Éppen milyen zenét hallgatsz?

Started by Necrid^, 2005-06-14, 14:30:39

Previous topic - Next topic

Pirula

Quote from: Kuro_TenshiNa ezen most szó szerint felröhögtem! Zokni!  :lul:
Nem viccelek, tessék: zokni. :D

Raggie

Quote from: PirulaNem viccelek, tessék: zokni. :D
Ez a lolba illene! :lol: LoL :lol: :jee:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

A metálos zokni már majdnem eléri a full metálos szögekkel kivert bádogóvszer szintjét.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Quote from: RamizA metálos zokni már majdnem eléri a full metálos szögekkel kivert bádogóvszer szintjét.
Full Metal Zokni? :eek:

Csak elõkapargattam végül a Late-et, grabbeltem egyet és most már jó. Visszaút c. szám valami tsodálatos. Tessék ide látogatni.

Kuroi Tenshi

Quote from: PirulaFull Metal Zokni? :eek:
Lehet, hogy jobb film lenne belõle, mint a Full Metal Jacket-bõl  :haha:

Na akkor egy kis on is: Béla Fleck and the Flecktones egy iszonyatjó élõ-koncertje. Addig, amíg még a neten vagyok, utána újra
"Zankoku na tenshi no youni
Shonen yo shinwa ni nare..."
 :)

Ramiz

Quote from: PirulaCsak elõkapargattam végül a Late-et, grabbeltem egyet és most már jó. Visszaút c. szám valami tsodálatos. Tessék ide látogatni.
Kicsit balekok: a Visszaup.mp3-at nem tölti le (nem találja), mert hosszú 'ú'-val mutat rá a link. :D Na mindegy, töltöm.

edit: nagyon nem tetszik. Nyavajgós hangja van az énekesnek, és még a szöveg is nyálas. Pirula pajtás, züllesz. :hehe:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Beren

Metallica: Load The House Jack Built :whoah:  :whoah: :whoah:

"The higher you are
The farther you fall
The longer the walk
The farther you crawl
My body, my temple
This temple it tilts
Yes I am I am I am"
:whoah: :whoah: :whoah: :jee:  :lazza:
Az Életben nincs csak Fekete vagy csak Fehér - a Világ színes
Éljen a nehézlovasság!

Amióta megjelentek az elsõ hópelyhek, ismét erõs késztetést érzek arra, hogy a szobám padlóján fellelt gyanúsan makk-alakú szelídgesztenyét ilyen-olyan résekbe gyömöszöljem-tartalékoljam...

Fazék

Beastie Boys - Ill Communication

Rounin

John Williams random^^ és Hunt for Red October - Russian National Anthem Utóbbit soha nem tudom megunni -.- Valami miatt odavagyok a kórusokért és az orosz énekért. Ez pedig mindkettõ :D

Danhibiki

Foo Fighters-Aurora (Ohh, hogy én mennyire imádom a Foo Fighters-t:D)
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Ramiz

Quote from: RouninJohn Williams random^^ és Hunt for Red October - Russian National Anthem Utóbbit soha nem tudom megunni -.- Valami miatt odavagyok a kórusokért és az orosz énekért. Ez pedig mindkettõ :D
Ez nekem és megvan és igen jó. :D De én még a Best of communism örökbecsûit is szeretem. :D

kisvirag

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁKOS!!!!!!

vahhh
elég rég hallgattam utoljára, és most igazi élmény újra hallani!

csak fekszem a gép mellett, fejemen a fülhallgató, full hangerõn, és sorban a jobbnál jobbak:

szabadíts fel
test
féltelek
szívsebész
dúdolni halkan
az utolsó levél
tanulékony szörnyeteg
kicsi szív
utolsó hangos dal
és az Andante dalai....

számomra Ákost hallgatni egy zenei-orgazmus....
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Lythis

Guano Apes -tõl a Walking On A Thin Line albumot. Õk is olyanok, akiket nem tudok megunni. :jee:  :jee:  :cool:

Rounin

Quote from: RamizEz nekem és megvan és igen jó. :D De én még a Best of communism örökbecsûit is szeretem. :D

Keblemre taváris! :D
Végre nem rosszindulatú pillantások fogadják zenei aberrációm eme vadhajtását ;>

edit: Ma Piramis-napot tartok :D *visítva:* a becsület ennél mégis többet éééér!

Pirula

Quote from: RamizPirula pajtás, züllesz. :hehe:
Nem. Adott hangulatban a tökéletes megfejtés. :D

Ramiz

Quote from: PirulaNem. Adott hangulatban a tökéletes megfejtés. :D
Adott züllött hangulatban. :__devil: Tudod, hogy mi jutott eszembe arról a zenérõl egyébként? Az Ifitaliról az M-lék. Szövegre és énekesre is.

Beren

Greena Day - csak stílusosan... Jó, tegnap ment egy kis Metallica St Anger, találtam pár klippet is róla... :)
Éljen a nehézlovasság!

Amióta megjelentek az elsõ hópelyhek, ismét erõs késztetést érzek arra, hogy a szobám padlóján fellelt gyanúsan makk-alakú szelídgesztenyét ilyen-olyan résekbe gyömöszöljem-tartalékoljam...

Lythis

Pirula

Quote from: RamizAdott züllött hangulatban. :__devil: Tudod, hogy mi jutott eszembe arról a zenérõl egyébként? Az Ifitaliról az M-lék. Szövegre és énekesre is.
Tavaly õk játszottak az Ifitalin nyitóbandaként... :D
Rajtam kívül nem sok embernek jött be, de ingyér' jöttek.
Most nem hallgatok semmilyen zenét, a diákcentrumban kicsit necces lenne.

Ramiz

Quote from: PirulaRajtam kívül nem sok embernek jött be (...)
Ez mindent megmagyaráz. :D

Buju Banton - Mighty Dread nagyon tetszett, szedtem még (Buju and friends album), de ez nem tetszik, kevésbé élénk, nem ska-szerû, inkább raggie, abból is az unalmas fajta.

Rounin

Quote from: RamizBuju Banton - Mighty Dread nagyon tetszett,

Ah, az egy roppant fílinges zene, bár kell hozzá jó nagy adag elborultság imo :D

Moha

Nightwish - Wanderlust

Hiába, megint ideges vagyok... :grrr:

kisvirag

Enigma - Best of

Éppen a Princeples of Lust ennek a klipje is igen jó tegyük hozzá :)

Beren

AC DC - Stiff upper lip
         - Ballbreaker
         - Back in black
Éljen a nehézlovasság!

Pirula

Quote from: BerenAC DC - Stiff upper lip
         - Ballbreaker
         - Back in black
Egyenáramvillámváltóáram :whoah:
Ma majd' egész nap Amon Tobin - Eric Truffaz (elõbbi remixelte utóbbit) albumot hallgattam, hát nem szotyi.
Manunak kinéz egy rep. :)

Fazék

Poets of the Fall - Signs of Life

(amúgy pedig a Cromartie High School zenéjét hallgatnám, ha fönt lenne a gépen, de én bolond egy másik vinyón hagytam...)

Kuroi Tenshi

Quote from: PirulaAmon Tobin - Eric Truffaz (elõbbi remixelte utóbbit) albumot hallgattam, hát nem szotyi.
Truffaz önmagában, remix nélkül is jó :p Láttam már koncertjét Mezzo-n. Kaotikus, de jó volt.
Amin egyszer meglepõdtem, hogy a Yuri's choice klipjét nem máshol, mint a Viva+-on láttam  :eeek: Ha jól emlékszem, az eeezyben ment, oda végülis kellemesen belefér, de pozitívan csakódtam a viva+-ban... bár azóta nem nagyon kellett benne megint csalódnom  :rolleyes:  :haha:

kisvirag

mmm, a frissen hazahozott Cowboy Bebop OST (az 5CDs változat :) )
kegyetlen jó :)

sirtomi

Quote from: kisviragmmm, a frissen hazahozott Cowboy Bebop OST (az 5CDs változat :) )
kegyetlen jó :)
Ez kéne nekem is. Beszerezhetõ valahonnan?

kisvirag

ha gondolod, valami utonmodon megoszthatom a néppel :)

239 Mb, ha jolrémlik az egséz mindenség :)