Éppen milyen zenét hallgatsz?

Started by Necrid^, 2005-06-14, 14:30:39

Previous topic - Next topic

Ramiz

MM a legnagyobb balek mûvagány, akit csak láttam. A szememben még Britney Spearsnál is alacsonyabban van (annak legalább jók a mellei meg a s.gge).
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizMM a legnagyobb balek mûvagány, akit csak láttam. A szememben még Britney Spearsnál is alacsonyabban van (annak legalább jók a mellei meg a s.gge).
hát... olvass lejjebb, 250 számból 5 maradt meg "fogyaszthatóként". plusz nekem a Danifilth stílus nem jön be. utálom a kiállását, de ez az 5 szám pont élvezhetõ volt... de ha erre az 5 számra jut 245 sz*r, akkor az már nem tûnik olyan hû de jó dolognak :)

Children of Bodom - We're Not Gonna Fall
hú erre milyen jó szólót letolt Alexi a koncerten! :whoah:
Excel Saga - Ai (Chuu Seishin)
ownage ez a szám :) csak lassan overdose állapotba kerülök belõle :D
AFI - Clove Smoke Catharsis
ez aranyos szám. ilyen depressziósan kezdõdik, és végig tartja is magát. :):D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Lythis

Megin azt a rohadt Tekken 5 intro-t és még mindíg ki vagyok, hogy nem vágom h kik az elõadó, és mi a címe :hogyaza:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisMegin azt a rohadt Tekken 5 intro-t és még mindíg ki vagyok, hogy nem vágom h kik az elõadó, és mi a címe :hogyaza:
õõõõ... :G a barátod, nem? :D

Papa Roach - Be Free
Sick and tired, i'm bein sick and tired... tisztára mint Anastacia... :D

Kataklysm - In Shadows & Dust
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Rounin

FAKFAKFAKFAKFAK!

Elindulok aludni, erre hülye winamp nem ráugrik az orosz himnuszra? Most itt gebedek és nyáladzok ezerrel

Lt. Simoan Blarke

Rounin te aludj, ne ide postolgass!!!!!! :rolleyes:

Children of Bodom - Living Dead Beat
LOOK OUT !

Once again waiting for the darkness, beat up
spun and scarred. Preparing for another war.
Day by day we decay. Sunlight, get out of my way.
Dig up yourself from your grave.

Bad to the bone, raised in the gutter,
Not exactly a muthafucking role model.
To you looking down on me.
FUCK YOU BITCH!
Ain't got time for the future or the past.
Live for the moment, make it last.

As long as the twilight veils
The decadence we embrace
More than the ones we love.
We're ardent, we're burning down...

CHORUS:
Not afraid of crying, sorrow and foe.
Not afraid of falling down below.
To the night, recklessly we fly.
Like living dead, we'll never die

Stalling the sandman, fighting back
drinking like a madman, run away from the light to come.
SHIT FALLS DOWN! Sun comes up shining bright
Time to close your eyes..

CHORUS:

As long as the twilight veils
The decadence we embrace
More than the ones we love.
We're ardent, we're burning down...

CHORUS:

a szöveg nem adja vissza az ESZMÉLETLENJÓÓÓÓÓ GITÁRHANGZÁST ^^

Ramiz

Quote from: blarkehát... olvass lejjebb, 250 számból 5 maradt meg "fogyaszthatóként". plusz nekem a Danifilth stílus nem jön be. utálom a kiállását, de ez az 5 szám pont élvezhetõ volt... de ha erre az 5 számra jut 245 sz*r, akkor az már nem tûnik olyan hû de jó dolognak :)
Nem támadás volt, nem kell védekezni. :) Nem mondtam, hogy szereted. Egyébként is tiszta röhej, hogy mennyit lopnak a zenészek egymástól. Ez most csak a Tainted Love-ról jutott eszembe. Kötelezõvé kéne tenni, hogy minden feldolgozás végén be kell játszani legalább fél percet az eredetibõl. :rolleyes:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lythis

Quote from: RamizNem támadás volt, nem kell védekezni. :) Nem mondtam, hogy szereted. Egyébként is tiszta röhej, hogy mennyit lopnak a zenészek egymástól. Ez most csak a Tainted Love-ról jutott eszembe. Kötelezõvé kéne tenni, hogy minden feldolgozás végén be kell játszani legalább fél percet az eredetibõl. :rolleyes:
Nem lehetne eladni...:D
Meg személy szerint a MM féle téjntidláv jobban tetszik, mint a Depeche-es...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizKötelezõvé kéne tenni, hogy minden feldolgozás végén be kell játszani legalább fél percet az eredetibõl. :rolleyes:
EZ MEKKORA ÖTLET! :D:D:D

Linkin Park - Numb
And i know, i may end up feelin too... wáh hogy nem tûnt fel eddig pont EZ a szövegben?!?!?! :__devil:

Cowboy Bebop OST - Wo Qui Non Coin (short sad version)

Children of Bodom - In Your Face

Children of Bodom - Silent Scream

Linkin Park - In the End
vicces, hogy már ilyen számokhoz is érzékeny szálak fûznek és beindul a feelingmachine :rolleyes::D

Zanador

children of bodom - oops! i did it again (britney spears cover)... Ez a szám kész :hahaha:

Amúgy általában Sonata Arctica és Dark Tranquillity megy.
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Zanadorchildren of bodom - oops! i did it again (britney spears cover)... Ez a szám kész :hahaha:
:tezsvir:

Chieko Kawabe - Be Your Girl (EL ending)
hehe. ennek mennyire :beken: típusú szövege van a félig vidám zene mellé...

Nickelback - How You Remind Me

komolyan kezdem kinõni a playlistemet. égõ, hogy csak 300 szám van benne :/ de most bedobni a többi 1500-2000et elcseszné a dolgot... :/

Ramiz

Quote from: LythisNem lehetne eladni... :D
Aki nem szégyelli az eredetit, az betenné. Aki meg igen, az írjon saját számot! :) Nagyon pofátlan nyúlások vannak, és sokszor az ember csak véletlenül veszi észre. Pl volt egy gagyi amcsi rapbanda, akiknek 1 db híres számuk volt (Butterfly), és annak a fülbemászó dallamát egy Chili Peppers számból nyúlták (Pretty Little Song). Meg ilyenek.

Watch my Dying - Klausztofónia
A Nullpont-ban imádom a rohangáló harmonikát(?).

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizAki nem szégyelli az eredetit, az betenné. Aki meg igen, az írjon saját számot! :) Nagyon pofátlan nyúlások vannak, és sokszor az ember csak véletlenül veszi észre. Pl volt egy gagyi amcsi rapbanda, akiknek 1 db híres számuk volt (Butterfly), és annak a fülbemászó dallamát egy Chili Peppers számból nyúlták (Pretty Little Song). Meg ilyenek.
Crazy Town, nem gagyi és nem rap, bár "kicsit" elmerült a good charlotte vezette húdedivatospunkrockerekvagyunk téma keltette posványban. ismersz tõlük egy számot is, vagy csak szidod õket, mert mért ne? :__devil:

ami lejött Masterplan album: végighallgatva. vokálisan nem jön be, de azon kívül tényleg :cool:

Frankie Goes To Hollywood - Relax
The Berzerker - Ignorance

Ramiz

Quote from: blarkeCrazy Town, nem gagyi és nem rap, bár "kicsit" elmerült a good charlotte vezette húdedivatospunkrockerekvagyunk téma keltette posványban. ismersz tõlük egy számot is, vagy csak szidod õket, mert mért ne? :__devil:
2 számot ismerek, reppelni nem tudnak, pop nem érdekel, gagyi majmok.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Ramiz2 számot ismerek, reppelni nem tudnak, pop nem érdekel, gagyi majmok.
mert nem repperek. sose voltak pop. hálistennek nem voltak annyi ideig a színen :__devil: mindenesetre újabban egyre többet látom, hogy valamit leszólsz úgy, hogy nem ismered. hiteled veszted, kékgermó :rolleyes:

Slipknot - Iowa album. hm. hm. túl gyenge a zene alatta.

Ramiz

Quote from: blarkemert nem repperek. sose voltak pop. hálistennek nem voltak annyi ideig a színen :__devil: mindenesetre újabban egyre többet látom, hogy valamit leszólsz úgy, hogy nem ismered. hiteled veszted, kékgermó :rolleyes:
Az EL az egyetlen, de nem is azokat a dolgokat szóltam le, amik a végignézésébõl derültek volna ki (sztori, karakterek), de ez téged nem tántorít el attól, hogy újra és újra felhozod ezt. Tudom, hogy azt akarod elérni, hogy megnézzem, hogy szidhassam, de nem érdekel se az EL, se a szidása. :) A fenti bandától pedig ha 2 szám úgy-ahogy sláger, mindkettõt azért láttam, mert volt klippje, magyarul nyilván ezeket tartják a legjobb számaiknak, és mindkettõ jellegtelennek és unalmasnak tûnt nekem, ráadásul az egyikben ami jó, azt is lopták, akkor mi a fenéért ne lehetne negatív véleményem róla? Azért, mert neked tetszik? Sorry, ez a véleményem.
És áruld már el, hogy akkor mégis milyen stílusúak...

Wall of Sleep - nagyon jó zene, hülye limit miatt nem tudok többet szedni, na majd jövõ hónapban. Ha ez lement, akkor meg jöhet a jó öreg Berzerker. :whoah:
Tényleg, blarke, ha már barterelünk majd, akkor metált is kérnék tõled. De csak jót.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizAzért, mert neked tetszik? Sorry, ez a véleményem.
És áruld már el, hogy akkor mégis milyen stílusúak...
félreértesz, nekem nem tetszik. de ez a csapat punkrock. (ha láttad a klippeket, akkor ez a viseleteikbõl is kiderülhetett ;p)

Quote from: RamizTényleg, blarke, ha már barterelünk majd, akkor metált is kérnék tõled. De csak jót.
nincsen túl sok metálom. ami neked nincs meg, az szerintem kimerül a Bodomban (bár azért az se kevés) - bár nem tudom, pl. Nu Metalt hova sorolod :3x3:

Slipknot - Left Behind
ez a cucc nekem nem tetszik annyira. nincs benne elég erõs dualgitár, nem tépi szét a beleimet a basszer, nincs beteges erejû dob. egyébként nem rossz.

Ramiz

Quote from: blarkefélreértesz, nekem nem tetszik. de ez a csapat punkrock. (ha láttad a klippeket, akkor ez a viseleteikbõl is kiderülhetett ;p)
Ezek nagyon gagyik punkrocknak. :D Bár ha a Blink 128 az lehet, akkor mindegy. :rolleyes:

Quote from: blarkenincsen túl sok metálom. ami neked nincs meg, az szerintem kimerül a Bodomban (bár azért az se kevés) - bár nem tudom, pl. Nu Metalt hova sorolod :3x3:
Nem is tudom... mi az a nu metal? Ha az, amit Lythis hallgat, akkor nem tetszik annyira (1-2 számot leszedtem). Mindegy, akkor legyen egy-két album Bodom, ha már annyit mondod. Xipe mintha ilyeneket mondott volna még, hogy Cradle of Filth meg... áááh, elfelejtettem. Sepultura is tetszett pl, olyanod van?

SaiyaGin

Béla Spears: Baby One More Time
Ez nagyon súlyos!:eek: :wtf: :rotflol:

Rounin

Led Zeppelin random összevissza ^^

Mert most jó^^

A Bodomos Oops i did it again az elõbb ûzte ki édesapám fát vágni (hozzáteszem, vigyorogva ment :D)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizNem is tudom... mi az a nu metal? Ha az, amit Lythis hallgat, akkor nem tetszik annyira (1-2 számot leszedtem). Mindegy, akkor legyen egy-két album Bodom, ha már annyit mondod. Xipe mintha ilyeneket mondott volna még, hogy Cradle of Filth meg... áááh, elfelejtettem. Sepultura is tetszett pl, olyanod van?
Sepultura még nincs. most töltöm le éppen haver ftpjérõl. :rolleyes: Cradle of Filth nem az igazi - ének van benne :/
nu metal: példákat tudok mondani... Linkin Park, egyesek szerint a POD bizonyos számai, nekem a Slipknot is annak tûnik... de már a metál témában is kiderült, hogy nem tudjuk miaz:D

Rune

Ramiz:
Az a poén hogy a harmonikatémát állítólag egy bizonyos Márió játszotta fel. Legalábbis ez áll a WMD borítóján. Na most akkor lehet tippelni hogy az e aki:)
"That is Not Dead Which Can Eternal Lie... And With Strange Aeons Even Death May Die." - H.P. Lovecraft

Lt. Simoan Blarke

Sepultura. eddig nem hûdenagy pláne.

sirtomi

Scooter - Rebel Yell :whoah:
krv@ régen hallottam :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: sirtomiScooter - Rebel Yell :whoah:
krv@ régen hallottam :D
a bodomos jobb! :D:D

Sepultura - Rumors
Sepultura - Infected Voice
hm. egész tûrhetõ, de valami hiányzik. és nem tudom, mi. lehet, hogy a szintetizátor? :3x3:

Xaga

Masterplan: Heroes vagy Spirit never die azóta hogy Shiroi odaadta :)

sirtomi

Quote from: blarkea bodomos jobb! :D:D

Sepultura - Rumors
Sepultura - Infected Voice
hm. egész tûrhetõ, de valami hiányzik. és nem tudom, mi. lehet, hogy a szintetizátor? :3x3:
Beszereztem unokatesómtól Bodom összeset, úgyhogy majd meghallgatom :)

Pirula

Quote from: RuneRamiz:
Az a poén hogy a harmonikatémát állítólag egy bizonyos Márió játszotta fel. Legalábbis ez áll a WMD borítóján. Na most akkor lehet tippelni hogy az e aki:)
Nem vicc, õ az aki.
Quote from: blarkenincs benne elég erõs dualgitár, nem tépi szét a beleimet a basszer, nincs beteges erejû dob.
:eek: Mihez képest? Én nem szeretem a Slipknotot de a hangzásuk az amit nem lehet elvitatni tõlük. Amit egyébként a Sepulturától nyúltak, szóval lehet hogy azért nem tetszik neked azt sem.

Clawfinger - Biggest and the Best

Rap/metal banda, jó kis keménykedés a '90-es évek legszebb jegyeivel fûszerezve. Sziget koncertjüket sajnos nem néztem végig mert az elsõ 20 percben kábé ötször szállt el a hangosítás és utána már nem volt valahogy kedvem valami. Becsületükre legyen mondva hogy nem álltak neki sztároskodni hanem lenyomták a koncertet.
A hangmérnök anyukáját fulladásos tünetekkel és rekeszizomgörccsel szállították kórházba.

Lt. Simoan Blarke

egyébként rájöttem... tényleg a szintetizátort hiányolom. látszik, hogy bodomita vagyok :3x3::rolleyes:

Children of Bodom - Triple Corpse Hammerblow

Xipe

Quote from: blarkeCrazy Town, nem gagyi és nem rap, bár "kicsit" elmerült a good charlotte vezette húdedivatospunkrockerekvagyunk téma keltette posványban. ismersz tõlük egy számot is, vagy csak szidod õket, mert mért ne? :__devil:

oke, Crazy Town egy nagy rakas fos.
gagyi es rap.
semmi koze nincs a good charlotte-hoz.
nyaladzos pop tomegegyuttes.
hamar epp the mondod hogy Dani Filth mennyire sz*r es utana ilyet mondasz.
szep volt blarke, adnek repet a baromsagra de olyat meg nem csinaltak.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_