen repülő majd 10 kilós súly az ellenfél mellett brefordul, h elfogja azt.
Utána meg amikor a folyóba húzza. Na neeeeeee. Az is "egyenesen körbe" A földön rángatott ember meg hátrarántásra felrepül.

Váááá. És még van 10 perc ebből. És most nincs tejberizsem, amit elmajszolgathatok közbe. Meg más nasim se. ez most csak Narutofiller lesz.  :comp:

Befejeztem.
Ezt a batromságot.
Amúgyse erősebbek lettek, csupán 1 midnent bele támadást indítottak. Ha ezzel kezdték volna már rég vége lenne.

Tentenből meg tégla lett a vízben. LOL
Viszont az ő fatális támadása legalább jó lett.

ReLax18

28:
Annyira béna volt ez a rész, hogy szinte már fizikai fájdalmat okozott nekem (nem beszélve a lelki traumáról, hogy ezt az "izét" leadták Naruto részként :D). Ez az egész "erősebbek lettek" szöveg (és jelenet) annyira gáz volt. Nem igaz, hogy olyan hülyék, hogy ne vegyék észre, hogy[spoiler]ők fáradtak el, és az ellenfél meg nem[/spoiler]
Másik dolog meg az uccsó támadásuk: mivel az ellenfél technikája az volt, hogy lemásolja az ellenfelet teljes mértékben (a technikájukat is), akkor sztem[spoiler]Lee "hihetetlen jó ötlete" is befuccsolt volna, mert a copyjának is tudnia kellett volna azokat a technikákat...[/spoiler]
És 2 hét után ezzel szúrják ki a szemünket :ejj:...És még jövő héten se lesz...ragyogó...de szerencsére utána duplarész, és lezárják ezt a sztorit...már nagyon várom :smile:
Miss Excel, my tears are flowing like waterfalls! :lul:

LuckyDingo

Lezárják a storyt? :D Sztem a Duplarészben az lesz, hogy Sakura sír még egy fél rlszt, Gai team jelenti, hogy nyertek, Aztán a második fél részben meg Naruto ordibál Deinek és Talán a végén kakashi bejelenti, hogy most már kész ellőni a támadását XD ÉS vége :XD

Pr3d4k1ng

28:

Ez ez ez.....szar volt! hmm...
Ezt kár volt letöltenem  :mad:, remélem a next rész elfelejteti velem ezt a mai részt.
  Jövő héten dupla rész + lezárja a sagat és nem utolsó sorban,  elvben lesz "Tobi the good boy" (ezt nagyon várom, nem tudom kivárni :D)

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

KeLa

Quote from: Predaking on 2007-09-14, 14:05:34
Jövő héten dupla rész

Quote from: ReLax18 on 2007-09-14, 10:36:51
És még jövő héten se lesz...
Szal egy kicsit még várnod kell :rolleyes:

Liquid Snake

Ep. 28:


Nekem tetszett, sztem nagyon jó rész volt :D Csak vicceltem. Várakozáson alúlmúlta magát ismét a Naruto. Első reakcióm erre a részre ez volt: Geeeeeccciiii!!! MI A SZ@R EZ??? Szánalom...

És ennyvel ki is merül, mostmár biztos h nem lesz a régi a Naruto sem, lehet h lesz 1-2 jó harc de ez már szar marad. Még az is lehet h csak a mangát olvasom az anime-t meg abbahagyom...

Venom

Nem tudom mi járhat a készítők fejében, amikor úgy döntenek, ilyen részt csinálnak. Annyira nehéz tartani a távolságot a mangától, hogy nem tudnak jobbat kitalálni? Számomra teljesen érthetetlen, majdnem 120 résznyi filler volt eddig, és amikor nagy kegyesen úgy döntenek, hogy az időugrás ideje eljött... fillerek megint. Egyetlen pozitívumok, hogy a témába vágnak, de itt vége is.


The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

smash++

Én még csak most fogom megnézni a 28-ast.Már alig várom  :ejj:
Minő érdekes hol vannak a nagy jelenlegi Naruto S Fanok akik szerint remek ez a sorozat  :confused: ?
Ők most falahogy nem tudtak hozzászólni? Hmm akkor nagyon gáz lehet,már alig várom,hogy elcsesszek 20 percet a drága napomból :D

smash++

 :lol:  :Kiraly: Ekkora fos részt is rég láttam és ilyen hígat meg főleg. Ez egyszerűen annyira szar volt,hogy nem lehet elmondani. Én már néha sírtam annyira szánalmas volt. Bazz "ugyebár ez a defend seal egy kicsit elbaszott volt,ok ez még elnézhető",na de az hogy egy junin szint kell ahoz,hogy észrevegyék ők fáradnak és az ellen nem háát  :muhahah: .Azért a filler Naruto-nak is több esze volt. Ja és ezután jön egy olyan szöveg,hogy "legyünk erősebbek mint egy (fél) napja." Jaa akkor jó,miért nem mondtad előbb Lee te eszement... Már a végén amikor mondta,hogy Ossu (YES) nagyon jött belőlem,hogy kimondjam "@ny@d".
Hála a sok elb@szott Fanak ( no offense) akik imádják ezt a szemetet a normális fanok nem nézhetnek minden héten "normális" nem kiemelkedő csak normális Narutot.

Bishop

Még ha normális lenne  :muhahah: De ez kritikán aluli,eddig egy anime-re adtam 1 pontot(Gantz) és a többi se érte el az 5-öt de ez jelenleg 3-4 között ugrál.

nb23

Hát ez a rész ténleg nem lett valami nagy szám  :muhahah: Azért a következő dupla rész biztos ütős lesz :D :D :D

Liquid Snake

#3733
Amúgy ezt az egész 28.adik részt csak azért csinálták mert mikor megjelent a Narutimate Accel PS2-re abba belerakták a TimeJump utáni Lee-t Neji-t és Tenten-t viszont a speciális támadásaiknak semmi alapja nem volt... És ebben a részben volt benne mindegyik... Tehát ezt csak azért csinálták, hogy legyen "alapja" a játékban csinált speckójukhoz... Bishop te biztos tudod miről beszélek, Lee első speckója volt ez amikor felviszi a levegőben ott kettőt belerúg aztán meg a földbe viszi és mondja h Ossu. Mindig mondtuk mi is vele együtt... Tenten-nek is fel kell ismerned ezt a millió kunai-s speckóját meg Neji-nek is ezt a Hasengeki-t mert mindegyik benne van a játékban. Igaz ott 1000szer durvábban van megcsinálva...

Edit.: Itt a bizonyíték is!

Lee: http://youtube.com/watch?v=aeZd8D-RWIo
Neji Hasengeki-je és Tenten támadása meg ebben látható: http://youtube.com/watch?v=5PP478gdbC0

Ugye én játszok a játékkal és egyből feltűnt ez az egész...

Bishop

Most az hogy nem fáradoztak kivégzést kitalálni és a játékban lévő specialokat vették alapbúl nem bizonyítja azt hogy ezt azért csinálták ilyne szarra. Én is észrevettem csak nem jelenítettem neki különösebb fontosságot főleg mert anime-ben ritka szarul néztek ki. Lee-nek olyan volt az lefele rugás mint ha villámot lőt volna, Tenten jutsuját meg még Konohamaru is kivédte volna,nem úgy mint a játékban ahol elsőnek fél kilóméteres körzetben szóródik a kunai. Neji meg egyértelmű,az a kis repedés a kövön  :lame:

Liquid Snake

Quote from: Bishop on 2007-09-16, 22:56:39
Most az hogy nem fáradoztak kivégzést kitalálni és a játékban lévő specialokat vették alapbúl nem bizonyítja azt hogy ezt azért csinálták ilyne szarra. Én is észrevettem csak nem jelenítettem neki különösebb fontosságot főleg mert anime-ben ritka szarul néztek ki. Lee-nek olyan volt az lefele rugás mint ha villámot lőt volna, Tenten jutsuját meg még Konohamaru is kivédte volna,nem úgy mint a játékban ahol elsőnek fél kilóméteres körzetben szóródik a kunai. Neji meg egyértelmű,az a kis repedés a kövön  :lame:

Jaja.

De 2 lehetőség közül valamelyik.

1. Vagy azért csinálták ezt a részt amit már említettem, a játék alapján.
2. Vagy a játékot csinálták úgy, hogy tudták h lesz egy ilyen rész... De inkább az első, mert ilyen másolgatós geci jutsu a mangában sem volt...

smash++

Quote from: Bishop on 2007-09-16, 22:56:39
Tenten jutsuját meg még Konohamaru is kivédte volna,nem úgy mint a játékban ahol elsőnek fél kilóméteres körzetben szóródik a kunai.
De a legjobb az volt benne,hogy egy rakás fegyver repült és csak 5-6 kunai találta el az ellenfelet  :muhahah:

Bishop

És azok is mint ha oda lettek volna ragasztva és nem belé lettek volna szúrva  :lol:

Devian

Quote from: Liquid Snake on 2007-09-16, 23:26:26
De inkább az első, mert ilyen másolgatós geci jutsu a mangában sem volt...

hát netmudim én emlékszem Gai ékra mangában is ... ott is az a másolgatós volt ... bár ott is átugorgattam ..

Pr3d4k1ng

The Akatsuki Organization

Előre szólok, hogy ezt nem most csinálták, az anime-shippuden elött szóval a manga képeken nem meglepödni és azon sem, hogy vannak olyan benne akik halottak .

Aki tudja, hogy milyen zene megy alatta azt plz mondje mert nagyon  :cool:

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

KeLa

Quote from: Predaking on 2007-09-18, 14:59:32
Aki tudja, hogy milyen zene megy alatta azt plz mondje mert nagyon  :cool:
Core - The Angle
[spoiler=lyrics]
Have I ever thought of this before
Did I ever look behind the door
Have I ever tried to understand
Did I listen to the Other hand

Have I ever tried to see
parts of you that aren't a part of me
Did I ever really want to know
Or am I just drifting with the flow

(Chorus)
Lead me to the angle of your life
let me see from there
Lead me to the angle and I'll try
to see the world from there

Why is it that I'm so full of hate
why am I so dumb but so afraid
have I ever tried to understand
did I listen to the other hand

Why am I so dumb?
Why am I so blind sooo
There of mind, uh
Why am I so dumb?
(repeat the chorus)

(Solo)

(Repeat chorus twice)

Lead Me to the Angle
Lead me to the Angle

(Repeat chorus one more time)
[/spoiler]

chilip

#3741
valaki linkelje már be, nem találom sehol... kerestem isohunttal, torrentz-el (ami 4-5 másik torrentkeresőt használ), megnéztem DC++-al és semmi, vagy kib@$zott sok találat (és közte nem találok semmit) vagy semmi...

ed.: meg is van, igen hosszas keresgélés után (Smackdown vs. RAW-ra kellett rákeresni  :eek: ) << íme >>

egyébként az info << innen >> van, ne kérdezzétek hogy jutottam el idáig :D

Vejiita

Én senkit sem szeretnék elkeseríteni a jövő heti duplarész tartalmával kapcsolatban, de amit a www.tv.com-on olvastam, az eléggé gázosan hangzik, íme akit érdekel:

[spoiler]"249. Seal of Kyubi   
First aired: 9/27/2007

Naruto and Kakashi have finally cornered Deidara, but when Naruto begins to act strangely, Kakashi sees him as the bigger threat.

250. Naruto and Gaara 
First aired: 9/27/2007

Gaara's body has finally been recovered, but there are no signs of rejoicing just yet. In order to save Gaara and give the Hidden Sand Village back their Fifth Kazekage, Chiyo determines that there is only one course of action."[/spoiler]

Gondoltam jobb, hogyha lelkileg felkészültök rá, akik olvassátok a mangát (de lehet, hogy azok sem fognak odáig lenni a részért, akik csak az animét nézik). :D
A legutóbbi rész, ami a Gai team fantasztikusan megjelenített harcáról szólt, volt az eddigi talán egyetlen olyan "normális" Naruto-rész (vagyis nem filler), amit nem néztem meg teljesen, csak kb. 5 percet láttam belőle, mert egyszerűen nem érdekelt a többi.
Szóval remélhetőleg egyszer összekapják magukat a készítők, mondjuk nagyon ideje lenne már...  :morci:

Venom

Én nem olvasom a mangát, de a 250. rész leírása beigazolta a gyanúmat. [spoiler]Azaz Chiyo nagyi így is, úgy is meg fog dögleni, úgyhogy feláldozza magát azzal a Resurrection technikával és visszahozza Gaarát az élők közé. A kérdés az, hogy Gaara még ha fel is éled, mit fog csinálni? Ugyanis az Ichibit kiszedték belőle. No mindegy, majd kiderül.[/spoiler]


The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Bishop

Quote from: Venom on 2007-09-22, 02:43:33
Én nem olvasom a mangát, de a 250. rész leírása beigazolta a gyanúmat. [spoiler]Azaz Chiyo nagyi így is, úgy is meg fog dögleni, úgyhogy feláldozza magát azzal a Resurrection technikával és visszahozza Gaarát az élők közé. A kérdés az, hogy Gaara még ha fel is éled, mit fog csinálni? Ugyanis az Ichibit kiszedték belőle. No mindegy, majd kiderül.[/spoiler]
[spoiler]Elvileg ugyanúgy tudja nyomni a homokot max nem olyan intenzitással,mivel az Gaara apjának a tekje vagyis vas nélkül,ez a homok irányítósdi egy jutsu amit a Shukaku felerősít,deffensenek annyi gondolom[/spoiler]

LuckyDingo

Nem tom minek kell még reménykedni :D Már a 4-5. rész óta abban bízunk, hogy majd észbekapnak..stb stb.. Egyszerűen elk**ták.. nemkicsit.. nagyon /hogy az egyik kedves politikusbácsit idézzem :P/  ELérték, hogy ne nézzem az egyik volt kedvenc animémet :/ Evvan :D

KeLa

Végül is egy dupla rész szinte mindig abból áll h azt ami belefért volna egybe, azt most két résznyire nyújtják el és persze mi legyünk boldogok, hiszen kettőt kapunk :D

Kraivan

Egy jó ismerősöm múlt héten jött át h kéne neki Naruto.

Gondoltam megmutatok neki egy pár jelenetet.

Akinek még megvan nézze már meg az Orochimaru vs Sasuke  a chunin vizsgán harcot.
Vagy a Kakashi vs Zabuza.

Leírhatatlanul gyatra lett a shippuden.
A naruto lényegét elk*rták. Kézjegyek, technikás pecsétek, summonolás a megfelelő jelek rajzolásával, és olyan látványos küzdelmek voltak...
Erre sealek helyett kapunk egy kézmorzsolást vagy egy elmosódott mozdulatsort, látványos harcok helyett dragonball effektet.

Attól tartok mindannyiunk számára a Naruto egy kínzás lesz, de meg fogjuk nézni, mert mindannyian várjuk a dicsőséges régi alkotás visszatértét, és emiatt el fogjuk viselni azt a heti 20 percet.

szpeter

#3748
Asszem én régen jobban csíptem a Dragon Ballt,mint ezt...   :3x3:

Nos akkor meg gondoljuk azt , hogy: 220. (vagy hanyadik rész) Naruto megy edzeni= Naruto leszokik a Ramenről,és belehal. Vége a sorozatnak. Pár japán rajongó csinál valami szrt Shippuden Naruto néven.Minősíthetetlenül fos. Ennyi.

Nézzétek újra a régi részeket párszor,ha még van kedvetek rá.Jó volt, de el...ták."Nem kicsit,nagyon" :D :D

Pr3d4k1ng

Kicsit túlzás ez, ugyanis annyira nem rossz mint ahogyan azt ti írjátok. Számomra továbbra is nézhető.

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."