Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

Én

Nem tudtok egy jó stat-szimulátort? Amit eddig használtam az eltűnt. (Sajna ezzel a karival igen rég toltam már nem vágom fejből hogysmint)

Rounin

Lurk moar, young /b/tard... :hehe:

Annyit segítek, hogy rocards.de linkjei közt megtalálod.

Lythis

Meh...

http://www.ragnasim.net/rosim/main-iro.html

http://www.rocards.de/SkillTree.rc

Az előbbi szerintem jobb, bár nem feltétlenül olyan áttekinthető..

Rounin

Stat, nem skill szimulátor kellett neki :hehe: Szóval csak az első jó.

Lythis

Én meg elírtam, mert az elsőt szeretem jobban, csak halál kóma voltam... ehh...

btw: nemtom, volt x darab, de annyit nem akartam linkelni... de tény h több a skilles, mint a statos

thrall

lenne egy kérdésem (és most mindenki tekintsen el attól, hogy hol játszik): Egy kezdő ember melyik serveren kezdje el RO-s pályafutását?

Rounin

Mindegy, csak 1/1/1-es legyen :__devil:

Magyart akarsz? Vagy 'kilfüldit'? Mert nem mindegy, ugye :).

thrall

szerintem kezdésnek mádzsárt

Rounin

Nincs nagy választék, és mindegyiket lehet szidni joggal, szóval én passzolok /heh.

thrall

hol van kevesebb kötsög, és hol van viszonylag normális rate?

Rounin

Passz, faten játszom csak; jó ideje nem láttam más szervert, de pl. a hunrot én elkerülném, most ment át oda egy szép nagy bagázs koetchsoeg. :hehe: Persze itt is vannak, de hát dunno. Ragnahut nem tudom, de majd jön Nölzike és jól megmondja, oda miért ne :F. ShadowRO meg lol. Silentet kerülni, funszerver. (gondolom nem az kell... legalábbis én nem azzal indítanék el egy a játéknak ismeretlent)

thrall

inkább egy alacsonyabb mid, vagy low-ra gondoltam. magyarra meg azért, mert kezdésnek azért mégis csak egyszerűbb magyar serveren kezdeni sz.tem

edit: fate-t néztem ki, szal megkuksolom :D

Rounin

3/3/1-es a rate, ami pk mode miatt valójában 3.45/3.45/1, szóval nem olyan vészesen lassú a fejlődés. A silent asszem 30-as rate, na az nemzetközileg mid, de itthon high :D

Edit: de ezt tudtad :hehe:

thrall

na dejó.. az oldalról nemtom leszedni a klienst. nemtod átküldeni?

Marduk

Hi!

Ha még valaki nem tudná véletlenül, a ragnarok.hu szerveren hamarosan fullreset lesz!!!
Aki egy jó 1/1/1-es magyar szerveren szeretne játszani az jöjjön. :D

ultimecia

Quote from: Marduk on 2007-07-16, 21:55:34
Hi!

Ha még valaki nem tudná véletlenül, a ragnarok.hu szerveren hamarosan fullreset lesz!!!
Aki egy jó 1/1/1-es magyar szerveren szeretne játszani az jöjjön. :D

Megint? miért?

Darkstar

Hahaha, megint? Már rég nem ROzok, de azért ez vicces, főleg egy alaprate-es szerveren.

Ed.: in during hivemind
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Marduk

Akit érdekel hogy miért, az legjobb ha elolvassa az "Új élet, vagy csendes elmúlás" topic első hozzászólását a ragnahu fórumán.

http://ragnarok.hu/forum/index.php?topic=123.0

Kiderült közben a reset pontos időpontja

Holnap 14.00 óra!

ultimecia

Hmm, szerintem is elég bátor vállalkozás egy 1/1/1 es szerveren resetet nyomni mikozben a ragnarok2 par honapon belül kijön valamiylen formában.
Én az OB-t gyúrom és lassan ott van a szerver mint anno a Ragna1 volt. Még beraknak pár mapot, talán az Ellíreket is osszetákolják (bár ez nyugodtan jöhet azután hogy kint van az ember rendesen hibátlanúl)
Én voltam a ragna.hu-n, és ha nem lenne a ragna2 itt az ember nyakán talán még neki is kezdenék, de így hogy gyak max fél éven belűl úgy is a Ragna2-t fogják sokan ostromolni nem látom túl sok értelmét.
Mondjuk egy advos karival szívesen bejárnám az újj térképeket meg körbenéznék, de már annyi resetet éltem meg ragna1en hogy már nincsen hozzá túl sok kedvem.

Amúgy azon a szerveren mindíg is az volt a probléma hogy azok a guildek akik ott voltak kezdetektől simán hülyéreverték az ifjabbakat, pontosan a nagyon alacsony ráta miatt. Így persze egyenlőtlennek tűnik a game.

Én

Köszi a statsim-ekért, most néztem csakm :D Kösz

Kraivan

Hát a ragna 2-ben nem bíznék annyira.
2 éve lineagezem, és ott is igen nehéz működő szervert találni. majd 3 év után jöttek ki a pts szerverek, melyek már igencsak hasonlítottak a hivataloshoz.

Sztema  ragna 2free szerver olyan lesz mint egy kezdetleges l2J. Ragnának néz majd ki, de tele lesz geodatabuggal, hibás mobokkal, fatális hibákkal.

Én most kezdtem újra a Ragnahu-n. Amúgy nem gáz az 1x rate. Napi átlag 4 óra játékkal 3. napja tolom és már 52-es swordsmanem van.

Darkstar

Ha nem tetszik, lehet hivataloson játszani (ahhoz gondolom már nem kell majd koreai szigszám :D).
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

ultimecia

Én L2-ztem anno.
Az L2ben több volt a bug mint most a RO2OB-ben :D
Amúgy most lesz egy 3 napos update. Kíváncsi vagyok mi lesz mikor visszamegyek.
Remélem bekerül a 2 újj faj, egy halom újj térkép, a szemetszúró hibák mint pl heal bug eltűnnek. :smile:
Még van úgy is 5 hónap a megjelenésig. Addig sokmindent meg lehet oldani.

Nameg nem illik L2-t összehasonlítani az RO2-vel, hisz ott direkt szabotálták a készítők a tört szervereket, direkt szarokat datak ki hogy meny a hivatalosra gammelni. Én úgy halottam ottt sokkal kevesebb volt a bug, ráadásúl ott tudták hogyan kell javítani őket:)

Én

Hmm ugye most vannak hírek, hogy fejlesztik a RO1-et (új kasztok, etc). De miért, ha jön a 2? Ennyire késik, vagy csak ennyien maradnak majd az alapnál?

ultimecia

Quote from: Én on 2007-07-29, 23:46:36
Hmm ugye most vannak hírek, hogy fejlesztik a RO1-et (új kasztok, etc). De miért, ha jön a 2? Ennyire késik, vagy csak ennyien maradnak majd az alapnál?

Ro2 nem késik (még). Decemberre van bejelentve :smile:

Miért ne fejleszthetnék? Szerintem sokan fognak maradni az 1nél. pl akiknek nem tetszik a 3D. Vagy olyan karit értek el amit nem akarnak feladni. Ott a baráti társaság a szerveren stb.

thrall

oylat halottam,h ogy el sem hiszem 0.o 3rd kasztok 2008-ra??? és ha jól halottam választhatsz, hogy vagy advos leszel,vagy 3rd kaszt 0.o nekem kicsit durva, bár lehet, hogy a többi embernek tetszik :D

Lythis

Ha belegondolsz akkor várható volt (sorcerers guild aldebaran-ban, a swordsman association einbech-ben, és mindegyik lezárt terület valamiért... lehet h van több is de ez a kettő szúrt szemet eddig. És már egy ideje bennevannak.).. mondjuk nekem egyedül az advos miatt kavart be, hogy azt hogy szándékoznak megoldani. Mindenesetre az vicces lesz, ha advhoz rebirth kell, 3rd-höz meg nem. de inkább leszek 3rd jobos, mint advos :D
Mondjuk egyelőre legyen valami az egészből szerintem.

Én

Huhh azért 150-ig low rate-en keményes lesz :D
3-ik jobot meg muszáj lesz kipróbálnom :D

thrall

gondolom nem lesz akkora űber, mint egy adv, de hasonló lesz hozzá, meg ugye a 3rd egész más irányba fog specializálódni, mint az advos... gondolom az assa nem katarra, hanem daggerre, meg ilyenek... bár a crusát nemtudom, hogy merre fejlődne a tankból tankra? :D

Én

Esetleg igazi paplovag lesz belőle, nem pala-féle daragép.
Én a warlockra leszek kiváncsi. Remélem a többen-elcastolós skillek jók lesznek, mert az rákényszerítené az embereket a rendes csapatjátékra.
Egyébként (kicsit) bővebb info FateRO fórumon ezen a linken